Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1992 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 100  Następna
Autor Wiadomość
#1481 PostWysłany: 12 Kwi 2013 11:03 
Awatar użytkownika

A jest mozliwość pojechać tam na lotnisko i zobaczyć, czy plecak do tego koszyka wejdzie czy nie zgodziliby się na taki manewr? Bo wtedy bym wiedział, czy mogę wziąć ten plecak, czy muszę szukać innego jakiegoś.

Okołoweekendowa wycieczka do Portugalii 🌊🌴 3 dni w Algarve za 799 PLN 🇵🇹 Okołoweekendowa wycieczka do Portugalii 🌊🌴 3 dni w Algarve za 799 PLN 🇵🇹
Podróż do raju 🏝️ Polinezja Francuska + zwiedzanie San Francisco od 3818 PLN 😎 Podróż do raju 🏝️ Polinezja Francuska + zwiedzanie San Francisco od 3818 PLN 😎
#1482 PostWysłany: 12 Kwi 2013 11:36 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
namtih napisał(a):
A jest mozliwość pojechać tam na lotnisko i zobaczyć, czy plecak do tego koszyka wejdzie czy nie zgodziliby się na taki manewr? Bo wtedy bym wiedział, czy mogę wziąć ten plecak, czy muszę szukać innego jakiegoś.

zawsze możesz tak właśnie zrobić, bo te kosze tez są przed kontrola bezpieczeństwa

#1483 PostWysłany: 12 Kwi 2013 12:44 

Cześć!

Mam pytanie, gdy próbuje kupić bilety na stronie wizzaira i wybieram jakąś datę na lot do Budapesztu to inne ceny spadają o kilka/naście złotych. Gdy wybieram datę, przy której cena się obniżyła to wraca ona do poprzedniej za to inne ceny na inne dni w tym tygodniu spadają.

Wiecie, dlaczego tak się dzieję?

#1484 PostWysłany: 15 Kwi 2013 22:28 
Awatar użytkownika

Mam pytanie odnośnie GermanWings. Kupiłem lot (w tej najtańszej opcji co się tam wybiera, zapłaciłem 33 eur). Dopiero potem zauważyłem że odprawa on-line jest możliwa dopiero na 3 dni przed odlotem. Problem w tym, że nie wiem czy będę miał wtedy dostęp do internetu/drukarki, więc na wszelki wypadek chciałbym wiedzieć czy odprawa na lotnisku jest dodatkowo płatna? Bo nie mogę coś znaleźć tej informacji.

#1485 PostWysłany: 15 Kwi 2013 22:32 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
herki99 napisał(a):
Mam pytanie odnośnie GermanWings. Kupiłem lot (w tej najtańszej opcji co się tam wybiera, zapłaciłem 33 eur). Dopiero potem zauważyłem że odprawa on-line jest możliwa dopiero na 3 dni przed odlotem. Problem w tym, że nie wiem czy będę miał wtedy dostęp do internetu/drukarki, więc na wszelki wypadek chciałbym wiedzieć czy odprawa na lotnisku jest dodatkowo płatna? Bo nie mogę coś znaleźć tej informacji.

Jestem prawie na 100% przekonany że odprawa jest bezpłatna w maszynkach na lotnisku.
np. DTM
http://www.dortmund-airport.de/3005.html?&L=3

#1486 PostWysłany: 15 Kwi 2013 22:43 
Awatar użytkownika

Coś ciężko mi idzie znalezienie jakiegokolwiek info na ten temat na ich stronie. Lece z CGN, czy ktoś wie czy tam jest taka maszynka?

Ok, kiepsko szukałem, już mam :)

"2. Check-in machines at Berlin, Cologne/Bonn, Hanover, Dortmund, Dresden, Munich and Stuttgart airports:

If your flight departs from these airports, it’s easy to check in using the machines provided."

Teraz tylko chce się upewnić, ta metoda jest darmowa?

#1487 PostWysłany: 16 Kwi 2013 17:39 

Kupilam bilet z w Wizzair z Luton do Warszawy, więc cena 50 funtów brytyjskich. Chcę dokonać zapłaty za pomocą przelewu bankowego. I tu pojawia się problem, cena podana jest w funtach, ale czy mogę tą kwotę zapłacić w złotówkach? W jaki sposób tą kwotę przewalutować?
Czy powinnam dokonać przelewu na rachunek międzynarodowy czy na polski?
 Profil Relacje PM off  

#1488 PostWysłany: 16 Kwi 2013 17:52 

Wysyłasz 50GBP i samo się przewalutuje.
 Profil Relacje PM off  

#1489 PostWysłany: 16 Kwi 2013 17:55 

Ok, dzieki za odpowiedz. Tylko płacąc z polskiego banku przelewu dokonuje na rachunek wizzair polski czy miedzynarodowy?
 Profil Relacje PM off  

#1490 PostWysłany: 17 Kwi 2013 11:01 

Mam zakupiony bilet w obie strony(Ryanair), powrót po dwóch tygodniach, czy odprawę mogę wykonać jednocześnie dla obu lotów?
 Profil Relacje PM off  

#1491 PostWysłany: 17 Kwi 2013 23:42 
Awatar użytkownika

Tak :)

z Bibli pasażera:
Cytuj:
Jeżeli termin powrotu również jest krótszy niż za 21 dni, możemy odprawić się zarówno na lot wychodzący (wylot) jak i przychodzący (powrót). Jeśli nie, w odpowiednim czasie będziemy musieli w identyczny sposób ponownie znaleźć rezerwację i dokonać odprawy na lot powrotny.
 Profil Relacje PM off  

#1492 PostWysłany: 28 Kwi 2013 20:12 

Loty: 87
Kilometry: 262 014
Mam pytanie dotyczace kayak.com. Wyszukuje bilety i najtansza opcja jest okreslona jako multiple airlines. Czy przesiadki w tej sytuacji beda gwarantowane? Trasa: DUB - LHR - KUL - ADL. Pierwszy odcinek Aerlingus dalej Malaysia Airlines. Moje obawy budzi fakt ze podane sa numery lotow wlasciwe dla tych linii ,nie tak jak w przypadku code share. W innych wyszukiwarkach identyczna sytuacja.

Załączniki:
C1.JPG
C1.JPG [ 63.17 KiB | Obejrzany 763 razy ]

#1493 PostWysłany: 29 Kwi 2013 13:14 

niebieski
Czy są jakieś korzyści z odprawy do UK za pomocą paszportu, zamiast dowodu osobistego? Pytam, bo do tej pory byłem raz w Anglii, leciałem z dowodem, ale sporo osób (Polaków) miało paszport przy bramce.
 Profil Relacje PM off  

#1494 PostWysłany: 29 Kwi 2013 13:20 

niebieski
hank napisał(a):
Czy są jakieś korzyści z odprawy do UK za pomocą paszportu, zamiast dowodu osobistego? Pytam, bo do tej pory byłem raz w Anglii, leciałem z dowodem, ale sporo osób (Polaków) miało paszport przy bramce.

Hmm może szansa na odprawę paszportową w automacie na lotniskach w UK? Jeśli masz biometryczny.

#1495 PostWysłany: 30 Kwi 2013 11:41 

Na stronie Ryainair nie wyszukuje lotów z Warszawy po 1 lipca 2013 r.

Zarówno, jeśli wyszukuję Warszawa Chopin – X, jak i w konfiguracja Warszawa Modlin – X

Przy wyszukiwaniu Warszawa Modlin – X pojawia się komunikat, że loty do 2 września będą odbywać się z Okecia.

Jak znaleźć te loty?
 Profil Relacje PM off  

#1496 PostWysłany: 30 Kwi 2013 11:51 

Han Solo napisał(a):
Na stronie Ryainair nie wyszukuje lotów z Warszawy po 1 lipca 2013 r.

Zarówno, jeśli wyszukuję Warszawa Chopin – X, jak i w konfiguracja Warszawa Modlin – X

Przy wyszukiwaniu Warszawa Modlin – X pojawia się komunikat, że loty do 2 września będą odbywać się z Okecia.

Jak znaleźć te loty?

cierpliwie czekać, ponieważ mieli latać od lipca z Modlina, a nie będą dlatego też zapewne zmieniają swoją ofertę na Warszawa (zamiast warszawa Modlin) -...., ostatnio jakieś 2-3 miesiące temu przywrócenie oferty w zależności od kierunku trwało 2-4 dni
 PM off  

#1497 PostWysłany: 11 Maj 2013 11:47 

Witam,

Kupiłem bilet z Warszawy do Wenecji na 29.06. Podczas rezerwacji w imieniu zamiast Maciej, wpisałem Maciek.
Czy mogę mieć z tym jakieś problemy? Czy ten błąd nie jest aż tak duży i powinienem bez problemu wylecieć ?

proszę o informacje,
linie lotnicze to flyairone

dziękuje
 Profil Relacje PM off  

#1498 PostWysłany: 11 Maj 2013 12:10 

niebieski
Nie powinno być z tym problemów, linie dopuszczają bodaj 2-3 literówki, a tutaj zmieniona jest jedna litera i to tak, że bez kłopotu da się określić poprawne imię.

#1499 PostWysłany: 11 Maj 2013 12:15 

kleyo napisał(a):
Nie powinno być z tym problemów, linie dopuszczają bodaj 2-3 literówki, a tutaj zmieniona jest jedna litera i to tak, że bez kłopotu da się określić poprawne imię.

dziekuje za informacje :)
 Profil Relacje PM off  

#1500 PostWysłany: 12 Maj 2013 22:12 

A ja mam pytanie dot. poziomu opłat lotniskowych (TAX).
Szukam przez TAM lotu do Rio - znalazłem nawet fajne ceny, ale poza biletem za 400$ doszło 500$ jako TAX. To jest normalne, że aż tyle?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1992 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 100  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości