Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 136 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 10 Kwi 2012 19:44 

Witam, czy ma może ktoś jeszcze na sprzedaż kupon?
 Profil Relacje PM off  

City break we Florencji za 675 PLN 😍 Loty z Warszawy, wynajem auta i hotel 😎 City break we Florencji za 675 PLN 😍 Loty z Warszawy, wynajem auta i hotel 😎
Styczniowy city break na Costa del Sol 🌞🍊 Malaga na przedłużony weekend za 909 PLN Styczniowy city break na Costa del Sol 🌞🍊 Malaga na przedłużony weekend za 909 PLN
#102 PostWysłany: 10 Kwi 2012 19:57 

Też przydałby mi się taki groupon, proszę o Kontakt jeżeli ktoś może pomoc

Wysłane z mojego LG-P990 za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 17 Kwi 2012 02:02 
Awatar użytkownika

niebieski
kolejna promocja na polskiej stronie grouponu: http://www.groupon.pl/oferty/groupon-tr ... om/4989895
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 17 Kwi 2012 08:20 

Loty: 19
Kilometry: 24 687
seelk napisał(a):
kolejna promocja na polskiej stronie grouponu: http://www.groupon.pl/oferty/groupon-tr ... om/4989895

To nie ta sama promocja.
Szybki rzut okiem na kursy walut i wychodzi
79/4,18=19E
219/4,18=52E
i to jest kwota kuponu.
zysk
52-19=33E
Biorąc pod uwagę, że możemy wyszukać sporo tańsze oferty bezpośrednio w wypożyczalniach zysk realny jest jeszcze mniejszy. W najgorszym wypadku wychodzimy blisko zera.

#105 PostWysłany: 17 Kwi 2012 09:27 

Też sprawdziłem w moim przypadku brak korzyści

Wysłane z mojego LG-P990 za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 17 Kwi 2012 09:46 

Loty: 10
Kilometry: 28 060
niebieski
no jak wyżej...

na stronie Wizzaira już nawet bez tej grouponowej promocji biore samochód w takiej samej cenie ...jak tu po rabacie. i w niektórych przypadkach pare E taniej więc ...lipa promocja.
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 17 Kwi 2012 12:03 

No to podajcie te strony, gdzie można zarezerwować tak tanio.
Ja wykorzystując podobny voucher holidaycars mam seata ibizę w Barcelonie za 30 zł/dzień. Za voucher na 89 zł dokonałem wynajmu auta na 3 dni za 70 euro więc voucher zrealizował cały wynajem. Gdzie macie taniej niż 30 zł/dzień za seata ibizę?
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 17 Kwi 2012 12:09 
Awatar użytkownika

HON fly4free
http://www.economycarrentals.com
Bralem na 2 tygodnie autko na m-c 06/2012, jeszcze do niedzieli cena byla 54,00 PLN doba za Citroena C1

http://www.doyouspain.com - ma bardzo czesto dobre ceny na Hiszpanie

wszystko zalezne od terminow, wielkosci auta, warunkow wynajmu etc
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 17 Kwi 2012 12:13 
Awatar użytkownika

niebieski
a co myślicie o tej wypożyczalni? http://www.recordrentacar.com/
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 17 Kwi 2012 16:52 

Jak długo czekaliscie na zwrot kwoty z grupona z holdacar. Poniewaz teraz nie odejmuje automatycznie kwoty kuponu tj. 70 euro w momencie rezerwacji. W mailu napisali , ize po rezerwacji ręcznie zwracają na kartę wartośc kuponu. Jednak czekam już prawie 2 tygodnie i cisza.
 Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 17 Kwi 2012 17:00 

Loty: 38
Kilometry: 79 867
Ja miałem rezerwację na TFS - z ubezpieczeniem za 10Futów od nich zwrotu.

Bez problemu oddali kasę za rezerwację a kupon wykorzystałem ponownie na wypożyczenie w DTM.

Ogólnie w porządku, nie było kantowania naciągania.

Drugi kupon mam nadzieję wykorzystać za 3 tyg. w Hiszpani na Majorce - gdzie zarezerwowałem przez nich GoldCar.

Darek
 Profil Relacje PM off  

#112 PostWysłany: 17 Kwi 2012 17:15 

siedar napisał(a):
Ja miałem rezerwację na TFS - z ubezpieczeniem za 10Futów od nich zwrotu.

Bez problemu oddali kasę za rezerwację a kupon wykorzystałem ponownie na wypożyczenie w DTM.

Ogólnie w porządku, nie było kantowania naciągania.

Drugi kupon mam nadzieję wykorzystać za 3 tyg. w Hiszpani na Majorce - gdzie zarezerwowałem przez nich GoldCar.

Darek

Jak długo czekałeś na zwrot pieniędzy? Ja też nie miałem problemu w wypożyczalni na Krecie. Jednak jak długo mam czekąc na zwrot pieniędzy. Pytam bo mam jeszcze jedne kupn i chce go wykorzystac na majówkę.
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 17 Kwi 2012 17:20 

tez czekam na zwrot; jesli w ciagu 14dni od zgloszenia nie dojedzie zwrot pisac do nich. raczej pozytywne opinie slyszalem o tym serwisie:)

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#114 PostWysłany: 18 Kwi 2012 09:09 

Powtórzę jeszcze w tym wątku:

http://www.groupon.pl/deals/cala-polska ... 109&a=1661
 Profil Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 18 Kwi 2012 18:50 

niebieski
w których wypożyczalnia nie wymagają żadnego depozytu kartą kredytową jeśli wykupie ubezpieczenie ? Chodzi mi o Anglie i Hiszpanie
 Profil Relacje PM off  

#116 PostWysłany: 19 Kwi 2012 00:19 

Witam,
jaką wypożyczalnię w USA polecacie?
Będę wypożyczał na tydzień w San Francisco.
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 20 Kwi 2012 10:08 

Pisałam tutaj w styczniu o problemach z kuponem, więc może napiszę jak to się skończyło - może komuś się przyda.
Kod zadziałał po interwencji i prośbie, aby go aktywowali, bo nie chciałam czekać na zwrot pieniędzy.
Przy rezerwacji nie obyło się bez problemów - serwis po wprowadzeniu kodu zaczął pokazywać dużo mniejszą ofertę samochodów w wybranym miejscu (znikły wszystkie tanie), niż bez kodu. Zmiany cen i oferty zmieniały się również w zależności od wyboru kraju z którego zamawialiśmy. Czeski film. Ostatecznie jakimś cudem, kombinując i przechodząc przez różne kraje, udało się w końcu zabukować to auto, które wybraliśmy na początku - zanim wprowadziliśmy kod. Rezerwacja w Avis - od niedzieli do czwartku, czyli 4 dni. Po kilku dniach oczekiwania, wielu mailach popędzających - dostaliśmy w końcu potwierdzenie rezerwacji: od...poniedziałku, czyli na 3 dni. Z wyższą ceną, bo rezerwacja na 3 dni jest droższa niż na 4! Znów maile - dlaczego nie od niedzieli? Odpowiedź: bo Avis akurat nam odmówił dostarczenia samochodu w niedzielę, nie wiedzą czemu. Szok - po co zatem jest dostępna opcja odbioru od niedzieli? Bez odpowiedzi. Pytamy czy w takim razie można zabukować poniedziałek-piątek, czyli 4 dni ale w drugą stronę w pierwotnej cenie. Odpowiedź - musielibyśmy anulować tą rezerwację, zrobić nową i znów oczekiwanie na rozpatrzenie - może się okazać, że samochodu w ogóle nie będzie. Ponieważ w trakcie rozwiązywania tej sprawy już byliśmy na miejscu i nie chcieliśmy zostać bez auta, zaakceptowaliśmy te 3 dni i dopłaciliśmy różnicę. Ogólnie zaoszczędziliśmy dzięki kuponowi jakieś 15 euro:) A ile nerwów straciliśmy. Pocieszeniem był fakt, że ogólnie Avis na wyspie ma najwyższe ceny, bo auta prawie nowe, w świetnym stanie. I taki dostaliśmy.
 Profil Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 20 Kwi 2012 22:19 

Jeśli ktoś miałby grupona na zbyciu chętnie odkupię. w4cek@o2.pl
 Profil Relacje PM off  

#119 PostWysłany: 23 Kwi 2012 00:13 

orientujecie sie cyz aktualnie mozna gdzie skupic grupona na tansze wypozyczenie auta ewentualnie gdzie znalezc kody znizkowe na taka usluge?
 Profil Relacje PM off  

#120 PostWysłany: 23 Kwi 2012 00:28 

Tutaj polska wersja http://www.groupon.pl/deals/cala-polska ... 109&a=1661

Pytanie do tych co skorzystali już z grupona:
Czy można zrobić rezerwację, której wartość jest poniżej 70 euro? Z regulaminu grupona wynika że tak, ale pozostała kasa przepada. Miałem upatrzony samochód za 53e za 3dni + ubezpieczenie za 13e, jednak po wpisaniu kodu z grupona znikają wszystkie opcje których cena jest poniżej 70e...

Ktoś ma z tym jakieś doświadczenia?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 136 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości