Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 136 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 03 Gru 2011 22:39 

czy ktoś z was dostał już właściwy kupon na maila? Czy dopiero po zakończeniu akcji (czyli za 26 godzin?) ?
 Profil Relacje PM off  

Zimowy odpoczynek w Egipcie 🌴👙 All inclusive w 4* hotelu za 1961 PLN ☀️ Zimowy odpoczynek w Egipcie 🌴👙 All inclusive w 4* hotelu za 1961 PLN ☀️
Słoneczna Andaluzja na weekend za 861 PLN 😍 Loty do Sewilli z Warszawy i noclegi w hotelu 😎 Słoneczna Andaluzja na weekend za 861 PLN 😍 Loty do Sewilli z Warszawy i noclegi w hotelu 😎
#42 PostWysłany: 04 Gru 2011 10:27 

niebieski
Kupon powinien przyjść po północy od dnia, w którym go kupiłeś.
Jeżeli jednak go nie masz możesz wejść poprzez stronę grupona, zalogować się i będziesz go miał w moim koncie.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 04 Gru 2011 10:30 

niebieski
kadex11 napisał(a):
niby wszystko ładnie pięknie, ale nie wiem jak jest z tym paliwem. Jeżeli od razu pobierana jest opłata za to co jest w baku i wcale nie mam zamiaru aż tyle podróżować żeby wszystko spalić to kompletnie nie opłacalne. Druga kwestia karta kredytowa ... niestety nie dorobiłem się jeszcze swojej , ale mam możliwość zastosowania karty innego osoby , czy to mogłoby przejść?? Trochę lipa z tymi warunkami wynajmu.
pozdrawiam :)

Sprawa 1 - jak dokładnie przetłumaczysz to zmienisz sens tej wypowiedzi :D Dostajesz samochód z paliwem "pod korek". Jak oddasz mniej to doliczą Ci za tyle litrów, ile brakuje (dotankują na Twój koszt). Aby to ominąć tuż przed oddaniem sam zatankuj i oddaj z pełnym bakiem. Sprawy nie będzie.

Sprawa 2 - najlepiej napisz do nich maila albo zadzwoń.
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 04 Gru 2011 21:10 

no dobra, a jak po zalogowaniu mam tylko coś jak w załączniku, tzn. widać że coś rezerwowałem, ale żadnego kodu ani kuponu? jakoś dziwnie mi to wygląda, co sadzicie?

Załączniki:
mietwagen.jpg
mietwagen.jpg [ 98.02 KiB | Obejrzany 921 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 04 Gru 2011 22:07 

Loty: 120
Kilometry: 122 460
Pa angielsku mam taki komunikat: Vouchers are made available after the deal closes. Log back in tomorrow to download your Groupon!
Kupon będzie dostępny jak się zakończy oferta.

#46 PostWysłany: 04 Gru 2011 23:01 

niebieski
Flighter - pierwsze cztery to "Odmowa wypłaty, ponieważ transakcja nie powiodło się". Piąta transakcja jest ok, więc po północy czekaj na mail.
Lider - może takie zasady w angielskim. Niemiecki wysyła kupony po północy, polski - od ręki, w momencie zapłaty.
Chociaż kupowałeś dziś czy wcześniej?
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 04 Gru 2011 23:06 

niebieski
Przy okazji - mój kupon działa i obniża kwotę wynajmu o opisane 70 euro 8-)

Ale ktoś mi zabrał samochód w Forli :cry:
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 05 Gru 2011 07:52 

W którym momencie kupon odejmuje cenę?? U mnie po wpisaniu danych i daniu potwierdź rezerwację wyskakuje okienko przetwarzanie i ponownie wraca do miejsca wpisywania danych. Też tak macie? Mam kupon z brytyjskiego groupona.

#49 PostWysłany: 05 Gru 2011 08:40 

Loty: 85
Kilometry: 122 281
mam kupon z niemieckiego gruopona tez nie moge przejsc 2 kroku,a nie chce zatwierdzac z normalna cena,
moze ktos odpowie czy poprawiona cena pojawia sie na 3 kroku czy powinna na 2 ?
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 05 Gru 2011 10:29 

niebieski
Też tak miałem. Napisałem maila do wypożyczalni (jest w temacie pomocy dział kod groupon). Odpisali, że teraz będzie ok (i faktycznie cena od razy jest pomniejszona), ale dodali, że powinna się zwykle zmniejszać w 3 kroku.
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 05 Gru 2011 11:21 

Karta prepaid Ci raczej nie przejdzie. wynajmowałem samochód kilkukrotnie na całym świecie i zawsze wymagali ode mnie karty kredytowej (to na wypadek gdyby coś się stało z samochodem, wtedy zabierają Ci z karty). Kiedyś jeszcze było coś takiego jak kaucja gotówkowa, ale nie wiem czy to wciąż istnieje.

Chociaż myślę, że warto do nich napisać i się dopytać. Sam jestem ciekaw jakiej karty teraz wymagają :)
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 05 Gru 2011 11:26 
Awatar użytkownika

Niestety kupilam grupon na angielskiej stronie i teraz zaluje. Kupilam juz 01/12 i wtedy cena byla fajna, niestety jako ze trzeba bylo czekac do zakonczenia calej akcji, czyli do 05/12 juz tak fajnie nie jest. Podniesli cene juz 2 dnia sprzedazy o 50 funtow, dokladnie tyle, zeby zrekompensowac sobie grupona. Wychodzi, ze teraz zakup na ich strone bylby drozszy o 30 funtow od tego co pierwotnie znalazlam. Ostatni raz dalam sie nabrac tym naciagacza. Oczywiscie wiem, ze to nie wina groupona tylko holidaycars. com.
P.S. Najtansze auto wyszukiwal mi travelsupermarket.com
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 05 Gru 2011 11:31 
Awatar użytkownika

Takie emocje mna rzucaja, ze robie bledy- mialo byc naciagaczom ;-)
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 05 Gru 2011 11:34 

niebieski
renii73 napisał(a):
Ostatni raz dalam sie nabrac tym naciagacza. Oczywiscie wiem, ze to nie wina groupona tylko holidaycars. com.
P.S. Najtansze auto wyszukiwal mi travelsupermarket.com

Rozumiem, że na podstawie JEDNEJ sytuacji wyciągasz wnioski dotyczące całej sieci? Hmmm, gratulacje za brak wyobraźni.
Nie jest to także wina holidaycars a konkretnej wypożyczalni. Nie wiem też czy uwoerzysz mi, ale po zakupie groupona i ponownym sprawdzeniu ceny auta - w moim przypadku była ona niższa o 15 euro. Taniej nawet travelsupermarket.com nie znalazł.
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 05 Gru 2011 11:38 

Ja sprawdzałem parę dni temu cenę na Sardynii i teraz gdy już mam kupon jest taka sama jak była.
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 05 Gru 2011 13:13 
Awatar użytkownika

Grupon angielski wiec moze tylko w Anglii cena tak skoczyla. Ja chcialam brac auto w Liverpool. Jak nie uda sie odwolac gruponu to zdecyduje sie go zostawic na przyszlosc, a teraz zaklepac cos z np. auto-europe. Nie maja najgorszych cen.
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 05 Gru 2011 13:42 

no to po zawodach
w obu krajach kupony się wyprzedały (albo po prostu się skończył termin)
nie wiem nad czym się zastanawiałem od soboty :-(
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 05 Gru 2011 14:10 

Działa już komuś te kody?? U mnie dalej w 3 kroku wyświetla normalną cenę i nawet nie chce przejść do płatności bo strona wraca w to samo miejsce.

#59 PostWysłany: 05 Gru 2011 14:48 

niebieski
Kody działają, mi się udało zaklepać.
Ale weźcie pod uwagę jedno - kody z grupona muszą być wklepane w bazę holidaycars i dopiero będzie widać zniżki :)
Proponuję też w razie wątpliwości zadzwonić pod polski numer infolinii 22 39 88 321 i uzbroić się w cierpliwość, bo Pan obsługujący tą infolinię po polsku się uczy mówić - ale sympatię budzi w 100%. Zapewniał, że jutro wszystkie kody niemieckie będą funkcjonować.
Można też napisać maila do supportu - odpowiadają w 2-3 godziny.

Naprawdę nie macie co się obawiać. Wszystko tu jest ok a incydenty jak sprawa Renii się zdarzają

PS: gdy chcecie odebrać samochód po godzinach otwarcia wypożyczalni to nie korzystajcie z WOW - nie mają dostawy kluczyków pod bramkę na lotnisku ;)
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 05 Gru 2011 16:28 

jeśli ktoś chciałby odsprzedać proszę o kontakt na mail :)
Mateuszmie87@gmail.com

pozdrawiam, :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 136 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości