Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 136 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 09 Sty 2012 22:57 

niebieski
Spokojnie, naprawdę Holiday Cars wywarło na mnie pozytywne wrażenie i osobiście nie mam wobec nich żadnych obaw. A z Panem, który hmmm, myśli, że mówi po polsku da się dogadać i to w super atmosferze.
 Profil Relacje PM off  

Zimowy odpoczynek w Egipcie 🌴👙 All inclusive w 4* hotelu za 1961 PLN ☀️ Zimowy odpoczynek w Egipcie 🌴👙 All inclusive w 4* hotelu za 1961 PLN ☀️
Słoneczna Andaluzja na weekend za 861 PLN 😍 Loty do Sewilli z Warszawy i noclegi w hotelu 😎 Słoneczna Andaluzja na weekend za 861 PLN 😍 Loty do Sewilli z Warszawy i noclegi w hotelu 😎
#82 PostWysłany: 12 Sty 2012 18:09 

Czy ktoś wie po jakim czasie od rezerwacji i zapłaty przychodzi voucher od holidaycars?
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 12 Sty 2012 20:37 

niebieski
2-3 dni
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 12 Sty 2012 20:49 

Może się mylę, ale o tym nigdzie na stronie nie informują? Zrobiłam rezerwację wczoraj na 15.01., jutro wyjeżdżam a vouchera brak. Jest w ogóle opcja, że odwołają rezerwację?
Wczoraj miałam bardzo duży problem z rezewracją, przy każdym odświeżeniu strony pojawiały się inne samochody i inne ceny - chyba mają jakieś problemy z systemem. Dziasiaj pan mówiący po polsku znów nieuchwytny, ma być w poniedziałek dopiero.
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 12 Sty 2012 22:34 

niebieski
Napisz więc maila i będzie po kłopocie ;) Voucher przychodzi jak widzą płatność u siebie.
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 12 Sty 2012 22:40 

skąd macie tą zniżkę?potrzebuję wynająć w forli auto w styczniu
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 12 Sty 2012 22:52 

Napisałam maila, ale dostałam odpowiedź w stylu ,,damy znać jak będziemy mieć potwierdzenie od firmy". Więc raczej nie jest to odpowiedź uspokajająca.
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 12 Sty 2012 23:05 

moniq napisał(a):
skąd macie tą zniżkę?potrzebuję wynająć w forli auto w styczniu

Jak w tytule - z groupona.
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 12 Sty 2012 23:07 

niebieski
Inesso, jeżeli z Twojej karty zeszły środki - powinno być w porządku. Ale z kolei bez vouchera pewnie nic nie zdziałasz w wypożyczalni. Jeżeli z angielskim jesteś na bakier mogę zadzwonić jutro w Twoim imieniu i podpytać co tam się dzieje.

Mi vouchery przychodziły (o ile dobrze pamiętam) 2-3 dni po rezerwacji. Może w Twoim przypadku jutro doczekasz się w końcu na właściwego maila?
 Profil Relacje PM off  

#90 PostWysłany: 12 Sty 2012 23:10 

Środki na karcie mam tylko zablokowane, stąd niepokój. Wylatuje koło południa więc i tak czeka mnie kombinowanie z drukiem gdzieś na wyspie. Dziękuję za pomoc, w razie czego mam kogo poprosić o telefon, ale widząc tego maila na razie wynika z tego, ze oczekuja na odpowiedź z wypożyczalni.
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 12 Sty 2012 23:24 

niebieski
Samochód jest klepnięty, oczekują tylko na pojawienie się środków na ich koncie. Wówczas z automatu jest wysyłany voucher. Maila z nim możesz pokazać nawet w komórce i nie powinno być problemów z odbiorem auta.
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 11 Lut 2012 02:06 

Witam

Mam jeden kupon do sprzedania za 90zł.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o maila chrisik@interia.pl lub telefon 728-975-106

Pozdrawiam chrisik
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 29 Mar 2012 21:30 

Witam,

Ma ktos moze w odsprzedazy ten groupon, tzn. kupil a z jakiegos powodu nie moze skorzystac? Najchetniej wersja brytyjska grouponu.

Juz nieaktualne, dzieki @wntl

Ostatnio edytowany przez przemwaw, 30 Mar 2012 19:48, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#94 PostWysłany: 30 Mar 2012 00:06 
Awatar użytkownika

niebieski
również jestem zainteresowany kupnem gruponu na wynajem samochodu ważny co najmniej do 18.05.2012r.
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 31 Mar 2012 20:38 

i ja, i ja............jeżeli ktoś by chciał odsprzedać :)
edytajedrzejewska@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 01 Kwi 2012 08:28 

niebieski
Ja wezmę raczej w hipperrentcar jednak z tego co widzę to z voucherem jest drożej niż bez pośrednika

45 euro na stronie - 103 euro u pośrednika

wybrałem ich ze względu na brak depozytu oraz politykę dot. paliwa - pełny - pełny
 Profil Relacje PM off
Promyseusz lubi ten post.
Promyseusz uważa post za pomocny.

#97 PostWysłany: 01 Kwi 2012 09:34 
Awatar użytkownika

Loty: 54
Kilometry: 87 634
Mateusz099 napisał(a):
Ja wezmę raczej w hipperrentcar jednak z tego co widzę to z voucherem jest drożej niż bez pośrednika

wybrałem ich ze względu na brak depozytu oraz politykę dot. paliwa - pełny - pełny

Widzę, że mamy podobne plany ;-) Również wybrałem Hiperrentacar ze względu na w/w wymagania.
 Profil Relacje PM off  

#98 PostWysłany: 01 Kwi 2012 11:31 

niebieski
Kuba_Tychy napisał(a):
Mateusz099 napisał(a):

Widzę, że mamy podobne plany ;-) Również wybrałem Hiperrentacar ze względu na w/w wymagania.

Gdzie wypożyczasz ? Ja na Ibizie ... ceny mają takie same jeśli nie niższe niż inne wypożyczalnie, do tego nie chcą depozytu i mają politykę full - full, a nie jak inni którzy niby dają parę euro taniej ale na 4 dni na małej Ibizie full - empty gdzie bym musiał wyjechać koło 600 km ... Jakie auto bierzesz ? Kupujesz dodatkowe ubezpieczenie czy olewasz ?
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 01 Kwi 2012 12:08 
Awatar użytkownika

Loty: 54
Kilometry: 87 634
Mateusz099 napisał(a):
Kuba_Tychy napisał(a):
Mateusz099 napisał(a):

Gdzie wypożyczasz ? Ja na Ibizie ... ceny mają takie same jeśli nie niższe niż inne wypożyczalnie, do tego nie chcą depozytu i mają politykę full - full, a nie jak inni którzy niby dają parę euro taniej ale na 4 dni na małej Ibizie full - empty gdzie bym musiał wyjechać koło 600 km ... Jakie auto bierzesz ? Kupujesz dodatkowe ubezpieczenie czy olewasz ?

Też na Ibizie, pisałem Ci w innym temacie ;-) my mamy auto od 1 - 4 maja, od 30ego już będziemy na wyspie. Auto bierzemy z lotniska. Wzięliśmy Lancie Ypsilon lub podobne plus dodatkowe ubezpieczenie (nigdy nic nie wiadomo :-)). I tak wypożyczenie wyszło taniej razem z grouponem.
 Profil Relacje PM off  

#100 PostWysłany: 09 Kwi 2012 16:33 

niebieski
Witam. Właśnie wykorzystałem dwa kupony z groupona jeden z polskiej strony , jeden z angielskiej bez żadnych problemów w hiperrentcar co prawda na Majorce , ale wszystko ok. Miałem ubezpieczenie wykupione w holidaycars, za pierwszym razem ściągnęli kaucje za paliwo 75 euro, zwrot pełny/pełny bak, po zwrocie auto od razu zwrot na kartę , na róznicy kursu nawet 2 zł zarobiłem, za drugim razem 75 euro kaucji w formie jakby to nazwać czeku podpisanego ze skanem karty, po oddaniu auta od razu zwrócili mi ten czek. miałem auto klasy B, czyli Lancię Epsilon czy coś podobnego, dwa razy dostałem Skodę Fabię 1.2 , za pierwszym razem nowiutką 360 km na liczniku, za drugim 64000, ale w sumie ok. Poruszanie z rodzinką 2+1 bez żadnego problemu. Żadnej kaucji nie ściągali z karty. W sumie jestem zadowolony.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 136 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości