Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 136 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 06 Gru 2011 11:41 

niebieski
No to działamy po polsku:
http://www.groupon.pl/oferty/groupon-tr ... ia/1970558
 Profil Relacje PM off  

Zimowy odpoczynek w Egipcie 🌴👙 All inclusive w 4* hotelu za 1961 PLN ☀️ Zimowy odpoczynek w Egipcie 🌴👙 All inclusive w 4* hotelu za 1961 PLN ☀️
Słoneczna Andaluzja na weekend za 861 PLN 😍 Loty do Sewilli z Warszawy i noclegi w hotelu 😎 Słoneczna Andaluzja na weekend za 861 PLN 😍 Loty do Sewilli z Warszawy i noclegi w hotelu 😎
#62 PostWysłany: 06 Gru 2011 12:51 

niebieski
kadex11 napisał(a):
jeśli ktoś chciałby odsprzedać proszę o kontakt na mail :)
Mateuszmie87@gmail.com

pozdrawiam, :)

Nie musisz szukać - od dzisiaj jest polska wersja - 70 euro za 89zł:

http://www.groupon.pl/oferty/groupon-tr ... 58/.OA9a1A

#63 PostWysłany: 06 Gru 2011 14:18 

niebieski
Przy okazji - jak ktoś zechce kupić i nie ma konta na gruponie niech da znać - polecę Was i zgarnę 10 zł 8-)

Ważna informacja - kupon z polskiego groupona można aktywować dopiero od 14.XII
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 07 Gru 2011 07:41 

Loty: 120
Kilometry: 122 460
Działają wam już te brytyjskie kody bo u mnie dalej lipa :(

EDIT: Kody już działają.

#65 PostWysłany: 07 Gru 2011 21:43 

Loty: 170
Kilometry: 241 509
niebieski
u mnie, tak jak u wielu, cena nie zmniejsza się o wartość kuponu, i powraca na 3 kroku do uzupełniania danych (grupon naszych sąsiadów), nie mam już pomysłów co robię nie tak

ogólnie klienta mają gdzies, zarówno infolinia jak i maile nie wiele wnoszą do sprawy , a kupon jak nie działał tak nie działa
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 16 Gru 2011 10:53 

niebieski
Czas na włoską wersję:
http://www.groupon.it/deals/turismo/hol ... om/2162565

Warunki te same.
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 25 Gru 2011 10:45 

niebieski
Maciek78 napisał(a):
Czas na włoską wersję:
http://www.groupon.it/deals/turismo/hol ... om/2162565

Warunki te same.

czy ktos kupil, nie wykorzysta i chce odsprzedac? jakby co to bardzo chetnie odkupie, gg 3586571
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 25 Gru 2011 16:10 

Total charge : 20.60 GBP
Beneficiary : Holiday Cars

The transaction has been denied
Payment not accepted : Payment refused by the acquirer
Please use the "Back" button to try again with other parameters

Miał ktoś kiedyś tak? próbuję zapłacić MC Wizz air i taki zonk 4 próby - pomyłka raczej wyklucz

Oczywiście teraz się okazuje, że kupon już mi nie obniża bo jak by mogło być inaczej :/
Już napisałem do nich emaila i mam nadzieję, że coś wymyślą.
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 28 Gru 2011 14:25 

Czy ktoś ma ten sam problem z wykorzystaniem kuponu, kod nie odlicza kwoty z kuponu.
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 28 Gru 2011 14:33 

No właśnie ja, ale pisałem z nimi na czacie i powiedzieli, że mi naliczą (odliczą) ale najpierw muszę zapłacić normalną cenę uwierzylem i tak zrobiłem a teraz czekam. Przesłali mi na moją prośbę e-mail z tym zapewnieniem, że w ciągu 7 dni to załatwią bo problemy techniczne niby mają.
Kod:
Dear Mr *******,

Thank you very much for using our services.

We have instructed the department authorised to grant discounts, to add your groupon code to your car rental booking. As soon as it is validated, we shall apply it and duly refund you the difference.

We value your patience.

Kind regards,
www.holidaycars.com

Dimitar Tanchev

Service Centre Team
support@holidaycars.com
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 28 Gru 2011 14:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie, ale w najbliższym czasie (po Szalonej Środzie) zamierzam wykorzystać kupon.

#72 PostWysłany: 30 Gru 2011 01:18 

niebieski
vijay napisał(a):
No właśnie ja, ale pisałem z nimi na czacie i powiedzieli, że mi naliczą (odliczą) ale najpierw muszę zapłacić normalną cenę uwierzylem i tak zrobiłem a teraz czekam. Przesłali mi na moją prośbę e-mail z tym zapewnieniem, że w ciągu 7 dni to załatwią bo problemy techniczne niby mają.

Zadzwoń na infolinię (polski numer) i przedstaw sprawę. Oni mają możliwość interwencji w dziale technicznym i następnego dnia już wszystko będzie ok. A sama obsługa infolinii genialna.
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 03 Sty 2012 11:24 

niebieski
Gdyby ktoś jeszcze potrzebował to mogę odsprzedać swój groupon.
Kupiłem na angielskiej stronie więc nieco korzystniejsza wersja (70 GBP do wykorzystania).
Sprzedaję za tyle ile zapłaciłem czyli 103,76zł:
01/12 GROUPON LONDON DE 19,00 GBP -103,76

Jeśli ktoś by chciał zapłacić kartą i dodatkowo zyskać komentarz to mogę wystawić dla niego aukcję na allegro za 5zł + 100zł wysyłka :) (doliczając prowizję allegro)

-------------------------
aktualizacja: jest już chętny - oferta nie jest już aktualna

Ostatnio edytowany przez siudamac, 03 Sty 2012 13:41, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 03 Sty 2012 13:32 

niebieski
Ja jestem zainteresowany, płacę przelewem z mbanku natychmiast. Daj znać czekam.

#75 PostWysłany: 03 Sty 2012 19:17 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Jak ktos cos z gruponow ma na zbyciu dajcie cynka :)
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 09 Sty 2012 21:15 

Witajcie

mam polski kupon i chciałam go wykorzystać na rezerwację na Teneryfie od 15.01. Podobnie jak Wam strona nie przyjmowała kodu - dzwoniłam na infolinię, ale dopiero po kilku godzinach był dostępny ktoś mówiący po polsku. Rozmowa dość utrudniona, ale usłyszałam, że trzeba rezerwować minimum 10 dni wcześniej. Mogę zarezerwować, zapłacić pełną kwotę, napisać do nich, to za jakiś czas zwrócą mi te 70 euro :shock: Zdziwiłam się, bo takiego warunku na kuponie nie ma. Niestety Groupon nie jest chętny do pomocy. I teraz nie wiem co robić - trochę się boję ryzykować - bo skąd pewność, że zwrócą? Po drugie jestem stratna przez przelicznik euro. Poradźcie coś proszę.
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 09 Sty 2012 22:39 

niebieski
Ja w pełni polecam Holidays Cars i nie bałbym się poczekać. Możesz też wysłać do supportu informację, że masz niedziałający kod z polskiego grouponu - mi na następny dzień wszystko działało. Możesz też przycisnąć Władymira (? chyba tak się nazywa ten Pan, który "mówi" po polsku), żeby podesłał do działu technicznego Twój numer kuponu - też zadziała.
Albo ostatecznie zarezerwuj na inny termin i zadzwoń, że się pomyliłaś i chcesz zmienić. Ja tak zrobiłem w przypadku Rzymu - wynajem był na 3 dni i tak zarezerwowałem. Potem dzwonię, że jednak oddam dzień wcześniej - nawet oddali mi 3 euro.
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 09 Sty 2012 22:44 

Z tymże ten pan w ogóle nie mówił, że to problem techniczny (że takowy występuje dowiedziałam się stąd) tylko, że taki niby był warunek. Trochę się boję eksperymentów z późniejszą datą rezerwacji, bo co jeśli nie zgodzą się na zmianę potem? Nawet kuponu nie oddam, bo będzie wykorzystany.
Właśnie szykuję do nich maila, zobaczymy czy coś zaproponują.

Zastanawiam się czy warto brać tą gwarancję NoRisk? I czy jak wezmę, to już mam pełne ubezpieczenie czy coś jeszcze na miejscu kupować? Będę brała auto z Avis (jak się uda załatwić sprawę z kuponem).
 Profil Relacje PM off  

#79 PostWysłany: 09 Sty 2012 22:47 

niebieski
Zapewniam Cię, że jak go przyciśniesz (oczywiście w miły sposób bo koleś mega sympatyczny) to zrobi wyjątek. Jeszcze w grudniu sam to proponował, lecz później musieli mieć sporo tego typu spraw i poszli na łatwiznę.
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 09 Sty 2012 22:51 

dzięki, dzięki Tobie mam nadzieję, że nie wszystko stracone :) mam nadzieję, że to wciąż ten sam pan - bo ja dziś miałam wrażenie, że jest bardzo słabo z polskim u niego, sporo wtrącał po angielsku, więc nie próbowałam z nim dłużej dyskutować.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 136 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości