Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Instrukcja
Otwierając stronę booking.com z linku polecającego (patrz linka na końcu posta) mamy szanse na zwrot 15 GBP lub 50 zł bezpośrednio na kartę, którą opłacamy rezerwacje w booking.
Aby otrzymać środki premiowe należy po przekierowaniu z linka polecającego, zalogować się na swoje konto i dokonać rezerwacji na kwotę powyżej 30 GBP (150 zł). Do trzech dni po opłaceniu i zakończeniu pobytu, środki premiowe zostaną przekazane na kartę wskazaną w profilu booking (najczęściej ta z której opłacamy rezerwację ale można wskazać też inną). Po dokonaniu pierwszej rezerwacji z linku polecającego, na naszym profilu pojawi się zakładka ze środkami premiowymi i linkiem, który rezerwujący może przekazać swoim znajomym w celu otrzymania kolejnych premii. Limit premii dla danego użytkownika widoczny jest na osi w odpowiedniej zakładce dotyczącej tej promocji i wynosi od 500 zł do 150 GBP (booking ma jakiś algorytm, który sam dobiera ten parametr dla konkretnego użytkownika).

Temat łańcuszek z linkami polecającymi potrzebnymi do zgarnięcia premii jest tutaj booking-com-pound-15-do-rezerwacji-powyzej-pound-30,1527,109290&start=40
Po wykorzystaniu ostatniego na liście można dopisać swój wygenerowany link.

Warto skorzystać póki program zwrotów działa :idea: zwłaszcza, że w czerwcu kolejny długi weekend ;)

Przypominam, że istnieje wątek łańcuszkowy (zob. powyżej), w którym można wymieniać się referalami. Wszystkie takie oferty w obecnym wątku, obchodzące regulamin wątków łańcuszkowych, w tym również oferty "na priv" będą przenoszone do kosza, z odjęciem punktów statusowych.

Wikipost powstał dzięki @baja! :)

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 374 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 10 Cze 2017 17:30 

niebieski
Jak długo trwa weryfikacja? Założyłem konto swojej dziewczynie i dokonałem rezerwacji przechodząc ze swojego linka. Od dwóch godzin mam informację: "Weryfikowane Status tej rezerwacji będzie wkrótce dostępny.". Wydaje mi się, że gdy ja dokonałem rezerwacji korzystając z linka z wątku z łańcuszkiem, od razu miałem tam pełne info z datą.
 Profil Relacje PM off  

City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹 City break we Włoszech 🍝 Loty do Bari i hotel za 609 PLN 🇮🇹
Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️ Rewelacja 🔥 Loty na Azory z Warszawy od 1158 PLN 😍 Również na wakacje ☀️
#182 PostWysłany: 13 Cze 2017 10:58 

złoty
Jakoś nie mogę zauważyć w historii tego wątku czy dla refa w PL , gdzie wyskakuje 60zł bonusu MWZ jest 120zł czy też 30GBP ?
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 13 Cze 2017 12:36 

srebrny
@jasiub wyglada ze przy 60zl jest 120zl...

Cytuj:
A reservation is considered an “Eligible Reservation” when it has been made by clicking on the Referral Link and the total costs of the reservation as made via Booking.com (excluding any costs incurred in addition during the stay directly at the acommodation) is minimum two times the value of the Referral Bonus to be earned by the Referee. Booking.com will only recognize one Eligible Reservation per Referee to count for a Referral Bonus.
 Profil Relacje PM off
jasiub uważa post za pomocny.

#184 PostWysłany: 13 Cze 2017 13:25 

niebieski
Dziewon napisał(a):
Zdażyło się komuś ,że 25$ nagle zamieniło się w 50zł? ja mam u siebie na koncie 2x25$, że dostanę i żona miała dostać też 25$ za zrobienie rezewacji ,a nagle widnieje na koncie 50zł! Nie ukrywam że 100zł a 50$ to jest różnica! Na kontach poustawiane wszystko na Usa

miałam to samo. Na szczęście ostatecznie przelali na konto 25$. Pewnie u Ciebie też tak będzie :)
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 18 Cze 2017 19:56 

Loty: 56
Kilometry: 144 372
Dziewon napisał(a):
Zdażyło się komuś ,że 25$ nagle zamieniło się w 50zł? ja mam u siebie na koncie 2x25$, że dostanę i żona miała dostać też 25$ za zrobienie rezewacji ,a nagle widnieje na koncie 50zł! Nie ukrywam że 100zł a 50$ to jest różnica! Na kontach poustawiane wszystko na Usa

Spokojnie, często przy zrobieniu rezerwacji na 25 dolarów pokazuje, że mamy 50zł nagrody, natomiast na konto przychodzi poprawna kwota :)
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 23 Cze 2017 15:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Macie jakiś adres @ / telefon, pod który można uderzyć do Bookingu z reklamacją?

#187 PostWysłany: 23 Cze 2017 15:43 

niebieski
Dobre pytanie. Ja nadal nie otrzymałem odpowiedzi na serię maili związanych z tą promocją, a wysłanych na customer.service@booking.com. A status rezerwacji z polecenia wisi na etapie weryfikacji już niemal 2 tygodnie.
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 23 Cze 2017 15:51 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja takiego michałka mam w refach:

Image

#189 PostWysłany: 23 Cze 2017 16:02 

HON fly4free
d-t-x napisał(a):
status rezerwacji z polecenia wisi na etapie weryfikacji już niemal 2 tygodnie.
u mnie wisiał ok. 1,5 miesiąca - cały czas, od rezerwacji aż do odbycia noclegu. napisałem na formularz kontaktowy ze swojego konta, odezwali się dość szybko. później korespondencja już normalnie mailowo na customer.service@booking.com
status cały czas był "do weryfikacji", ale rozliczyło się normalnie
 Profil Relacje PM off
d-t-x uważa post za pomocny.

#190 PostWysłany: 23 Cze 2017 22:52 

tomekx11 napisał(a):
Spokojnie, często przy zrobieniu rezerwacji na 25 dolarów pokazuje, że mamy 50zł nagrody, natomiast na konto przychodzi poprawna kwota :)

Polecam wersje mobilna strony - wyswietla kwoty poprawnie
 Profil Relacje PM off
tomekx11 lubi ten post.

#191 PostWysłany: 24 Cze 2017 08:01 
Awatar użytkownika

Loty: 22
Kilometry: 57 620
niebieski
gdzie to widać w wersji mobilnej?
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 24 Cze 2017 10:31 

niebieski
W aplikacji w ogóle tej zakładki nie ma. Jest w wersji mobilnej strony (jakoś w prawym, górnym rogu znajduje się przycisk wyświetlający rozwijane menu).
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 24 Cze 2017 11:36 

niebieski
I ja potwierdzam. Na każdym koncie widniało 50zł a dostałem wszędzie po 25$. Przychodzi też wcześniej mail z bannerem "odbierz swoje 25$" 2-3 dni po tym kwota na karcie z Aliora

www.amigoucieka.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 25 Cze 2017 17:42 

Loty: 20
Kilometry: 15 182
niebieski
Jak to aktualnie wygląda, trzeba ustawić wszystko na USA żeby dostać największy zwrot? Ile jest zwrotu przy rezerwacji za 288 zl?

#195 PostWysłany: 25 Cze 2017 18:44 

Z tym zwrotem to lipa jest. U mnie już od 2 tygodni wisi you were paid 40$ a nic nie dostalem. Pobyt też jest potwierdzony-widnieje booking-ok. Kartę do zwrotu też ustawiłem i nic. W sumie to nigdy tej firmy nie lubiłem-ze względu na ich tragiczne podejście przy anulacjach i tzw. rzekomo błędach cenowych.
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 26 Cze 2017 14:45 

Loty: 20
Kilometry: 15 182
niebieski
Ponawiam pytanie,
jak jest ze zwrotami, w jakiej walucie nie zarezerwuje to będzie taki sam zwrot? Jeśli nie to na jaki kraj sobie zmienić na booking żeby mieć największy zwrot przy rezerwacji za 288 zł?

#197 PostWysłany: 26 Cze 2017 14:48 

srebrny
wydaje mi sie ze zalezy od ref linka, z ktorego rezerwowales, w jakie byl walucie, tyle zwroca...

@MinioMinio sprawdzales z bookingiem ten zwrot, dlaczego nie zrobili?
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 26 Cze 2017 17:21 
Awatar użytkownika

srebrny
Też mi się wydaje, że reflink decyduje o walucie zwrotu.
Natomiast waluta, w jakiej dostaniesz od bookingu własnego reflinka, zależy od ustawień regionalnych

#199 PostWysłany: 26 Cze 2017 17:31 

niebieski
Jest dokładnie jak piszę @arturro najlepiej przy zwrocie najwyższym tj. w USD wybrać kraj rezerwacji jako USA i kraj konta jako USA, wtedy na 99,9% zwrot będzie w USD :)
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 27 Cze 2017 12:53 
Awatar użytkownika

Loty: 103
Kilometry: 259 331
niebieski
Mam pytanie: czy komuś z Was udało się otrzymać cashback wykorzystując kilka rożnych linków polecających? czy wypłatę dostaliście ze wszystkich, czy z tylko jednego - pierwszego odbytego pobytu? Wiem, co mówi regulamin zabawy (my możemy skorzystać z czyjegoś tylko raz, z naszego może skorzystać 10 osób), ale nie pytam o teorię, tylko praktykę.

Dwukrotnie rozmawiałam z dwoma rożnymi konsultantami booking i obydwoje twierdzą, że mogę skorzystać z kilku różnych linków swoich znajomych i za każdy dostanę zwrot (pod warunkiem, że jeden link wykorzystany jest tylko na jedną rezerwację - ale to jest oczywiste). "Bo gdyby tak nie było, to wyskoczyłaby im odpowiednia adnotacja." No to mówię, że może póki co każda rezerwacja jest zaakceptowana, ponieważ z żadnego pobytu jeszcze fizycznie nie skorzystałam, a po odbyciu pierwszego pozostałe mi się anulują..? Pani twierdzi, że na pewno nie... Na pewno? - pytam... Na pewno!

No i zbaraniałam....
Booking wysyła sprzeczne informacje ;/

Co Wy na to?
2015 - Zachodnie Wybrzeże USA
2014 - Maroko
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 374 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości