Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Instrukcja
Otwierając stronę booking.com z linku polecającego (patrz linka na końcu posta) mamy szanse na zwrot 15 GBP lub 50 zł bezpośrednio na kartę, którą opłacamy rezerwacje w booking.
Aby otrzymać środki premiowe należy po przekierowaniu z linka polecającego, zalogować się na swoje konto i dokonać rezerwacji na kwotę powyżej 30 GBP (150 zł). Do trzech dni po opłaceniu i zakończeniu pobytu, środki premiowe zostaną przekazane na kartę wskazaną w profilu booking (najczęściej ta z której opłacamy rezerwację ale można wskazać też inną). Po dokonaniu pierwszej rezerwacji z linku polecającego, na naszym profilu pojawi się zakładka ze środkami premiowymi i linkiem, który rezerwujący może przekazać swoim znajomym w celu otrzymania kolejnych premii. Limit premii dla danego użytkownika widoczny jest na osi w odpowiedniej zakładce dotyczącej tej promocji i wynosi od 500 zł do 150 GBP (booking ma jakiś algorytm, który sam dobiera ten parametr dla konkretnego użytkownika).

Temat łańcuszek z linkami polecającymi potrzebnymi do zgarnięcia premii jest tutaj booking-com-pound-15-do-rezerwacji-powyzej-pound-30,1527,109290&start=40
Po wykorzystaniu ostatniego na liście można dopisać swój wygenerowany link.

Warto skorzystać póki program zwrotów działa :idea: zwłaszcza, że w czerwcu kolejny długi weekend ;)

Przypominam, że istnieje wątek łańcuszkowy (zob. powyżej), w którym można wymieniać się referalami. Wszystkie takie oferty w obecnym wątku, obchodzące regulamin wątków łańcuszkowych, w tym również oferty "na priv" będą przenoszone do kosza, z odjęciem punktów statusowych.

Wikipost powstał dzięki @baja! :)

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 374 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 12 Maj 2017 11:17 

Loty: 1080
Kilometry: 1 068 671
platynowy
vincenz napisał(a):
@‌Sudoku‌ a masz zaznaczone pod swoją zapisaną kartą, że chcesz na nią dostawać bonus?

Jedyne co mam do zaznaczenia przy karcie, to jest "Use for business bookings". Odhaczyłem teraz, ale nie wiem, czy to na pewno to.

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
#142 PostWysłany: 12 Maj 2017 11:25 

olajaw napisał(a):
@‌Krupier‌ witaj w klubie szczęśliwców :( u mnie to samo, pierwsza rezerwacja kilka dni temu, do dziś nie doszedł referal :?: dziś kolejna i nadal czekam, pozmieniałam już wszystko, kończa mi się pomysły.. wtf :?:

Dzwoniliśmy do booking bo mamy ten sam problem u znajomych - nie ma linku na maila, ani odpowiedniej zakładki ze środkami premiowymi. Otrzymaliśmy odpowiedź, że zmieniły się zasady i swój link do poleceń otrzymuje się po odbyciu pierwszej rezerwacji z polecenia, wtedy też pojawia się zakładka ze środkami premiowymi.
 Profil Relacje PM off
olajaw lubi ten post.
olajaw uważa post za pomocny.

#143 PostWysłany: 12 Maj 2017 11:29 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
@‌Sudoku‌ u mnie też tego nie ma, a jeszcze ze 2-3 dni temu było. Dostałem też swój pierwszy zwrot, który wisiał dwa tygodnie właśnie z powodu niezaznaczenia ww. ptaszka. Dziwne.
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 12 Maj 2017 11:32 

Loty: 86
Kilometry: 126 541
U mnie 8 dni od maila, ze przyznano £20 reward, niestety kasy brak. Napisalem do nich, zobaczymy co odpisza....

#145 PostWysłany: 12 Maj 2017 11:39 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
@‌sawiet‌ ja też do nich pisałem. Brak odzewu do tej pory w tej kwestii.
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 12 Maj 2017 14:33 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
niebieski
sprawdźcie maile. Mi przyszła oferta,że jak zarezerwuję wakacje za min 225 funtów to dostanę zwrot 75 funtów po powrocie.
 Profil Relacje PM off  

#147 PostWysłany: 12 Maj 2017 15:15 

platynowy
Też dostałem. A na inny adres e-mail przyszło 20/40, więc wysyłają, jak chcą.

vincenz napisał(a):
@‌sawiet‌ ja też do nich pisałem. Brak odzewu do tej pory w tej kwestii.

Piszecie na jakiś specjalny adres e-mail, czy na ogólny?

#148 PostWysłany: 12 Maj 2017 15:29 

klimas napisał(a):
sprawdźcie maile. Mi przyszła oferta,że jak zarezerwuję wakacje za min 225 funtów to dostanę zwrot 75 funtów po powrocie.

jaki jest tytuł tego maila? przelecę spam
 Profil Relacje PM off  

#149 PostWysłany: 12 Maj 2017 15:39 

platynowy
Hurry! Get £75 with your next summer holiday!

#150 PostWysłany: 12 Maj 2017 16:53 

Nie znam tego języka, ale jak rozumiem dostałeś 75 funtów? Jak to zrobiłeś jeżeli można wiedzieć? ;-)
 Profil Relacje PM off  

#151 PostWysłany: 12 Maj 2017 16:56 

platynowy
Trzeba dokonać rezerwacji z otrzymanego linka za min. 225 GBP.

#152 PostWysłany: 12 Maj 2017 18:00 

niebieski
Także 75 GBP/225GBP. Dodam że oferta ważna do 20 maja.
 Profil Relacje PM off  

#153 PostWysłany: 14 Maj 2017 12:06 

Ta oferta 75 GBP/225GBP przychodzi do Was jako mających jakąś konkretną subskrypcję? czy ew ten link jest ogólny dla wszystkich użytkowników? bo właśnie próbuję ogarnać nocleg przez booking na dłuższy pobyt i taka oferta byłaby genialna, ale przy wszystkich mailach z bookinga nic takiego u siebie nie widzę niestety...
 Profil Relacje PM off  

#154 PostWysłany: 14 Maj 2017 13:18 
Awatar użytkownika

Loty: 216
Kilometry: 302 543
niebieski
Ja dostałem, żona nie, więc chyba jest dedykowana, ale jaki jest klucz tego nie wiem (może Genius albo jakaś aktywność konta w ostatnim czasie ?)

#155 PostWysłany: 14 Maj 2017 18:43 

platynowy
vincenz napisał(a):
@‌Sudoku‌ u mnie też tego nie ma, a jeszcze ze 2-3 dni temu było. Dostałem też swój pierwszy zwrot, który wisiał dwa tygodnie właśnie z powodu niezaznaczenia ww. ptaszka. Dziwne.

U mnie się w końcu pojawił zapis "use this card for cash rewards" i go zaznaczyłem. Ale też odhaczyłem "use for business bookings" i po kolejnym wejściu, tego pierwszego już nie było. Wygląda więc na to, że jest to jakoś ze sobą powiązane.
vincenz lubi ten post.

#156 PostWysłany: 14 Maj 2017 22:50 

Może ktoś już to przerabiał ?
Czy mogę ponownie skorzystać z linku jako odbiorca polecenia jeśli pierwszy raz rezerwując musiałem anulować rezerwację ?
Pytam bo zmieniam daty rezerwacji i nie wiem czy jeśli anuluję rezerwację i z tego samego polecenia zarezerwuję ponownie to czy obaj dostaniemy środki .
 Profil Relacje PM off  

#157 PostWysłany: 14 Maj 2017 23:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Możesz. Robiłem tak, również musiałem zmienić datę pobytu.
 Profil Relacje PM off  

#158 PostWysłany: 15 Maj 2017 22:13 
Awatar użytkownika

srebrny
Sudoku napisał(a):
vincenz napisał(a):

U mnie się w końcu pojawił zapis "use this card for cash rewards" i go zaznaczyłem. Ale też odhaczyłem "use for business bookings" i po kolejnym wejściu, tego pierwszego już nie było. Wygląda więc na to, że jest to jakoś ze sobą powiązane.

Jeśli jeszcze ktoś ma z tym problem, to ścieżka jest taka:
-w zakładce "free money" pod wykresem z należną kwotą jest niebieskie kółeczko z literką "i". Klikamy.
Napis "wondering where your rewards are? (...)", tu kilkamy w podświetloną frazę "payment method"
Wyświetli się ta wersja okna, w którym można kliknąć ptaszka przy "use this card for my cash rewards".
4 ludzi lubi ten post.
4 ludzi uważa post za pomocny.

#159 PostWysłany: 15 Maj 2017 22:25 
Awatar użytkownika

srebrny
zibek napisał(a):
Pytam bo zmieniam daty rezerwacji i nie wiem czy jeśli anuluję rezerwację i z tego samego polecenia zarezerwuję ponownie to czy obaj dostaniemy środki .

Jeśli zmieniasz datę rezerwacji, to wręcz musisz zrobić ją ponownie, by naliczyło zwrot. System premiujący widzi każdą modyfikację szczegółów rezerwacji jako anulację rezerwacji.
Rockriderr lubi ten post.
Rockriderr uważa post za pomocny.

#160 PostWysłany: 16 Maj 2017 13:06 

platynowy
arturro napisał(a):
Sudoku napisał(a):
vincenz napisał(a):

Jeśli jeszcze ktoś ma z tym problem, to ścieżka jest taka:
-w zakładce "free money" pod wykresem z należną kwotą jest niebieskie kółeczko z literką "i". Klikamy.
Napis "wondering where your rewards are? (...)", tu kilkamy w podświetloną frazę "payment method"
Wyświetli się ta wersja okna, w którym można kliknąć ptaszka przy "use this card for my cash rewards".

To teraz pytanie, co zrobić w sytuacji, gdy ktoś nie ma zakładki "free money"?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 374 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości