Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
W lotach wewnątrz UE-Schengen nie jest wymagane podanie numeru dowodu osobistego/paszportu, nie będzie on podany na karcie pokładowej.

Wykaz lotnisk, na których odprawa online jest niedostępna (odprawa na lotnisku jest bezpłatna):

Dubaj (tylko do Budapesztu)
Korfu
Moskwa
Marrakesz-Menara
Palma de Mallorca
Saragossa
Tirana (tylko do Budapesztu)
Bilbao

https://wizzair.com/pl-PL/useful_inform ... b_check-in

Tańsza infolinia: (22)1284905

Odprawa 48h przed odlotem.
https://www.fly4free.pl/wizz-air-zmieni ... d-wylotem/

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4596 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 230  Następna
Autor Wiadomość
#881 PostWysłany: 21 Cze 2016 14:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Na facebooku ciągle ktoś pyta czy będą zwroty za ponowne kupienie tego samego, Wizz odpisuje, że będą.

@Souter
Raczej wina systemu, skoro pół Europy ma ten problem :)
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#882 PostWysłany: 21 Cze 2016 14:45 

Witam wszystkich,

kupowałem wczoraj online bilet do Anglii, wybrałem płatność kartą, jednak aż do dziś nie doszło mi potwierdzenie płatności. Kiedy wchodzę w moje rezerwacje pojawia się komunikat:

Twoja płatność nie została jeszcze zakończona. Regularnie odświeżaj stronę. Po ukończeniu operacji otrzymasz powiadomienie e-mailem.

Mam numer potwierdzenia. Z konta nie ubyła żadna kwota, nie było żadnych odrzuconych transakcji etc. Ktoś wie jak rozwiązać problem? Ponowiłbym rezerwację, ale boję się, że potem odliczy mi dwukrotnie zapłaconą kwotę. Zadzwoniłbym na infolinię, ale niespełna 5 złotych za minutę połączenia przy niewiadomym czasie jego trwania uważam za zdzierstwo.

Z góry dziękują za pomoc.
Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#883 PostWysłany: 21 Cze 2016 14:49 

@sheckin poczytaj dwie ostatnie strony tego wątku, nie jesteś sam z wiszącymi i oczekującymi rezerwacjami.
 PM off  

#884 PostWysłany: 21 Cze 2016 14:51 

Loty: 302
Kilometry: 529 820
złoty
Jakiś czas temu tez był problem z płatnością i bez problemu zwrócili pieniądze za podwójne rezerwacje.
 Profil Relacje PM off  

#885 PostWysłany: 21 Cze 2016 14:57 

Sorry, nie zauważyłem wątku zbiorczego. W takim razie co polecacie? Rezerwować raz jeszcze czy czekać na rozwiązanie problemu?
 Profil Relacje PM off  

#886 PostWysłany: 21 Cze 2016 15:00 

Ja czekam, bo z tego co napisali to w końcu przejdzie tylko sami nie wiedzą ile to zajmie.
 Profil Relacje PM off  

#887 PostWysłany: 21 Cze 2016 15:03 
Awatar użytkownika

niebieski
Lepiej czekać nawet jeśli ktoś ma bilet na dziś czy jutro. Ktoś na fb pytał co ma zrobić z biletem na jutro. Odpisali, że ma podejść do odprawy na lotnisku.
 Profil Relacje PM off  

#888 PostWysłany: 21 Cze 2016 20:44 

Moja rezerwacja właśnie zniknęła z myWizz!!!! Prawidłowo zapłacona kartą i "wisząca" od wczoraj z wizy burdelu w systemie Wizza.

Co za azja, kozy pasać a nie linię lotniczą prowadzić. Zero komunikacji, żadnych odpowiedzi na maila, wprowadzające w błąd komunikaty na fejsie. A alternatywą bandycka infolinia w cenie sextelefonu.
Nie wiem czy mam ten lot, czy nie - a chcę już kupić hotel, wynająć samochód itp.
To chyba jednak mój ostatni raz z tymi szmaciarzami.
 Profil Relacje PM off  

#889 PostWysłany: 21 Cze 2016 20:55 

Moje dwie rezerwacje jeszcze u nich są, ciekawe jak długo :oops: .
Print screeny zrobiłam jeszcze rano ale mam nadzieję, że nie będę musiała ich użyć.
Mija 24h od rezerwacji....
 PM off  

#890 PostWysłany: 21 Cze 2016 20:58 
Site Admin
Awatar użytkownika

Dostałem maile o tym, że transakcję w statusie Pending maja przejść

Problem tylko że one są w statusie waiting i nie wiem jak to rozumieć :(

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#891 PostWysłany: 21 Cze 2016 20:59 

Loty: 130
Kilometry: 223 475
niebieski
andmark napisał(a):
Moja rezerwacja właśnie zniknęła z myWizz!!!! Prawidłowo zapłacona kartą i "wisząca" od wczoraj z wizy burdelu w systemie Wizza.

Co za azja, kozy pasać a nie linię lotniczą prowadzić. Zero komunikacji, żadnych odpowiedzi na maila, wprowadzające w błąd komunikaty na fejsie. A alternatywą bandycka infolinia w cenie sextelefonu.
Nie wiem czy mam ten lot, czy nie - a chcę już kupić hotel, wynająć samochód itp.

Dzwoń na tańszy nr (22)1284905 przewijał się już kilkukrotnie.

#892 PostWysłany: 21 Cze 2016 21:05 

michzak napisał(a):
Dostałem maile o tym, że transakcję w statusie Pending maja przejść
Problem tylko że one są w statusie waiting i nie wiem jak to rozumieć :(

Też te maile dostałam, statusy rezerwacji mam jak Ty: "waiting" ale na samym dole mam przy płatności "pending".
 PM off
michzak lubi ten post.
michzak uważa post za pomocny.

#893 PostWysłany: 21 Cze 2016 21:06 
Site Admin
Awatar użytkownika

Jak dotrę do komputera, to zweryfikuje :D

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

EDIT: prawda to, co jest powyżej

Ostatnio edytowany przez michzak, 21 Cze 2016 21:57, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#894 PostWysłany: 21 Cze 2016 21:17 

jekyll napisał(a):
andmark napisał(a):

Dzwoń na tańszy nr (22)1284905 przewijał się już kilkukrotnie.

Dzwoniłem już rano - zrywało połączenie po kilku sek. Później - po uspokajających komunikatach z fejsa i TT - zaniechałem dzwonienia i czekałem. Dzwonię znowu. teraz okazuje się że zrywa nadal - tym razem po kilku minutach ogłupiającej muzyki w słuchawce.

[...] nie mam już słów [....]

-- 21 Cze 2016 21:33 --

Dodzwoniłem się - tak, rezerwacja została anulowana i proszę sobie zrobić ponownie.
Na żądanie przywrócenia rezerwacji po cenie za jaką ją prawidłowo kupiłem [...] odsyła mnie na sexline, bo on to tu tylko z łaski odbiera.
Próba wytłumaczenia, że to ich wina i oni powinni sprawę załatwić bez straty dla klienta okazała się jedynie rzucaniem grochem o scianę.
Bezczelny [...] z Wizza rzucił słuchawką.

Nigdy więcej.

Ostatnio edytowany przez Roku, 21 Cze 2016 21:41, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź niekulturalna/obrażająca innych/używanie słów wulgarnych, obraźliwych.
 Profil Relacje PM off
kittycate lubi ten post.

#895 PostWysłany: 22 Cze 2016 07:45 

Loty: 68
Kilometry: 104 579
u mnie rezerwacje przeszły na stan potwierdzony przed 3 w nocy
 Profil Relacje PM off  

#896 PostWysłany: 22 Cze 2016 07:54 

Druga rezerwacja (ta mniej ważna) potwierdzona, pierwsza dla 4os. nadal "oczekuje" :cry:
 PM off  

#897 PostWysłany: 22 Cze 2016 07:59 
Awatar użytkownika

Loty: 220
Kilometry: 514 435
niebieski
U mnie wciąż bez zmian po 24h od rezerwacji.

#898 PostWysłany: 22 Cze 2016 08:02 
Awatar użytkownika

u mnie też bez zmian.
 Profil Relacje PM off  

#899 PostWysłany: 22 Cze 2016 09:15 

Loty: 80
Kilometry: 77 974
Mi zniknęły wszystkie rezerwacje. wprowadzając kod rezerwacji wyrzuca mnie do ekranu głównego. plus taki, że już można rezerwować.
 Profil Relacje PM off  

#900 PostWysłany: 22 Cze 2016 09:39 

Właśnie dostałam na @ drugą rezerwację, NA-RE-SZCIE! :D
Co nie zmienia faktu, że ta ich awaria dość skutecznie odebrała radość z zakupu :(.
 PM off
Tulsa lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4596 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 230  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości