Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Proszę o nie postowanie informacji o tym, że dostaliście bilety lub nie.
Gratulujemy lub współczujemy, ale nie potrzebujemy tutaj takich niemerytorycznych wpisów.
Tego typu posty proszę wrzucać :
euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326

Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 16 Lis 2015 09:55 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Spokojnie nie odwołają we Francji takiej imprezy jak ME w piłce nożnej. Będą nadzwyczajne środki bezpieczeństwa. Polsce w takiej sytuacji może by nawet odebrali imprezę,ale nie Francuzom ;)
 Profil Relacje PM off  

Tunezyjska wyspa na wyciągnięcie ręki 🌴 All inclusive w 4* hotelu na Dżerbie za 1899 PLN 🌞 Tunezyjska wyspa na wyciągnięcie ręki 🌴 All inclusive w 4* hotelu na Dżerbie za 1899 PLN 🌞
Wycieczka do Rzymu za 699 PLN 🏛️🍕 Okołoweekendowe 3 dni w Wiecznym Mieście 😍 Wycieczka do Rzymu za 699 PLN 🏛️🍕 Okołoweekendowe 3 dni w Wiecznym Mieście 😍
#202 PostWysłany: 16 Lis 2015 10:02 

niebieski
Jesli nie sa w stanie zagwarantowac przyjezdzajacym kibicom bezpieczenstwa, a co do tego nie ma chyba watpliwosci to powinni przeniesc nawet do Polski - u nas arab poza budke z kebabem budzi od razu podejrzenie.

Smieszy mnie to gadanie, ze wtedy terrorysci odniesli by zwyciestwo. Oni i tak juz wygrali bo wprowadzili strach, a jak ktos chce ich pokonac to tylko w zarodku, tam na miejscu na terenach Syrii i Iraku.

Ostatnio edytowany przez dyneck 16 Lis 2015 10:05, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#203 PostWysłany: 16 Lis 2015 10:24 

dokładnie, też obecnie mocno się waham, a miałem po losowaniu w grudniu polować na bilety
poniżej przypomnienie dla tych co są pewni, że jadą kalendarz sprzedaży
http://www.sport.pl/euro2016/1,136510,1 ... xSportLink

na szczęście nie podali linku do strony UEFA, gdzie fizycznie będzie można kupić ;)
 PM off  

#204 PostWysłany: 16 Lis 2015 10:31 

@gorny77, najbardziej się obawiam samego wchodzenia na stadion. Nie lotu, nie obecności na meczu - ale właśnie tego tłumu przed bramkami kontrolnymi. Nigdy nie wiesz kto stoi obok Ciebie i z jak mocno wypranym mózgiem. A spodziewać po obcych należy się najgorszego.
Nie wiem, pewnie spróbuję kupić bilety a później zdecyduję. Trzy zamachy w rok: gazeta, pociąg (udaremniony przez amerykańskich żołnierzy) i teraz to.
 PM off  

#205 PostWysłany: 16 Lis 2015 14:11 

niebieski
Ja nie chciałbym Francji w grupie i grania w Paryżu.

Najbardziej obawiam się metra, zatłoczonych centrów miast itd.

Sam mam plan pobyć tam tak długo jak będą grali Polacy, ale na campingach i tylko dojeżdżać na same mecze.
 Profil Relacje PM off  

#206 PostWysłany: 16 Lis 2015 15:34 

A ja nie dygam i mysle, ze stadiony Euro i centra miast beda bezpieczne, tym bardziej po minionym piatku, bo ilosc zarowno tajniakow (pewnie z roznych krajow i w tym tez "sniadych") jak i zwyklych sluzb na straszaka bedzie ogromna.
Zreszta, gdyby czlowiek sie ciagle mial obawiac zamachow to nie ruszylby sie w zyciu na zaden koncert, mecz czy nawet disco bandzo w byle miescie, a dojezdzajacy na wieksze dworce to nawet i do pracy. I nie chce zeby to bylo odebrane jako "kozaczenie" tylko po prostu kieruje sie rozumowaniem, ze w podobnych okolicznosciach znowu to samo raczej sie nie wydarzy, a nawet jesli juz to nie mam na to wplywu, tak jak i na wiele innych rzeczy, ktore moga mnie spotkac kazdego dnia. Ryzyko jest tak nikle, ze nie zamierzam zmieniac przez to swojego zycia, zwlaszcza ze terrorystom wlasnie o to chodzi - nie o liczbe ofiar, lecz liczbe zyjacych pozniej w strachu...
Troche OT wyszlo, to zeby sie poprawic na koniec dodam, ze licze na obskoczenie takze meczu(ow?) braci Madziarow, ktorzy wlasnie awansowali ;)
 Profil Relacje PM off
biedab lubi ten post.

#207 PostWysłany: 16 Lis 2015 17:47 

Loty: 57
Kilometry: 83 976
Kilka miesięcy po WTC były igrzyska w Salt Lake City i było spokojnie. Dwa miesiące po zamachu w Wołgogradzie były igrzyska w Soczi i też bez ataków. Oczywiście nie jest to regułą i nigdy nie można założyć że nic się nie stanie. Ale ja chyba pojadę, z tym że przebywanie w tłumie jak np. knajpy i strefy kibica (o ile te w ogóle powstaną) ograniczę do minimum, czyli do samych meczów.
 Profil Relacje PM off  

#208 PostWysłany: 18 Lis 2015 10:00 

niebieski
Jest już oficjalny podział na koszyki przed grudniowym losowaniem:

Cytuj:
• Pot 1: Spain (holders), Germany, England, Portugal, Belgium

• Pot 2: Italy, Russia, Switzerland, Austria, Croatia, Ukraine*

• Pot 3: Czech Republic, Sweden*, Poland, Romania, Slovakia, Hungary*

• Pot 4: Turkey, Republic of Ireland*, Iceland, Wales, Albania, Northern Ireland

*Play-off winners

Tak się wszyscy napalali na Węgrów, a tu jesteśmy w tym samym koszyku - jakim cudem skoro Węgrzy nie grali w wielkim turnieju od 30 lat to nie wiem :)
W sumie biorąc pod uwagę poziom baraży, a co za tym idzie obecność 24 drużyn w finałach w połączeniu z ostatnimi wydarzeniami w FR to chyba będzie najgorsze euro w historii :/
Kiedyś miałem aplikować na pakiet FMT ale chyba jednak wybiorę się na jeden mecz Polski i wystarczy.
 Profil Relacje PM off  

#209 PostWysłany: 18 Lis 2015 12:53 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Walia w ostatnim koszyku? A 4 miesiące temu podczas losowania grup do MŚ 2018 była w pierwszym :roll:
 Profil Relacje PM off
luck1991 lubi ten post.

#210 PostWysłany: 23 Lis 2015 14:46 

@piotrek_ podział na koszyki przed losowaniem grup el.MŚ 2018 był/jest ułożony na podstawie rankingu FIFA, który jest obliczany w co najmniej dziwny sposób i potem są takie kwiatki jak Walia w koszyku 1,
a podział koszyków przed losowaniem grup EURO 2016 (eliminacji też) był/jest na podstawie rankingu UEFA, który bardziej odzwierciedla dokonania poszczegolnych reprezentacji w ostatnich kilku latach. http://pilkainfo.pl/ranking/reprezentacji.php?ranking=2
 Profil Relacje PM off  

#211 PostWysłany: 09 Gru 2015 23:16 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
Kiedy losowanie grup?
 Profil Relacje PM off  

#212 PostWysłany: 09 Gru 2015 23:19 

niebieski
W sobotę (12.12).
 Profil Relacje PM off  

#213 PostWysłany: 09 Gru 2015 23:28 

Czy ktoś się orientuje dlaczego nie można w chwili obecnej zakładać nowych kont na portalu biletowym ? Macie może info czy i kiedy będzie dostępna taka opcja ?
 Profil Relacje PM off  

#214 PostWysłany: 10 Gru 2015 00:39 
Awatar użytkownika

Loty: 176
Kilometry: 331 643
niebieski
Myślę, że po losowaniu grup które odbędzie się 12 grudnia.
 Profil Relacje PM off  

#215 PostWysłany: 11 Gru 2015 23:45 

niebieski
Bilety - od poniedziałku będzie można zamiawiać

http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=2315730.html
 Profil Relacje PM off  

#216 PostWysłany: 12 Gru 2015 00:15 

grzegorzkatowice napisał(a):
Bilety - od poniedziałku będzie można zamiawiać

póki co posiadacze kart kibica PZPN
Kod:
Dlatego pierwszeństwo dla posiadaczy karty kibica reprezentacji Łączy nas Piłka (to karta płatnicza wydawana dla PZPN przez sponsora związku, Alior Bank) oznacza zapewne, że to między tymi kibicami zostaną rozlosowane bilety. - Przesyłamy do UEFA listę posiadaczy , stan na 12 grudnia, czyli na sobotę, dzień losowania. Mamy takich kibiców ponad 21 tysięcy.

http://www.sport.pl/euro2016/1,136510,1 ... Czolka3Img
 PM off  

#217 PostWysłany: 12 Gru 2015 00:20 

niebieski
To chyba jakiś żart? Przecież Euro to niezależna impreza, więc jaka karta kibica? Nie ma takiej opcji.
 Profil Relacje PM off  

#218 PostWysłany: 12 Gru 2015 00:29 

risto napisał(a):
jaka karta kibica? Nie ma takiej opcji.

A jednak, ale prawdziwy kibic ją ma..., zresztą wszędzie budzi to emocje
Kod:
Pierwszeństwo dla członków klubu kibica to często spotykana praktyka, choć zawsze też budzi sprzeciw tych, którzy do klubu nie należą. Przed Euro 2012 była w Polsce wielka awantura, bo wtedy kibice z fanklubu polskiej kadry mieli nie pierwszeństwo, ale wyłączność na składanie zamówień w tej turze sprzedaży (każdy wówczas mógł zamówić maksymalnie dwa, a nie jak teraz, cztery bilety). Zainteresowanie było olbrzymie, a kibice konieczność zapisania się do klubu i wpłacenia składki uznali za haracz. Teraz dyskusja toczy się np. w Niemczech: DFB daje właśnie nie pierwszeństwo, a wyłączność na kupno biletów w tej turze członkom klubu kibica. Członkostwo w nim kosztuje 30 euro rocznie plus 10 euro opłaty za rejestrację i kartę. Podobnie zrobią federacje piłkarskie m.in. Francji i Anglii.
 PM off  

#219 PostWysłany: 12 Gru 2015 00:32 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
To ciekawe, jeszcze miesiąc temu na Łączy nas piłka, można było przeczytać:

"W związku z licznymi zapytaniami przypominamy, że dystrybucja biletów na mecze mistrzostw Europy 2016 we Francji odbywa się wyłącznie poprzez system sprzedaży wejściówek prowadzony przez UEFA.
Jednocześnie informujemy, że w procesie sprzedaży biletów na mecze EURO 2016, posiadacze wydawanej przez Alior Bank Karty Kibica nie są uprawnieni do nabywania biletów w pierwszej kolejności i w tym przypadku posiadanie karty nie gwarantuje żadnych przywilejów."
 Profil Relacje PM off  

#220 PostWysłany: 12 Gru 2015 00:43 

niebieski
Hmm na Euro 2008 dostałem 2 bilety bez losowania, jako że jeździłem z kolegą na wszystkie mecze eliminacyjne na wyjeździe, na Euro 2012 cudem na platformie kupiłem, a teraz już widzę że jedna wielka ściema.

Ostatnio edytowany przez Roku, 12 Gru 2015 01:25, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź niekulturalna/obrażająca innych/używanie słów wulgarnych, obraźliwych.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 181  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości