Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Proszę o nie postowanie informacji o tym, że dostaliście bilety lub nie.
Gratulujemy lub współczujemy, ale nie potrzebujemy tutaj takich niemerytorycznych wpisów.
Tego typu posty proszę wrzucać :
euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326

Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 12 Gru 2015 20:55 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Jest opcja follow my team na cały turniej. Można nawet kategorię FMT wybierać, dowolną na każdy mecz. Najtańszy pakiet na całe Euro - 295€.

Image

Oczywiście, że opcja na fazę pucharową jest warunkowa, ponieważ przecież nikt Ci nie zagwarantuje, że twoja drużyna będzie grać, aż do finału.
 Profil Relacje PM off  

🔥Mega 🔥 Wycieczka na Maltę w supercenie 330 PLN😱😍 Loty z Warszawy + ⭐⭐⭐ hotel 🔥Mega 🔥 Wycieczka na Maltę w supercenie 330 PLN😱😍 Loty z Warszawy + ⭐⭐⭐ hotel
First minute: Kefalinia na tydzień za 2090 PLN 🏝️ Kameralny hotel z widokiem na zatokę 🌊 First minute: Kefalinia na tydzień za 2090 PLN 🏝️ Kameralny hotel z widokiem na zatokę 🌊
#242 PostWysłany: 12 Gru 2015 21:04 

Moim zdaniem będzie się losowanym na każdy mecz fazy pucharowej oddzielnie. W FMT jak Cię wylosowali to miałeś zagwarantowane te wszystkie mecze i tu taka opcja jest tylko na fazę grupową.
 Profil Relacje PM off  

#243 PostWysłany: 12 Gru 2015 22:05 

niebieski
druga tura dystrybucji wejściówek od poniedziałku w południe dla kibiców z 24 krajów, które wezmą udział w ME.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ka ... iec/6krdll
 Profil Relacje PM off  

#244 PostWysłany: 12 Gru 2015 22:23 

Dobra grupa. Jak gramy z Ukrainą to jestem zadowolony. Dla mnie to jest mecz priorytetowy.
Niemcy do pyknięcia, ten przeciwnik nam wybitnie leży.
 PM off
lahcimmm2 lubi ten post.

#245 PostWysłany: 13 Gru 2015 03:01 

niebieski
piotrek_ napisał(a):
Jest opcja follow my team na cały turniej. Można nawet kategorię FMT wybierać, dowolną na każdy mecz. Najtańszy pakiet na całe Euro - 295€.

Image

Oczywiście, że opcja na fazę pucharową jest warunkowa, ponieważ przecież nikt Ci nie zagwarantuje, że twoja drużyna będzie grać, aż do finału.

Z tej symulacji wynika, że będzie tylko FMT na grupę, a reszta będzie losowana pojedynczo. Może w poniedziałek uruchomią pełny FMT aż do finału, bo według mnie powyższe symulacje tego nie dotyczą.
 Profil Relacje PM off  

#246 PostWysłany: 13 Gru 2015 03:22 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 594 716
niebieski
Jeśli nie będę miał problemów z urlopem w pracy to najprawdopodobniej ruszę do Francji autostopem ;) Oczywiście loty tez będę obserwował.

#247 PostWysłany: 13 Gru 2015 14:33 

Loty: 57
Kilometry: 83 976
Na portalu biletowym zostały wyzerowane ceny biletów - tych wylosowanych i niewylosowanych. W podsumowaniu została tylko kwota 15 euro za przesyłkę. Też tak macie?
 Profil Relacje PM off  

#248 PostWysłany: 13 Gru 2015 15:59 

Te bilety są imienne? Bo mam dużą rodzinę we Francji i czy oni mogą zapisać się na losowanie biletów tak aby na biletach były inne nazwiska niż osoba kupująca?
 Profil Relacje PM off  

#249 PostWysłany: 13 Gru 2015 16:13 

idziol napisał(a):
Te bilety są imienne?

Jak dotąd jak np. Jan Kowalski zamówił, wylosował czy też na platformie odsprzedażowej zakupił i je opłacił, to na wszystkich biletach figurowały dane Jan Kowalski (na biletach od sponsorów nie ma danych personalnych)
Ale po zamachach może to się zmienić, kontrole wejścia na stadiony podczas Euro były uproszczone, z tego co pamiętam jedyne co sprawdzali to to czy nie wnoszę swoich napojów
 PM off  

#250 PostWysłany: 13 Gru 2015 16:24 

Loty: 57
Kilometry: 83 976
Ponawiam pytanie. Macie po zalogowaniu widoczne ceny i kategorie w wylosowanych biletach czy wszędzie 0 euro? Zastanawiam się czy tylko ja tak mam na swoim koncie czy każdy.

Załączniki:
Komentarz do pliku: tak to wygląda, wcześniej zamiast 0 Eur była kwota biletów
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg [ 94.58 KiB | Obejrzany 1218 razy ]

Ostatnio edytowany przez tntrt, 13 Gru 2015 17:36, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#251 PostWysłany: 13 Gru 2015 17:35 

niebieski
Anonymous napisał(a):
idziol napisał(a):
Te bilety są imienne?

Jak dotąd jak np. Jan Kowalski zamówił, wylosował czy też na platformie odsprzedażowej zakupił i je opłacił, to na wszystkich biletach figurowały dane Jan Kowalski (na biletach od sponsorów nie ma danych personalnych)
Ale po zamachach może to się zmienić, kontrole wejścia na stadiony podczas Euro były uproszczone, z tego co pamiętam jedyne co sprawdzali to to czy nie wnoszę swoich napojów

Czy tak było w 2012r.? Nie wiem bo niestety nie byłem na żadnym meczu :oops:

Ale bylem w MŚ 2006r. i na ME w 2008r. (wylosowałem bilety na siebie i na członków rodziny).
I wtedy też straszyli, że bilety są imienne, ale na tych wylosowanych (nie żadnych sponsorskich) biletach NIE BYŁO żadnych nazwisk.
 Profil Relacje PM off  

#252 PostWysłany: 13 Gru 2015 17:40 

Tak, specjalnie spojrzałem, choć wszystkie 3 podwójne na mecze grupowe to te od sponsorów (te w imieniem i nazwiskiem to kupione kilka dni wcześniej na stronie UEFA i odebrane przed stadionem w dniu meczu półfinał na Narodowym)
 PM off
grzegorzkatowice lubi ten post.
grzegorzkatowice uważa post za pomocny.

#253 PostWysłany: 13 Gru 2015 18:09 
Awatar użytkownika

Loty: 559
Kilometry: 929 746
niebieski
[quote="grzegorzkatowice"][/quote]
:) Wejdź na EURO 2016 i będzie ok!

A co do biletów imiennych jedno jest pewne, że na tej imprezie będzie podniesiony najwyższy poziom zagrożenia terrorystycznego i na pewno procedury z wejściem na stadion będą wyglądały inaczej niż dotychczas.
Zdarzały się problemy z wejściem na finały LE czy LM więc zdziwiłbym się jakby teraz po tych zamachach odpuścili identyfikację kibiców już na starcie...
 Profil Relacje PM off  

#254 PostWysłany: 13 Gru 2015 18:22 

niebieski
Teraz Ok.
I "widzi" mój e-mail.
Nie wiem czemu wtedy nie widział. :roll:

-- 13 Gru 2015 17:24 --

tntrt napisał(a):
Ponawiam pytanie. Macie po zalogowaniu widoczne ceny i kategorie w wylosowanych biletach czy wszędzie 0 euro? Zastanawiam się czy tylko ja tak mam na swoim koncie czy każdy.

Odpowiadajac - NIE.

Tam gdzie wygrałem, mam kwotę biletu.

Request summary
Match 1, France VS Romania 1 ticket request unsuccessful
Match 51, W49 VS W50 1 ticket request unsuccessful
Match 49, W45 VS W46 Category 2 1 ticket 295.00 EUR
Match 50, W47 VS W48 Category 1 1 ticket 495.00 EUR
Delivery costs 15.00 EUR
Total: 805.00 EUR
 Profil Relacje PM off  

#255 PostWysłany: 13 Gru 2015 18:38 

grzegorzkatowice napisał(a):

Match 49, W45 VS W46 Category 2 1 ticket 295.00 EUR
Match 50, W47 VS W48 Category 1 1 ticket 495.00 EUR

Małe OT; jak nie na sprzedaż to SZACUN; sam jestem kibicem, ale taką kasę i to tą mniejszą wydałem na Gran Derbi, do tego od dłuższego czasu zawsze pojawia się z tyłu głowy, gdzie za te pieniądze można by polecieć w daleki świat

W innych artykułach też potwierdzili, że od jutra sprzedaż tylko dla posiadaczy kart kibica PZPN

@kosa
w sumie napisałeś to samo co już wiemy o formie sprzedaży, to później dla reszty to może być marzec 2016r. (ale oby, bo masa posiadaczy kart nie będzie aplikować, sam się z synem waham)

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 13 Gru 2015 19:04, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#256 PostWysłany: 13 Gru 2015 18:51 

niebieski
Nie słuchajcie mediów, bo oni nie są rzetelni i nie wnikają w sprawy szarego kibica. Im ma się zgadzać klikalność.

Od jutra można się rejestrować do losowania na portalu biletowym UEFA. Przy losowaniu UEFA będzie brała w pierwszej kolejności listę osób (21 tys.) dostarczoną im przez PZPN (posiadacze Kart Kibica). Dopiero potem resztę Polaków.
 Profil Relacje PM off  

#257 PostWysłany: 13 Gru 2015 19:01 

niebieski
Anonymous napisał(a):
Małe OT; jak nie na sprzedaż to SZACUN; sam jestem kibicem, ale taką kasę i to tą mniejszą wydałem na Gran Derbi, do tego od dłuższego czasu zawsze pojawia się z tyłu głowy, gdzie za te pieniądze można by polecieć w daleki świat

Tańszych kategorii nie wygrałem :mrgreen:
Wygrałem tylko te najdroższe. Widocznie było mniejsze zainteresowanie.
A poza tym to trochę odreagowanie za ME w Polsce, bo nie byłem na żadnym meczu :oops: :oops: :oops:
Wyjatkowo nic nie wygrałem w losowaniu, a w robocie miałem taki "zapieprz", że nie miałem czasu czatować na zwolnione bilety na mecze.
Teraz w pracy mam trochę luźniej i już mam "zaklepany" urlop na EURO. Co najmniej 3 tygodnie...

Ale powiem tak. Jak dostanę pełny FMT na Polskę to te oczywiście sprzedam.
A jak nic nie wygram na mecze Polski to pojadę na te dwa.
Bo teraz chyba trochęza duze ryzyko jechać na bilety z nie swoim nazwiskiem. mOgą ostro sprawdzać.
 Profil Relacje PM off  

#258 PostWysłany: 13 Gru 2015 19:06 

niebieski
Nic nie będą sprawdzać, bo przecież jak masz więcej biletów, to wtedy one są przypisane do Ciebie. Będzie pewnie bardziej szczegółowa kontrola osobista, może taka jak w Polsce na ligowym meczu. Terrorysta też może kupić bilet albo nawet dostać od sponsora.

Przy zamachu samobójczym problemem nie są niezidentyfikowane osoby, a terroryści wnoszący materiały. Mogą to zrobić jako pracownicy, kibice, sponsorzy. To jest problem, a nie to czy Mietek zamieni się z Zenkiem. W innym wypadku kilkadziesiątr prcent miejsc na stadionie byłoby puste.

------------------------

@gorny77 poprawiłem co Ty napisałeś, bo jutro nie ma rusza żadna sprzedaż, a po prostu rejestracja do losowania. Od marca ruszy portal odsprzedażowy, a nie kolejne losowania. Tam spokojnie da się zakupić, choć F5 i czas będzie potrzebny.
 Profil Relacje PM off
R_W lubi ten post.

#259 PostWysłany: 13 Gru 2015 19:20 

kosa napisał(a):
Nic nie będą sprawdzać,

To jest problem, a nie to czy Mietek zamieni się z Zenkiem. W innym wypadku kilkadziesiątr procent miejsc na stadionie byłoby puste.

trochę się od tego czasu zmieniło:
- np. zamachy w trakcie meczu w Paryżu z chęcią wejścia terrorystów na stadion, taki hit polskiej grupy odbywa się w Saint-Denis, gdzie mieszkali prawie wszyscy zamachowcy z listopada (choć i wcześniej np. w Londynie zamachy były, a olimpiada "bez przygód" się odbyła), ale jak zamawiający np. 6 biletów też jedzie na dany mecz to problemu z wejściem grupy zapewne nie będzie

- mało to medialne, ale takie rzeczy się zdarzały np. skrupulatne kontrole danych na bilecie z dokumentem, co skutkowało "łysinami" na trybunach na finale LE w Turynie
Podsumowując, kto myśli np. o obkupieniu się na handel, ma według mnie jednak małą zagwozdkę
 PM off  

#260 PostWysłany: 14 Gru 2015 09:24 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 594 716
niebieski
Nie ma co się oszukiwać ceny lotów zapewne szybko będą szły w górę na okres "meczowy", szukał już ktoś noclegów? Wczoraj sprawdzałem hostele np. na hostelworld i ceny są już dość ciekawe :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 181  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość