Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Proszę o nie postowanie informacji o tym, że dostaliście bilety lub nie.
Gratulujemy lub współczujemy, ale nie potrzebujemy tutaj takich niemerytorycznych wpisów.
Tego typu posty proszę wrzucać :
euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326

Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 23 Lip 2015 09:54 
Awatar użytkownika

Loty: 234
Kilometry: 423 328
zero biletow wylosowałem, ale aplikowałem na 4 kategorie takze cudów się nie spodziewałem... trudno, zacznie działac platforma takze coś się kupi. jak sobie przypomne 4 lata temu w jeden dzien zakup 12 biletow najtanszych na najbardziej oblegany mecz polska-rosja, to było mistrzostwo :D
 Profil Relacje PM off  

Egipski raj w 5* hotelu 🌴🏊‍♂️ All inclusive nad Morzem Czerwonym za 2494 PLN Egipski raj w 5* hotelu 🌴🏊‍♂️ All inclusive nad Morzem Czerwonym za 2494 PLN
Leć do Kuala Lumpur z Warszawy za 2663 PLN ✈️🧳 Podróż z dużym bagażem Leć do Kuala Lumpur z Warszawy za 2663 PLN ✈️🧳 Podróż z dużym bagażem
#142 PostWysłany: 23 Lip 2015 17:36 

Witam serdecznie, udało mi się wylosowac 4szt. na finał w kat.4. Na Euro 2012 również miałem to szczęście i pojechałem na mecz. Tym razem pewnie sprzedam, chyba że Polska zagra? :-)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#143 PostWysłany: 23 Lip 2015 17:42 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Wow :) ! Jesteś chyba w czepku urodzony,ja aplikowałem na dwa bilety na finał w 4 kat,ale niestety się nie udało :( Liczę,że na platformie kupię 4 kategorię
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 24 Lip 2015 13:34 

Witam
Aplikowałem bilety 3 kategorii na 12 meczow w fazie grupowej, wylosowałem na 5 meczow, wiec chyba nie jest zle :)
Każdy w innym miescie, mecze co 2 dzień i tak ułożone ze można spokojnie się przemieszczać z południa (Marsylia)
przez centrum (St.Etienne i Lyon) az na północ (Lens i Lille). A jak jeszcze trafi się mecz naszych Orłow, to będą wspaniałe wakacje :D
 Profil Relacje PM off  

#145 PostWysłany: 24 Lip 2015 17:34 

Mnie wylosowalo na 9 meczow, z czego dwa cwiercfinaly i jeden w 1/8, reszta grupowe. Niektorych nie dam rady pewnie zaliczyc, ale o to bede sie martwil pozniej. Pozostaje czekac az beda znane pary:)
Dodam, ze aplikowalem z dwoch kont, na kazdy mecz turnieju po 4 bilety z III kategorii (jedynie IV na final i polfinaly). Skutkiem tego mam 8 biletow na jeden mecz, na ktory notabene nie wiem czy sie wyrobie :D Ponadto dwie druzyny powtarzaja mi sie w dwoch meczach, wiec oby jedna z nich byli nasi (jesli wejda co nie jest takie pewne). Wszystko mam w swojej wybranej kategorii, z wyjatkiem jednego grupowego w II (szczesliwie w Lille, wiec mam blisko).
Ogolnie wynik 10 na 51 meczow czyli chyba niezly, ale jak juz inni pisali, wiadomo ze na IV kategorie bylo najwiecej chetnych, na III juz nieco wieksza szansa.

PS. Tak poza tym to witam wszystkich jako newbie na tym forum ;]
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 29 Lip 2015 22:48 
Awatar użytkownika

Loty: 220
Kilometry: 384 906
Dzisiaj przyszedł newsletter od Uefy platforma do odsprzedaży biletów ruszy wiosną 2016, także będziemy polować ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#147 PostWysłany: 04 Sie 2015 14:28 

kto się wybiera i coś już wylosował zwłaszcza w Paryżu ma ciekawa ofertę lotów z Warszawy Chopin do Paryża (Lot-u i AirFrance)
wylot tylko 7 czerwca 2016r., powrotów kilka możliwości również w czerwcu 2016r.
http://www.fly4free.pl/tanie-bilety-lot ... za-267pln/
 PM off  

#148 PostWysłany: 11 Paź 2015 22:59 

Loty: 4
Kilometry: 6 882
Mam pytanie jak wygląda ta platforma odsprzedaży biletów? jest to jakaś licytacja , kto pierwszy ten lepszy czy losowanie?
 Profil Relacje PM off  

#149 PostWysłany: 11 Paź 2015 23:16 

Rozkład meczów Polaków w zależności od grupy (bo trzeci koszyk już raczej przesądzony):
A: Lens - Marsylia - Lille
B: Bordeaux - Lens - Tuluza
C: Nicea - Saint-Denis - Marsylia
D: Paryż - Nicea - Lens
E: Saint-Denis - Bordeaux - Lille
F: Bordeaux - Paryż - Saint-Denis

C :twisted: :twisted: :twisted:
 Profil Relacje PM off  

#150 PostWysłany: 12 Paź 2015 10:10 

Mateuszz91 napisał(a):
Mam pytanie jak wygląda ta platforma odsprzedaży biletów? jest to jakaś licytacja , kto pierwszy ten lepszy czy losowanie?

Nie jest to na pewno losowanie. Natomiast zasada "kto pierwszy" prawdopodobnie bedzie obowiazywac gdy bedzie wiecej chetnych na jeden bilet (moze tez byc tak, ze wybierasz komu chcesz sprzedac bilet z kilku chetnych, co wg mnie byloby lepsze).
Ktory wariant bedzie to sie okaze jak UEFA poda info na ten temat, chociaz moze inni z doswiadczenia w poprzednich imprezach cos juz sie domyslaja.
 Profil Relacje PM off  

#151 PostWysłany: 12 Paź 2015 10:39 
Awatar użytkownika

srebrny
H778 napisał(a):
Rozkład meczów Polaków w zależności od grupy (bo trzeci koszyk już raczej przesądzony):

A na mapie wygląda to tak:
Załącznik:
fran.jpg
fran.jpg [ 190.72 KiB | Obejrzany 1564 razy ]

...w zasadzie w każdej grupie przynajmniej jeden mecz jest albo na południu, albo na północy. Jeśli ktoś będzie chciał być na wszystkich meczach drużyny, nie obędzie się bez podróży przez całą Francję.

#152 PostWysłany: 12 Paź 2015 10:40 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
W grudniu losowanie kolejnej puli biletów, może wtedy coś wpadnie każdemu :)
 Profil Relacje PM off  

#153 PostWysłany: 12 Paź 2015 11:33 

niebieski
ane.wald napisał(a):
W grudniu losowanie kolejnej puli biletów, może wtedy coś wpadnie każdemu :)

Ale po wylosowaniu grup czy przed?
 Profil Relacje PM off  

#154 PostWysłany: 12 Paź 2015 11:39 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
W grudniu będą do zarezerwowania bilety Follow my team,czyli będą to wejściówki na mecze reprezentacji Polski w fazie grupowej i ewentualnie będzie można zarezerwować wejściówki na kolejne fazy turnieju,jeśli tam dojdziemy... :D
 Profil Relacje PM off  

#155 PostWysłany: 12 Paź 2015 12:03 

Loty: 69
Kilometry: 64 523
niebieski
Czy jest jeszcze jakaś szansa na załapanie się na bilety na ME ? Nie rejestrowałem się wcześniej nigdzie, a zobaczyłbym chętnie naszych we Francji. Czy to losowanie "follow my team" będzie dotyczyło osób wczesniej zarejestrowanych, czy można dołączyć teraz ?
A jeśli nie to wspominaliście coś o jakiejś platformie - coś więcej na ten temat ?

Dzięki
 Profil Relacje PM off  

#156 PostWysłany: 12 Paź 2015 13:24 
Awatar użytkownika

Loty: 559
Kilometry: 929 746
niebieski
Kravkrk póki co szykuj kaskę na grudzień tak żeby mieć pole manewru przy składaniu aplikacji:) Losowanie grup jest 12 grudnia więc zapewne od 14 czyli poniedziałku będzie można składać aplikacje. Zapewne będzie na to troszeczkę czasu i pod koniec grudnia lub nawet na początku nowego roku będzie losowanie szczęśliwców. Zarejestrować będzie mógł się każdy więc o to się nie martw a co do portalu odsprzedaży biletów to tym póki co nie ma co sobie głowy zawracać bo to już będzie ostateczność i dopiero na wiosnę. Na Euro 2012 był to najlepszy sposób na zakup biletów ale czy tak będzie tym razem to się dopiero okaże i nie chciałbym się rozczarować... Polega to na tym, że logujesz się na platformę gdzie inni kibice pozbywają się biletów i czekasz aż ukażą się te którymi jesteś zainteresowany.
 Profil Relacje PM off
Kravkrk lubi ten post.
dworkam uważa post za pomocny.

#157 PostWysłany: 12 Paź 2015 13:33 

Loty: 69
Kilometry: 64 523
niebieski
Ok dzięki, a te aplikację w jaki sposób można złożyć ? Jest (będzie ? ) jakaś strona dedykowana, można wcześniej o tym gdzieś poczytać. Bo z tego co tu pisali wyżej niektórzy, to jakies aplikacje już składali i jakieś losowania były, dlatego zapytałem czy będzie jeszcze można składać. Czyli szansa na bilety jeszcze jest, to najważniejsze - ale o tych platformach to napisz(cie) coś więcej. żeby wiedział mniej więcej z czym to się je.
 Profil Relacje PM off  

#158 PostWysłany: 12 Paź 2015 13:41 

niebieski
W grudniu będzie można aplikować tylko o pakiet Follow my team, czy na pojedyncze - konkretnie wybrane mecze - też będzie można się dopisać do jakiegoś losowania? Najchętniej widziałbym coś takiego: Paryż, data, godzina, mecz Polska-XXX i klikam i dopisuję się do losowania :D Ale coś czuję, że pewnie tak fajnie to nie będzie.
 Profil Relacje PM off  

#159 PostWysłany: 12 Paź 2015 13:48 

A dlaczego ten portal odsprzedaży traktujecie jako ostateczność? Z tego co pamiętam, to w 2012 bardzo łatwo było tam znaleźć bilety na pożądane mecze. Jako że spotkań jeszcze więcej, to obstawiam, że teraz będzie podobnie
 Profil Relacje PM off  

#160 PostWysłany: 12 Paź 2015 20:30 

Loty: 57
Kilometry: 83 976
H778 napisał(a):

C :twisted: :twisted: :twisted:

Numer koszyka nie ma wpływu na ulokowanie na danej pozycji w grupie. Pozycje< np. A3, B2, C4 itd. będą przydzielane losowo (z wyjątkiem drużyn z 1 koszyka, które otrzymają pozycje B1, C1, D1 itd). Więc są też inne mozliwe scenariusze :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 181  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość