Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Proszę o nie postowanie informacji o tym, że dostaliście bilety lub nie.
Gratulujemy lub współczujemy, ale nie potrzebujemy tutaj takich niemerytorycznych wpisów.
Tego typu posty proszę wrzucać :
euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326

Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 12 Gru 2015 00:48 

Jest jeszcze sprzedaż od marca, do tego spora szansa wygrania sponsorskich (w 2012r. wygrałem od Castrola ze spotkaniem na Legii z Dudkiem oraz z Carsberga)
Zapewne i tu wzorem 2012r. będzie się działo:
Kod:
Ostatnimi szansami na to by bilety kupić legalnie, będą portal odsprzedaży i zamiany biletów, który UEFA uruchomi w marcu (odsprzedaż jest tam możliwa tylko po cenie nominalnej), oraz konkursy organizowane przez sponsorów kadry i Euro.
 PM off  

Phuket w porze suchej❗😲 12 dni na wyspie za 3690 PLN ✈️ + 5⭐ 🛏️ Phuket w porze suchej❗😲 12 dni na wyspie za 3690 PLN ✈️ + 5⭐ 🛏️
🔥 Mega okazja 🚨 Kaukaz za grosze🚨 City break w Gruzji za 307 PLN 😍 🔥 Mega okazja 🚨 Kaukaz za grosze🚨 City break w Gruzji za 307 PLN 😍
#222 PostWysłany: 12 Gru 2015 00:52 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Jak ruszy platforma, to będzie wystarczyło się przysiąść i jeśli komuś będzie zależało, to nie powinno być problemu ze zdobyciem biletów. Jak Euro było u Nas przez platformę kupiłem bilety na wszystkie mecze Polski, a przecież byliśmy gospodarzami i zainteresowanie w kraju było konkretne.
 Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 12 Gru 2015 01:02 

niebieski
A ja sądzę, że te 21 tys. zwiększa znacząco szansę dla tych co mają KK. O ile to prawda, a nie bajdurzenie dziennikarzy.

Na EURO 2012 spokojnie można było kupić bilety na każdy mecz Polaków. Choć wymagało to często odświeżania platformy odsprzedażowej UEFA.

Dwa pytania:
1. Wiadomo ile ma kosztować Follow My Team na Polskę? Albo pamiętacie ile kosztował cztery lata temu?
2. Podobno drużyny z koszyków 2-4 mają być losowane na konkretne pozycje do terminarzu. Czyli że Polska z koszyka trzeciego jak trafi do grupy A, to nie będzie w terminarzu jako A3, tylko będzie to losowane. Sam o tym gdzieś pisałem, ale teraz nie umiem znaleźć potwierdzenia. Macie może jakiś link?
3. Gdzie w Internecie można zobaczyć losowanie tak by nie zacinało?
 Profil Relacje PM off  

#224 PostWysłany: 12 Gru 2015 09:54 

niebieski
Ad.2
Zawsze tak było odkąd pamiętam (czyli ponad 30 lat) i teraz też tak będzie , że pozycje drużyn z koszyków 2-4 na każdych mistrzostwach świata i Europy sa losowane.
Bo gdyby było inaczej, to zawsze w pierwszej kolejce grałyby z sobą teoretycznie najmocniejsze drużyny z sobą (koszyk 1 i 2).

Ad.3
Na UEFA.com

EDIT.

Moim zdaniem jeśli to prawda z tą kartą kibica, to jej posiadanie daje praktycznie gwarancję biletu.
Duża część jej posiadaczy i tak by nie pojechała za granicę z różnych względów.
A biorąc jeszcze pod uwagę Francję i ostatnie wydarzenia w Paryżu - uważam, że kto będzie chciał, to ma bilet, tak na 90%.

P.S.
Czemu niektórzy z Was są takimi jej wrogami tej karty kibica.
Poprzednia karta (za kadencji Laty) była PŁATNA - taka krytykę jeszcze mogę zrozumieć.
Ale ta jest ZA DARMO.
Kosztuje 25 zł, ale można było to odliczyć od pierwszego kupionego biletu.
A pierwszeństwo na mecze - bezcenne.
Najlepszy przykład - ostatni mecz z Irlandią.
Spokojnie można było kupić bilet przez pierwszy tydzień, a po otwartej sprzedaży bilety zniknęly momentalnie.
Jak ktoś nie jest studentem (lub uczniem) a pracuje, to nie zawsze ma czas czatować na necie po bilety całymi godzinami (nocami), jak tu niektórzy opisują.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#225 PostWysłany: 12 Gru 2015 13:55 

grzegorzkatowice napisał(a):
Czemu niektórzy z Was są takimi jej wrogami tej karty kibica.

Generalizując: dla zasady. 8-)
 Profil Relacje PM off  

#226 PostWysłany: 12 Gru 2015 14:28 
Awatar użytkownika

Loty: 176
Kilometry: 331 643
niebieski
Mi to pasuje :) Byłem na każdym meczu eliminacji i jeśli przez kartę miałbym pewny pakiet FMT to nie mogę narzekać :) Mam też nadzieję, że cena pakietu miło mnie zaskoczy i będzie w cenie najtańszego biletu na mecz x ilość możliwych meczów czyli gdzieś około 175€ :twisted:

p.s Orientuje się ktoś jak na poprzednich ME kosztowały pakiety FMT ? :)
 Profil Relacje PM off  

#227 PostWysłany: 12 Gru 2015 15:44 

niebieski
W Polsce na Polskę było to kilka tysięcy złotych niestety, bo to jest liczone tak jakby do finału.

Ostatnio edytowany przez Roku, 12 Gru 2015 15:58, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off
wojtekf93 lubi ten post.

#228 PostWysłany: 12 Gru 2015 16:09 
Awatar użytkownika

niebieski
wojtekf93 napisał(a):
Mi to pasuje :) Byłem na każdym meczu eliminacji i jeśli przez kartę miałbym pewny pakiet FMT to nie mogę narzekać :) Mam też nadzieję, że cena pakietu miło mnie zaskoczy i będzie w cenie najtańszego biletu na mecz x ilość możliwych meczów czyli gdzieś około 175€ :twisted:

p.s Orientuje się ktoś jak na poprzednich ME kosztowały pakiety FMT ? :)

Podczas Euro 2012 w Polsce i na Ukrainie, pakiet FMT to były bilety kategorii 2. Jeśli brałeś FMT na fazę pucharową, to z góry była blokowana pełna kwota, od 1/4 do finału, na każdy mecz bilet kat 2. Jeśli drużyna odpada w trakcie turnieju, UEFA później stosownie Cię rozlicza i puszcza odpowiednią kwotę w zwrocie na kartę.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#229 PostWysłany: 12 Gru 2015 16:14 

niebieski
O to bardzo ciekawe co piszesz, czyli de facto warto brać FMT, bo jak Polska nie dojdzie do finału, to i tak nam UEFA odda pieniądze za te spotkania? Tylko kategoria 2 jest bardzo droga :/
 Profil Relacje PM off  

#230 PostWysłany: 12 Gru 2015 16:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak. Robią zwrot.

Jeśli FMT byłyby biletami kat. 2, to FMT na cały turniej kosztowałby 1340€ (zakładając, że nie zagramy w meczu otwarcia). Tak, to wyglądało na Euro 2012.
U Nas na Euro były jednak 3 kategorie biletów, tutaj są 4.
 Profil Relacje PM off  

#231 PostWysłany: 12 Gru 2015 16:27 

niebieski
To może zrobią FMT na 3 kategorię. Oby.

A była opcja wziąć FMT tylko na grupę? Albo tylko na fazę pucharową?
 Profil Relacje PM off  

#232 PostWysłany: 12 Gru 2015 16:31 
Awatar użytkownika

niebieski
Była.
 Profil Relacje PM off
kosa lubi ten post.

#233 PostWysłany: 12 Gru 2015 17:35 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
Ta karta kibica to na platformie UEFA bedzie obowiazywac czy tylko te bilety co PZPN bedzie sprzedawal? Dziwna sprawa, jak na UEFA to co po IP kraju beda blokowac zamawianie?
 Profil Relacje PM off  

#234 PostWysłany: 12 Gru 2015 17:40 

niebieski
Teraz nie będzie tak jak na poprzednich turniejach. Podobno tylko przez stronę UEFA będzie można kupić bilety, a PZPN w ogóle nie będzie się tym zajmował.
 Profil Relacje PM off  

#235 PostWysłany: 12 Gru 2015 18:01 

niebieski
DonCorrado napisał(a):
Ta karta kibica to na platformie UEFA bedzie obowiazywac czy tylko te bilety co PZPN bedzie sprzedawal? Dziwna sprawa, jak na UEFA to co po IP kraju beda blokowac zamawianie?

tutaj odpowiedź:

Cytuj:
Przesyłamy do UEFA listę posiadaczy , stan na 12 grudnia, czyli na sobotę, dzień losowania. Mamy takich kibiców ponad 21 tysięcy. Mówię o tych, którzy już mają wydane karty. Nie uwzględniamy na tej liście tych, którzy dopiero o karty wystąpili, czy o nie wystąpią do soboty - mówi Sport.pl Maciej Sawicki, sekretarz generalny PZPN. To oznacza, że UEFA w pierwszej kolejności przyzna bilety osobom z listy, i między nimi będzie losować, jeśli zamówią więcej biletów niż jest w przyznanej puli.

----------

PZPN dostanie na każdy mecz 1000 biletów do własnej dystrybucji, ale trafią one do działaczy, zasłużonych piłkarzy, prezesów klubów, związków, pracowników PZPN (tylko najwyższego szczebla) i sponsorów. Cała reszta będzie szła przez UEFA.com.
 Profil Relacje PM off  

#236 PostWysłany: 12 Gru 2015 19:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki

Osobiscie bylbym za tym, zeby premiować tych posiadaczy kart kibica ktorzy faktycznie byli na jednym lub KILKUNASTU meczach czy wszystkich a nie tylko samych posiadaczy.

ja karty nie mam, zobaczymy, nie ma takiego meczu na ktory nie dalo by sie zdobyc biletu ;)
 Profil Relacje PM off  

#237 PostWysłany: 12 Gru 2015 19:46 

Loty: 280
Kilometry: 372 147
złoty
Gramy w 12.06 z Irlandią Północną w Nicei, 16.06 z Niemcami Saint-Denis i 21.06 w Marsylii. Dobry układ.

#238 PostWysłany: 12 Gru 2015 19:55 
Awatar użytkownika

niebieski
A co z platformą odsprzedaży? Teraz można aplikować o bilety z kartą kibica, ale kiedy będzie można kupić te co inni się z nich wycofają bo np. nie chcą iść na Polska - Ukraina czy Czechy - Turcjai a mają bilet?
 Profil Relacje PM off  

#239 PostWysłany: 12 Gru 2015 19:57 

niebieski
Grupa do wyjścia. Nawet z 2 miejsca.
Fajne miasta i stadiony. Do tego mam już wylosowane 2 półfinały.
Ekstra wakacje we Francji się szykują.

-- 12 Gru 2015 18:58 --

Platforma ma ruszyć w marcu.
Najpierw muszą przydzielic bilety z tej puli, a potem mozna będzie sprzedawać wszystkie.
 Profil Relacje PM off  

#240 PostWysłany: 12 Gru 2015 20:50 

Na stronie uefa.com można sprawdzić ile kosztują pakiety follow my team jak i pojedyncze bilety.
http://www.uefa.com/uefaeuro/ticketing/ ... index.html
Wygląda na to, że nie będzie opcji follow my team na cały turniej tylko na fazę grupową a bilety na dalsze mecze będą "warunkowe"
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 181  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość