Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
#441 PostWysłany: 05 Sty 2012 22:05 

Zbanowany
niebieski
Maris83 napisał(a):
A ja nie, po chargebacku kasa wraca w max. 30dni, a oni dodatkowo maja stratę kolo 25€, należy im się za to co zrobili :)

Ale cóż takiego zrobili?
Zrobiłeś kilka rezerwacji na te same dane, dodatkowo kombinowałeś z błędami literowymi, więc o co masz pretensje? Przecież zasady promocji były jasne...
 Profil Relacje PM off  

Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN
Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN
#442 PostWysłany: 05 Sty 2012 22:21 

niebieski
Maris83 napisał(a):
należy im się za to co zrobili :)

Raz mi skasowali, drugi raz pewnie też, ale co mi tam. Idź się przewietrz, bo piszesz i czynisz takie głupoty, że brak słów. Nie mam pojęcia jak Ty możesz wierzyć w to, co piszesz? Dramat, darmat i dramta. Pasi?

Zapytam się raz jeszcze bo poprzednie umknęło - z jakiego maila dostaliście informację o anulowaniu?
 Profil Relacje PM off  

#443 PostWysłany: 05 Sty 2012 22:28 
Awatar użytkownika

Loty: 68
Kilometry: 170 743
niebieski
Maciek78 napisał(a):
Maris83 napisał(a):

Raz mi skasowali, drugi raz pewnie też, ale co mi tam. Idź się przewietrz, bo piszesz i czynisz takie głupoty, że brak słów. Nie mam pojęcia jak Ty możesz wierzyć w to, co piszesz? Dramat, darmat i dramta. Pasi?

Zapytam się raz jeszcze bo poprzednie umknęło - z jakiego maila dostaliście informację o anulowaniu?

reservations@hotels4u.com

#444 PostWysłany: 05 Sty 2012 22:50 
Awatar użytkownika

gixera napisał(a):
Maciek78 napisał(a):
Maris83 napisał(a):

reservations@hotels4u.com

potwierdzam

... wysłałam juz dwa maile z wyrażeniem mojego niezadowolenia z powodu anulowania rezerwacji ale zero odpowiedzi... :evil:

#445 PostWysłany: 05 Sty 2012 23:06 

niebieski
A próbował ktoś z Was załatwić sprawę telefonicznie?

Ja jeszcze nie mam żadnej anulacji. Żadnej zasady nie złamałem, ale wszystkiego się można spodziewać.
 Profil Relacje PM off  

#446 PostWysłany: 06 Sty 2012 01:43 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Maris83 napisał(a):
Zadzwoń do banku i powiedz, że chcesz złożyć reklamacje na transakcje kartową - zapłaciłeś a nie dostałeś usługi. Bank będzie wiedział co zrobić.

Hahahaha to mnie rozbawiles, bo kiedys chcialem skorzystac z tego w Alior i ING i robia wszystko, zeby nie wiedziec co robic :D
 Profil Relacje PM off  

#447 PostWysłany: 06 Sty 2012 11:02 

Mam pytanie do tych, którym anulowali rezerwację, a mieli podane różne adresy e-mail. Czy maila o anulowaniu dostaliście na oba (lub wiecej) adresy, czy tylko na ten, z którego była robiona rezerwacja, którą zostawili?
 Profil Relacje PM off  

#448 PostWysłany: 06 Sty 2012 11:44 
Awatar użytkownika

maddog napisał(a):
Mam pytanie do tych, którym anulowali rezerwację, a mieli podane różne adresy e-mail. Czy maila o anulowaniu dostaliście na oba (lub wiecej) adresy, czy tylko na ten, z którego była robiona rezerwacja, którą zostawili?

w odbiorcy wpisane były od razu oba maile z których robiłam rezerwację

#449 PostWysłany: 06 Sty 2012 12:38 

Teraz sprawdziłem i mam tak samo faktycznie, tyle że drugi mail jest całkiem obcy i to rezerwację na ten obcy adres anulowali a moją zostawili. Wygląda na to, że H4u jest tak napalone na anulowanie, że teraz dwie całkowicie obce osoby to jeden customer.
 Profil Relacje PM off  

#450 PostWysłany: 06 Sty 2012 12:53 
Awatar użytkownika

Loty: 125
Kilometry: 137 396
niebieski
@maddog
Te rezerwacje miałeś na to same nazwisko i różne maile, czy podałeś inne nazwiska?
W moich rezerwacjach jedyne wspólne to karta i ip. Hotele potwierdziły rezerwację i pokrycie kosztów, mimo wszystko ciągle boję się anulacji.

#451 PostWysłany: 06 Sty 2012 13:34 

niebieski
Mi anulowali jedną z rezerwacji, a zrobiłem dwie różnymi kartami i na różne maile. Dostałem na oba tą samą wiadomość o anulowaniu, na szczęście anulowali mi tańszy Rzym, a zostawili droższy Berlin, z którego właśnie wracam. E-maila dostałem w dniu wyjazdu, więc zrobiło mi się ciepło, że będę musiał kombinować nocleg na szybko, ale okazało się, że ta rezerwacja została i w hotelu wszystko było opłacone. Także Ibis Hotel za 2 funty ze śniadaniem zaliczony, polecam swoją drogą ten tuż przy przystanku polskiegobusa, rano wystarczy przejść 50 metrów i wsiąść do autobusu. Życzę wszystkim więcej takich promocji. :)
 Profil Relacje PM off  

#452 PostWysłany: 06 Sty 2012 14:54 

filipk90 napisał(a):
@maddog
Te rezerwacje miałeś na to same nazwisko i różne maile, czy podałeś inne nazwiska?
W moich rezerwacjach jedyne wspólne to karta i ip. Hotele potwierdziły rezerwację i pokrycie kosztów, mimo wszystko ciągle boję się anulacji.

Dane miałem inne, jedynie płacone tą samą kartą i z tego samego komputera. Ale miałem 3 takie rezerwacje, a mail przyszedł tylko na jeden adres i jak już pisałem anulowali jakiemuś obcemu człowiekowi a moją zostawili.

Ostatnio edytowany przez maddog, 06 Sty 2012 15:22, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#453 PostWysłany: 06 Sty 2012 15:13 

niebieski
A jaki to był adres email? Może ktoś z forumowiczów? :)
 Profil Relacje PM off  

#454 PostWysłany: 06 Sty 2012 15:24 

Maciek78 napisał(a):
A jaki to był adres email? Może ktoś z forumowiczów? :)

Adres polski, więc bardzo prawdopodobne, że to któryś z forumowiczów. Ktoś zna właściciela adresu "oufursmieci (maupa) o2 pl" ??
 Profil Relacje PM off  

#455 PostWysłany: 06 Sty 2012 22:24 

wacek napisał(a):
witam, oto jak wyglada sytuacja - dwa hotele w Madrycie - 2012-01-02 do 2012-01-03 i 2012-01-05 do 2012-01-06 (pierwszy na 25 funtow, drugi na 20 funtow), H4U odwolam mi druga rezerwacje; jestem w pierszym z dwoch hoteli (hotel dostal pieniadze - hotel oplacony przez H4U - przy okazji polecam!!!! - High Tech President), a z informacji z drugiego hotelu wynika, ze zapraszaja i ze oplacono...
w miedzyczasie na reklamacje odwolania hotelu nr dwa H4U odpisal, ze rezerwacja byla wykonana z tego samego IP (!) wiec zlamalo to zasady: jeden kliernt = jedna rezerwacja; nie bede z nimi wiecej gadal
jakby co ide do hotelu nr 2 i dam znac po 2012-01-06 jak bylo...

ciąg dalszy: pojawiłem się w hotelu nr 2 z potwierdzeniem rezerwacji w garści i rachunkiem ale okazało się, że H4U poinformował hotel o anulowaniu rezerwacji; bardzo uprzejma recepcjonistka powiedziała, że sprawa anulowanej rezerwacji to sprawa pomiędzy mną a H4U
i to tyle; sprawa zamknięta - nie będę się chandryczył....
za to pierwsza rezerwacja przebiegła doskonale i miałem fajny hotel za fajne pieniądze
 Profil Relacje PM off  

#456 PostWysłany: 07 Sty 2012 13:10 

Moje rezerwacje 2osoby 2rozne karty(ale obie moje) to samo IP. Oba hotele mailowo potwierdzily mailowo rezerwacje po mojej prosbie o potwierdzenie.
 Profil Relacje PM off  

#457 PostWysłany: 07 Sty 2012 20:58 

niebieski
Własnie dostałem zwrot pieniędzy za anulowaną rezerwacje-konto w mbanku. Różnica ok.2zł przy coś ponad 24 funtach.
 Profil Relacje PM off  

#458 PostWysłany: 07 Sty 2012 21:11 

a ta rezerwacja miala byc realizowana teraz jakos? mnie anulowali rezerwacje z maja - ciekawe czy oddadza kase teraz czy w maju.
 Profil Relacje PM off  

#459 PostWysłany: 07 Sty 2012 21:23 

niebieski
rezerwacja była na maj
 Profil Relacje PM off  

#460 PostWysłany: 07 Sty 2012 21:50 

A czy w takich hotelach po przybyciu wypełnia się jakieś karteczki pobytowe, czy nic się nie robi? Niech ktoś odpowie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 29  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość