Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
#401 PostWysłany: 03 Sty 2012 20:34 
Awatar użytkownika

Loty: 678
Kilometry: 770 565
niebieski
Zastanawia mnie tylko czy recepcjonistki/recepcjoniści w w/w hotelach mieli podgląd ile rzeczywiście zapłaciłem za te hotele.

Magiczny Paryż tuż przed świętami 🎄❄️ City break w stolicy Francji za 869 PLN ✨😍 Magiczny Paryż tuż przed świętami 🎄❄️ City break w stolicy Francji za 869 PLN ✨😍
Zimowy relaks na Dżerbie🌴☀️ 4* hotel z all inclusive za 1665 PLN 🍹🍴 Zimowy relaks na Dżerbie🌴☀️ 4* hotel z all inclusive za 1665 PLN 🍹🍴
#402 PostWysłany: 03 Sty 2012 21:08 

karder napisał(a):
Zastanawia mnie tylko czy recepcjonistki/recepcjoniści w w/w hotelach mieli podgląd ile rzeczywiście zapłaciłem za te hotele.

A co dawali poznac swoim zachowaniem ze wiedza?:)
 Profil Relacje PM off  

#403 PostWysłany: 03 Sty 2012 21:12 

a jak wchodzicie do samolotu to tez sie zastanawiacie, czy ONI wiedza ile zaplaciliscie za bilet? :D

#404 PostWysłany: 04 Sty 2012 17:40 

Miał ktoś sytuację, że hotels4u napisał, że anuluje, ale numer rezerwacji jest kompletnie inny niż jego rezerwacja?;p Ja własnie dostałem maila, że moja rezerwacja zostaje jako droższa, a jakaś o nieznanym numerze będzie anulowana. Napisałbym do nich ale boję się że anulują mi wtedy poprawnie, bo miałem jedną na siebie, drugą na żonę płacone z jednej karty.

PS jest gdzieś na ich www coś typu "manage my booking" żeby sprawdzić co za rezerwację anulowali? Szukam i nie widzę...
 Profil Relacje PM off  

#405 PostWysłany: 04 Sty 2012 17:54 
Awatar użytkownika

:? mnie tez dzisiaj anulowali Amsterdam i Rzym a Prage zostawili
 Profil Relacje PM off  

#406 PostWysłany: 04 Sty 2012 17:56 
Awatar użytkownika

no to niezle - juz tyle dni po promocji a oni nadal anuluja!
.. a ja juz dwa maile wyslalam i zero odpowiedzi :/

#407 PostWysłany: 04 Sty 2012 18:07 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
JACARAIPE napisał(a):

Będziesz walczyć z nimi?
Czy olewasz temat ?

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#408 PostWysłany: 04 Sty 2012 18:11 
Awatar użytkownika

JIK napisał(a):
JACARAIPE napisał(a):

Będziesz walczyć z nimi?
Czy olewasz temat ?

trudno walczyć jak na maile nie odpisują :/

#409 PostWysłany: 04 Sty 2012 18:16 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

100krotka napisał(a):
JIK napisał(a):
JACARAIPE napisał(a):

Będziesz walczyć z nimi?
Czy olewasz temat ?

trudno walczyć jak na maile nie odpisują :/

są szczęśliwcy którym odpisują.
jeszcze jest tablica na fb ;)

Profil Relacje PM off  

#410 PostWysłany: 04 Sty 2012 18:18 
Awatar użytkownika

niebieski
wlasnie tez dostalem maila o anulowaniu jednej rezerwacji. Robilem lacznie trzy, z czrgo pierwsza na mnie, druga na kolezanke (bo jej karta nie dzialala, wiec jest to w pelni niezalezna rezerwacja oplacona jedynie przez moja druga karte) i trzecia znow na mnie, ale inna karta. Pierwsza i trzecia byly niestety z tego samego IP, problem w tym, ze maile sa inne, karty inne, dane inne (oprocz imienia i nazwiska). Ktos bedzie walczyl? Jakis wzor pisma? W zasadzie moge spokojnie olac te noc i nawet bedzie to troche na reke (city tax w bergamo sobie wymyslili..) aczkolwiek regulamin nic nie mowil o identyfikacji klienta i dalej sie bede tego trzymal.
 Profil Relacje PM off  

#411 PostWysłany: 04 Sty 2012 18:29 

HON fly4free
Powoływanie sie na jedno IP jest już moim zdaniem skandaliczne ze strony H4U (rozumiem ten sam mail, literowki w nazwisku itd.) skoro sami oficjalnie na fb zachęcali do składania osobnych rezerwacji np. przez małżonków. Tego bym im nie odpuszczał.
 Profil Relacje PM off  

#412 PostWysłany: 04 Sty 2012 18:33 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
@Blackall - ja co prawda jeszcze nie mam skasowanych, ale pewnie i mnie to nie ominie. Jestem z tych upierdliwych kiedy mam czyste sumienie, jak skasują dołączę się do twoich działań. Na początek mail + list wysłany pocztą tradycyjną.

#413 PostWysłany: 04 Sty 2012 18:35 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Na stronie jest napisane że jak anulują (tylko teraz czy z ich widzi mi się też) można ubiegać się o odszkodowanie.

More than 35 days
Nil
35-29 days
Up to £10 or 10% of Accommodation Cost
28-15 days
Up to £20 or 20% of Accommodation Cost
14-0 days
Up to £30 or 30% of Accommodation Cost

Można spróbować się powołać na to, ciekawe czy by poskutkowało.
Co do tego samego IP, jak ktoś ma neta z sieci lokalnej to zazwyczaj jest tylko jedno ip zewnętrzne.

Profil Relacje PM off  

#414 PostWysłany: 04 Sty 2012 18:52 
Awatar użytkownika

niebieski
jest jeszcze jeden problem - nie pamietam w tej chwili kiedy zmienialem ip, prawdopodobnie anulowali mnie z powodu tego samego imienia i nazwiska. Sprawa wygladala tak (chronologicznie)
1. Moje imie nazwisko, adres, mail1, karta1, IP1 6.01
2. Kolezanka, jej adres, mail2, karta2, IP1 (!) 6.01
3. Ja, INNY adres/telefon, mail3, karta3, IP2 14.01

rezerwacje 1 i 2 są na teraz, rezerwacja 3 (odwolana) na nastepny tydzien. Prawdopodobnie zrobie tak, ze wykorzystam 1 i 2 i kiedy wroce napisze do nich maila (jako osoba z 3.), ze nie znam tamtego pana, ktory rezerwowal hotel 1. Owszem, ma takie same imie i nazwisko, ale inny mail, inna karte, inny adres i telefon. Na jakiej wiec podstawie mi to anuluja?!
 Profil Relacje PM off  

#415 PostWysłany: 04 Sty 2012 19:28 
Awatar użytkownika

niebieski
A może spróbuj do nich zadzwonić? Bo mam wrażenie, że myślą sobie, że napiszą mejla i sprawa załatwiona, a tak masz możliwość rozmowy bezpośredniej.
 Profil Relacje PM off  

#416 PostWysłany: 04 Sty 2012 19:41 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

dzięki uprzejmości kogoś z zagranicy zamieszam email do h4u i ich odpowiedź.

Cytuj:
Dear Hotels4u.com

I accept that I book more than 1 booking. But all another booking I do it for my friends and families because they don't have credit card. Problem is I use same email for all booking. All we already plan my trip. I understand your term and condition but how could I explain to my friend and families for this cancellation.

Could you please make all booking with different name still active? I apologize for my mistake. However I appreciate your Christmas promotion very much.

Sincerely

Cytuj:
The reservation has been cancelled to the terms of the offer which stated one customer per booking Hotels4u.com have reserved the right to cancel the Reservation should you wish to book the hotels that have been cancelled you will need to pay the correct price for the rooms

Kind Regards

Profil Relacje PM off  

#417 PostWysłany: 04 Sty 2012 21:16 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Dzis hotels4u.com ma dobry dzien i odpisuje na maile. Ale na tym ich dobroc sie konczy, bo rezerwacji nie chca przywrocic. Wdalem sie z nimi w korespondencje podparta screenami z informacja o bledzie na ich stronie (czyli rezerwacja niedokonczona, ale nie z mojej winy) a teraz wyslalem im jeszcze screena z blokada na rachunku, zobaczymy czy jutro odpisza. Poki co uwazaja, ze nie dostali kasy za rezerwacje, wiec jej nie uznali.
 Profil Relacje PM off  

#418 PostWysłany: 04 Sty 2012 21:30 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Liczylem ze jak przeszla ta fala anulacji to juz bedzie spokoj.
Mam ten sam nr IP na rezerwacjach i powiem ze zaczynam miec obawy ze mnie wezma za dupe mimo ze:
- rozne email
- rozne karty
- rozne dane osobowe
- rozne adresy
Przez coraz gestsze sito zaczynaja przesiewac .....
 Profil Relacje PM off  

#419 PostWysłany: 04 Sty 2012 21:50 

niebieski
jedna z dwóch rezerwacji anulowana dzisiaj po 17-tej. Jeden mail,reszta różna/inne nazwiska i miasta/
 Profil Relacje PM off  

#420 PostWysłany: 04 Sty 2012 22:35 

tak z ciekawosci - na jaka kwote macie te rezerwacje, ktore h4u anulowal?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości