Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 09 Paź 2014 16:35 

Ja też spełniłem warunki promocji ale nie otrzymałem żadnego maila. Mam pytanie czy w mailu potwierdzającym założenie konta były informacje nt. tego że jest to konto objęte promocją ?
 Profil Relacje PM off  

Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN
All inclusive na Riwierze Tureckiej ☀️🌴 Tydzień w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1709 PLN 😎 All inclusive na Riwierze Tureckiej ☀️🌴 Tydzień w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1709 PLN 😎
#302 PostWysłany: 09 Paź 2014 16:38 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
niebieski
Doczu napisał(a):
krzysiekslu@wp.pl napisał(a):
[Ja w pełni założone konto miałem już 06.08.2014., wszelkie warunki miałem spełnione po dwóch dniach od otrzymania karty. Tabletu BRAK!!!

Rozumiem że dostałeś maila iż nie łapiesz się na tablet ?
jesli tak, to by sugerowało jakieś niejasne kryteria przyznawania tabletów, bo skoro tablet otrzymały osoby z 13.08 to Ty tym bardziej powinieneś.

No tak, tylko doliczajac czas na dotarcie karty i te dwa dni o ktorych pisze krzysiekslu to moze wyjsc ze warunki spelnil 13 czy 14ego i "prawidlowo" nie zalapal sie na tableta ;)
 Profil Relacje PM off  

#303 PostWysłany: 09 Paź 2014 16:39 

niebieski
Doczu napisał(a):
[Ja w pełni założone konto miałem już 06.08.2014., wszelkie warunki miałem spełnione po dwóch dniach od otrzymania karty. Tabletu BRAK!!!

jesli tak, to by sugerowało jakieś niejasne kryteria przyznawania tabletów, bo skoro tablet otrzymały osoby z 13.08 to Ty tym bardziej powinieneś.

Konto założone, a otrzymana karta to dwa różne terminy, nie wiadomo kiedy dostał kartę.
 Profil Relacje PM off  

#304 PostWysłany: 09 Paź 2014 16:40 

HON fly4free
@emeryt: nie rozróżniasz okresu sprzedaży premiowej od spełnienia warunków, były dwa różne terminy, które jasno wynikają z regulaminu

---> sprzedaz premiowa (trwająca) ---> zawarcie umowy na warunkach określonych w regulaminie ---> spełnienie warunków (do 30.09) ---> nabycie prawa do nagrody (a nie do udziału w losowaniu nagrody itp.).
Sprzedażą premiową była akcja oferowania produktów bankowych z tabletem, skończyła się wtedy, gdy bank przestał przyjmować wnioski o otwarcie konta na jej zasadach, a przestać je przyjmować mógł albo 31.08 albo w momencie wyczerpania zapasów. Wyczerpanie zapasów nie wpływa jednak na prawa osób, które zanim zapasy się wyczerpały zawarły umowę, a następnie spełniły warunki wynikające z regulaminu najpóźniej 30.09.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#305 PostWysłany: 09 Paź 2014 16:48 

Loty: 33
Kilometry: 61 640
niebieski
Digzy napisał(a):
Doczu napisał(a):

No tak, tylko doliczajac czas na dotarcie karty i te dwa dni o ktorych pisze krzysiekslu to moze wyjsc ze warunki spelnil 13 czy 14ego i "prawidlowo" nie zalapal sie na tableta ;)

No fakt.
Niemożliwe jest spełnienie warunków w 2 dni od założenia konta, bo choćby sama weryfikacja przelewu to jest jeden dzień nie mówiąc o otrzymaniu karty.
krzysiekslu nie wprowadzaj w błąd :evil:

#306 PostWysłany: 09 Paź 2014 17:24 

Doczu napisał(a):
Niemożliwe jest spełnienie warunków w 2 dni od założenia konta, bo choćby sama weryfikacja przelewu to jest jeden dzień nie mówiąc o otrzymaniu karty.
krzysiekslu nie wprowadzaj w błąd :evil:

1. Rachunek w pełni otwarty 06.08.2014. - (w pełni otwarty czyli już PO zrobieniu pierwszego przelewu i otrzymaniu zwrotnego),
2. Wydanie 400zł kartą w dwa dni po jej otrzymaniu.

Nie czytacie ze zrozumieniem chłopaki, ale to nie ważne. Istotne, że dziś dostałem maila od tego banku z info, że się nie załapałem na nagrodę. Poszła skarga do KNF (TEŻ PISZCIE - w grupie siła) i czekamy na inicjatywę z pozwem zbiorowym!
 Profil Relacje PM off  

#307 PostWysłany: 09 Paź 2014 17:33 

niebieski
Czytamy uważnie i nadal nie napisałeś, kiedy dostałeś kartę ;) Przelew można zrobić bez posiadania konta, więc to nic nie znaczy;) Ale racja nieważne już;)
 Profil Relacje PM off  

#308 PostWysłany: 09 Paź 2014 17:33 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 14 922
lukpiw napisał(a):
Ja też spełniłem warunki promocji ale nie otrzymałem żadnego maila. Mam pytanie czy w mailu potwierdzającym założenie konta były informacje nt. tego że jest to konto objęte promocją ?

Podbijam pytanie, bo też nie dostałem jeszcze żadnego maila, a chętnie bym się dołączył do Was w wylewaniu żali :)

#309 PostWysłany: 09 Paź 2014 17:41 
Awatar użytkownika

niebieski
korpus napisał(a):
lukpiw napisał(a):

Podbijam pytanie, bo też nie dostałem jeszcze żadnego maila, a chętnie bym się dołączył do Was w wylewaniu żali :)

Pierwsza partia maili była koło 12, kolejna - po 15. Wygląda na to, że będzie jeszcze (przynajmniej?) jedna do kolejnych osób.

Mimo wszystko tak mało osób dostało pozytywną wiadomość, że nie liczyłbym na wiele. Sugeruje to, co opisałem na LiveSmarter czyli reklamacje a później arbitra bankowego. Ew. przy okazji skargę do KNF.
 Profil Relacje PM off  

#310 PostWysłany: 09 Paź 2014 17:46 
Awatar użytkownika

http://forumprawne.org/nowe-technologie ... ribas.html
 Profil Relacje PM off  

#311 PostWysłany: 09 Paź 2014 17:50 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
evo napisał(a):
http://forumprawne.org/nowe-technologie/566409-wirtualny-tablet-z-bnp-paribas.html

Moderator leszczek to typowy ... reprezentant pewnej warstwy społecznej.
 Profil Relacje PM off  

#312 PostWysłany: 09 Paź 2014 20:31 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 122
srebrny
Ja niestety też otrzymałem maila że z tableta nici. Warunki łącznie spełniłem do 17.08 (choć księgowania są z datą 19.08 nawet dla operacji z 14.08). Samo kont zakładałem zdaje sie 5 lub 6 sierpnia.

Złożyłem reklamację w banku plus napisałem skargę do knf a następnie do uokik (taka możliwość została wskazana przy automatycznej odpowiedzi na skargę z knf).
 Profil Relacje PM off  

#313 PostWysłany: 09 Paź 2014 20:45 

Złożyłem reklamację drogą internetową.
Czekam na odpowiedź z banku.......
 Profil Relacje PM off  

#314 PostWysłany: 09 Paź 2014 20:59 

Cześć,
Wydaje mi się, że reklamację lepiej przesłać listem poleconym. Ja na pewno sprawę przekażę do Arbitra Bankowego, a jemu (jej) należy dostarczyć kserokopię wszelkiej wcześniejszej korespondencji z bankiem. Umieram z ciekawości co na to Arbiter. Ma 2 tyg na załatwienie sprawy. Dajcie proszę znać, jeżeli otrzymacie decyzję. Jeżeli będzie negatywna, wówczas reszta "szczęśliwych" posiadaczy iKont zaoszczędzi po 50 zł opłaty na rzecz Arbitra.
Ja oficjalnie czekam do jutra, kiedy to miałam zostać posiadaczką tablecika...
Co do UOKiK - też warto poinformować o ewidentnym naciąganiu klientów na zakładanie kont, ale pamiętajcie że urząd konkretnych spraw / przypadków nie rozstrzyga. Może ukarać bank i zakazać mu podobnych "promocji" na przyszłość.
 Profil Relacje PM off  

#315 PostWysłany: 09 Paź 2014 21:47 

Informacje dotyczące składania Reklamacji w BNP

Edit
https://www.bnpparibas.pl/kontakt/reklamacje.asp

Ja tez już Reklamacje złożyłem droga elektroniczna

Ostatnio edytowany przez benybeny, 09 Paź 2014 22:52, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#316 PostWysłany: 09 Paź 2014 21:53 

benybeny napisał(a):

http://www.tfi.bnpparibas.pl/fileadmin/ ... %20BNP.pdf

To dotyczy TFI - towarzystwa funduszy inwestycyjnych.
Informacja o reklamacjach w banku: https://www.bnpparibas.pl/kontakt/reklamacje.asp
 Profil Relacje PM off  

#317 PostWysłany: 09 Paź 2014 21:55 

srebrny
benybeny napisał(a):

Mylisz firmy. TFI BNP Paribas S.A. to inna firma niż BNP Paribas Bank.
 Profil Relacje PM off  

#318 PostWysłany: 09 Paź 2014 22:03 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
Reklamację najlepiej złożyć w oddziale , zgodnie z regulaminem promocji,od razu zastrzec napisać w niej aby bank odpisał nam w tej samej formie i za zwrotnym potwierdzeniem odbioru - niech poniosą koszty korespondencji - 6 zł
Po drugie - regulamin mówi o formie reklamacji proszę przeczytać.
Drogi mailowej w niej nie ma, choć nie jest ona wykluczona.
 Profil Relacje PM off  

#319 PostWysłany: 09 Paź 2014 22:25 

Loty: 2
Kilometry: 664
oczywiście, że tylko list polecony jako forma odpowiedzi.
przy okazji może by tak jakaś akcja reklamujemy inne rzeczy? np płatności kartowe? reklamacja przez www z zaznaczeniem, że odpowiedź pisemna listem poleconym. 10 reklamacji na miesiąc od każdego niezadowolonego i im się odechce robić kolejne promocje.
 Profil Relacje PM off  

#320 PostWysłany: 09 Paź 2014 22:32 

Caffe napisał(a):
benybeny napisał(a):

To dotyczy TFI - towarzystwa funduszy inwestycyjnych.
Informacja o reklamacjach w banku: https://www.bnpparibas.pl/kontakt/reklamacje.asp

Fakt moj blad cos zle skopiowalem otwieralem kilka stron. Sory za bledne dane. Dzieki za czujność
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości