Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:11 

niebieski
Kod:
5.Uczestnik przystępując do Sprzedaży Premiowej wyraża zgodę na to że w przypadku, gdy wypowie umowę o prowadzenia iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A.w okresie do 12 miesięcy od daty jej zawarcia jest zobowiązany do zwrotu Bankowi wartości nagrody, która wynosi 400zł i jednocześnie oświadcza, iż upoważnia BNP Paribas Bank Polska S.A. do obciążenia jego iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A. wartością nagrody.

Czyli osoby, które przystąpiły, a nie które otrzymały nagrodę po zamknięciu konta zostaną obciążone kwotą 400zł:) Gdyby ktoś z pokrzywdzonych myślał już o zamknięciu konta;)
 Profil Relacje PM off  

Egipskie all inclusive Egipskie all inclusive "na wypasie" 🌴😎 5* Royal Brayka Resort w Marsa Alam za 2799 PLN
Magiczny Paryż tuż przed świętami 🎄❄️ City break w stolicy Francji za 869 PLN ✨😍 Magiczny Paryż tuż przed świętami 🎄❄️ City break w stolicy Francji za 869 PLN ✨😍
#242 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:13 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
sebjag napisał(a):
Kod:
5.Uczestnik przystępując do Sprzedaży Premiowej wyraża zgodę na to że w przypadku, gdy wypowie umowę o prowadzenia iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A.w okresie do 12 miesięcy od daty jej zawarcia jest zobowiązany do zwrotu Bankowi wartości nagrody, która wynosi 400zł i jednocześnie oświadcza, iż upoważnia BNP Paribas Bank Polska S.A. do obciążenia jego iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A. wartością nagrody.

Czyli osoby, które przystąpiły, a nie które otrzymały nagrodę po zamknięciu konta zostaną obciążone kwotą 400zł:) Gdyby ktoś z pokrzywdzonych myślał już o zamknięciu konta;)

No to się wkopaliśmy.
 Profil Relacje PM off  

#243 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:14 
Awatar użytkownika

Loty: 78
Kilometry: 90 328
Konto otwarte 7.08 a komplet wymagań spełniony 15.09 (dobiłem do 400 PLN transakcji kartą) - tabletu nie dostanę wg maila z BNP.
Zaczynam od reklamacji w banku a jak nie zadziała to UOKiK albo KNF.
 Profil Relacje PM off
suszek lubi ten post.

#244 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:17 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 22 554
sebjag napisał(a):

Niekoniecznie. Tableta nie przyznają na tej podstawie, że nie załapałeś się na sprzedaż premiową. Wg nich trwała do konkretnego dnia lub do wyczerpania zapasów. Jeśli ich zdaniem się nie załapałeś to nie byłeś uczestnikiem sprzedaży premiowej, więc nic nie płacisz zamykając konto.

Tak czy inaczej "w imię" zasad trzeba walczyć. Nie chodzi o te kilka stówek tylko o nauczenie w końcu banków, że nie robi się ludzi w balona i że nie przejdą tego typu oszustwa, bo inaczej tego nazwać nie można.

Uczciwa firma napisałaby normalnie w regulaminie, że nagród jest X i kto pierwszy ten lepszy. Albo po prostu po osiągnięciu Y wniosków, zamknęłaby promocję.
 Profil Relacje PM off  

#245 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:18 

niebieski
sebjag napisał(a):
Kod:

Czytać nie umiesz a siejesz propagandę
 Profil Relacje PM off
Reporter lubi ten post.

#246 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:19 

Loty: 25
Kilometry: 69 443
Inny cytat na pocieszenie:

Cytuj:
Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Raphael lubi ten post.

#247 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:24 
Awatar użytkownika

Loty: 124
Kilometry: 218 290
srebrny
Czy wszyscy dostali juz maile z informacją? Bo u mnie na razie cisza

Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#248 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:25 

bonifacy napisał(a):

Ja jeszcze nie dostałem.

EDIT 15:07 - teraz przyszedł mail. Nie dostałem.

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 09 Paź 2014 15:07, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#249 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:26 

bonifacy napisał(a):

Też czekam ;)

#250 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Informacja o wyczerpaniu nagród dotyczyła możliwości składania wniosku przez baner. Promocja skończyła się 14.08 (baner zniknął), czyli wcześniej niż zakładali. Do dnia 14.08 baner generował unikalny link do zakładania konta w promocji. Jeśli udało się założyć konto z tego linka, to dana osoba wzięła udział w sprzedaży premiowej.
 Profil Relacje PM off  

#251 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:29 
Awatar użytkownika

srebrny
u mnie tez w skrzynce pusto
ja zakładałem 09.08

kliknij pomógł

Ostatnio edytowany przez becek, 09 Paź 2014 13:31, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#252 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:30 

Loty: 3
Kilometry: 3 815
Jak większości nie przyznano mi tabletu. Zaraz zaczynam skrobać reklamacje do banku i do KNF. Warunki spełniłam 21 sierpnia.
A co do ich " Okres trwania Sprzedaży Premiowej premiującej otwarcie iKonto w BNP Paribas Banku Polska S.A. trwa od 01.08.2014 r. do 31.08.2014r.lub do wyczerpania Nagród" to nie przypadkiem ich broszka kiedy decydują o zamknięciu "nabóru" klientów? Bo jak dla mnie to tylko i wyłącznie ich sprawa.
Edit: widzę, że kolega mnie ubiegł
 Profil Relacje PM off  

#253 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:33 

Nawet w mailu z odmową jest napisane "dziękujemy za udział w sprzedaży premiowej" Okres trwania sprzedaży premiowej trwał do momentu wyczerpania nagród. Skoro sami mi piszą, że byłem uczestnikiem sprzedaży premiowej - oznacza to, że łapałem się na nagrodę po spełnieniu warunków. Ergo - dziś wieczorem poleci reklamacja.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#254 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:37 
Awatar użytkownika

niebieski
PeKa napisał(a):
Nawet w mailu z odmową jest napisane "dziękujemy za udział w sprzedaży premiowej" Okres trwania sprzedaży premiowej trwał do momentu wyczerpania nagród. Skoro sami mi piszą, że byłem uczestnikiem sprzedaży premiowej - oznacza to, że łapałem się na nagrodę po spełnieniu warunków. Ergo - dziś wieczorem poleci reklamacja.

Okres trwania Sprzedaży Premiowej ... trwa od 01.08.2014 r. do 31.08.2014r.lub do wyczerpania Nagród"
Niestety są kryci.. Reklamację żłożę bo też uważam że to robienie w ch... I konto zamknę zaraz po zamknieciu reklamacji jeżeli będzie negatywna. Bank przekonał mnie do siebie tabletem, bez tego ich bankowość na rynku leży i dobiega do mety dawno po zakończeniu wyścigu..

Na szczęście mogę liczyć na moneyback w kwocie 200 zł.. dobre i to..

#255 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:40 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 22 554
Reporter napisał(a):
Niestety są kryci..

W jaki sposób? :). Samo słowo sprzedaż nawet mówi wiele. Sprzedaż produktu bankowego. Jeśli się sprzedaż kończy to nie da się kupić, a tu dało się kupić jeszcze przez wiele dni. Jeśli wyczerpała się liczba nagród to sprzedaż się powinna zakończyć (zgodnie z regulaminem).

W ten sposób zaraz jakiś bank zrobi rozdawanie samochodów dla każdego i zbierze bazę danych połowy polski ;).
 Profil Relacje PM off  

#256 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:41 

Arrival napisał(a):
W ten sposób zaraz jakiś bank zrobi rozdawanie samochodów dla każdego i zbierze bazę danych połowy polski ;).

Na samochody złapie się niewielu...
 Profil Relacje PM off  

#257 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:47 
Awatar użytkownika

niebieski
Arrival napisał(a):
Reporter napisał(a):
Niestety są kryci..

W jaki sposób? :). Samo słowo sprzedaż nawet mówi wiele. Sprzedaż produktu bankowego. Jeśli się sprzedaż kończy to nie da się kupić, a tu dało się kupić jeszcze przez wiele dni. Jeśli wyczerpała się liczba nagród to sprzedaż się powinna zakończyć (zgodnie z regulaminem).

Baner zniknął 14 sierpnia. Pewnie osoby które spełniły warunki promocji do 13/14-go otrzymają nagrodę.
Ile było tabletów? nie wiadomo, domyślam się że niewiele ;) Ale dane i tak przejęli :)
Jeśli ktoś chciał załozyć konto tylko dla tabletu i po roku zamknąć to pewnie i tak bankowi nie bardzo zalezy na takim kliencie.
Kapitalizm ;)

#258 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:49 

Loty: 25
Kilometry: 69 443
Reporter napisał(a):

Okres trwania Sprzedaży Premiowej ... trwa od 01.08.2014 r. do 31.08.2014r.lub do wyczerpania Nagród"
Niestety są kryci..

Nie są.
Cytuj:
V. ZASADY PRZYZNAWANIA TABLETU SAMSUNG GALAXY TAB P3 LITE SM-T110
1. Każdemu Uczestnikowi, która spełni warunki Sprzedaży Premiowej opisane w dziale IV Regulaminu, Bank przyznaje tablet Samsung Galaxy Tab P3 Lite SM-T110.
Raphael lubi ten post.

#259 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:52 

Loty: 285
Kilometry: 460 659
złoty
Bank sam się wkopał wcześniej kończąc sprzedaż premiową - nie trwała ona do 30.08, tylko chyba do 14.08, więc ta data spełnia regulaminowy moment "wyczerpania zapasów". Każdy, kto otworzył konto wcześniej, musi dostać tablet. Jeśli nie dadzą, to sprawa się tak po prostu nie skończy, niewiele osób im to podaruje. Zawsze pozostaje sąd.
Raphael lubi ten post.

#260 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:53 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Jeśli już ktoś napisze fachowy opis do https://www.knf.gov.pl/dane_wspolne/Ser ... a_bank.jsp
to niech wrzuci na forum.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości