Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:54 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 22 554
Reporter napisał(a):
Baner zniknął 14 sierpnia. Pewnie osoby które spełniły warunki promocji do 13/14-go otrzymają nagrodę.

Dokładnie tak, czyli jeśli nawet baner zniknął 14 sierpnia to można założyć choćby tyle, że do 14.08 trwała sprzedaż premiowa.
A potem zasady są już jasne czyli:

Cytuj:
Uczestnik nabywa prawo do nagrody - tabletu Samsung Galaxy Tab P3 Lite SM-T110 jeśli spełni
łącznie następujące warunki:
1) w okresie trwania Sprzedaży Premiowej kliknie w banner reklamowy z wizerunkiem tabletu i
informacją o sprzedaży premiowej, wypełni wniosek o otwarcie iKonta BNP Paribas Banku
Polska S.A. i dokona przelewu identyfikującego,
2) do 30.09.2014 aktywuje iKonto w BNP Paribas Banku Polska S.A. i wykona transakcje kartą
debetową na kwotę przynajmniej 400 zł.

Większość osób, która nie dostała tabletu składała wnioski przed 14-tym czyli w okresie sprzedaży premiowej kliknęła w baner, a potem do 30.09 spełniła warunki :).
 Profil Relacje PM off  

Egipskie all inclusive Egipskie all inclusive "na wypasie" 🌴😎 5* Royal Brayka Resort w Marsa Alam za 2799 PLN
Magiczny Paryż tuż przed świętami 🎄❄️ City break w stolicy Francji za 869 PLN ✨😍 Magiczny Paryż tuż przed świętami 🎄❄️ City break w stolicy Francji za 869 PLN ✨😍
#262 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:02 

Na livesmarter proszą o cierpliwość. Potem wydadzą instrukcje co dalej :)
 PM off
Blackall lubi ten post.

#263 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:03 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 22 554
AppFunds dał dobre info. https://www.facebook.com/270192014548/p ... 49/?type=1 najpierw reklamacja, a potem arbiter bankowy. 50 zł kosztuje, ale ciężko chyba o sensowniejszą drogę.
 Profil Relacje PM off  

#264 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:09 

Poprawcie mnie, jeżeli nie czytam regulaminu ze zrozumieniem:
przed wyczerpaniem puli tabletów (okres Sprzedaży premiowej) ważne było złożenie wniosku o konto i wykonanie przelewu weryfikacyjnego (regulamin punkt II i IV 1 1).
Jeżeli to udało nam się zrobić (zakładam, że tak - bo na stronie banku widniała cały czas informacja o Sprzedaży Premiowej do około połowy sierpnia) to kolejność spełnienia pozostałych warunków nie ma znaczenia - zgodnie z regulaminem punkty IV i V KAŻDEMU kto spełnił pozostałe warunki do 30 września należy się tablet.

Mój przykład:
Przelew weryfikacyjny poszedł 6-go sierpnia - bez wątpienie w czasie Sprzedaży Premiowej.
Od tej chwili guzik kogokolwiek obchodzi czy 400zł wydałem kartą 7 sierpnia czy 29 września - jeżeli wyrobiłem się do 30 września zgodnie z regulaminem punkt 5 tablet mi się należy
 Profil Relacje PM off
Arrival lubi ten post.

#265 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:10 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 14 922
Dla mnie chyba przygotowują tablet do wysyłki, bo ciągle jeszcze nie wysłali maila o otrzymaniu obiecanej nagrody :)

#266 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:12 

Okres trwania Sprzedaży Premiowej ... trwa od 01.08.2014 r. do 31.08.2014r.lub do wyczerpania Nagród"

Jak dla mnie wyglada to tak. Okres sprzedazy premiowej czyli oferty konta z Tabletem w którym kazdy uzytkownik po spełnieniu kliku punktów regulaminu otrzyma tablet trwa od 01.08.2014 r. do 31.08.2014r. W przypadku kiedy liczba wniosków przekroczy liczbę przewidzianych tabletów oferta zostanie zamknieta i nie bedzie mozna juz otworzyc takiego konta z Tabletem (lub do wyczerpania nagród) - sprzedaż promocji zostaje zakonczona
i to miało miejssce [14.08.2014]: Promocja została oficjalnie zakończona. .

Dla mnie Wszytskim osobom które w tym terminie założyły (kupiły produkt premiowy) i spełniły pozostałe punkty regulaminu przysługuje Tablet

Ja to tak rozumiem :) Co wy na to ?

-- 09 Paź 2014 13:15 --

smietnik12345 napisał(a):
Poprawcie mnie, jeżeli nie czytam regulaminu ze zrozumieniem:
przed wyczerpaniem puli tabletów (okres Sprzedaży premiowej) ważne było złożenie wniosku o konto i wykonanie przelewu weryfikacyjnego (regulamin punkt II i IV 1 1).
Jeżeli to udało nam się zrobić (zakładam, że tak - bo na stronie banku widniała cały czas informacja o Sprzedaży Premiowej do około połowy sierpnia) to kolejność spełnienia pozostałych warunków nie ma znaczenia - zgodnie z regulaminem punkty IV i V KAŻDEMU kto spełnił pozostałe warunki do 30 września należy się tablet.

Mój przykład:
Przelew weryfikacyjny poszedł 6-go sierpnia - bez wątpienie w czasie Sprzedaży Premiowej.
Od tej chwili guzik kogokolwiek obchodzi czy 400zł wydałem kartą 7 sierpnia czy 29 września - jeżeli wyrobiłem się do 30 września zgodnie z regulaminem punkt 5 tablet mi się należy

Dokładnie ja tez tak to rozumiem :) post wyzej tez to opisałem :)
 Profil Relacje PM off
Arrival lubi ten post.

#267 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:16 

Ja przez konto bankowe wysłałem do ich zapytanie czy biorę udział w promocji, dostałem odp:

"Szanowny Panie

Dziękujemy za nadesłaną wiadomość. W odpowiedzi uprzejmie informuję, że Pana konto bierze udział w promocji iKonto BNP Paribas z Tabletem.

W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości zachęcamy do dalszej korespondencji z zachowaniem tematu wiadomości.

z poważaniem
Joanna D****** "

Warunki spełniłem, więc ciekaw jestem ich tłumaczenia jeśli prześlą mi odmowną decyzję..

edit. wysłałem jeszcze w sierpniu
 Profil Relacje PM off  

#268 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:18 

Loty: 25
Kilometry: 69 443
benybeny napisał(a):
Ja to tak rozumiem :) Co wy na to ?

My nic na to. Bank sobie to zinterpretuje po swojemu. Jak ktoś ma tam jaja, to wiszą na telefonie do Samsunga i domawiają tablety...
Swoją drogą, potrzebuję na 3-4 dni paru niezbyt bystrych do przekopania ogrodu. Wie ktoś czy już poszły w bnp dyscyplinarki za tę promocję?

#269 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:24 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
BlackT napisał(a):
Swoją drogą, potrzebuję na 3-4 dni paru niezbyt bystrych do przekopania ogrodu. Wie ktoś czy już poszły w bnp dyscyplinarki za tę promocję?

Chyba żartujesz...
Spełnione, zrealizowane itp. dziunie korporacyjne w garsonkach odpoczywają ze swoimi zaradnymi facetami na dalekich wyspach za premię po wdrożeniu projektu.
 Profil Relacje PM off  

#270 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:35 

platynowy
Ta, a teraz trzeba wdrożyć drugi projekt aby tą "wielka narobioną kupę posprzątać" :>
 Profil Relacje PM off  

#271 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:37 
Awatar użytkownika

kacper451 napisał(a):
Ta, a teraz trzeba wdrożyć drugi projekt aby tą "wielka narobioną kupę posprzątać" :>

Od tego są leszcze z kol senter, by spławiać leszczy za 9 zł/h na zlecenie.
Nad nimi jest dyrektor Kol Senter, który ma premię za obsłużone telefony.
 Profil Relacje PM off
smok1 lubi ten post.

#272 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:44 

Loty: 33
Kilometry: 61 640
niebieski
sebjag napisał(a):
Kod:
5.Uczestnik przystępując do Sprzedaży Premiowej wyraża zgodę na to że w przypadku, gdy wypowie umowę o prowadzenia iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A.w okresie do 12 miesięcy od daty jej zawarcia jest zobowiązany do zwrotu Bankowi wartości nagrody, która wynosi 400zł i jednocześnie oświadcza, iż upoważnia BNP Paribas Bank Polska S.A. do obciążenia jego iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A. wartością nagrody.

Czyli osoby, które przystąpiły, a nie które otrzymały nagrodę po zamknięciu konta zostaną obciążone kwotą 400zł:) Gdyby ktoś z pokrzywdzonych myślał już o zamknięciu konta;)

Czytaj uważnie.
Mowa jest o wartości Nagrody. Jeśli nagrody nie dostałeś to co masz zwracać ?

#273 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:45 
Awatar użytkownika

Należy zwrócić wartość nagrody - jasno napisane. A że nie została przyznana, to twój problem.
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:48 
Awatar użytkownika

Loty: 78
Kilometry: 90 328
Ludzie z LiveSmarter coś na FB robią https://www.facebook.com/niedostalemtab ... np?fref=nf

Ostatnio edytowany przez Zderzaq, 09 Paź 2014 14:52, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#275 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:50 

tez nie dostalem nagrody :( mimo, ze warunki spelnilem :(
prosze piszcie jak ida dzialania reklamacyjne, ja pozniej zadzwonie do ciotki, ktora jest radca prawnym i tez jej popytam, powodzenia !
 Profil Relacje PM off  

#276 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:52 

Doczu napisał(a):
sebjag napisał(a):
Kod:
5.Uczestnik przystępując do Sprzedaży Premiowej wyraża zgodę na to że w przypadku, gdy wypowie umowę o prowadzenia iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A.w okresie do 12 miesięcy od daty jej zawarcia jest zobowiązany do zwrotu Bankowi wartości nagrody, która wynosi 400zł i jednocześnie oświadcza, iż upoważnia BNP Paribas Bank Polska S.A. do obciążenia jego iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A. wartością nagrody.

Czyli osoby, które przystąpiły, a nie które otrzymały nagrodę po zamknięciu konta zostaną obciążone kwotą 400zł:) Gdyby ktoś z pokrzywdzonych myślał już o zamknięciu konta;)

Czytaj uważnie.
Mowa jest o wartości Nagrody. Jeśli nagrody nie dostałeś to co masz zwracać ?

W regulaminie jest też jasno napisane, że po spełnieniu warunków każdy dostaje tablet - i co, każdy dostał? Bank ma swój sposób interpretacji regulaminu..
 Profil Relacje PM off  

#277 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:53 

niebieski
Roben napisał(a):
Czytać nie umiesz a siejesz propagandę

Paniki nie sieję, a nabijam się z tego punktu.
Regulamin jest napisany bezmyślnie, a czytać chyba nie potrafisz Ty. Jeżeli o to chodzi w pkt. wyżej nie ma mowy o tym, że zwrotu dokonują Ci, którzy nagrodę otrzymają, a Ci, którzy wzięli udział w promocji. Jak chcesz mogę Ci to wyjaśnić na kartce bloku, kolorowymi kredkami.
 Profil Relacje PM off
limaK lubi ten post.

#278 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:58 

Loty: 27
Kilometry: 34 757
Cóż, pozostaje mi dołączyć do grupy na fb

Nie dostałem tabletu od BNP Paribas
 Profil Relacje PM off  

#279 PostWysłany: 09 Paź 2014 15:00 

Tak się zastanawiam, ostatnio wycofali możliwość Cashbacku - czy ze względu na tą zmianę nie można by rozwiązać umowę?
 Profil Relacje PM off  

#280 PostWysłany: 09 Paź 2014 15:05 

Loty: 27
Kilometry: 34 757
http://www.wykop.pl/link/2192834/czy-bnp-paribas-zlamal-regulamin-promocji/

Wykopcie, będzie głośniej
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości