Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#341 PostWysłany: 10 Paź 2014 17:17 

Zbanowany
niebieski
A mi jest po prostu wstyd za niektórych... Część nickow kojarzę z innych wątków, gdzie pisali przydatne i ciekawe informacje, a tymczasem tutaj wychodzi prawdziwy charakter człowieka.
Zastanawiające jest to, jak szybko niektórzy potrafią w sobie nakręcić spiralę nienawiści dla byle 400 zl...
 Profil Relacje PM off
szarik lubi ten post.

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#342 PostWysłany: 10 Paź 2014 17:56 

niebieski
mediolan napisał(a):
sranda napisał(a):
Wymienić informacjami jak najbardziej, ale nie obrażać, a tymczasem w co którymś poście pracownicy banku są nazywani idiotami, ktoś pisze, że mają płonąć tyłki pracowników departamentu komunikacji, gdy tak naprawdę regulamin promocji tworzyli prawnicy i to oni co najwyżej mogą być odpowiedzialni za błędy.

1.możesz mi proszę podać imię i nazwisko tego prawnika-prawników,?
(chyba nie miał wiedzy że bank miał 100 tabletów , jak to akceptował)
chyba to Twój domysł
2. "płonąć w domyśle" - czekać na wypowiedzenie umowy o pracę, za zaniedbanie i naruszenie dobrego imienia banku
3. trudno nazwać inaczej ten departament - jak "bandę myślących ludzi", którzy widzą ile kont dziennie przebywa, zamykają promocję 14 dnia , a potem nie mogą zoorganizować w ciagu 10 dni - 1000-5000 tabletów
mogli ładnie to rozwiązać bez kłopotów w każdym momencie do 9 października, dlaczego 9 pażdziernika - bo tutaj musi wyjśc wysyłka zgodnie z regulaminem , dostarczona do 10.10
4. Departament prawny akceptował regulamin - i nie ma w nim żadnego błędu, jest jasny zbieżny,
5. Departament Komunikacji robi .... losowanie. więc kto jest winny ?
czy osoby które tam pracują wykonują swoją pracę jako wolontariat czy zarabiają po 5000- 10.000 zł miesięcznie ?
podsumowując : mogli się uratować 2, 3 dnia promocji, jak przyjęli 100 kont na 100 tabletów, które mieli w magazynie

i

idź się może przewierzyć, ładna pogoda dzisiaj
 Profil Relacje PM off  

#343 PostWysłany: 10 Paź 2014 18:13 

Loty: 2
Kilometry: 664
flus napisał(a):
Zastanawiające jest to, jak szybko niektórzy potrafią w sobie nakręcić spiralę nienawiści dla byle 400 zl...

tu bardziej chodzi o to, że bank powinien postępować w sposób budzący zaufanie swoich klientów, powinien respektować regulaminy które sam napisał. Skoro mam im dać moje pieniądze to muszę im ufać, ten bank pokazał gdzie ma swoich klientów i w nieudolny sposób z tysięcy ludzi próbuje robić idiotów. Moim zdaniem to właśnie nakręca nienawiść, a nie wartość nagrody. Nie znam nikogo kto by obojętnie podchodził do próby robienia z siebie debila.
 Profil Relacje PM off  

#344 PostWysłany: 10 Paź 2014 18:15 

platynowy
A co Ty nie wiesz jak dziala psychologia tlumu:-) Poza tym domyslam sie ze w wiekszosci przypadkow nie chodzi o tablet tylko o zasady:-)
Zapewne gdyby wiekszosc odpuszczala w tym konkretnym przypadku akurat bankom, to takie instytucje robilyby sobie co chcialy. Dla nich najlepszym klientem jest taki co japy nie otwiera i nic od nich nie żada a najlepiej tylko placi.
A teraz jak wszedzie i zawsze akcja rodzi rekacje, tym bardziej ze BNP probuje cos ludziom wmowic to nie dziwota ze nie którym pękla prawie żyłka :-)
Tez skorzystalem z tej promocji, natomiast ja raczej ze stoickim spokojem obserwuje rozwoj wydarzen i w odpowiednym momencie wlacze sie w ewentualny spor a dzieki mediom spolecznosciowym dzisiaj nie trzeba byc papuga aby napisac odpowiednie pismo i walczyc o swoje racje.
flus napisał(a):
A mi jest po prostu wstyd za niektórych... Część nickow kojarzę z innych wątków, gdzie pisali przydatne i ciekawe informacje, a tymczasem tutaj wychodzi prawdziwy charakter człowieka.
 Profil Relacje PM off  

#345 PostWysłany: 10 Paź 2014 18:21 

Loty: 25
Kilometry: 69 443
flus napisał(a):
A mi jest po prostu wstyd za niektórych...

Flus, wstyd to kraść... Dlatego to nie osoby z tego forum powinni się wstydzić, tylko ten cudny bank. Jakość i sposób jego działania jest grubo poniżej obecnych standardów i gdyby nie ten tablet (obiecany córce...) to już by mnie tam nie było. Po weekendzie piszę reklamację, po odmowie papa i nigdy więcej. Tablet za trzy stówy piechotą nie chodzi, ale mój czas i nerwy nie są tego warte.

#346 PostWysłany: 10 Paź 2014 18:32 

Sprzedaż premiowa „iKonta BNP Paribas z tabletem” spotkała się z bardzo dużym zainteresowaniem, które przerosło nasze oczekiwania. Dla części Klientów zapis dotyczący oferty limitowanej w regulaminie być może nie był wystarczająco precyzyjny, za co przepraszamy. Zarząd Banku podjął decyzję o zniesieniu limitu przyznawanych nagród. Oznacza to, że wszyscy uczestnicy sprzedaży premiowej, którzy spełnili jej warunki, otrzymają tablet.

Zapewniamy, że pierwotne założenia sprzedaży premiowej nie wynikały ze złej woli czy intencji Banku. Zrobimy wszystko, aby taka sytuacja nie powtórzyła się w przyszłości. Liczymy, że zalety iKonta oraz decyzja o rozszerzeniu puli nagród, spełnią oczekiwania naszych Klientów i pozwolą na budowę trwałej relacji z Bankiem.

Z poważaniem,
Frederic Amoudru
Prezes Zarządu BNP Paribas Banku Polska

Źródło: https://www.facebook.com/bnpparibasbank
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#347 PostWysłany: 10 Paź 2014 18:40 

Potęga internetu :D

#348 PostWysłany: 10 Paź 2014 18:43 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
Dzisiaj było spotkanie Zarządu banku, wczoraj zwołane
Gratulacje za szybką decyzję, bo reputacja banku bardzo ucierpiała w ciągu 24 godzin, nie było innego rozwiązania
Tak postąpił Zarząd banku, rozwiązując problem powstały
24 godziny wcześniej z nami inaczej postąpił Departament Komunikacji tej instytucji, powinni dziękować prezesowi że wie jak należy się zachować
 Profil Relacje PM off  

#349 PostWysłany: 10 Paź 2014 19:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Szkoda tylko, że nie ma żadnych przeprosin.

Akcja pokazuje jednak, że blogerzy i czytelnicy mają moc i nie dają się robić w konia :)
 Profil Relacje PM off  

#350 PostWysłany: 10 Paź 2014 19:27 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 4 702
niebieski
Czyli dostane tablet :-)

Wysłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 4
 Profil Relacje PM off  

#351 PostWysłany: 10 Paź 2014 19:59 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 14 922
Wszyscy teraz takie dostają?
Załącznik:
Capture.JPG
Capture.JPG [ 69.81 KiB | Obejrzany 842 razy ]

To mój pierwszy mail do BNP w tej akcji, od wczoraj nic się nie odzywali, więc pytam z ciekawości :)

#352 PostWysłany: 10 Paź 2014 20:01 
Awatar użytkownika

srebrny
Image
hehehehehheh
ja sie cieszyc z tableta

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#353 PostWysłany: 10 Paź 2014 20:07 

Widocznie wychodzi taniej kupić hurtowe ilości tabletów niż angażować pracowników w odpisywanie na reklamacje oraz tracić klientów :D
Kto już dzisiaj dostał nich napisze jaka firma kurierska to rozwozi?
Czekamy...
 Profil Relacje PM off  

#354 PostWysłany: 10 Paź 2014 20:17 

Cóż, pozostaje podziękować wszystkim, którzy nie odpuścili - przed chwilą dostałem pierwszego maila, tablet przyznany (warunki zaliczone 05.09)
 Profil Relacje PM off  

#355 PostWysłany: 10 Paź 2014 20:38 

niebieski
Ja przed chwilą coś takiego otrzymałem :)

Załączniki:
zgoda.jpg.jpg
zgoda.jpg.jpg [ 75.68 KiB | Obejrzany 719 razy ]

Ostatnio edytowany przez Roben, 10 Paź 2014 20:49, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#356 PostWysłany: 10 Paź 2014 20:38 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
Ja dostałem coś takiego:

Załączniki:
(brak nazwy).jpg
(brak nazwy).jpg [ 99.16 KiB | Obejrzany 745 razy ]
 Profil Relacje PM off
Roben lubi ten post.
Roben uważa post za pomocny.

#357 PostWysłany: 10 Paź 2014 21:20 

niebieski
Wczorajsza decyzja o odmowie przyznania nagród wszystkim, którzy spełnili warunki promocji była marketingowym samobójstwem. Według mnie dzisiejsza decyzja zarządu to już tylko ograniczanie strat, przynajmniej mogą liczyć na to, że obędzie się bez kary - która zapewne byłaby wyższa niż koszt tych tabletów.
Zupełnie niewiarygodne jest to jak ktoś mógł liczyć, że oszuka się tyle osób i jakoś to będzie - teraz pieniądze na tablety i tak trzeba wydać a z wizerunku banku zostały zgliszcza.
 Profil Relacje PM off  

#358 PostWysłany: 10 Paź 2014 21:23 

Loty: 3
Kilometry: 3 815
Również otrzymałam maila z następującą informacją.

Mam wrażenie, że Bank myślał że jego klienci to nie potrafią czytać i dochodzić swoich praw, czy jak?

Załączniki:
bpn.jpg
bpn.jpg [ 46.94 KiB | Obejrzany 656 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#359 PostWysłany: 10 Paź 2014 21:30 

Loty: 6
Kilometry: 7 320
Banki muszą się przyzwyczaić że klienci to nie stado baranów które można wodzić za nos. Spora cżęść z korzystających z promocji to zawodowi " wyjadacze wisieniek" którzy w mig prześwietlą regulaminy owych promocji i dla nich jest wszystko jasne czy promocja to prawdziwa okazja czy też nie. Pracownicy banków przygotowujące regulaminy nie doceniają inteligencji klientów i liczą że na skróty można niektóre sprawy załatwić. Takie czasy to już przeszłość, teraz klienci będą górą i to my klienci decydujemy o sukcesie lub porażce dużych korporacji w tym banków. Trzymajmy się razem i dawajmy "czerwone kartki" niedouczonym dyletantom w korporacjach. pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#360 PostWysłany: 10 Paź 2014 21:39 

Tak trochę z innej beczki. W 2008r brałem kredyt hipoteczny w millennium. Po ustaleniu wszelkich warunków dostałem w oddziale umowę do podpisania ze słowami gdzie wstawić parafki, gdzie podpis i gotowe. Niestety czytałem przy stanowisku wielostronicową umowę przez prawie godzinę, jednocześnie pytając o parę radości. Koniec końców wyłapałem 3-4 błędy plus coś tam niezgodne z naszymi ustaleniami. Podszedł kierownik oddziału, był zdziwiony (potwierdził błędne zapisy) że ten szablon był używane przez parę miesięcy. Wniosek jest jeden, ludziska nie czytają lub nie rozumieją co podpisują. Bankowce świetnie z tego korzystają... Szczegóły typu karta kredytowa zamiast debetowej, płatny ror zamiast darmowego i coś tam jeszcze.

Wracając do francuzów, maila o zmianie decyzji dostałem. Czekam na info o wysyłce tabletu.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości