Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 351 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Majorka - nocleg
#161 PostWysłany: 22 Cze 2013 01:50 

niebieski
Witam. Poszukuję noclegów dla 5 osób na Majorce/najlepiej jak najspokojniejsza dziura/ w terminie 08.09-15.09.Chętnie ze śniadaniami. Pozdrawiam

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
 Temat postu: Majorka, Sant Jordi
#162 PostWysłany: 26 Lip 2013 13:12 
Awatar użytkownika

Witam,
Mógłby ktoś może polecić jakiś tani i dobry nocleg w tej miejscowości?
Na Air bnb najtaniej wychodzi 280 zl za 2 osoby, i tylko jedna osoba mi odpisala jak do tej pory.
Zdecydowaliśmy sie na ta miejscowosc glownie przez plaze Es Trenc :)
 Profil Relacje PM off  

#163 PostWysłany: 28 Lip 2013 10:58 

Witam wszystkich Serdecznie,
Czy ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu hotelu w Majorce najlepiej Arenal lub gdzieś w miarę blisko lotniska?Nie zależy mi na jakiś mega luksusach. Szukam hotelu na dwie osoby od 02.09-09.09.2013r. może być z all inc jako wyżwywienie. Hotel 3*.
Dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#164 PostWysłany: 02 Sie 2013 22:40 

Już mi się dwoją i troją te hotele na Majorce. Staram się podzielić swój pobyt na: 4 dni na północy i 3 na wschodzie (południowym wschodzie). No i póki co na wrzesień (6-13) nic ciekawego nie udało mi się znaleźć (tak do 100zł za osobę/za dobę). Wszystkie polecane stronki wcale nie mają jakichś rewelacyjnych cen. Chyba najlepiej wypada travelrepublic póki co..

Mam tylko problem z jedną rzeczą. Mój lot jest strasznie późno. Czy w takich hotelach jest możłiwość zakwaterowania po północy? Ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie?
 Profil Relacje PM off  

#165 PostWysłany: 03 Sie 2013 10:44 

HON fly4free
@basmar

Polecam Hostal Villa Maruja (El Arenal) na "krótsze pobyty" i "koło lotniska". Prowadzony jest przez rodzinę, niezwykle sympatycznych i kontaktowych ludzi (recepcja czynna całodobowo). Właściciel wypożycza za darmo sprzęt plażowy (parawany, materace, koła, paletki, zabawki do piasku itp. itd.). Choć hostel ma jedną gwiazdkę, to pokoje są naprawdę ok, w moim była lodówka, TV i własna łazienka (oraz balkonik - na ulicę). Nie ma wyżywienia, ale sklepiki i markety są w zasięgu 100-200 metrów, a tani kebab i pizza, otwarte nawet o 4:30 rano, dosłownie na dole. Nie ma klimy, ale jest super-wiatrak na suficie i nie czuje się gorąca. Śniadanie można sobie zjeść na tarasie. Do plaży 300 m (chwila spaceru). Do lotniska bardzo blisko (10 minut autem). Cena - ja za pokój 3-osobowy płaciłem 60 euro / noc.

Jeśli chodzi o południowy wschód to 5 nocy spędziłem w Inturotel Esmeralda Garden w Cala D' Or. Mają szereg budynków w różnym standardzie (3 i 4 gwiazdki), najbardziej opłaca się jechać z dwójką dzieci i kupić opcję np. half-board (za dzieci się wtedy prawie nic nie płaci). Ja tak zrobiłem poprzez stronę ltur.de W hotelu animacje, wieczorem disco i muzyczne show (z playbacku ale holenderska grupa naprawdę się stara i co dzień inne kreacje i inscenizacja) - dzieciom się to bardzo podoba. Apartamenty jak małe mieszkanka, wyposażone we wszystko. Jedzenie dobre a nawet lepsze niż dobre. Plaże są oczywiście specyficzne (małe - wystarczy obejrzeć zdjęcia) - kilka w zatoczkach, więc tłum bywa nieciekawy... ale ogólnie jest to fajne miejsce. Hotel ma zespół swoich basenów, fittness itd. Oczywiście zameldować się można o dowolnej porze doby.
 Profil Relacje PM off  

#166 PostWysłany: 05 Sie 2013 16:46 

Dziękuję bardzo za odpowiedź:)

Fajna ta opcja w El Arenal, ale mimo wszystko wolałabym unimkąć okolic Palmy takiego typowego południa.

Patrzyłam na ten Inturotel Esmeralda, ale jest troszkę drogi już jest..
my tylko w 2 osoby jedziemy (więc nie rozkłada się to tak ładnie na 3 osoby;)) i też jakiejś taniości nie poszukujemy, ale chcielibyśmy tez auto ogarnąć, więc budżet nam się kurczy :)
 Profil Relacje PM off  

#167 PostWysłany: 05 Sie 2013 17:28 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Ja mogę polecić hotel Galaxia w Can Picafort, znakomity stosunek cena jakość

Wysłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 4
 Profil Relacje PM off  

#168 PostWysłany: 05 Sie 2013 21:27 

Serio?
My się zastanawialiśmy nad nim, ale nie możemy się skontaktować z obsługą w kwestii przyjazdu tak późno...
 Profil Relacje PM off  

#169 PostWysłany: 05 Sie 2013 21:48 

No i klepnęliśmy tą Galaxię ;] myśleliśmy nad nią długo, ale cena (+śniadanie) przeważyła ;) na laterooms zarezerwowaliśmy.
 Profil Relacje PM off  

#170 PostWysłany: 05 Sie 2013 21:49 

Loty: 2
Kilometry: 3 964
vincenz napisał(a):
Ja mogę polecić hotel Galaxia w Can Picafort, znakomity stosunek cena jakość

Wysłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 4

też byłem, też nie odpowiadali na maila przed przybyciem, ale o 1.30 w nocy obsługa była w recepcji

co do jakości - jest lepsza niż można się spodziewać po cenie, ale różne opinie czytałem. pewnie sporo zależy od tego jak się trafi.
 Profil Relacje PM off  

#171 PostWysłany: 06 Sie 2013 07:02 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Zapewne niejaki senior Pedro? :)
 Profil Relacje PM off  

#172 PostWysłany: 06 Sie 2013 08:36 

Loty: 2
Kilometry: 3 964
vincenz napisał(a):
Zapewne niejaki senior Pedro? :)

Akurat meldowaliśmy się u kogoś innego, ale senior Pedro rządził tam w knajpce - sympatyczny gość :)
Generalnie pobyt był bardzo udany - Can Picafort, to fajne miasteczko z ładną plażą, a Galaxia jest położona 50m. od plaży. Pokoje w hotelu były bez luksusów, ale czyste. Minusem jest akustyka - hotel jest sprzed kilkudziesięciu lat i dźwięk się po nim niesie, ale towarzystwo w większości starsze i spokojne, jak w całym Can Picafort, który nie należy do imprezowni.
 Profil Relacje PM off  

#173 PostWysłany: 06 Sie 2013 08:45 

to dobrze wróży. My w końcu tam zadzwoniliśmy i Pani łamaną angielszczyzną na pytanie czy możemy przyjechać tak późno odpowiedziała 'jes jes' ;))
także nocleg na 3 dni mamy. teraz szukamy na 4 dni na wschodnim wybrzeżu, gdzieś w okolicach Cala Millor, Sa Coma itp.
 Profil Relacje PM off  

#174 PostWysłany: 06 Sie 2013 12:52 

Czy ktoś może mi pomóc z tym noclegiem? od 02.-09.09.2013? Chciałbym żeby było HB w cenie hotelu lub śniadania. Może ktoś coś ciekawego polecić? Najlepsza opcja to gdzieś koło lotniska El Arenal bądź sama Palma... Prosze o podpowiedzi:) Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#175 PostWysłany: 23 Paź 2013 16:32 

Witajcie,

Jesteśmy Polakami mieszkającymi od 12 lat na Majorce.
Jeśli macie jakieś pytania co do samej wyspy, prosimy śmiało pytać :)

Odbieramy z lotniska, podpowiadamy gdzie tanio kupić jedzenie, na co zwracać uwagę, gdzie się wybrać służymy radą i dbamy o dobrą, domową atmosferę.

Widok z balkonu jednego z apartamentów:
Image

Zachęcamy do odwiedzania Majorki przez cały sezon.
Chętnie odpowiemy na wszystkie Wasze pytania.

Ostatnio edytowany przez NoclegiMajorka 15 Kwi 2014 20:34, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#176 PostWysłany: 23 Paź 2013 16:33 

Jeśli ktoś ma jakieś pytania w sprawie noclegów na Majorce zapraszamy do kontaktu :)

#177 PostWysłany: 23 Paź 2013 17:07 

Jeśli mówisz o plaży naturalnej to masz rację, jednak na pewno nie byłeś na Naszej : Mapa Google
Plaża, którą widać z tarasu jest codziennie rano czyszczona, bardzo ostry zakaz wyprowadzania zwierząt, piasek jest nawet specjalnie dla turystów nadsypany w głąb morza, dzięki czemu dzieci spokojnie mogą wejść z 10 metrów do wody, a dalej nie będzie głęboko :)

Tak z ciekawości przy którym Balearze byłeś ( takie bary przy wyspie od numer 01 do 15 ) ?
My jesteśmy na tzw. zerowym im bardziej w głąb tym gorsza plaża i więcej Niemieckich turystów, którzy nie są zbyt lubiani ze względu na swoje zachowanie :)

#178 PostWysłany: 23 Paź 2013 17:38 

Tak właśnie myśleliśmy :)
Tam im dalej tym gorzej głównie przez to, że tam jest hotel na hotelu i nie dość, że plaże pełne, to jeszcze syf.
W Naszym pobliżu są tylko 4 hotele, reszta to domy lub bloki, gdzie mieszkają "tubylcy", a większości nie chce się na plażę wychodzić, więc nie ma problemu ze znalezieniem miejsca do leżenia :)

Zapraszamy do Nas, po powrocie zmienisz zdanie :)

#179 PostWysłany: 23 Paź 2013 17:39 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
NoclegiMajorka napisał(a):
...
Zapraszamy do Nas, po powrocie zmienisz zdanie :)

a gdzie można znaleźć jakąś ofertę? :)

#180 PostWysłany: 23 Paź 2013 22:55 

niebieski
NoclegiMajorka napisał(a):
Jeśli ktoś ma jakieś pytania w sprawie noclegów na Majorce zapraszamy do kontaktu :)

Witam. Może wrzuć tu swoje propozycje noclegów. Pozdrawiam

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 351 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości