Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 351 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Majorka - nocleg
#101 PostWysłany: 24 Mar 2013 18:55 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Witajcie. Czy któryś z szanownych forumowiczów nocował w tym hotelu? Wybieram się na majówkę, a cena wydaje się być atrakcyjna.

Pozdrawiam
Filip
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#102 PostWysłany: 24 Mar 2013 19:17 

niebieski
4* 92PLN doba w Maju
http://www.hotelopia.com/h/hotel-club-m ... orca_2643/
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 25 Mar 2013 14:52 

Witam,

Poszukuje w miarę taniego noclegu na majorce w dniach 19-22 kwietnia z opcją wyżywienia (śniadanie i obiadokolacja) lub bez. Dobrze by było, gdyby hotel był w miarę dobrym położeniu umożliwiającym wypad w tamntejsze góry. Śledzi ktoś obecne promocje lub może coś polecić?

Dzięku i pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 25 Mar 2013 19:31 

bkolakowski napisał(a):
witam!

muszę zaplanować wcześniej kiedy mam brać urlop, wiec mam takie pytanie. Nie wiecie ile w tamtym roku kosztowały noclegi na majorce? interesuje mnie apartament dla 4 osób jak najtańszy. termin początek lipca. bo muszę zdecydować czy brać lipiec czy październik, a cena dla mnie jest ważna...

Byliśmy w lipcu w ubiegłym roku.
Mieliśmy mieszkanie dla 7 osób , to był koszt 800 EUR za 2 tyg, 740 Eur za 11 dni. Dwupoziomowe, 3 łazienki, taras na dachu, niestety w tym roku nie widzę go w ofercie, więc nie wkleję linku. Mogę na @, czy prv dać maila Martina, u którego wynajmowaliśmy mieszkanie.
Ale szukaliśmy tu: http://www.homelidays.co.uk/EN-Holidays ... ist_r2.asp
Mieszkaliśmy w Capdepera (niecałe 2 km od plaży, ale mieliśmy auto do dyspozycji, do tego blisko przystanek autobusowy, Lidl, Eroski, 200 m do mercado). Plaża w Cala Ratjada piaszczysta, jedzenie ok.
Nie chcieliśmy hotelu, wolimy mieć dostęp do kuchni i szukamy ogólnie mieszkań na wakacje.
Osobiście polecam lipiec, w razie pytań służę pomocą.
My na pewno wrócimy jeszcze na Majorkę w okresie wakacyjnym.
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 27 Mar 2013 00:01 

Loty: 12
Kilometry: 24 918
Hej :)
Wybieram się na Majorkę od 21 do 24 kwietnia i szukam noclegu.

1 gdzieś w okolicach na półnoych np. Alcudia oraz 2 w okolicach Palmy. Wynajmujemy samochód więc lokalizacja nie musi być w centrum. Poleci ktoś coś? :)
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 30 Mar 2013 16:37 

niebieski
Warto zatrzymać się w Club Martha's Hotel w Cala D'or? Czy lepiej poszukać czegoś np. w Alcudii?
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 30 Mar 2013 17:53 
Awatar użytkownika

srebrny
jesli jedziesz poplazowac to zdecydowanie warto zatrzymac sie w cala d'or, obojetnie w ktorym z hoteli

jesli jedziesz zwiedzac to lepiej alcudia
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 02 Kwi 2013 12:18 

Witam
Czy może ktoś był w apartamencie Mix Bahia Real wybieram sie z rodziną i znajomymi na majówkę
Proszę o opinie czy warto wybrać ten apartament czy inny może hotel jeśli tak to jaki.
interesuje nas El Arenal, Palma.
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 02 Kwi 2013 16:31 

Polecam:
http://www.booking.com/hotel/es/garden-lago.pl.html

byliśmy w czwórke, mieliśmy pokój dla 4 osób z jedną sypialnią a dostaliśmy z dwiema:) za dwa noclegi koszt całkowity 200zł !
Hotel mega, wyposażenie całkowite.
Z plaż nam najbardziej spodobała się ta w Porto Cristo, pogoda w weekend wielkanocny trafiła się idealna, nawet się zanurzyliśmy w tej zimnej wodzie:)
z lepszych plaż to na pewno Cala Esmeralda w Cala D'or oraz plaże w Cala Pi i Sa Colobra jednak dojazd do tej drugiej męczący;)
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 02 Kwi 2013 17:45 
Moderator forum

Witam,
Probowales google ? Moze jest cos na tripAdvisor , booking czy Venere itp
Jednak z apartamentami jest tak ze opinie/oceny zdarzaja sie duzo rzadziej w porownaniu z hotelami ... Sa to dwa rozne rodzaje noclegow.
BTW, co masz na mysli piszac 'warto'. ?

+ Redaguje tytul...

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 02 Kwi 2013 19:07 

Byłam tam rok temu. Apartament czysty i bardzo duży. Wybraliśmy wersję economy - i jak się okazało jest to pokój z widokiem na ulicę. Apartament rezerwowaliśmy przez booking com jest tam sporo opinii.
MInusy - to strasznie silnie i wręcz śmierdzące detergenty którym myli pokój. Po przyjściu trzeba było mocno wietrzyć. Druga sprawa obejrzyj zdjecia z hotelu łazienki w pokoju są jakby wydzieolone taką szklaną szybą - niektórym to może przeszkadzać. Reszta jak najbardziej ok. blisko morze, przystanek autobusowy, supermarket, McDonald itd.

#112 PostWysłany: 03 Kwi 2013 08:44 

Był ktoś w takim "cudzie" jak hotel Santa Monica w El Arenal? Zarezerwowałem pokoik tam 8-12.05.2013 w dosyć atrakcyjnej cenie. Opinie generalnie negatywne, ale może ktoś był, widział, mieszkał? Bardzo proszę o info.

Załączniki:
Komentarz do pliku: Santa Monica El Arenal
Santa Monica.JPG
Santa Monica.JPG [ 89.45 KiB | Obejrzany 3570 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 07 Kwi 2013 14:53 

niebieski
Zna ktoś może Hotel Galaxia? Ceny za HB są kuszące.
Image
 Profil Relacje PM off  

#114 PostWysłany: 08 Kwi 2013 21:46 

To i ja zapytam o El Arenal.
Wybieramy się na majorkę pod koniec maja z dzieckiem (1 rok) i teściami, ceny w tej okolicy najlepsze, ale jak jest z hałasem dochodzącym z lotniska i "imprezowością" okolicy? Zależy nam na w miarę spokojnym wypoczynku, nie chcę się wbić na minę z klubami otwartymi do rana;/
Proszę o opinię i ewentualne polecenie innej okolicy, ważne jest tylko żeby był tam bezproblemowy i w miarę krótki dojazd komunikacją miejską i fajna plaża.
 Profil Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 15 Kwi 2013 13:13 

Szukam noclegu pod koniec kwietnia na 5 dni. Pokój dla 2 osób, ze śniadaniem, ew. obiadokolacją, w cenie do 450zł od osoby. Ktoś może polecić coś zaufanego? Znalazłem kilka ofert ale po przeczytaniu opinii mam tylko mętlik w głowie, który wybrać. Miejscowość bez znaczenia.
 Profil Relacje PM off  

#116 PostWysłany: 15 Kwi 2013 13:51 

niebieski
Lasair napisał(a):
Szukam noclegu pod koniec kwietnia na 5 dni. Pokój dla 2 osób, ze śniadaniem, ew. obiadokolacją, w cenie do 450zł od osoby. Ktoś może polecić coś zaufanego? Znalazłem kilka ofert ale po przeczytaniu opinii mam tylko mętlik w głowie, który wybrać. Miejscowość bez znaczenia.

polecam serwis http://www.hotels4u.com/ - w pazdzierniku zeszłego roku byłem w 3 różnych hotelach po 2 noclegi - bez zasterzeżeń i wychodziło najtaniej

https://www.youtube.com/watch?v=cNfBn4Fn1Hw
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 15 Kwi 2013 16:36 

@kordi zdecydowanie jeśli chcesz odpocząć i jeszcze z dzieckiem to wybierz północ lub wschód Majorki. El arenal i okolice to miejsce bardziej imprezowe, dużo sąsiadów z zachodniej granicy nie zawsze cichych ogólnie większy ruch.
 Profil Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 17 Kwi 2013 07:57 

boryc napisał(a):
@kordi zdecydowanie jeśli chcesz odpocząć i jeszcze z dzieckiem to wybierz północ lub wschód Majorki. El arenal i okolice to miejsce bardziej imprezowe, dużo sąsiadów z zachodniej granicy nie zawsze cichych ogólnie większy ruch.

dzięki, już zdecydowaliśmy się na hotel HMS Maria Luisa w Portals Nous, jak wrócimy to dam znać czy było spoko
 Profil Relacje PM off  

#119 PostWysłany: 23 Kwi 2013 10:32 

Polecam hotel Garden Lago. Byłem w 4 osoby i dostaliśmy apartament z 2 pokojami, dużym salonem. Akurat trafiliśmy na promo na booking.com i za 3 dobry zapłaciliśmy 55euro za całość:) Dodatkowo jest basen
 Profil Relacje PM off  

#120 PostWysłany: 28 Kwi 2013 18:07 

Mam pytanie odnośnie 1 noclegu w Palmie. Przylatujemy o 23, w następnym dniu wsiadamy na łódkę o 12 i tu moje pytanie gdzie w miarę tanio można przenocować koło lotniska - będzie z nami córka i nie chcę jej bardzo męczyć.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 351 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości