Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Kontakt telefoniczny z Wizzair

kontakt-telefoniczny-z-wizzair,15,23835

Telefon alarmowy (skasowane loty/zmiana godzin)
22 128 49 05

Tani numer ogólny do Wizzair:
32 213 29 16

wizzair-zakup-biletow-odprawa,225,46492

Zwrot pieniędzy na konto / kartę / wizzair / zwrot za bilet
viewtopic.php?f=15&t=20384&p=1320536#p1320278

Doładowanie konta
pytania-doladowania-konta-itd,181,24060

Przepisanie bagażu rejestrowanego na drugą osobę w rezerwacji- możliwe -> dzwoń do callcenter

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5373 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 269  Następna
Autor Wiadomość
#341 PostWysłany: 09 Cze 2013 12:28 

Loty: 86
Kilometry: 126 541
To juz zalezy. Ceny ok. 20 lipca sa zazwyczaj wyzsze, bo w zwiazku z zakonczeniem roku szkolnego w UK polskie dzieci ruszaja na wakacje do babci i dziadkow ;) Jesli nie sprzedadza tyle, ile zakladaja, to obniza ceny. Ale nigdy nie wiadomo...

🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙 🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙
OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩 OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩
#342 PostWysłany: 13 Cze 2013 13:32 
Awatar użytkownika

Loty: 72
Kilometry: 93 804
niebieski
Na razie idą coraz bardziej w górę :( Nie wiem czy brać czy czekać, troszkę ponad miesiąc do wylotu to właśnie powinno być dobre okienko cenowe
 Profil Relacje PM off  

#343 PostWysłany: 13 Cze 2013 18:02 

Loty: 49
Kilometry: 69 318
Mam podobny problem tyle, że z sierpniowym bank holiday... I wylot GDN-LTN Mam już bilet do POlski (kupiony za 20 funtów) a teraz poluję na lot powrotny do Anglii.... Obserwuję ceny już od 2 miesięcy... Najpierw były po 300 zł, potem po 200 a teraz podskoczyły do 500!!! I już sama nie wiem co robić... Czekać czy bukować British Airways, który w tym momencie wychodzi taniej niż Wizz....

#344 PostWysłany: 13 Cze 2013 18:19 

rzuć monetą - takie samo prawdopodobieństwo jak cena za lot wzrośnie/ stanieje
 Profil Relacje PM off  

#345 PostWysłany: 13 Cze 2013 18:22 
Awatar użytkownika

Nailea napisał(a):
Mam podobny problem tyle, że z sierpniowym bank holiday... I wylot GDN-LTN Mam już bilet do POlski (kupiony za 20 funtów) a teraz poluję na lot powrotny do Anglii.... Obserwuję ceny już od 2 miesięcy... Najpierw były po 300 zł, potem po 200 a teraz podskoczyły do 500!!! I już sama nie wiem co robić... Czekać czy bukować British Airways, który w tym momencie wychodzi taniej niż Wizz....

Jeśli wylatujesz w sierpniu to czekaj... jak obseruję interesujący mnie kierunek GDN-BCN to widzę, że ceny co jakiś czas spadają i znów lecą w górę.
Do Londyny z Gdańska lata też Ryan, który obecnie jest wyraźnie tańszy od wizz-a.
 Profil Relacje PM off  

#346 PostWysłany: 13 Cze 2013 18:28 
Awatar użytkownika

Loty: 72
Kilometry: 93 804
niebieski
Ja stwierdziłem że nie będę ryzykować i kupiłem za 40 funtów tyle że do Poznania (zamiast do Warszawy za 70-80 funtów)
 Profil Relacje PM off  

#347 PostWysłany: 13 Cze 2013 20:54 

Loty: 49
Kilometry: 69 318
s3ba11 napisał(a):
Nailea napisał(a):

Jeśli wylatujesz w sierpniu to czekaj... jak obseruję interesujący mnie kierunek GDN-BCN to widzę, że ceny co jakiś czas spadają i znów lecą w górę.
Do Londyny z Gdańska lata też Ryan, który obecnie jest wyraźnie tańszy od wizz-a.

Wiem, że lata też Ryanair ale Stansted mi nie pasuje.... Jadę potem do Loughborough i lądowanie na Stansted wiązałoby się z kupnem biletu na kolej za ponad 50 funtów albo wycieczką do Londynu i z Londynu do Loughborough koleją...

Ja jeszcze poczekam na pewno... Może stanieje... Już chyba drożej to nie będzie... :) Obym się nie myliła! :)

#348 PostWysłany: 15 Cze 2013 14:28 

Witam!
Potrzebuje potwierdzenia: szukam połączenia WRO-TRF-RIX na lot sobotni. Ze strony Wizza wynika że w Oslo Sandefjord jestem o 17:30 a lot do Rygi jest o 18. Czy to połączenie obsługuje ten sam samolot? A inaczej pytając czy zdąże się przesiąść? (wiem że tam jest tranzyt). Z góry dzięki za pomoc!
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#349 PostWysłany: 15 Cze 2013 21:38 

To co zastajesz w Torp ciężko nazwać strefą tranzytową. Po prostu nie ma tam wydzielonych stref dla przylotów i odlotów. Przylatujący i wylatujący mieszają się w jednym pomieszczeniu. Tym samym przylatujesz -> wchodzisz do hali -> ustawiasz się w kolejce czekających na możliwość wejścia na pokład. Nie ma ponownego security check i tym podobnych atrakcji.
 Profil Relacje PM off  

#350 PostWysłany: 15 Cze 2013 21:57 

Dmn napisał(a):
Witam!
Potrzebuje potwierdzenia: szukam połączenia WRO-TRF-RIX na lot sobotni. Ze strony Wizza wynika że w Oslo Sandefjord jestem o 17:30 a lot do Rygi jest o 18. Czy to połączenie obsługuje ten sam samolot? A inaczej pytając czy zdąże się przesiąść? (wiem że tam jest tranzyt). Z góry dzięki za pomoc!
Pozdrawiam

Oba te połączenia obsługuje ten sam samolot, także na 99.9% się bez problemu przesiadziesz i zdarzysz wynudzic jeszcze. Lecialem kilka razy tym połączeniem, z przesiadką. Bez problemów.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#351 PostWysłany: 21 Cze 2013 22:47 
Awatar użytkownika

wybaczcie ale nie mialem chwili przebijać się przez cały wątek... a pojutrze lecę pierwszy raz w Europie lowcostem. Trasa POZ-BCN i teraz nie wiem dwóch rzeczy:

1. lecę z małym podręcznym (plecak) i pytanie czy torba z aparatem to liczone jest jako dodatkowy bagaż i bede musiał płacic czy nie ? czy wtedy lepiej zapakowac na wcisk lustrzankę do plecaka?

2. czy opłaca się kupować miejsca z dodatkową przestrzenią na nogi ? niby tylko 29 zeta za segment, czy jest tam aż tak odczuwalnie więcej miejsca ? mam 190 cm wzrostu wieć kazdy cm ma znaczenie :D

z gory dzieki za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#352 PostWysłany: 21 Cze 2013 22:50 
Awatar użytkownika

srebrny
1. Tak, dodatkowo platny.
2. Decyzja nalezy do Ciebie. Jesli uwazasz, ze to dobrze spozytkowane 29 zl to zainwestuj ;)
 Profil Relacje PM off  

#353 PostWysłany: 21 Cze 2013 22:54 
Awatar użytkownika

m3lm4k napisał(a):
2. Decyzja nalezy do Ciebie. Jesli uwazasz, ze to dobrze spozytkowane 29 zl to zainwestuj ;)

ok, pytanie czy tego miejsca jest odczuwalnie duzo? czy jest to miejsce np. przy wyjsciu awaryjnym i jest tyle miejsca co w samolotach regularnych linii ?
 Profil Relacje PM off  

#354 PostWysłany: 22 Cze 2013 00:03 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Paw_Lew napisał(a):
m3lm4k napisał(a):

ok, pytanie czy tego miejsca jest odczuwalnie duzo? czy jest to miejsce np. przy wyjsciu awaryjnym i jest tyle miejsca co w samolotach regularnych linii ?

Tak, to jest miejsce w rzędzie z wyjściem awaryjnym, i tak jest dużo miejsca. Nie możesz mieć też podręcznego pod nogami, tylko schować nad głową.
 Profil Relacje PM off  

#355 PostWysłany: 23 Cze 2013 22:16 

Mam pytanie odnośnie członkowstwa w klubie Wizz Air. Kosztuje ono 130 zł rocznie i napisane jest, że od każdej ceny biletu będzie odjęte 45 zł, kiedy chcę kupić bilet i go rezerwuję i kosztuje np. 389 zł, to mi wyskakuje, że zniżka jest większa niż 45 zł i bilet kosztuje wtedy 244 zł + 130 zł za członkowstwo więc jak to z tym jest?

Ostatnio edytowany przez Eveline, 23 Cze 2013 22:36, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#356 PostWysłany: 23 Cze 2013 22:28 

Eveline napisał(a):
Mam pytanie odnośnie członkowstwa w klubie Wizz Air. Kosztuje ono 130 zł rocznie i napisane jest, że od każdej ceny biletu będzie odjęto 45 zł, kiedy chcę kupić bilet i go rezerwuję i kosztuje np. 389 zł, to mi wyskakuje, że zniżka jest większa niż 45 zł i bilet kosztuje wtedy 244 zł + 130 zł za członkowstwo więc jak to z tym jest?

Standardowo wykupienie lub posiadanie wizz discount club obniża cenę każdego biletu na rezerwacji o 45 zł, jeżeli faktycznie tak jest jak piszesz to szybko korzystaj bo zapewne niedługo to naprawią (z ciekawości podaj o jaki lot z datą chodzi)
 PM off  

#357 PostWysłany: 23 Cze 2013 22:58 

Czy opłaca się kupić tzw. "Gwarancję na opóźnienia" (jeśli lot będzie opóźniony o godzinę lub więcej, otrzymasz kredyt w wysokości 100 EUR – niezależnie od przyczyny opóźnienia!)?
 Profil Relacje PM off  

#358 PostWysłany: 23 Cze 2013 23:26 

Eveline napisał(a):
Czy opłaca się kupić tzw. "Gwarancję na opóźnienia" (jeśli lot będzie opóźniony o godzinę lub więcej, otrzymasz kredyt w wysokości 100 EUR – niezależnie od przyczyny opóźnienia!)?

Moim zdaniem zdecydowanie warto to wykupić jeśli masz przesiadke na inny lot. Wtedy masz zabezpieczenie na pokrycie kosztu ew. nowego przelotu.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#359 PostWysłany: 24 Cze 2013 07:31 

niebieski
maciejwroclaw napisał(a):
Eveline napisał(a):

Moim zdaniem zdecydowanie warto to wykupić jeśli masz przesiadke na inny lot. Wtedy masz zabezpieczenie na pokrycie kosztu ew. nowego przelotu.

Tak, natomiast jeśli nie ma przesiadki raczej się nie opłaca,
ponieważ prawdopodobieństwo takiego opóźnienia jest zdecydowanie mniejsze niż 1:10.
 Profil Relacje PM off  

#360 PostWysłany: 24 Cze 2013 11:55 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Pewnie było już wiele razy, ale potrzebuję na szybko:

Czy do lotów na Ukrainę Wizzem nie mają zastosowania przepisy o dużym/małym podręcznym? Czyli lecąc z Katowic do Kijowa nie muszę się tym przejmować?

Rozumiem, że Discount Club kupiony przy okazji rezerwacji w UE ma zastosowanie do kupowania biletów na Ukrainę?

Dziękuję :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5373 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 269  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość