Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1049 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 53  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Malediwy
#661 PostWysłany: 11 Cze 2013 14:03 

Coniferka napisał(a):
Od rana słońce i upal.raj y :P

ale Wam zazdroszcze,,,,,,z chęcia bym tam wróciła....pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿 Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿
Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
#662 PostWysłany: 11 Cze 2013 19:28 

W czwartek nie chciałby ktoś płynąć wspólnie speed boatem na male ok 14?
 Profil Relacje PM off  

#663 PostWysłany: 11 Cze 2013 21:29 

Ach te dylematy...... kupić resort za jakieś 800-1000 USD czy lepiej minimum na Maafushi za 200 USD, a resztę kasy wydać na wycieczki?

Ktoś jeszcze jedzie w najbliższym tygodniu?
 Profil Relacje PM off  

#664 PostWysłany: 12 Cze 2013 16:11 

Kończę właśnie moje wakacje.. teraz wiem, że resortu bym nie wybrał. Zobaczyłem kilka wysp, wynurkowałem się sporo i ogólnie mega udane wakacje. 2 dni pochmurno-deszczowe miałem które wykorzystałem na nurkowanie :) reszta piękne słońce i opaleni jesteśmy jak murzyni :P
 Profil Relacje PM off  

#665 PostWysłany: 12 Cze 2013 17:52 

bonku5 napisał(a):
Kończę właśnie moje wakacje.. teraz wiem, że resortu bym nie wybrał. Zobaczyłem kilka wysp, wynurkowałem się sporo i ogólnie mega udane wakacje. 2 dni pochmurno-deszczowe miałem które wykorzystałem na nurkowanie :) reszta piękne słońce i opaleni jesteśmy jak murzyni :P

Jeżeli chodzi o pobyt to robię mix, trochę na Maafushi i wycieczki/nurkowanie oraz kilka dni w resorcie by się wybyczyć.

Trochę się boje o pogodę...... na ile faktycznie tam pada....
 Profil Relacje PM off  

#666 PostWysłany: 12 Cze 2013 18:52 

mpbc napisał(a):
bonku5 napisał(a):

Jeżeli chodzi o pobyt to robię mix, trochę na Maafushi i wycieczki/nurkowanie oraz kilka dni w resorcie by się wybyczyć.

O pogode się nie martw-jak pada to 10-15 minut. ;) Jaki resot wybrałeś?
 Profil Relacje PM off  

#667 PostWysłany: 12 Cze 2013 19:04 

Z tę pogodą w czerwcu,nie jest do końca tak jak pisze Kasia.W piątek cały dzień lał deszcz i była wichura.Nie wyściubiliśmy nosa z hotelu.W piatek około 13-stej przestało padać ale nie było słońca.Dopiero w sobotę po troszku zaczęło się przejaśniać.Pozostałe dni już słoneczne.
Biahoo jest super na jeden dzień...póżniej zaczyna wiać nudą.Polecam Mafushii i lokalne restauracyjki:)
 Profil Relacje PM off  

#668 PostWysłany: 12 Cze 2013 19:15 

Kasia6555 napisał(a):
mpbc napisał(a):
bonku5 napisał(a):

O pogode się nie martw-jak pada to 10-15 minut. ;) Jaki resot wybrałeś?

Być na Malediwach i nie mieszkać w domku w oceanie?????

Wybrałem Water Villa w Veligandu Island Resort & Spa http://www.veliganduisland.com/
mają niezłe promocje i są mocno elastyczni bo małe obłożenie :D
 Profil Relacje PM off  

#669 PostWysłany: 12 Cze 2013 21:49 

Coniferka napisał(a):
Z tę pogodą w czerwcu,nie jest do końca tak jak pisze Kasia.W piątek cały dzień lał deszcz i była wichura.Nie wyściubiliśmy nosa z hotelu.W piatek około 13-stej przestało padać ale nie było słońca.Dopiero w sobotę po troszku zaczęło się przejaśniać.Pozostałe dni już słoneczne.
Biahoo jest super na jeden dzień...póżniej zaczyna wiać nudą.Polecam Mafushii i lokalne restauracyjki:)

O kurcze-pech z ta pogoda-trzymam kciuki za słoneczko.
A co do Biyadhoo-swieta racja.... ;)
 Profil Relacje PM off  

#670 PostWysłany: 14 Cze 2013 06:49 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
srebrny
Brakuje mi już trochę cierpliwości...
Proszę, bez off-topicu. Później te wszystkie posty będę kasował, przesuwał itp. Jak ktoś szuka noclegu to naprawdę nie jest to miłe jak musi czytać "n" stron na temat tego czy pogoda była ładna i czy się podobało.
 Profil Relacje PM off  

#671 PostWysłany: 14 Cze 2013 23:25 

Kański napisał(a):
Brakuje mi już trochę cierpliwości...
Proszę, bez off-topicu. Później te wszystkie posty będę kasował, przesuwał itp. Jak ktoś szuka noclegu to naprawdę nie jest to miłe jak musi czytać "n" stron na temat tego czy pogoda była ładna i czy się podobało.

Myślę iz pogoda jest nie mniej ważna, ja mocno ją sprawdzam.... :)))) Wylot jutro :))))))))
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Odp: Malediwy
#672 PostWysłany: 15 Cze 2013 07:06 

Loty: 7
Kilometry: 31 319
niebieski
A jak będzie nieladna to nie polecisz ? ;)
 Profil Relacje PM off  

#673 PostWysłany: 17 Cze 2013 14:23 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
srebrny
Mpbc i Manuel, mimo ostrzeżenia spamujecie. Jeszcze raz i posypią się kary. Proszę, was, do pogadanki o pogodzie macie wątek offtopic. Nie utrudniajcie wyszukiwania informacji osobom które będą w przyszłości chciały znaleźć nocleg bez brnięcia w toni nieistotnego dla nich spamu (jakim będą dla nich gadki o słoneczku itp)
 Profil Relacje PM off  

#674 PostWysłany: 17 Cze 2013 17:42 

To już w temacie, choć pogoda okazuje się ładna :) jestem w Venturo, hotel wystraczający choć jestem jedynym gościem :) cena 25 USD za noc bez jedzenia.... obok polecana już na forum knajpach dla lokalesów.... do plaży przy hotelu Kaani z 3 minuty drogi..... zmieniły się ceny wycieczek i np. Ananthara kosztuje 20$ + 178 $ za wjazd....
 Profil Relacje PM off  

#675 PostWysłany: 17 Cze 2013 18:23 

mpbc powiedz wiecej o wycieczkach. jestesmy pod koniec lipca w venturo i mamy tylko 3pelne dni na wyciczki. chcemy je wykorzystac w 200%. sledze na bierzaco ceny wycieczek ale mowisz ze sie pozmienialo...
 Profil Relacje PM off  

#676 PostWysłany: 17 Cze 2013 20:37 

Zdjęcia cenników wycieczek z Venturo

Załączniki:
Komentarz do pliku: Cennik z Venturo 2
cennik2.jpg
cennik2.jpg [ 162.25 KiB | Obejrzany 657 razy ]
Komentarz do pliku: Cennik z Venturo
cennik1.jpg
cennik1.jpg [ 162.4 KiB | Obejrzany 657 razy ]

Ostatnio edytowany przez mpbc, 26 Cze 2013 07:41, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#677 PostWysłany: 20 Cze 2013 20:31 

A mógłby ktoś napisać nieco o Kaani Beach?? na Malediwy wybieram się 12 września do 17, później Sri Lanka, jest jeszcze trochę czasu, ale już zaczęłam powoli organizować wyjazd, jak myślicie lepiej już teraz rezerwować noclegi czy trochę poczekać, może będą jeszcze jakieś promocje?
 Profil Relacje PM off  

#678 PostWysłany: 20 Cze 2013 21:25 

Możesz poczekać na oferty (sekretne)na Bookingu.Wówczas ceny są niskie.
Kaani jest najlepszym hotelem na wyspie ale inne też nie są złe a szkoda kasy.I tak nie siedzi się w hotelu.My miszkaliśmy w Leisure Boutique.Szału nie było ale cena niższa.Polecam restaurację w Leisure(owoce morza kucharz przyrządza rewelacyjnie)Restauracja nie ma szyldu,po prostu należy wejść do Hotelu i poprosić o menu.
 Profil Relacje PM off  

#679 PostWysłany: 21 Cze 2013 12:25 

Dzięki:)
Przy Kaani jest prywatna plaża i tam podobno można chodzić w bikini, a jak to w końcu jest z pozostałymi miejscami na tej wyspie?
Bardzo szanuje tamtejsza kulturę i wiarę i żeby nie było gafy... a w resortach już normalnie można w opalaczach? :)
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#680 PostWysłany: 21 Cze 2013 14:06 

ewelka12348 napisał(a):
Dzięki:)
Przy Kaani jest prywatna plaża i tam podobno można chodzić w bikini, a jak to w końcu jest z pozostałymi miejscami na tej wyspie?
Bardzo szanuje tamtejsza kulturę i wiarę i żeby nie było gafy... a w resortach już normalnie można w opalaczach? :)
pozdrawiam

niby plaża prywatna ale dostępna dla wszystkich.dalej jest jeszcze plaża innego hoteliku i tam są ich leżaki.jak kupisz coś w ich barze,możesz z nich korzystać.jest jeszcze jedna plaża ale nie zagospodarowana.tam wypoczywają lokalni mieszkańcy i tam wypada być w jakimś okryciu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1049 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 53  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości