Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2940 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 147  Następna
Autor Wiadomość
#661 PostWysłany: 11 Sty 2013 20:40 

Loty: 189
Kilometry: 213 328
niebieski
irys napisał(a):
irys napisał(a):
Mam mały problem. Mianowicie chodzi o to że na rezerwacji WizzAir mam odwrotnie wpisane imiona i nazwiska ( 4 osoby),tam gdzie powinno być imię jest nazwisko i odwrotnie.Żadnych literówek w danych nie ma. Odprawę dopiero zamierzam robić.
Czy mogę mieć z tego tytułu jakieś problemy?

Podbijam. Może ktoś miał już tego typu historie.Choć mi się wydaje że nie powinienem zawracać sobie tym głowy to trochę się obawiam.

na Twoim miejscu poświęciłbym 8zł i zadzwoniłbym do Wizz na płatne teleaudio żeby zapytać czy nie będzie problemu na lotnisku. Koszt nieduży, powinienes się zmieścic w 2 minutach a ile zaoszczędzonych nerwów :D

Ps. Daj znać :P

Wakacje w USA 🇺🇸😍 Loty do Nowego Jorku z Warszawy od 1693 PLN 🔥✈️ Wakacje w USA 🇺🇸😍 Loty do Nowego Jorku z Warszawy od 1693 PLN 🔥✈️
Relaks na Wyspach Zielonego Przylądka 🏝️🎄 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive za 4480 PLN 😎 Relaks na Wyspach Zielonego Przylądka 🏝️🎄 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive za 4480 PLN 😎
#662 PostWysłany: 12 Sty 2013 16:37 
Awatar użytkownika

irys napisał(a):
Mam mały problem. Mianowicie chodzi o to że na rezerwacji WizzAir mam odwrotnie wpisane imiona i nazwiska ( 4 osoby),tam gdzie powinno być imię jest nazwisko i odwrotnie.Żadnych literówek w danych nie ma. Odprawę dopiero zamierzam robić.
Czy mogę mieć z tego tytułu jakieś problemy?

A wiec tak może komuś to się przyda.
Zdecydowałem się zadzwonić do Wizza i miła pani powiedziała mi że problemu raczej być nie powinno ale dla pewności zmieni kolejność nazwisk nieodpłatnie o ile jeszcze się nie odprawiłem.
Na szczęście mimo że lecimy za 7 dni to odprawy jeszcze nie zrobiłem.
Koszt połączenia 17 zł.
 Profil Relacje PM off  

#663 PostWysłany: 12 Sty 2013 16:52 

niebieski
Sorry za poniższy krzyk:

PAMIĘTAJCIE: DZWONICĄĆ DO WIZZAIR NIGDY NIE KORZYSTAJCIE Z ICH ZJEB0-LINII, wykręcice numer np. cypryjski:

+448714234223 (niby dla Cypru, ale w Wielkiej Brytanii)
+448717811096 (tak samo tyle ze litwa)

To rozmowa międzynarodowa i bedzie was kosztowała w zależności od taryfy (ja płacę 5gr/min przez VOIP, z komórki: 1.6 za min)

Jeśli nie mówicie po angielski: zwyczejnie powiedzcie: Can I speak with someone who speak polish ? "Ken aj spik łif samłan hu spik polisz? ". Przełączą was do Polki(polaka)

Taka 2 minutowa rozmowa kosztuje 10 gr, a nie 9 zł. Przekażcie znajomym, przydaje się.

Pozdr
 Profil Relacje PM off  

#664 PostWysłany: 12 Sty 2013 20:34 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
Kolejna dzis odprawa w landrynie, i w ktorejs tam szedlem jak automat i nie zmienilem kraju.. i tak zostalem Afganczykiem..
nonEU pax.. trasa TGM- DTM :(
ale zmoka... :evil:

Kontaktowac sie z infolinia / olac / podejsc do podbicia wizy pokazujac PL dokumenty.. ?

Załączniki:
afgan.jpg
afgan.jpg [ 28.75 KiB | Obejrzany 2020 razy ]

#665 PostWysłany: 12 Sty 2013 21:07 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Leciałem ostatnio tak samo. Nikt nawet nie spojrzał. Być może gdyby spojrzał to byłby problem, ale nie sądzę.
 Profil Relacje PM off  

#666 PostWysłany: 12 Sty 2013 22:17 

Witam,

Usiłuję się odprawić na stronie wizzair'a (teoretycznie odprawa jest już dostępna) i... nic z tego. Czy ktoś ma podobny problem? W momencie kiedy trzeba potweirdzić dane rezerwacji wracam do punktu wyjścia i nie dzieje się nic...W grudniu nie miałam z tym żadnego problemu, teraz tak? Pomożecie??? ;)
Cela.
 Profil Relacje PM off  

#667 PostWysłany: 12 Sty 2013 23:48 
Awatar użytkownika

HON fly4free
zbyhu napisał(a):
Leciałem ostatnio tak samo. Nikt nawet nie spojrzał. Być może gdyby spojrzał to byłby problem, ale nie sądzę.

W strefie Shengen ? To jest lot z Rumuni do Niemiec. Pojde na przypal.
Jak nie o 6 to o 14 zabiore sie do BUD, zawsze blizej.. :)

#668 PostWysłany: 12 Sty 2013 23:53 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Nie w strefie. Z Wielkiej Brytanii do Polski leciałem jako ten Afgańczyk.
 Profil Relacje PM off  

#669 PostWysłany: 14 Sty 2013 12:12 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
celinor napisał(a):
Witam,

Usiłuję się odprawić na stronie wizzair'a (teoretycznie odprawa jest już dostępna) i... nic z tego. Czy ktoś ma podobny problem? W momencie kiedy trzeba potweirdzić dane rezerwacji wracam do punktu wyjścia i nie dzieje się nic...W grudniu nie miałam z tym żadnego problemu, teraz tak? Pomożecie??? ;)
Cela.

temat omawiany tutaj: check-in-problemy,15,22827
 Profil Relacje PM off  

#670 PostWysłany: 15 Sty 2013 14:16 

Hej,

mam takie pytanie… czy osobę która dokonała jedynie zakupu dla mnie biletu (celem uniknięcia haraczu oraz lepszej ceny – Discount Club) również muszę odprawić na wszystkie moje loty czy też nie ma takiego wymogu?
 Profil Relacje PM off  

#671 PostWysłany: 15 Sty 2013 14:21 

niebieski
Nie ma takiego wymogu.
 Profil Relacje PM off  

#672 PostWysłany: 16 Sty 2013 18:11 
Awatar użytkownika

Głupia sprawa. Przy rezerwacji biletów w Ryanair w nazwisku niechcący wpisałem "Ł" zamiast "L". Będzie ok czy trzeba gdzieś dzwonić i odkręcać ?
 Profil Relacje PM off  

#673 PostWysłany: 17 Sty 2013 16:57 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
lawrence z arabii napisał(a):
Głupia sprawa. Przy rezerwacji biletów w Ryanair w nazwisku niechcący wpisałem "Ł" zamiast "L". Będzie ok czy trzeba gdzieś dzwonić i odkręcać ?

Raczej nikt tego nie zauważy
 Profil Relacje PM off  

#674 PostWysłany: 21 Sty 2013 21:59 
Awatar użytkownika

Szybkie pytanko. Czy muszę odprawiac osobę, która kupiła bilety na wizz przez WDC ?

#675 PostWysłany: 21 Sty 2013 22:12 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
kravjec napisał(a):
Szybkie pytanko. Czy muszę odprawiac osobę, która kupiła bilety na wizz przez WDC ?

Tyle postów a takie pytanie <lol>
A co do odpowiedzi to NIE odprawiaj ;)

#676 PostWysłany: 21 Sty 2013 22:31 
Awatar użytkownika

Skibek napisał(a):
kravjec napisał(a):

zawsze do tej pory sam kupowałem bilety więc nie miałem takiego problemu :)

dziękuję i pozdrawiam ;)

#677 PostWysłany: 22 Sty 2013 13:17 

Skibek napisał(a):
kravjec napisał(a):

Odprawiłem taką osobę, czy coś w związku z tym się stanie ?
 Profil Relacje PM off  

#678 PostWysłany: 22 Sty 2013 13:18 
Awatar użytkownika

srebrny
uns napisał(a):
Skibek napisał(a):
kravjec napisał(a):

Odprawiłem taką osobę, czy coś w związku z tym się stanie ?

Nic sie nie stanie, najwyzej jak odwolaja lot to jedna osoba wiecej bedzie mogla odzyskac kase etc.
 Profil Relacje PM off  

#679 PostWysłany: 22 Sty 2013 13:39 

niebieski
Przy odwołanym locie zwracają za każdy zakupiony bilet - nie tylko za odprawione osoby.
 Profil Relacje PM off  

#680 PostWysłany: 24 Sty 2013 14:08 
Awatar użytkownika

HON fly4free
tom971 napisał(a):
Kolejna dzis odprawa w landrynie, i w ktorejs tam szedlem jak automat i nie zmienilem kraju.. i tak zostalem Afganczykiem..
nonEU pax.. trasa TGM- DTM :(
ale zmoka... :evil:

Kontaktowac sie z infolinia / olac / podejsc do podbicia wizy pokazujac PL dokumenty.. ?

Podbije temat.
Zmodyfikowalem PDFa z AF na PL i NON EU na EU.

Jesli bedzie czytalo barkod to jakas specjalna atencja jest dawana osobom co maja nonEU obywatelstwo na listingu paxow?
Jesli ktos wie czy przy gacie na liscie paxow obsluga ma tez info o narodowosci ?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2940 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 147  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość