Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 504 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Autor Wiadomość
#501 PostWysłany: 17 Gru 2024 23:15 

srebrny
Jak jest ostatni pokój to można dla pewności zablokować ,jeśli to rezerwacja z możliwością zwrotu. Poczekaj co odpowiedzą, może sami już zadziałali ze zmianą terminu.
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach ☀️🍹7 dni na Gran Canarii w 4* hotelu za 2899 PLN ✈️ Relaks na Kanarach ☀️🍹7 dni na Gran Canarii w 4* hotelu za 2899 PLN ✈️
Zimowy relaks na Cyprze 🌞🏝️ 4* hotel w Pafos z wyżywieniem za 1719 PLN Zimowy relaks na Cyprze 🌞🏝️ 4* hotel w Pafos z wyżywieniem za 1719 PLN
#502 PostWysłany: 24 Cze 2025 16:36 

Zarezerwowałem nocleg na Sardynii w lutym, kilka dni temu dostałem informację z obiektu z prośbą żebym anulował nocleg ponieważ mają problem z "cieknącym dachem" i nie będą w stanie mnie przyjąć. Zgłosiłem sprawę telefonicznie do booking, skontaktowali się z właścicielem który potwierdził że nocleg się nie odbędzie i że oni jako obiekt zamykają się całkowicie na bookingu. I teraz otrzymuję sprzeczne informacje: jeden konsultant mówi żeby poczekać i zaproponują jakiś nocleg w zamian, drugi mówi że w sytuacji gdy obiekt wycofuje się z booking to oni nie gwarantują żadnej relokacji. Mamy 4 rezerwacje na Sardynii w różnych częściach wyspy i jest to jedna z nich. Nie ukrywam że czas goni, bo wylatujemy za 2 tygodnie i dostępność jest z dnia na dzień coraz mniejsza. Może ktoś miał taki przypadek? formalnie rezerwacja jest nadal aktywna, nie chciałem jej anulować samodzielnie ponieważ problem nie jest po mojej stronie.
 Profil Relacje PM off  

#503 PostWysłany: 24 Cze 2025 16:43 

Loty: 150
Kilometry: 276 297
złoty
@n3lly pisz na czacie do Booking, powinni tam zaproponować alternatywny nocleg, ze zwrotem różnicy w cenie. Lepiej nie anulować rezerwacji samemu, obiekt powinien anulować.
 Profil Relacje PM off
wujekp lubi ten post.
n3lly uważa post za pomocny.

#504 PostWysłany: 25 Cze 2025 20:15 

Dzięki za info, załatwiłem po kolejnym kontakcie telefonicznym. Niestety na czacie jest bardzo mała responsywność w odpisywaniu albo trafiłem na gorący okres u nich.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 504 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości