Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 24 Kwi 2018 16:17 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Ale jednego warunku nie spełniają kraje (w tym wyspy) regionu Morza Śródziemnego. Temperatura wody w kwietniu to ok 18 stopni - to taki Bałtyk.

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#22 PostWysłany: 24 Kwi 2018 18:33 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@szwarou, a moge zapytac kiedy masz zamiar oznajmic Malzonce, w drodze na lotnisko czy wczesniej?
Wydaje mi sie, ze niektore Panie nie lubia tak z odskoku, bez przygotowania, ale jesli sie myle to niech ktoras z Pan mnie poprawi.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off
eskie lubi ten post.

#23 PostWysłany: 24 Kwi 2018 18:59 
Awatar użytkownika

@szwarou
Powiem Ci, że największą niespodziankę zrobiłbyś żonie gdybyś na rocznicę poleciał sam ;)
No i budżet byłby 2x większy :lol:

A tak serio to również poleciłbym Ci Teneryfę bądź też Majorkę. Miejsca, które idealnie wpisują się w upodobania jak i budżet. Mnóstwo możliwości co do samego wypoczynku w tych miejscach.
 Profil Relacje PM off
katka256 lubi ten post.

#24 PostWysłany: 24 Kwi 2018 19:31 

srebrny
Ja bym polecała Czarnogórę, majówka więc można spróbować się kąpać. Masz góry, wiele miast/eczek do zwiedzania. Loty można znaleźć tanio, zatem więcej przeznaczyć na ekskluzywny nocleg

#25 PostWysłany: 24 Kwi 2018 22:09 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
niebieski
szwarou napisał(a):
Połączenie gór i morza byłoby ekstra :D

Monaco :D

Cinque Terre, Genua...masz całe wybrzeże Śródziemnego + Alpy..do wyboru do koloru

#26 PostWysłany: 24 Kwi 2018 22:32 

niebieski
cccc napisał(a):
@szwarou, a moge zapytac kiedy masz zamiar oznajmic Malzonce, w drodze na lotnisko czy wczesniej?
Wydaje mi sie, ze niektore Panie nie lubia tak z odskoku, bez przygotowania, ale jesli sie myle to niech ktoras z Pan mnie poprawi.
Znam taką, co lubiła niespodziewankowe wyjazdy w nieznane. O celu podróży dowiadywala się dopiero przy boardingu, a przy locie z przesiadką bylo jeszcze fajniej.

Enviado desde mi ALE-L21 mediante Tapatalk

Laponia | Komory | Bahrajn | Senegal | Santiago de Chile | Guca | Ladakh | Palestyna | Athos | Ziemia Ognista | Syberia zimą

Instagram: @podruuznik
 Profil Relacje PM off
Aga_podrozniczka lubi ten post.

#27 PostWysłany: 25 Kwi 2018 15:37 

cccc napisał(a):

Zasadniczo jak niespodzianka to niespodzianka, najwyżej jak spękam albo zmięknę to powiem dzień wcześniej pakuj tylko to co niezbędne jutro czeka Cie wyjazd ;) Czas pokaże tak naprawdę

Zaczynam się zastanawiać czy jednak nie zrezygnować z końca kwietnia na rzecz maja gdzieś ok połowy. Ja tam się w 19 stopniach wykąpię ale nie jest to mega frajda ;] Z drugiej strony nie lubię upałów i temperatury powyżej 30 stopni doprowadzają mnie do szału (chyba że w klimatyzowanych pomieszczeniach ;))

Przeczytałem już kilka relacji z podróży i jest sporo fajnych miejsc - Malta, Madera, Teneryfa
 Profil Relacje PM off
Aga_podrozniczka lubi ten post.

#28 PostWysłany: 25 Kwi 2018 15:49 
Awatar użytkownika

niebieski
@szwarou
Pytałeś o koszt tej małej objazdówki po Grecji, więc podam, chociaż po dodatkowych informacjach uważam, że Teneryfa lub Madera idealnie się sprawdzi :) Koszty tego, co zaplanowałam znajomym - przeloty, hotele, prom (bez kosztów hotelu w Atenach i bagażu rejestrowanego w Ryanie, bo to już załatwiali sami) wyniosły ok. 1500 zł na osobę.

#29 PostWysłany: 25 Kwi 2018 16:01 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
szwarou napisał(a):
Zasadniczo jak niespodzianka to niespodzianka, najwyżej jak spękam albo zmięknę to powiem dzień wcześniej pakuj tylko to co niezbędne jutro czeka Cie wyjazd ;) Czas pokaże tak naprawdę

@szwarou ja bym powiedzial minimum 2 dni wczesniej, aby byl czas na lepsze przygotowanie, pranie, drobne zakupy etc.
Mysle, ze tak wazny wyjazd nie powinien byc zwiazany z dodatkowym sztressem, szczegolnie dla Malzonki.
Ja sie pakuje kilka godzin przed odlotem i czesto czegos zapomne, pozniej szukam sklepow na miejscu, gdzie kupie przybory do golenia, skarpetki etc. :D
BTW znam kogos kto powiedzial w drodze na lotnisko i dziewczyna trula glowe przez caly wyjazd, ze nie byla na to przygotowana, bez dodatkowych ubran na zmiane etc.
Ktos moze mi przerwac, przeciez mozna zrobic zakupy na miejscu, ale najpierw trzeba poswiecic czas na znalezienie odpowiednich sklepow, pod warunkiem ze beda akurat otwarte. ;)
Mimo wszystko daj prosze pozniej znac jak wypalilo.
Pozdr.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 26 Kwi 2018 18:09 

Kolejny raz dziękuję za wszystkie informacje.
Jestem po kolejnych relacjach z podróży i szala przechyla się w stronę Teneryfy. Wszystko zależy od okazji jakie mogą się natrafić.
Ccccc rozważę to. Może być i tak że w rocznice wręczę małżonce bilety z wyjazdem za jakieś 2-3 tygodnie. Nie będzie efektu "porwania" ale też nie będzie nerwów o których piszesz.

Jestem podekscytowany samym myśleniem i planowaniem a co dopiero wyjazdem. Dam znać jak wszystko przebiegnie zgodnie z planem.

Wracając so Teneryfy czy faktycznie już na jesień szukać okazji? Chcę sam wszystko ogarnąć żadnych biur podróży itp.
Jakie uwagi? Propozycje?
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 26 Kwi 2018 19:46 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
szwarou napisał(a):
Jakie uwagi? Propozycje?

Pozostaje zyczyc powodzenia i powoli rozgladac sie za przelotem i fajnym, dobrze polozonym lokum. :D

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 31 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości