Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 699 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  Następna
Autor Wiadomość
#541 PostWysłany: 01 Gru 2014 05:06 

Pamiętaj Ameryka to dolary.Nawet w marketach nimi zapłacisz.W El Calafate na black market dawali za Euro 12,a za dolara 11.
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#542 PostWysłany: 01 Gru 2014 08:14 
Awatar użytkownika

Loty: 494
Kilometry: 1 102 778
Zbanowany
luuk napisał(a):

Piłem w Cuzco, w smaku obrzydliwe a pozytywnego działania nie zauważyłem.

#543 PostWysłany: 01 Gru 2014 08:56 

niebieski
BusinessClass napisał(a):
Znalazłem zdjęcie opakowania tego lekarstwa na chorobę wysokogórską. Działa :)

Image

W Polsce nazywa się Diuramid i kosztuje kilkanaście złotych.

#544 PostWysłany: 01 Gru 2014 10:37 

danziger napisał(a):
Aktualizacja listy.

Miejsce i data spotkania f4f:
03.12.2014 godz. 18.00

Bar Don Rodrigo
Victoria Subercaseaux 353, Santiago, Chile

(mapka z lokalizacją w wcześniejszym poście)

Dopisujcie się proszę do listy spotkania:
danziger - 2 osoby
Woytas2001 - 4 osoby
Pawellos - 4 osoby
jaco68 – 2 osoby
oskiboski - 1 osoba (jak doleci – przylot 03.12)
przemos74 - 4 osoby (jak dolecą – przylot 03.12)
luuk – 2 osoby (jak doleci – przylot 03.12 )

Jeśli dolecimy i będziemy mieli siły to my też się pojawiy (2 osoby)
 Profil Relacje PM off  

#545 PostWysłany: 02 Gru 2014 03:03 
Awatar użytkownika

Loty: 83
Kilometry: 153 081
charli91 napisał(a):
Na lotnisku w MAD musisz zgłosić się do LAN po odbiór karty pokładowej na lot do SCL, nie ma możliwości odprawienia się internetowo.

to nie calkowicie prawda
Jesli udaloby Ci sie poznac numer rezerwacji lan, mozesz odprawic sie internetowo na stronie lana
ALE nie wiem skad wziac ten numer, ja swoj poznalem dopiero na karcie pokladowej na lotnisku MAD

-- 02 Gru 2014 03:05 --

deiwid napisał(a):
startaczerr napisał(a):
Wiadomo już coś na temat waluty ? Jaką zabrać najlepiej ?

Dolary lub euro, wymienisz je na każdym kroku. Ważne aby nie były poniszczone bo mogą Ci nie wymienić.

Zdecydowanie dolary

-- 02 Gru 2014 03:13 --

WAZNE
Jesli ktos planuje przekraczac granice z Argentyna samochodem, dowiedzcie sie dokladnie do ktorej jest czynna
Np. Cerro Castillo do 22, ale przejscie przy Chile Chico tylko do 20!
 Profil Relacje PM off  

#546 PostWysłany: 02 Gru 2014 07:55 
Awatar użytkownika

Loty: 807
Kilometry: 1 954 890
srebrny
Witam, jak dodać swój numer programu OneWorld do rezerwacji lotów LAN? Na ich stronie nie widze takiej opcji. Pozostaje lotnisko?

#547 PostWysłany: 02 Gru 2014 13:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Pawellos napisał(a):
ALE nie wiem skad wziac ten numer, ja swoj poznalem dopiero na karcie pokladowej na lotnisku MAD

Czasami to widać w CMT przy rozwinięciu pierwszego odcinka obsługiwanego przez inną linię. Jeśli nie, to telefon do linii na której stocku został wystawiony bilet (np. IB - 075) rozwiązuje sprawę.
Ewentualnie możesz zadzwonić do linii, której numeru rezerwacji szukasz i znajdą Cię po numerze biletu.
 Profil Relacje PM off  

#548 PostWysłany: 02 Gru 2014 15:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja juz na miejscu w Santiago. Dozobaczenia jutro w Barze Don Rodrigo :P
przemos74 lubi ten post.

#549 PostWysłany: 03 Gru 2014 23:20 

Super spotkanie, mile towarzystwo i piwko. Bardzo dziekujemy i pozdrawiamy

#550 PostWysłany: 04 Gru 2014 14:00 

@BusinessClass : Byłem pod wskazanym adresem w muzeum Pinocheta. Niestety znajdował się tam dom. Tubylcy nic nie wiedzieli o tym muzeum. Skierowali mnie do muzeum sztuki, które znajduje się nieopodal.
 Profil Relacje PM off  

#551 PostWysłany: 04 Gru 2014 14:03 

lukpiw napisał(a):
@BusinessClass : Byłem pod wskazanym adresem w muzeum Pinocheta. Niestety znajdował się tam dom. Tubylcy nic nie wiedzieli o tym muzeum. Skierowali mnie do muzeum sztuki, które znajduje się nieopodal.

Muzeum tam ciągle jest. Ktoś ostatnio był:
https://www.facebook.com/podrozejozina/ ... 3868362544

#552 PostWysłany: 04 Gru 2014 22:28 
Awatar użytkownika

niebieski
Woytas2001 napisał(a):
Super spotkanie, mile towarzystwo i p :P iwko. Bardzo dziekujemy i pozdrawiamy

Fajne spotkanie :P
W sumie pojawilo sie 12 osób. Jak na Chile wynik niezły :mrgreen:
Do następnego razu...

#553 PostWysłany: 04 Gru 2014 23:35 

Loty: 41
Kilometry: 134 425
Szkoda, że ja będę dopiero 7 na miejscu. Była super okazja żeby poznać kilka osób z forum...
 Profil Relacje PM off  

#554 PostWysłany: 05 Gru 2014 00:02 
Awatar użytkownika

Zbanowany
lukpiw napisał(a):

Albo trafiłeś na czerwonego, albo coś się zmieniło. Jak ja byłem to przed wejściem było takie coś:
Image

A w środku piękne muzeum, nie wierzę, żeby to przenieśli, kawał historii...

#555 PostWysłany: 05 Gru 2014 00:23 

lukpiw napisał(a):

Albo trafiłeś na czerwonego, albo coś się zmieniło. Jak ja byłem to przed wejściem było takie coś:
XxX
A w środku piękne muzeum, nie wierzę, żeby to przenieśli, kawał historii...

Bardzo możliwe, pod numerem 2244 był dom. Wszystko z zewnątrz pozamykane. Myślałem początkowo że coś pomyliłem. Pytałem sąsiadkę obok, nic nie wiedziała nt. muzeum Pinocheta. Żałuje że nie zadzwoniłem domofonem. Czy było zamknięte? Nie-wiem, byłem w środę. Z reguły wszystkie muzea są zamknięte w poniedziałek.
 Profil Relacje PM off  

#556 PostWysłany: 05 Gru 2014 00:41 
Awatar użytkownika

Zbanowany
lukpiw napisał(a):
Bardzo możliwe, pod numerem 2244 był dom. Wszystko z zewnątrz pozamykane. Myślałem początkowo że coś pomyliłem. Pytałem sąsiadkę obok, nic nie wiedziała nt. muzeum Pinocheta. Żałuje że nie zadzwoniłem domofonem. Czy było zamknięte? Niewiem, byłem w środę. Z reguły wszystkie muzea są zamknięte w Poniedziałek.

Jak ja byłem to było zamknięte, ale jak się dowiedzieli, że z Polski, to mnie oprowadzili. Jak masz jeszcze możliwość to atakuj domofonem. Jak ja bylem to tylko mówili po hiszpańsku, więc jak sam nie mówisz to poproś np. taksówkarza.

#557 PostWysłany: 05 Gru 2014 02:47 
Awatar użytkownika

niebieski
lukpiw napisał(a):
Bardzo możliwe, pod numerem 2244 był dom. Wszystko z zewnątrz pozamykane. Myślałem początkowo że coś pomyliłem. Pytałem sąsiadkę obok, nic nie wiedziała nt. muzeum Pinocheta. Żałuje że nie zadzwoniłem domofonem. Czy było zamknięte? Niewiem, byłem w środę. Z reguły wszystkie muzea są zamknięte w Poniedziałek.

Jak ja byłem to było zamknięte, ale jak się dowiedzieli, że z Polski, to mnie oprowadzili. Jak masz jeszcze możliwość to atakuj domofonem. Jak ja bylem to tylko mówili po hiszpańsku, więc jak sam nie mówisz to poproś np. taksówkarza.

Tez planuję się tam wybrac w przyszlym tygodniu w środę, po powrocie z Puerto Montt. Nie chciałbym odbić się od domofonu... Jesli komus sie uda wejsc, to dajcie znać pls.

@BusinessClass - masz pozdrowienia od barmana Santiago z Rodrigo Bar. Bylem tam 2 razy- dzien przed wspolnym spotkaniem i nazajutrz. Pokazywalem mu zrobione przez Ciebie foto i wspomniałem, ze jest slawny w Polsce. Bardzo się cieszyl :D
Na pozegnanie sam dopominal sie o wspolne zdjecie pamiątkowe, czego nie omieszkalem uczynic :)
Fajna miejscowka - dzieki za wskazowki.
BusinessClass lubi ten post.

#558 PostWysłany: 05 Gru 2014 02:56 

Ja polecam w Santiago miejscówkę z najlepszymi Sandwichami. Zabrał mnie tam mój przyjaciel, Czilijczyk.
http://www.fuentemardoqueo.cl/index.php
(trzeba się przygotować na naprawdę duże porcje, nawet jeśli bierzecie małe ;-)

#559 PostWysłany: 05 Gru 2014 03:14 
Awatar użytkownika

Loty: 141
Kilometry: 275 605
Ja polecam wycieczkę na wyspę Magdaleny i Marty. Na pierwszej są kolonie pingwinów a na drugiej lwów morskich. Cena wycieczki z Punta Arenas 52000 peso/osoba. Czas trwania od 7 do 12. Widoki piękne i pełno zwierzaków. A już jutro Torres del Paine. Jeśli ktoś w najbliższych dniach będzie brać udział w wycieczkach z Atacamy, to prośba o podanie aktualnych cen.

Image
 Profil Relacje PM off  

#560 PostWysłany: 05 Gru 2014 10:24 
Awatar użytkownika

Zbanowany
danziger napisał(a):

Tez planuję się tam wybrac w przyszlym tygodniu w środę, po powrocie z Puerto Montt. Nie chciałbym odbić się od domofonu... Jesli komus sie uda wejsc, to dajcie znać pls.

@BusinessClass - masz pozdrowienia od barmana Santiago z Rodrigo Bar. Bylem tam 2 razy- dzien przed wspolnym spotkaniem i nazajutrz. Pokazywalem mu zrobione przez Ciebie foto i wspomniałem, ze jest slawny w Polsce. Bardzo się cieszyl :D
Na pozegnanie sam dopominal sie o wspolne zdjecie pamiątkowe, czego nie omieszkalem uczynic :)
Fajna miejscowka - dzieki za wskazowki.

Dzięki :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 699 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość