Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1404 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 71  Następna
Autor Wiadomość
#881 PostWysłany: 17 Sty 2017 20:43 

niebieski
A co Cię tak drastycznie odmieniło?
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#882 PostWysłany: 18 Sty 2017 00:23 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
d-t-x napisał(a):
Powiem Wam, że z niektórymi z Was naprawdę jest już niewesoło... ;) Ja uwielbiam podróżować, ale na luzie, nie muszę być wszędzie, w każdy weekend, lubię czasem posiedzieć w domu, spotkać się ze znajomymi, albo wypić pół litra. Jak już gdzieś polecę, to lubię tam pobyć, żeby wczuć się w atmosferę miejsca, oprócz "must see" lubię usiąść z kobietą na piwie w jakiejś uroczej knajpce, spróbować lokalnej kuchni itd.
Jestem całkowitym przeciwieństwem osób latających np. na 3 dni do Japonii. Mi by się nie chciało. 2 tygodnie - jak najbardziej. Szkoda mi czasu i zdrowia na gniecenie się w samolocie przez kilkanaście godzin, a potem zwiedzanie z jęzorem do pasa. Langsam :)

Zarówno te bardziej relaksujace wypady jak i 3 dni w Japonii maja swoje zalety :-) Zreszta w czasie tego krotkiego pobytu tez nie trzeba latać z jezorem do pasa i mozna usiasc sobie i cieszyc sie chwila. Bardzo duzo zwiedzilam w czasie weekendow, niekoniecznie samolotem, bo objezdzilam tez kontynent samochodem w ramach krotkich i intensywnych wypadow.

P.S. Wlasnie wrocilam do domu po 4 tygodniach. Gdzies tam po drodze mialam akcje w stylu: przylatuje o 4 rano z Omanu do Katowic, jade samochodem do Wawy, 3h pozniej wskakuje do pociagu do Rzeszowa, bo jade na weekend w Bieszczadach. Klasyka gatunku ;-) A na razie posiedze sobie troche w jednym miejscu (tak mi sie wydaje).

P.P.S. Promocji Qatara nie uleglam. Ale to glownie dlatego, ze mam juz inne bilety kupione na czerwiec.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 20 Sty 2017 14:18, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#883 PostWysłany: 18 Sty 2017 00:41 
Awatar użytkownika

Loty: 807
Kilometry: 1 954 890
srebrny
@‌Aga_podrozniczka‌, a EF Etiopczyka nie ulegniesz? Może ponownie Seszele ;)?

#884 PostWysłany: 18 Sty 2017 08:57 
Awatar użytkownika

niebieski
a jest jakiś aktualnie?

#885 PostWysłany: 18 Sty 2017 10:03 
Awatar użytkownika

Loty: 710
Kilometry: 1 148 381
srebrny
Był i na forum i na SG ale już nieaktualne.
 Profil Relacje PM off  

#886 PostWysłany: 18 Sty 2017 11:20 
Awatar użytkownika

niebieski
Mam Hawaje na koniec lutego i Japonie na wiosne. Stad dylemat czy szukac w ogole pracy przed Japonia, zeby nie denerwowac potencjalnego pracodawcy.

W miedzyczasie dopuszczam tylko jakies wypady po Europie za mile w stylu Salon Samochodowy w Genewie, konferencje IT, telefoniczne, itp. Ale z tego co widze ta impreza w Barcelonie akurat pokrywa sie z Hawajami, a Cebit nie jest juz impreza, ktora kiedys byl. Imprezy informatyczne, bo wtedy moge to podciagnac pod wyjazdy firmowe.
BrunoJ lubi ten post.

#887 PostWysłany: 18 Sty 2017 11:25 

srebrny
@Aga co sie zmienilo z cebitem ? pytam bo mam ochote sie w tym roku wybrac :)
 Profil Relacje PM off  

#888 PostWysłany: 18 Sty 2017 11:29 
Awatar użytkownika

srebrny
Salon Samochodowy zawsze polecam, Frankfurt / Paryż i Genewa absolutne top;)

#889 PostWysłany: 18 Sty 2017 11:33 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Szczegolnie to fajne Panie, co reklamuja samochody. :-)

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off  

#890 PostWysłany: 18 Sty 2017 11:35 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
seba napisał(a):
Salon Samochodowy zawsze polecam, Frankfurt / Paryż i Genewa absolutne top;)

jedziesz na IAA ?

Załączniki:
iaa.JPG
iaa.JPG [ 36.41 KiB | Obejrzany 1345 razy ]

#891 PostWysłany: 18 Sty 2017 11:38 
Awatar użytkownika

srebrny
Bylem juz tam ze 3/4 razy, ale mialem ost przerwe ze 4 lata to czemu nie!

#892 PostWysłany: 18 Sty 2017 11:40 
Awatar użytkownika

Loty: 807
Kilometry: 1 954 890
srebrny
michcioj napisał(a):
@Aga co sie zmienilo z cebitem ? pytam bo mam ochote sie w tym roku wybrac :)

Ja Ci odpowiem, bo bywam tam co roku. Na targi przyjeżdża coraz mniej ważnych firm, brakuje premier i takiego ogólnego "wow" jak kiedyś. Teraz lepiej lecieć na CES lub Computex.

#893 PostWysłany: 18 Sty 2017 11:42 

srebrny
eh... chetnie bym sie wybral na CES a szczegolnie na Computex tyle ze ciezko przekonac do tego mojego szefa - chodzi o $$$ :-)
 Profil Relacje PM off  

#894 PostWysłany: 20 Sty 2017 20:31 
Awatar użytkownika

Nie mam na chwilę obecną zaplanowanych żadnych wyjazdów.
marcino123 lubi ten post.

#895 PostWysłany: 20 Sty 2017 20:36 

srebrny
Przesyt czy postępy w leczeniu :?: ;)
 Profil Relacje PM off  

#896 PostWysłany: 20 Sty 2017 20:57 
Awatar użytkownika

W sumie to nie wiem. Jedno wynika z drugiego. Oszczędzam siły i miejsce na pieczątki w paszporcie, podróż dookoła świata sama się nie zrobi. W tym roku pewnie zrobię sobie jakiś tygodniowy trekking czy objazdówkę rowerem. Wiecie, namioty, konserwy i te sprawy. Ewentualnie, jak się trafi wygodne połączenie w fajnej cenie to może oblecę jakieś Maroko, Ukrainę, Iran, Kirgistan czy coś w tych klimatach.
cccc lubi ten post.

#897 PostWysłany: 20 Sty 2017 22:05 
Awatar użytkownika

niebieski
CeBIT kiedyś fajny był. Miałem przyjemność kiedyś brać udział jako wystawca. Pomagałem robić "wow", a teraz, jak mnie tam nie ma... ;-)
Mnie zaczyna łapać małe uzależnionko. Właśnie kombinuje w ramach zwiedzania Trójmiasta jaką jednodniówkę wykręcić. I czy tylko jedną. Na koniec wyjdzie ze zwiedzę głownie Gdańsk ... Rębiechowo ;)
Cicha_Woda lubi ten post.

#898 PostWysłany: 21 Sty 2017 17:15 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Wracajac do tematu, najlepiej jak sie przechlasta wszystko na wyjazdy. Wtedy jest troche spokoju z lataniem, nie korci i nie ma sztresu z wyszukiwaniem.
Alternatywnie mozna kupic telewizor i poogladac sobie o zimnych i cieplych krajach, czy tez przeczytac fajna ksiazke. ;)

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
 Profil Relacje PM off  

#899 PostWysłany: 21 Sty 2017 17:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Na telewizor nie ma juz pieniedzy ;-) Ale ksiazki sa i mozna na komputerze poogladac filmy dokumentalne o roznych miejscach. Ewentualnie zabrac sie za porzadkowanie zdjec i pisanie zaleglych relacji i recenzji.
przemos74 lubi ten post.

#900 PostWysłany: 21 Sty 2017 18:24 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Aga_podrozniczka napisał(a):
Ewentualnie zabrac sie za porzadkowanie zdjec i pisanie zaleglych relacji i recenzji.

Sorry Aga, ale nie mam juz ochoty na pisanie relacji z moich wypraw, za duzo bylo niepotrzebnego zamieszania. Za to z checia poczytam Twoje relacje i innych Uzytkownikow. ;) Pozdr.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1404 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 71  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości