Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13881 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 695  Następna
Autor Wiadomość
#3241 PostWysłany: 10 Lut 2016 13:57 
Awatar użytkownika

Loty: 250
Kilometry: 455 640
niebieski
@BusinessClass ale przejął te Vouchery, czy tylko wymienił punkty, a vouchery są na Twoim koncie?
Bo rozumiem, że finalnie nie udało mu się zmienić adresu email?
 Profil Relacje PM off  

🔥 Malediwy w sezonie☀️ 🌴 Loty Turkish Airlines + hotel z wyżywieniem za 4141 PLN 😍🍹 🔥 Malediwy w sezonie☀️ 🌴 Loty Turkish Airlines + hotel z wyżywieniem za 4141 PLN 😍🍹
Rajska Dominikana czeka 🌴🏝️ Tydzień w 4⭐️ hotelu z all inclusive za 5580 PLN ✈️ Rajska Dominikana czeka 🌴🏝️ Tydzień w 4⭐️ hotelu z all inclusive za 5580 PLN ✈️
#3242 PostWysłany: 10 Lut 2016 14:10 

@BusinessClass

Jesteś kolejną osobą, której się to zdarzyło (wczoraj czytałem o tym na FT). Skontaktuj się pomocą Accora, poinformuj ich o mailu i to odkręcą. Punkty też powinny wrócić na Twoje konto.
 PM off
BusinessClass lubi ten post.

#3243 PostWysłany: 10 Lut 2016 14:12 
Awatar użytkownika

Loty: 494
Kilometry: 1 102 778
Zbanowany
Przejął, wystarczyło że kliknął w link który poszedł na jego, nowy adres e-mail.

Dzwoniłem na infolinię, powiedzieli, że mi zwrócą te punkty, na policję też zgłoszę, nie daruję...

@panlukasz mógłbyś wrzucić link z FT?

Najbardziej mnie zdziwiło, że Accor nie może tych voucherów zastrzec...

#3244 PostWysłany: 10 Lut 2016 14:21 

srebrny
Czy ja to dobrze rozumiem: Accor wysyła maila z linkiem do pobrania voucherów na nowy adres email zanim potwierdzisz w mailu wysłanym na stary adres, że to ty chcesz zmienić adres mailowy? To by było jakieś kuriozalne rozumienie zasad bezpieczeństwa użytkowania strony. :shock:
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#3245 PostWysłany: 10 Lut 2016 14:21 

@BusinessClass

Proszę bardzo - http://www.flyertalk.com/forum/accor-le ... count.html
 PM off
BusinessClass lubi ten post.
BusinessClass uważa post za pomocny.

#3246 PostWysłany: 10 Lut 2016 14:29 
Awatar użytkownika

Loty: 494
Kilometry: 1 102 778
Zbanowany
@Misiatek - dokładnie tak robią. Zupełnie nieprofesjonalne. Teraz się boję, bo mam prawie 14 000 pkt na drugim koncie a nie chcę na razie zamieniać na vouchery, bo nie wiem, czy w pół roku wykorzystam...

#3247 PostWysłany: 10 Lut 2016 14:31 

Może załóż sobie nowy adres email i przypisz do niego konto. Być może Twój obecny email wyciekł z innego serwisu.
 PM off  

#3248 PostWysłany: 10 Lut 2016 14:39 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Misiatek napisał(a):
Czy ja to dobrze rozumiem: Accor wysyła maila z linkiem do pobrania voucherów na nowy adres email zanim potwierdzisz w mailu wysłanym na stary adres, że to ty chcesz zmienić adres mailowy? To by było jakieś kuriozalne rozumienie zasad bezpieczeństwa użytkowania strony. :shock:

Nawet, jakby nie wysyłał to vouchery są dostępne z poziomu konta. Wystarcz przejść do zakładki:
https://s-leclub.accorhotels.com/accoun ... ion?type=0
Dodatkowo wyskakują chyba od razu po wygenerowaniu. Koniec końców, wystarczy hasło do konta.
 Profil Relacje PM off  

#3249 PostWysłany: 10 Lut 2016 14:56 
Site Admin
Awatar użytkownika

A gdzie można zmienić hasło do konta? Bo nie mogę tego zlokalizować... :roll:
 Profil Relacje PM off  

#3250 PostWysłany: 10 Lut 2016 14:59 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
https://secure.accorhotels.com/pl/profi ... ions.shtml
 Profil Relacje PM off
michzak uważa post za pomocny.

#3251 PostWysłany: 10 Lut 2016 15:58 

srebrny
piotrek_ napisał(a):
Nawet, jakby nie wysyłał to vouchery są dostępne z poziomu konta. Wystarcz przejść do zakładki:
https://s-leclub.accorhotels.com/accoun ... ion?type=0
Dodatkowo wyskakują chyba od razu po wygenerowaniu. Koniec końców, wystarczy hasło do konta.

ok jak sie przed tym bronic ?
 Profil Relacje PM off  

#3252 PostWysłany: 10 Lut 2016 17:49 
Awatar użytkownika

Loty: 29
Kilometry: 29 080
niebieski
Mam taki problem. Mam zarezerwowany pobyt w Pullmanie w Eindhoven od 12.02. do 14.02. Niestety zmieniły mi się plany i w Eindhoven mogę być dopiero około 15:00, 13.02. Pobyt rezerwowałem w Wielkiej Wyprzedaży więc chyba nic zmienić/zwrócić nie da rady? Ale czy będzie jakikolwiek problem, że stawię się w hotelu dopiero o 15:00 13.02., skoro rezerwacja jest od 12.02. do 14.02.? Nie anulują mi jej za "no show"?

Kanał na YouTube: https://www.youtube.com/@FOODIESwpodrozy

Image
 Profil Relacje PM off  

#3253 PostWysłany: 10 Lut 2016 17:59 
Awatar użytkownika

Loty: 807
Kilometry: 1 954 890
srebrny
Napisz do nich maila i przedstaw sytuacje :)

#3254 PostWysłany: 10 Lut 2016 18:01 
Awatar użytkownika

Loty: 88
Kilometry: 152 863
niebieski
Były na forum relacje, że hotel anulował rezerwację bo ktoś nie dojechał do którejś godziny...
Skontaktuj się z hotelem i poinformuj, że loty się posypały czy coś i będziesz od 15.02.
 Profil Relacje PM off  

#3255 PostWysłany: 10 Lut 2016 18:22 

Ja miałem zarezerwowany pobyt dla 7 osób w Suite Novotel w Dubaju, przylecieliśmy dzień później (samolot nam zwiał) i wchodząc na recepcję, obsługa przywitała: "Już od wczoraj na Pana i Pana gości czekamy!" :)
 Profil Relacje PM off  

#3256 PostWysłany: 10 Lut 2016 18:26 
Site Admin
Awatar użytkownika

Rezerwacje nieopłacone lub nie zagwarantowane kartą do 16 w ibisach Budget lecą, ale jak masz opłacone, to nie sądzę, żeby to był kłopot. Ale napisz do hotelu, ja napisałem, że będę dopiero po 24 pewnie w hotelu to dostałem odpowiedź:

Cytuj:
Bonjour

Thank you for choosing adagio for your, as requested i have written a knot on your booking, but there will always be someone there to welcome you.

Kind Regards
 Profil Relacje PM off  

#3257 PostWysłany: 10 Lut 2016 18:28 

Loty: 44
Kilometry: 65 890
niebieski
Czyli był jednak jakiś mały wyciek. To raczej mało możliwe zeby kilku osobom zniknęły punkty z konta i zostały zamienione na vouchery.... Pisałem juz o takim wypadku na forum dwie strony temu...

Ostatnio edytowany przez gruby_inversia 11 Lut 2016 08:09, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#3258 PostWysłany: 10 Lut 2016 22:25 

kubucha napisał(a):
Mam taki problem. Mam zarezerwowany pobyt w Pullmanie w Eindhoven od 12.02. do 14.02. Niestety zmieniły mi się plany i w Eindhoven mogę być dopiero około 15:00, 13.02. Pobyt rezerwowałem w Wielkiej Wyprzedaży więc chyba nic zmienić/zwrócić nie da rady? Ale czy będzie jakikolwiek problem, że stawię się w hotelu dopiero o 15:00 13.02., skoro rezerwacja jest od 12.02. do 14.02.? Nie anulują mi jej za "no show"?

Jak opłacona, to nie ma problemu. Sprawdzone kilka razy w różnych markach Accora. Tylko daj znać hotelowi wcześniej.
 Profil Relacje PM off  

#3259 PostWysłany: 11 Lut 2016 00:10 

niebieski
@krzysztof.ka
Warto spróbować napisać reklamację, najpierw do hotelu, a w razie niepowodzenia do Accora. Ewentualnie od razu można wysłać "do wiadomości" Accora.
 Profil Relacje PM off  

#3260 PostWysłany: 11 Lut 2016 00:32 

Loty: 66
Kilometry: 93 454
niebieski
Nie wierzę w to co czytam. Na prawdę zamierzacie reklamować u accora nieświeżą jajecznicę? Jeżeli coś było faktycznie nie tak z potrawą, to należało to przede wszystkim zgłosić kucharzowi. Tam pracują normalni ludzie i na pewno nie zależy im na otruciu kogoś podczas posiłku.Na kuchni zdarzają się różne rzeczy, ale na pewno nikt nie zrobił tego działając umyślnie.
Jeśli faktycznie takim ważnym elementem była owa jajecznica wystarczyło poprosić o przygotowanie jednej porcji wyłącznie dla Ciebie, nikt by nie zrobił problemu.
Dopraszanie się teraz o rekompensate z tak błachych powodów, to już zwykłe cebulactwo.
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13881 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 695  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość