Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wszystko o Serie A
#701 PostWysłany: 21 Wrz 2018 17:07 

Loty: 25
Kilometry: 33 970
TomACM napisał(a):
Witam.
Jestem nowy na forum. Wiec witam wszystkich i od razu wpisuje sie w tym temacie.

Lece na mecz domowy AC Milan-Sampdoria (bilety lotnicze i nocleg mam juz zalatwione) brakuje tylko biletow na mecz. I mam w zwiazku z tym pytanie. Kiedy i gdzie kupic bilet? Na oficjalnej stronie ? Czy w dniu meczu ? Czy przy zakupie online oni je elektronicznie wysylaja i trzeba wydrukowac ? Czy sa do odbioru przed meczem, np w Casa Milan ?

Siemanko, bilety na mecz dostaniesz na oficjalnej stronie, zakup raczej nie sprawi Ci problemów. Bilety otrzymasz na e-maila w postaci pdf-a, który drukujesz i zabierasz ze sobą na mecz.
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#702 PostWysłany: 29 Wrz 2018 08:40 

Loty: 57
Kilometry: 83 976
Chcę sobie zaplanować jednodniówkę jesienią we Włoszech z meczem serie A. Pytanie do doświadczonych w temacie: na ile pewne są potwierdzone godziny meczów w lidze? Zdarza się, że są przesuwane np. z 15 na 20.30 na parę tygodni wcześniej? Byłoby szkoda nie zdążyć na samolot powrotny w razie przesunięcia godziny meczu :)
 Profil Relacje PM off  

#703 PostWysłany: 01 Paź 2018 00:56 

Loty: 128
Kilometry: 184 046
niebieski
mi przesunęli mecz z niedzieli o 15:00 na sobotę o 19:00 i nie mogłam pójść :( wydaję mi się, że zrobili to na jakieś 2 tygodnie przed....

a co do posta wyżej, to bilety na mecze Milanu można spokojnie kupić tez w dniu meczu w kasie :)
tntrt uważa post za pomocny.

#704 PostWysłany: 01 Paź 2018 09:46 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 485 683
srebrny
Nic nie przesunęli, po prostu terminy meczów zostały ogłoszone dopiero na samym początku września. Wcześniej było wpisane "15.00" bo coś musieli wpisać. ;)

Mecze z ustalonymi godzinami (czyli na chwilę obecną do grudnia) raczej nie są przesuwane na inne godziny, wyjątek to naprawdę nieprzewidziane sytuacje.
tntrt uważa post za pomocny.

#705 PostWysłany: 02 Paź 2018 12:03 

Loty: 128
Kilometry: 184 046
niebieski
hmm chyba jednak coś się zdarzyło, bo mecz był w maju, a sprawdzałam terminarz w kwietniu ;) tzn. zakładam, że to była ostatnia kolejka w lidze i pewnie z uwagi na transmisje telewizyjne ta godzina była zmieniona...

#706 PostWysłany: 02 Paź 2018 14:23 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 485 683
srebrny
A, to prawda, akurat dla 2-3 ostatnich kolejek godziny są modyfikowane zależnie od tego czy drużyny grają o coś konkretnego, czy już nie.

#707 PostWysłany: 14 Paź 2018 00:27 

Witam serdecznie

będę w Mediolanie 11.11.18 , jest wówczas mecz Milan - Juventus :D
orientuje się ktoś jak z dostępnością biletów i gdzie można zakupić ?
na stronie oficjalnej Milanu jeszcze nie ma czytałem że najpierw będą do sprzedaży dla posiadaczy kart
na listicket również jeszcze nie , czy do niego trzeba mieć jakąś kartę ? (ktoś w tym temacie wspominał że wpisuje nr karty ale nie wiem czy nie kwestie płatniczej miał na myśli) kiedy się mniej więcej można spodziewać biletów na listicket ?

Ze sportowym pozdrowieniem :)
 Profil Relacje PM off  

#708 PostWysłany: 15 Paź 2018 09:08 

Bilety będziesz mógł kupić na oficjalnej stronie jednak na mecze typu Juve sprzedaż wygląda zazwyczaj inaczej i jest kilka tur sprzedażowych. Na derby mediolanu były takie 3 tury i dopiero w trzeciej turze bilety były dostępny dla osób nieposiadających karnetów/kart. Co do listticket to niestety nie mam wiedzy.
 Profil Relacje PM off  

#709 PostWysłany: 17 Paź 2018 21:15 

Witam. Mój debiut. Lecę do Rzymu na Roma - Inter. Czy na Curva Nord będę potrzebował tą całą Tessere?
 Profil Relacje PM off  

#710 PostWysłany: 17 Paź 2018 21:23 
Awatar użytkownika

@3Mach - otwarta sprzedaż na mecz z Juventusem ruszy 2 listopada od godz. 10:00, o ile zostaną bilety. Kupić najlepiej przez www.acmilan.com lub przez www.ticketone.it.
Niestety bilety nie są tanie - w otwartej sprzedaży od 75 do 375 e.

#711 PostWysłany: 20 Paź 2018 19:04 

Loty: 6
Kilometry: 6 793
Milan-Sampdoria bilety kupione, lece w piatek, mecz w niedziele :D :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#712 PostWysłany: 21 Paź 2018 08:45 
Awatar użytkownika

cz64 napisał(a):
Witam. Mój debiut. Lecę do Rzymu na Roma - Inter. Czy na Curva Nord będę potrzebował tą całą Tessere?

Już nie obowiązują te karty.

#713 PostWysłany: 21 Paź 2018 21:36 

BakoDam napisał(a):
Bilety będziesz mógł kupić na oficjalnej stronie jednak na mecze typu Juve sprzedaż wygląda zazwyczaj inaczej i jest kilka tur sprzedażowych. Na derby mediolanu były takie 3 tury i dopiero w trzeciej turze bilety były dostępny dla osób nieposiadających karnetów/kart. Co do listticket to niestety nie mam wiedzy.

@BakoDam dzięki za informacje :-)

majlech napisał(a):
@3Mach - otwarta sprzedaż na mecz z Juventusem ruszy 2 listopada od godz. 10:00, o ile zostaną bilety. Kupić najlepiej przez http://www.acmilan.com lub przez http://www.ticketone.it.

@majlech dziękuje za info , no ceny w otwartej sprzedaży bardzo drogie

orientujacie się może jak to wygląda z kartą CUORE ROSSONERO?
czytałem że wtedy można w tej pierwszej turze kupić bilety po tańszych cenach niż te wyżej
sama karta 15e więc nawet na jeden mecz się opłaca
kwestia czy to odrazu numer karty jest nadany czy trzeba czekać aż ją rzeczywiście przyślą bo wówczas to już może być otwarta sprzedaż czy nawet po meczu :-P
 Profil Relacje PM off  

#714 PostWysłany: 21 Paź 2018 23:21 

Ruxe napisał(a):
cz64 napisał(a):

Już nie obowiązują te karty.

Dzięki za odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#715 PostWysłany: 22 Paź 2018 22:37 
Awatar użytkownika

@3Mach
Jeśli nic się nie zmieniło, to od razu po dokonaniu zakupu CR otrzymujesz na mail numer Twojej karty i możesz kupować bilety.
Czasem są jednak ograniczenia, że możesz kupić bilet, gdy CR jest wydana przed jakimś określonym dniem, ale w przypadku tego meczu z Juventusem nie ma takiej informacji na stronie.

#716 PostWysłany: 23 Paź 2018 12:39 

niebieski
Czy ktoś ma może kartą kibica Napoli ? Jesli tak to czy mozna ją wyrobić od ręki i gdzie ?
 Profil Relacje PM off  

#717 PostWysłany: 27 Paź 2018 15:01 

3Mach napisał(a):
BakoDam napisał(a):

majlech napisał(a):
@3Mach - otwarta sprzedaż na mecz z Juventusem ruszy 2 listopada od godz. 10:00, o ile zostaną bilety. Kupić najlepiej przez http://www.acmilan.com lub przez http://www.ticketone.it.

czytałem że wtedy można w tej pierwszej turze kupić bilety po tańszych cenach niż te wyżej
kwestia czy to odrazu numer karty jest nadany czy trzeba czekać aż ją rzeczywiście przyślą bo wówczas to już może być otwarta sprzedaż czy nawet po meczu :-P

Sprawdzaja zgodnosc danych tej karty potem przy wejsciu na SS?
Innymi slowy czy mozna kupic bilet na dane kogos kto te karte posiada?
 Profil Relacje PM off  

#718 PostWysłany: 27 Paź 2018 22:36 

Michal81mg napisał(a):
3Mach napisał(a):
BakoDam napisał(a):

majlech napisał(a):

Sprawdzaja zgodnosc danych tej karty potem przy wejsciu na SS?
Innymi slowy czy mozna kupic bilet na dane kogos kto te karte posiada?

Z głównej strony Milanu:

From 10am on October 24th up to November 1st: sale reserved to Cuore Rossonero holders
Each Cuore Rossonero holder can purchase up to a maximum of 4 tickets also for non-owners of the Cuore Rossonero card, taking advantage of a dedicated price-list. While we await to know the provisions of the competent bodies, residents in the Piedmont region must present themselves with a Fidelity Card (Tessera del Tifoso).
 Profil Relacje PM off  

#719 PostWysłany: 30 Paź 2018 17:44 

Hej, jutro lecę do Mediolanu i co prawda w planach nie miałem zwiedzania stadionu, ale los tak chciał, że jutro Milan gra mecz z Genoą więc chętnie bym się wybrał. Widzę na stronie, że bilety jeszcze są, rozumiem, że będę mógł je kupić w kasie? Czy muszę wyrabiac jakąś kartę kibica? Bo nie wiem czy zamknę się w przewidzianym budżecie. Proszę o szybką odpowiedź :roll: :roll: Dziękuję!
 Profil Relacje PM off  

#720 PostWysłany: 30 Paź 2018 22:10 

Loty: 6
Kilometry: 6 793
-- 30 Paź 2018 22:07 --

Marcin Kiełbus napisał(a):
Hej, jutro lecę do Mediolanu i co prawda w planach nie miałem zwiedzania stadionu, ale los tak chciał, że jutro Milan gra mecz z Genoą więc chętnie bym się wybrał. Widzę na stronie, że bilety jeszcze są, rozumiem, że będę mógł je kupić w kasie? Czy muszę wyrabiac jakąś kartę kibica? Bo nie wiem czy zamknę się w przewidzianym budżecie. Proszę o szybką odpowiedź :roll: :roll: Dziękuję!

Bylem wlasnie na meczu Milanu z Sampdoria. Bilety byly jeszcze dostepne przed meczem ale kupilbym online. Zawsze to szansa na lepsze miejsce no i masz pewnosc ze juz je masz. Ja siedzialem na sektorze Poltroncine Arancio i polecam ale widze ze juz nie ma miejsc kolo siebie.

-- 30 Paź 2018 22:10 --

TomACM napisał(a):
Milan-Sampdoria bilety kupione, lece w piatek, mecz w niedziele :D :mrgreen:

Bylo super :mrgreen:
Ja ktos ma jakies pytania odnosnie meczow na San Siro to sluze pomoca w miare mozliwosci.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 49  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości