Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wszystko o Serie A
#641 PostWysłany: 20 Lis 2017 17:35 

Właśnie wróciłem z Neapolu, podzielę się wrażeniami. Kupno biletu na miejscu na Napoli - Milan praktycznie niewykonalne - na mieście w punktach sprzedaży biletów brak, na stadionie nie sprzedają, w barze obok stadionu, gdzie rzekomo powinny być na pewno też brak. Pod barem stado koni, które oczywiście bilet mogą mieć - chcieli po 50 eu, zeszli do 40 (cena na bilecie 30 eu). Zrobili zdjęcia naszych dowodów i za 15 minut przywieźli bilety z wpisanymi danymi i zainkasowali kasę.
Na wejściu na stadion sprawdzali bilet z dowodem. Na naszym sektorze - Curva A towarzystwo w wieku 35-50 lat, wypytali skąd jesteśmy, który raz na meczu i czy nam się podoba. Na słowa Legia Warszawa nie mieli żadnego "ale"...
Ogólnie atmosfera bardzo sympatyczna, doping nie powalał, każda Curva śpiewała swoje, nasi sąsiedzi ożywiali się najmocniej przy ubliżaniu kibicom gości. Sam stadion to gruz ale robi wrażenie.
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#642 PostWysłany: 24 Lis 2017 00:12 

Cześć wszystkim, pytanie był ktoś może na Atalancie, w styczniu wybieram się do Mediolanu na Inter - Roma i w ten sam weekend gra Atalanta z Napoli ( pewnie będzie ciezko o bilet, lecz może ktoś ma jakieś sprawdzone źródła).
Pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

#643 PostWysłany: 15 Gru 2017 19:45 
Awatar użytkownika

Biletów na Atalantę szukaj na stronie www.listicket.it na kilka dni przed meczem. Na pewno nie będzie łatwo o bilety, bo stadion nie jest duży i mimo gorszych niż w ubiegłym roku wyników zainteresowanie Atalantą jest spore. Może się jednak okazać, że do zakupy biletu w necie będzie potrzebna karta kibica. Niestety nie ma reguły, jak to działa - czasem jest potrzebna a czasem nie. Skoro będziesz i tak w tym czasie, to sprawdzaj powyższą stronę. Mając bilet na Atalantę możesz bezpłatnie poruszać się po Bergamo komunikacją miejską.

#644 PostWysłany: 26 Gru 2017 17:40 

Hej,
Mam 2 pytanka.

1.Czy viagogo.pl to jedyna strona do sensownego zakupu biletów na Napoli?
Chciałbym wybrać się na mecz z Romą i nie wiem czy da się kupić bilety taniej niż za EUR 30.

2. Jak długo zajmuje transport ze stadionu na lotnisko?
Chciałbym pójść na mecz o 15 i wrócić z Wizzem o 19:55.
Czy jest to realne?

Pozdrawiam,
Arek
 Profil Relacje PM off  

#645 PostWysłany: 27 Gru 2017 11:40 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 568
Kilometry: 861 604
@arcadio
ad. 2 to jest możliwe: pociąg 17:18/17:24/17:31 ze stacji Campi Flegrei do Stazione Centrale; stamtąd Alibus prosto na lotnisko 18:10 i ok. 18:30 powinieneś być na lotnisku. Jakby czas gonił albo Alibus nie przyjeżdżał, to koło przystanku zawsze kręcą się taksiarze oferujący kurs na lotnisko i w razie potrzeby możesz skorzystać z tej opcji.

#646 PostWysłany: 26 Sty 2018 15:41 

srebrny
Wybieram się na mecz Napoli i z tego co tu czytam to są jakieś mega problemy żeby znaleźć w centrum punkt sprzedaży biletów (poza Galerią Umberto I).
Tymczasem na stronie klubu pojawia się mapa z zaznaczonymi miejscami gdzie biolety są sprzedawane:
http://www.listicket.com/ticketing/stor ... idCanale=1
Jest tego od groma. O co zatem chodzi? Te dane są nieaktualne?
 Profil Relacje PM off
Marcin Haładuda lubi ten post.

#647 PostWysłany: 06 Lut 2018 11:07 

Wintermute na jaki mecz sie udajesz? Ja w piatek bede w Neapolu i chcialbym wybrac sie na mecz z Lazio.
Czy wgl myslicie bedzie szansa dorwac bilety dzien przed meczem?
 Profil Relacje PM off  

#648 PostWysłany: 06 Lut 2018 11:26 

srebrny
No właśnie lecimy na mecz Lazio. Patrząc na to jak schodzą to nie boję się czy będą ale raczej w jakim sektorze.
 Profil Relacje PM off
nicram92 lubi ten post.

#649 PostWysłany: 06 Lut 2018 11:31 

Loty: 103
Kilometry: 240 154
hej. Też chcę iść na mecz Napoli - Lazio. Biletu planuję kupić w sklepie na Dworcu Centralnym. Pytanie jak z dojazdem, a szczególnie z powrotem z meczu, nocuję w pobliżu Garibaldi. W innych wątkach są informacje, że niby są tylko autobusy nocne, ale właściwie nie jeżdżą, taksówek podobno też nie widać (a pewnie jak coś złapię to będzie drogo). Ktoś ma jakiś pomysł ?
 Profil Relacje PM off
nicram92 lubi ten post.

#650 PostWysłany: 06 Lut 2018 11:44 

Zawsze mozna sie zgadać i wziac jakas wspólną taksówkę. My mamy nocleg na Via Duomo czyli troche bliżej ale po drodze na Garibaldi. Na mecz też jeżeli jesteście chętni można wybrać się razem, ja wybieram się na ten moment tylko z narzeczoną. Zawsze to raźniej i bezpieczniej.
Jak coś to priv.

#651 PostWysłany: 06 Lut 2018 14:34 
Moderator forum
Awatar użytkownika

maci3q01 napisał(a):
hej. Też chcę iść na mecz Napoli - Lazio. Biletu planuję kupić w sklepie na Dworcu Centralnym.

Jak robiłem rozeznanie w zeszłym roku, to nie było możliwości zakupu biletów w sklepiku na dworcu.

#652 PostWysłany: 06 Lut 2018 14:55 

Loty: 103
Kilometry: 240 154
Kashpir napisał(a):
maci3q01 napisał(a):
hej. Też chcę iść na mecz Napoli - Lazio. Biletu planuję kupić w sklepie na Dworcu Centralnym.

Jak robiłem rozeznanie w zeszłym roku, to nie było możliwości zakupu biletów w sklepiku na dworcu.

Więc gdzie można kupić w miarę blisko ?
 Profil Relacje PM off  

#653 PostWysłany: 06 Lut 2018 14:57 

srebrny
post 648 - tam masz listę punktów
 Profil Relacje PM off  

#654 PostWysłany: 06 Lut 2018 15:17 
Moderator forum
Awatar użytkownika

@maci3q01 jeden z forumowiczów podawał kiedyś taki namiar na punkt blisko Piazza Garibaldi https://www.google.pl/maps/@40.8541285, ... 312!8i6656
Natomiast innym prostym rozwiązaniem jest zakup w Box office w Galleria Umberto I - to miejsce jest praktycznie przy Via Toledo, na którą pewnie większość turystów i tak trafia. Punkt trochę ukryty - trzeba znaleźć pocztę, stanąć tyłem do niej i wejście do tego punktu będzie widoczne po lewej stronie. Przy zakupie biletu musieliśmy okazać dokument tożsamości.

#655 PostWysłany: 16 Lut 2018 14:36 

Box office w Galleria Umberto I -
na Lazio dzień przed meczem stwierdzili, ze nie sprzedają biletów na mecz i do kupienia będą w "Fan Zone" pod stadionem.
Popytałem przechodniów, i skierowali mnie do punktu "LOTTO" przy Piazza Municipio (po drodze z galleria umberto). Bez problemu kupilem tam dwa bilety, na Curva A, 26e za 1 bilet :)

#656 PostWysłany: 17 Lut 2018 21:17 

niebieski
Będę w Rzymie przy okazji meczu Lazio - Juventus. Bilety na derby Rzymu kupowaliśmy na miejscu w jakimś punkcie typu Lotto. Czy ma ktoś rozeznanie, jak się takie punkty nazywają (bądź jest gdzieś ich rozpiska), bo ja niestety nie pamiętam - bylismy skierowani do konkretnego punktu przez przechodniów. Teraz nie chcielibyśmy tracić czasu na szukanie, tylko od razu skierować się do tego typu punktu żeby kupić bilety.

Ciekaw jestem też, czy w Rzymie są jakieś ciekawe miejsca typowo piłkarskie. Jako że ostatnio pozwiedzaliśmy wszystkie "must see" tego pięknego miasta, teraz chcielibyśmy się skupić na typowo piłkarskim aspekcie. Może jakieś murale, graffiti, cokolwiek ?

#657 PostWysłany: 28 Lut 2018 23:54 

Wybiera się ktoś może na mecz z Genoą 18 marca? Będziemy z żoną akurat w tym terminie w Neapolu i chętnie wybrałbym się na mecz.
Nocleg mamy w centrum, pewnie wracalibyśmy taxą.
 Profil Relacje PM off  

#658 PostWysłany: 07 Mar 2018 16:06 

8 kwietnia wybieram się na mecz AC Milan - Sassuolo. Mam pytanie odnosnie biletów ? Gdzie najlepiej kupić . Sprawdzałem Viagogo , bilety nie są drogie , ale jak tam wygląda odbiór tych biletów i widze ze są opcje z kartą i bez . Czy jest ona konieczna ?
 Profil Relacje PM off  

#659 PostWysłany: 07 Mar 2018 16:22 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 485 683
srebrny
Zwyczajnie kup na stronie klubu, to nie jest żaden wielki mecz. Ale bilety pojawią się ze 2-3 tygodnie przed meczem dopiero

#660 PostWysłany: 08 Mar 2018 06:29 

A jak wygląda sprawa odbioru biletu kupionego na oficjalnej stronie? czy jest to ebilet który należy tylko wydrukować?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość