Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 663 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 34  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 26 Lut 2013 01:56 

@paisas

Na mecz WHU-MAN UTD zamawiałeś bilety z wysyłką czy odbiorem w Ticket Office ?
Dostałeś info jaka jest procedura zwrotu biletów ?

Bo mi coś nie odpisali na meila...
 Profil Relacje PM off  

Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2564 PLN 🛵🍜 Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2564 PLN 🛵🍜
🌴Ciepło, luksus i rajskie plaże☀️✨ Wycieczka na Zanzibar za 3412 PLN 🏖️✈️ Loty z dużym bagażem i 4⭐ hotel 😍 🌴Ciepło, luksus i rajskie plaże☀️✨ Wycieczka na Zanzibar za 3412 PLN 🏖️✈️ Loty z dużym bagażem i 4⭐ hotel 😍
#62 PostWysłany: 26 Lut 2013 10:16 

Loty: 41
Kilometry: 48 991
niebieski
paisas napisał(a):
Dzisiaj wszedłem na stronę QPR - biletów coraz mniej, zostały już tylko na jeden mały sektor, ok 100 sztuk. Dlatego postanowiłem już kupić, żeby w razie zwycięstwa Evertonu nie obudzić się z ręką w nocniku 8-) Zbyt duże szanse są na zwycięstwo Evertonu, żeby zwlekać jak dla mnie.

Szanse Evertonu są bardzo duże , ale to Premiership więc wszystko jest możliwe ( tym bardziej w FA CUP) ;)
Ja się wstrzymuję jednak do dzisiaj do po wieczora do meczu Evertonu, wtedy najwyżej będę na QPR kupował
Ciekawe czy mi Arsenal odda bez problemu kasę za bilet jak przełożą mecz.

#63 PostWysłany: 26 Lut 2013 11:33 

Panowie,

czy to prawda, że w Premiership, żeby udać się na stadion trzeba mieć wcześniej wykupione klubowe membership czy jest ono potrzebne tylko przy kupowaniu biletu i przy wejściu na stadion w żaden sposób nie jest weryfikowane.

Kumpel, który wykupił membership Arsenalu twierdzi, że widział kobiete z biletem nie wpuszczoną na Emirates, ponieważ nie miała membershipu.

Z góry dzięki za odpowiedź:)
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 26 Lut 2013 11:42 

niebieski
stalk3r napisał(a):
Panowie,

czy to prawda, że w Premiership, żeby udać się na stadion trzeba mieć wcześniej wykupione klubowe membership czy jest ono potrzebne tylko przy kupowaniu biletu i przy wejściu na stadion w żaden sposób nie jest weryfikowane.

Kumpel, który wykupił membership Arsenalu twierdzi, że widział kobiete z biletem nie wpuszczoną na Emirates, ponieważ nie miała membershipu.

Z góry dzięki za odpowiedź:)

Nie wiem jak jest na pozostałych stadionach ale podejrzewam ze na większości jest podobnie i żeby mieć szybszy dostęp do biletów musisz wykupić członkostwo
Oczywiście wrzucane są tez bilety na tzw. "general sale" czyli dla wszystkich ale np. an Arsenalu bardzo rzadko się to zdarza. A nawet jak są to juz same mega ochłapy.

Co do biletu - ja ostatnio miałem bilet " wgrany" na kartę membership, nie dostałem biletu papierowego tylko po prostu zeskanowałem kartę i wszedłem przez bramki.

#65 PostWysłany: 26 Lut 2013 12:20 

niebieski
kylo_wawa napisał(a):
@paisas

Na mecz WHU-MAN UTD zamawiałeś bilety z wysyłką czy odbiorem w Ticket Office ?
Dostałeś info jaka jest procedura zwrotu biletów ?

Bo mi coś nie odpisali na meila...

Miałem opcje z "wysyłką" do domu. Dziwne, bo na maila odpowiadali mi max w ciągu godziny.

#66 PostWysłany: 26 Lut 2013 21:30 

AFC napisał(a):
stalk3r napisał(a):
Panowie,

Nie wiem jak jest na pozostałych stadionach ale podejrzewam ze na większości jest podobnie i żeby mieć szybszy dostęp do biletów musisz wykupić członkostwo
Oczywiście wrzucane są tez bilety na tzw. "general sale" czyli dla wszystkich ale np. an Arsenalu bardzo rzadko się to zdarza. A nawet jak są to juz same mega ochłapy.

Co do biletu - ja ostatnio miałem bilet " wgrany" na kartę membership, nie dostałem biletu papierowego tylko po prostu zeskanowałem kartę i wszedłem przez bramki.

Czyli nie ma wymogu i problemu z wejsciem na stadion drużyn Premiership bez membership jak się kupi bilety np z drugiej ręki albo od konika?
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 27 Lut 2013 08:48 

niebieski
No to lecim na to QPR ( ostatnie miejsce w Premiership) :)
Everton oczywiście wygrał 3-1 i pozamiatane z Arsenalem
Teraz trzeba tylko kasę od Arsenalu wydostać...

#68 PostWysłany: 27 Lut 2013 14:03 

Odpisali mi z WHU.
Jako, że miałem bilety do odbioru w ticket office, to uruchomili już procedurę zwrotu kasy i w ciągu kilku dni ma wrócić na konto, z którego była dokonywana płatność. (akurat w tym przypadku konto karty kredytowej).

W międzyczasie kupiłem na sobotę QPR-Sunderland (wczoraj na C+ Sport był super dokument o ich awansie do Premiership - "Futbolowy Plan Czteroletni") i na niedzielę FA CUP Milwall - Blackburn.
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 27 Lut 2013 15:17 

niebieski
No mi też właśnie odpisali z Arsenalu , dosłownie po 10 minutach, że już są w trakcie robienia zwrotu także wszystko elegancko.

#70 PostWysłany: 01 Mar 2013 16:32 

niebieski
Osoby będące na QPR - Sunderland, co powiecie na jakieś przedmeczowe piwko w okolicach stadionu ? :)

i jeszcze zapytam, czy może ktoś wie, gdzie w Londynie w jakimś pubie będzie można obejrzeć mecz FA Cup Man City - Barnsley ?

#71 PostWysłany: 11 Mar 2013 10:49 
Awatar użytkownika

niebieski
Ma ktoś jakieś doświadczenie z meczami Liverpoolu? Chodzi mi o to jak jest z zakupem biletów przez neta, jakie szanse i na ile przed mecze. I może ktoś ma przetestowane jakieś dobre, meczowe przeloty.
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 11 Mar 2013 11:28 

kiew wejdz na polskie forum Liverpoolu tam jest bardzo duzo informacji na temat sposobow kupna biletow itd
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 11 Mar 2013 13:09 
Awatar użytkownika

niebieski
O którym forum mówisz? forum.lfc.pl ?
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 11 Mar 2013 14:36 

Tak
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 11 Mar 2013 17:59 

Na większość meczów Liverpoolu bardzo trudno się dostać, na niektóre nie ma szans, nie sprzedają biletów w General Sale.
Tu:
http://www.liverpoolfc.com/tickets/latest-ticket-news

masz informacje o biletach. Jutro, być może, będzie general sale na West Ham, na 7 kwietnia. Może jednak nie być biletów. Na następne spotkania z Evertonem i Chelsea na pewno nie będzie.

Nie napisałeś skąd chciałbyś lecieć. Z Warszawy np. masz w sobotę Ryanair, a w niedzielę, po meczu, możesz wrócić Wizzairem. Pytanie tylko czy zdążysz na lotnisko po spotkaniu...
Bilety można też nabyć pod stadionem, ale to na pewno powyżej 100 funtów.
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 11 Mar 2013 23:26 

Kupował ktos kiedys w Londynie pod stadionem? Duza przebitka? Bede teraz w weekend i mam derby do wyboru Tottenham-Fulham lub Chelsea-West Ham. Chcialem na Tottenham, nawet byla General Sale ale sie spoznilem :/ dopiero zaczynam swoja przygode z wyjazdami. Bylem tylko na Porto(3 mecze), Europejskiej(w Polsce), Euro 2012 i Naszej Ekstraklasie. Moze ktos mi wyjasnic to viagogo? Pewny portal? Widze, ze dostepne sa bilety na Chelsea, ale chyba trzeba miec karte kibica. Z gory dzieki za pomoc :D
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 13 Mar 2013 19:47 

niebieski
Wybiera się ktoś może na przełożony mecz Arsenal - Everton ? Wtorek, 16 kwietnia o 19.45 angielskiego czasu.
Fajnie można skomponować loty że we wtorek wylot ok 15 z Wawy, a powrót następnego dnia z samego rana za ok 100 zł RT

Teraz zauważyłem, że potwierdzony został termin przełożonego meczu West Ham - Man Utd na 17 kwietnia 19.45 ang czasu. Także jak ktoś ma czas, to może na 2 dni lecieć, ja spróbuję chyba tylko na West Ham - Man Utd

#78 PostWysłany: 14 Mar 2013 18:46 
Awatar użytkownika

Loty: 40
Kilometry: 73 455
niebieski
Mam pytanie związane z ligą angielską: Wybieram się do Londynu 20 kwietnia i mój wybór padł na West Ham-Wigan, ale nie mam jak wykorzystać okazji bo pomimo wielu londyńskich klubów w Londynie wszystkie wg. terminarzy rozgrywają mecz o tej samej porze tj. 20.04.2013 o godz 15.00. Czy terminarz się jeszcze zmieni, czy tam już tak poprostu jest?

#79 PostWysłany: 14 Mar 2013 20:19 

Tam tak po prostu jest :) Mecze w sobote sa o 13.30 potem o 16 i jeden o 18.30
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 17 Mar 2013 15:11 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Wczoraj byłem na "jednodniówce z opcją meczową" w Liverpoolu, na meczu Everton - Manchester City.
Wszystko się sprzysięgło, żebym ten mecz nie dotarł, ale dopiąłem swego. Po pierwsze mecz został przełożony na 12:45 (planowe lądowanie w LPL o 12:25). Po drugie samolot się spóźnił i wylądował ok 12:35 - na szczęście byłem pierwszy przy wyjściu (chyba pierwszy raz w życiu). Po trzecie - samolot zatrzymał się na ostatnim miejscu postojowym, więc szybkie podskoki na jednej nodze (chodzę o kuli), pierwsi na kontroli paszportowej, do taksówki wsiadaliśmy w momencie rozpoczęcia meczu. Na szczęście taksówkarz dokonywał cudów za kierownicą i spóźniliśmy się na mecz tylko/aż 20 minut. Koszt taksówki wyszedł niecałe 20 funtów, ale że się spieszyliśmy to nie czekaliśmy na resztę.

Bilety mieliśmy w sektorze Lower Bullens i tego nie polecam - widok bardzo ograniczony przez nadwieszoną trybunę Upper Bullens - lepiej poświęcić te kilka funtów więcej i wybrać właśnie Upper Bullens albo Main Stand. W dodatku Lower Bullens był zasiedlony w znacznej większości przez Marokańczyków czy innych Arabów i ciężko tam było o Anglika. Co do atmosfery - miałem wrażenie, że lepszy doping jest w mojej miejscowości w drugiej lidze wschodniej ;) Ale mimo wszystko wrażenia niesamowite, piłkarze na boisku na wyciągnięcie ręki.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 663 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 34  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość