Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 03 Kwi 2017 14:11 
Awatar użytkownika

Loty: 612
Kilometry: 958 331
niebieski
Deal juz nieaktualny niestety; wskakuje cena €4,800+

Także = również / też
Tak że = więc / zatem / dlatego
 Profil Relacje PM off  

🔥 REWELACJA 🔥 Piękna wyspa w pięknej cenie 😎 Madera bezpośrednio od 352 PLN 😍✈️ 🔥 REWELACJA 🔥 Piękna wyspa w pięknej cenie 😎 Madera bezpośrednio od 352 PLN 😍✈️
Ferie na Florydzie ☀️ Tydzień w Miami za 3676 PLN ✈️😎 Ferie na Florydzie ☀️ Tydzień w Miami za 3676 PLN ✈️😎
#42 PostWysłany: 03 Kwi 2017 14:22 

HON fly4free
Do tego bilety ex BKK są/będą anulowane; ET nie uznał tego EF
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 09 Lip 2017 12:45 
Awatar użytkownika

Loty: 341
Kilometry: 755 789
Tak z ciekawości, kto do tej pory poleciał w C do RPA? Były downgrade lub anulacje? Ja mam lot w listopadzie i od czasu rezerwacji wszystko bez zmian.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#44 PostWysłany: 09 Lip 2017 14:54 
Awatar użytkownika

Loty: 807
Kilometry: 1 954 890
srebrny
Ja poleciałem - wszystko w porządku.
3 ludzi lubi ten post.

#45 PostWysłany: 10 Sie 2017 09:55 
Awatar użytkownika

Loty: 341
Kilometry: 755 789
God damn it,
Nie wiem czy to przy okazji czyszczenia EF na Seszele ale w mojej rezerwacji do CPT wszystko było czysto aż wczoraj pojawiło się info:

Schedule Change
At least one of the flights' schedule has been changed. Please contact our office to check which options are available to you. Please click on the link to see our office address.

Flight ET 715: Oslo, Norway (OSL)>Addis Ababa, Ethiopia (ADD)
This flight is not available any longer. Please contact us to discuss alternative arrangements
There was a schedule change (e.g. departure or arrival time) to this segment. Please contact us to confirm your arrangements
Departing 12 Nov - 06:45 PM Arriving 13 Nov - 06:20 AM

Flight ET 714: Addis Ababa, Ethiopia (ADD)>Oslo, Norway (OSL)
This flight is not available any longer. Please contact us to discuss alternative arrangements
There was a schedule change (e.g. departure or arrival time) to this segment. Please contact us to confirm your arrangements
Departing 26 Nov - 11:50 PM Arriving 27 Nov - 07:45 AM

Ale wg aktualnego rozkładu lotów ET daty i godziny tych lotów są takie same jak w rezerwacji. Miał ktoś podobne info?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 45 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość