Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
W lotach wewnątrz UE-Schengen nie jest wymagane podanie numeru dowodu osobistego/paszportu, nie będzie on podany na karcie pokładowej.

Wykaz lotnisk, na których odprawa online jest niedostępna (odprawa na lotnisku jest bezpłatna):

Dubaj (tylko do Budapesztu)
Korfu
Moskwa
Marrakesz-Menara
Palma de Mallorca
Saragossa
Tirana (tylko do Budapesztu)
Bilbao

https://wizzair.com/pl-PL/useful_inform ... b_check-in

Tańsza infolinia: (22)1284905

Odprawa 48h przed odlotem.
https://www.fly4free.pl/wizz-air-zmieni ... d-wylotem/

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4598 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 230  Następna
Autor Wiadomość
#481 PostWysłany: 03 Cze 2015 10:02 
Awatar użytkownika

niebieski
poczytaj osobna-rezerwacja-dla-dzieci-dodanie-do-doroslego,225,72158 :)
 Profil Relacje PM off  

💣Petarda❗💣 Dreamlinerem PLL LOT bezpośrednio z Azji do Warszawy za 399 PLN ✈🔥😍 💣Petarda❗💣 Dreamlinerem PLL LOT bezpośrednio z Azji do Warszawy za 399 PLN ✈🔥😍
🔥 WOW🔥 Malta na przedłużony weekend za 360 PLN🔥 Loty + świetnie oceniany hotel z basenem 😍 🔥 WOW🔥 Malta na przedłużony weekend za 360 PLN🔥 Loty + świetnie oceniany hotel z basenem 😍
#482 PostWysłany: 03 Cze 2015 10:04 

Wizzair dopuszcza 2 rezerwacje tej samej osoby na tym samym locie z powodu programu wdc (można też zakupić dla 11 latki/a bilet bez wdc jak dla dorosłego i potem zmienić na infolinii, tj. połączyć rezerwacje lub odprawić bez zmiany bo tego nikt nie sprawdzi bo leci z osobą dorosłą)
 PM off  

#483 PostWysłany: 19 Cze 2015 17:21 

Cześć,

interesuje mnie kwestia zakupu 6 biletów w WizzAir i zapłacenia za nie zwykłym przelewem z konta mBanku. Nie posiadam karty kredytowej, byłbym zmuszony płacić z debetowej. Nigdy wcześniej tego nie robiłem dlatego chciałbym się dowiedzieć czy ktoś już praktykował taką formę płatności, czy jest to bezpieczne, ile się czeka na potwierdzenie i ogólnie jak wygląda cała procedura?
 Profil Relacje PM off  

#484 PostWysłany: 19 Cze 2015 17:29 

Płacisz normalnie jak przy każdej płatności internetowej, jest to bezpieczne, bilety (numery potwierdzenia) dostajesz od razu. Karta kredytowa do niczego nie jest potrzebna. Nie wiem tylko, dlaczego mając debetówkę rozważasz robienie przelewu.
 Profil Relacje PM off  

#485 PostWysłany: 22 Cze 2015 14:37 

Wizzair zmienił mi jeden odcinek lotu (oba loty na jeddym bilecie) Wawa-Dortmund, Dortmund-Wawa

Zmiana lotu jest tylko Dortmund - Warszawa. Czy mogę oddac oba bilety czy tylko ten którego datę zmienili?

Ile średnio czeka się na zwrot pieniędzy?
 Profil Relacje PM off  

#486 PostWysłany: 22 Cze 2015 14:42 

Mozesz oddac,
jesli zwrot na konto wizz z 20% bonusem to od razu jest widoczny na koncie zwrot.
 Profil Relacje PM off  

#487 PostWysłany: 23 Cze 2015 17:40 

Loty: 40
Kilometry: 80 330
Wizz zmienil mi godziny wylotu i powrotu.
moge anulowac bilety i dostac zwrot srodkow ewentualnie zaakceptopwac zmiany. Jaki mam czas na podjecie decyzji ?
 Profil Relacje PM off  

#488 PostWysłany: 23 Cze 2015 19:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja odkładałem decyzję tak długo, że w końcu na niecały tydzień przed wylotem zadzwonili do mnie z pytaniem, którą opcję wybieram.
 Profil Relacje PM off  

#489 PostWysłany: 23 Cze 2015 20:16 

aldam napisał(a):
Wizz zmienil mi godziny wylotu i powrotu.
moge anulowac bilety i dostac zwrot srodkow ewentualnie zaakceptopwac zmiany. Jaki mam czas na podjecie decyzji ?

To nie jest bezwarunkowe, że każda zmiana godzin powoduje możliwość wystąpienia np. o anulację biletu/biletów
Do takich zmian wizzair udostępnił tani nr tel. 22 351-94-92 zadzwoń i informacyjnie zapytaj
 PM off  

#490 PostWysłany: 23 Cze 2015 20:36 

Sami mi proponuja ewentualne anulowanie
 Profil Relacje PM off  

#491 PostWysłany: 23 Cze 2015 20:50 

Czyli zmiana jest na tyle istotna (napisz ile godzin), że nie mają wyjścia i łaski nie robią. Tak jak pisałem wcześniej można zadzwonić i zapytać do kiedy masz czas na decyzję, przy czym blokujesz sobie środki, ale też raz podjętej decyzji za darmo już nie zmienisz.
 PM off  

#492 PostWysłany: 24 Cze 2015 07:15 

Wylot pierwotnie o 19 zmienili na 9
powrot z 21 na 13
 Profil Relacje PM off  

#493 PostWysłany: 25 Cze 2015 16:29 

Witam.
kupiłam pare dni temu lot na wizzairze, okazało się że mój pobyt w Norwegii musze o dwa dni przedłużyć. Chciałam przebookować lot, ale dostałam informację przy płatność przez przelew: „PŁATNOŚĆ PRZELEWEM BANKOWYM NIE JEST MOŻLIWA, JEŻELI LOT ODBYWA SIĘ W CIĄGU 14 DNI. PŁATNOŚĆ PRZELEWEM BANKOWYM NIE JEST MOŻLIWA, JEŻELI PASAŻER MA NA KONCIE WIĘCEJ NIŻ DWIE PŁATNOŚCI OCZEKUJĄCE NA REALIZACJĘ.”. Rezewacje zostały już zaksięgowane, do wylotu jest więcej niż 14 dni. Zwracam się z prośbą o pomoc, bo wizzair za bardzo nie chce pomagać swoim klientom narzucając stawke 5 zl za minutę biura opblugi klienta.. :P

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#494 PostWysłany: 25 Cze 2015 16:41 

Loty: 43
Kilometry: 82 989
niebieski
karooszkwalpolnocny napisał(a):
Witam.
kupiłam pare dni temu lot na wizzairze, okazało się że mój pobyt w Norwegii musze o dwa dni przedłużyć. Chciałam przebookować lot, ale dostałam informację przy płatność przez przelew: „PŁATNOŚĆ PRZELEWEM BANKOWYM NIE JEST MOŻLIWA, JEŻELI LOT ODBYWA SIĘ W CIĄGU 14 DNI. PŁATNOŚĆ PRZELEWEM BANKOWYM NIE JEST MOŻLIWA, JEŻELI PASAŻER MA NA KONCIE WIĘCEJ NIŻ DWIE PŁATNOŚCI OCZEKUJĄCE NA REALIZACJĘ.”. Rezewacje zostały już zaksięgowane, do wylotu jest więcej niż 14 dni. Zwracam się z prośbą o pomoc, bo wizzair za bardzo nie chce pomagać swoim klientom narzucając stawke 5 zl za minutę biura opblugi klienta.. :P

Pozdrawiam

Ale w czym problem ? Przebookowanie jest platne tyle, ze w wiekszosci wypadkow bardziej opłaca się kupić drugi lot (zakładam, ze tak jest w Twoim przypadku - Norwegia)
Tak wiec po prostu robisz, kupujesz nowy lot powrotny - tamten olewasz. Mniej niz 14 dni do wylotu - placisz karta.

Natomiast jesli Ci sie jednak oplaca przebookowanie rowniez placisz po prostu kartą - doplacasz znaczy :)

Jesli koniecznie upierasz sie z jakiegos powodu na przelew (nie masz zadnej karty kredytowej/debetowej i poproszenie kogos o przysluge odpada albo po prostu lubisz przelewy) to chyba tylko skorzystanie z uslug posrednika lub jakiegos biura, ktore kupi bilety za Ciebie (z prowizją), a ktorym zaplacisz przelewem//gotówką

Ostatnio edytowany przez ATX, 25 Cze 2015 16:43, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#495 PostWysłany: 25 Cze 2015 16:42 
Awatar użytkownika

Loty: 81
Kilometry: 99 157
niebieski
sprobuj uderzyc tutaj:

customerrelations.pl2@wizzair.com

sa mocno proklienccy ostatnio

;)

#496 PostWysłany: 28 Cze 2015 04:09 

Małe pytanie o to jak zachowują się ludzie przy bramkach. Nadal się pchają kto pierwszy czy jest w miare spokój i każdy siada na swoim miejscu? Niedługo lecę z Gdańska do Niemiec, a pamiętam że kiedyś była bieganina. Jak to wygląda po wprowadzeniu rezerwacji miejsc?
 Profil Relacje PM off  

#497 PostWysłany: 28 Cze 2015 08:04 

Loty: 67
Kilometry: 168 717
Kupiłam w piątek rano bilety płacąc przelewem bankowym za lot. Chciałabym zapytać czy rzeczywiście trzeba czekać te 4-5 dni na potwierdzenie wpłaty? Ciagle mam mam status oczekujacy. Jakie sa Wasze doświadczenia?
 Profil Relacje PM off  

#498 PostWysłany: 28 Cze 2015 08:09 
Awatar użytkownika

Loty: 264
Kilometry: 273 201
Zbanowany
niebieski
Przecież muszą mieć czas na zaksięgowanie przelewu :)

#499 PostWysłany: 28 Cze 2015 08:10 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak, trzeba/można tyle czekać. Do mnie czasem potwierdzenie przychodziło za dwa dni, a czasem i za pięć. Na Twoim miejscu (jeszcze) bym się nie martwił.
 Profil Relacje PM off  

#500 PostWysłany: 28 Cze 2015 10:16 
Awatar użytkownika

Loty: 88
Kilometry: 152 863
niebieski
Elsie napisał(a):
Małe pytanie o to jak zachowują się ludzie przy bramkach. Nadal się pchają kto pierwszy czy jest w miare spokój i każdy siada na swoim miejscu? Niedługo lecę z Gdańska do Niemiec, a pamiętam że kiedyś była bieganina. Jak to wygląda po wprowadzeniu rezerwacji miejsc?

Leciałem na/z Korfu 13-20 czerwca i muszę przyznać, że było całkiem znośnie. Dużo większy spokój jak przy poprzednich lotach sprzed wprowadzenia numeracji.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4598 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 230  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości