Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
#401 PostWysłany: 23 Sty 2015 17:37 

niebieski
Nie będzie sprzedaży przez stronkę.
 Profil Relacje PM off  

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
#402 PostWysłany: 04 Lut 2015 17:37 

niebieski
Kleyo, no i wykrakałem. Sprzedaży otwartej na najbliższe mecze BVB (w tym tez Koeln) nie będzie. Pozostaje Ci viagogo, ebay, koniki, ew. jakieś strony na FB gdzie kibice sprzedają bilety między sobą.
 Profil Relacje PM off  

#403 PostWysłany: 04 Lut 2015 18:12 

chris0o napisał(a):
Kleyo, no i wykrakałem. Sprzedaży otwartej na najbliższe mecze BVB (w tym tez Koeln) nie będzie. Pozostaje Ci viagogo, ebay, koniki, ew. jakieś strony na FB gdzie kibice sprzedają bilety między sobą.

Skąd takie info :?:
 Profil Relacje PM off  

#404 PostWysłany: 04 Lut 2015 18:19 

niebieski
Muton napisał(a):
chris0o napisał(a):

Skąd takie info :?:

http://www.bvb.de/ger/Tickets/Vorverkauf

Mi., 18.03.15 20:45 Uhr BVB - Juventus Turin (UEFA) -- Nur Vereinsmitglieder ab Fr., 13.2.; 8:30 Uhr (max. 2 Tickets) (czyli tylko dla członków klubu)
 Profil Relacje PM off  

#405 PostWysłany: 04 Lut 2015 18:21 

niebieski
Info ze strony oficjalnej BVB.

Wiem, codziennie sprawdzałem od jakiegoś czasu i właśnie trochę się wkurzyłem.

Na viagogo w tej chwili ceny kosmiczne na ten mecz, bo jakoś ponad 400 zł, ale myślę że jak ruszy sprzedaż (ta zwykła nieinternetowa) to ceny spadną. Napisałem też na polskim forum BVB, może ktoś będzie potrafił mi pomóc.

Tak btw, to viagogo jest pewne i jak zakupie bilety to na pewno je dostanę? Bo jeszcze nie mam doświadczenia z tym serwisem.

Ewentualnie może na forum byłby ktoś w stanie jakoś załatwić 6 biletów na mecz Borussia - FC Koln?

W moich kalkulacjach na bilety planowałem przeznaczyć ok. 200 zł na jeden bilet, więc jak ktoś załatwi nawet coś tańszego, to może sobie doliczyć jakąś prowizję :)

Kurde, bo w Dortmundzie już 2 razy byłem i jak nie pójdziemy na mecz to de facto nie mam co tam robić.

#406 PostWysłany: 04 Lut 2015 18:52 
Awatar użytkownika

Loty: 174
Kilometry: 323 307
niebieski
Zamiast na Viagogo to bym polował pod SIP - zawsze znajdą się konie i będzie taniej (średnio 40-50€).

De facto ja bym się wstrzymał z zakupem biletów - może się zdarzyć, że jeśli sprzedaż nie będzie szła to jednak wrzucą na eventim dla wszystkich.
 Profil Relacje PM off  

#407 PostWysłany: 04 Lut 2015 19:26 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja też bym olał viagogo, tam jest naprawdę drogo. Za 100 euro bilet przed meczem kupisz bez mrugnięcia okiem, a jak trochę poszukasz i/lub ponegocjujesz i/lub przetrzymasz do 5 minut przed gwizdkiem to pewnie spokojnie za wspomniane 40-50e kupisz. Generalnie otwarta sprzedaż na fazę pucharową LM się nie zdarza, stadion z ograniczoną pojemnością, więc tam naprawdę ledwo biletów zostaje po uwzględnieniu karnetowiczów.

Jak będzie bliżej meczu to warto też przeglądnąć ebay niemiecki i ichnie portale ogłoszeniowe (w stylu naszego gumtree czy tablica.pl), tam też mozna trafić sporo biletów w niezłej cenie. Traktowałbym viagogo jako ostatnią deskę ratunku. Byłem kilka razy w Dortmundzie na meczach i na kilkunastu innych w najlepszych ligach europejskich i viagogo to naprawdę ostatni wybór, ja szczęśliwie nigdy nie byłem do tego zmuszony.

No chyba, że nie liczysz się z kosztami, ale wtedy to byś nie był na forum fly4free, tylko fly4whatever ;)
 Profil Relacje PM off  

#408 PostWysłany: 04 Lut 2015 19:36 

niebieski
Na ten moment prawdopodobnie 4 bilety mi załatwi gościu z polskiego forum Borussii, po cenie nominalnej (plus tam wysyłka i takie pierdoły), więc jak to skalkuluje i te 2 ostatnie bym kupił na viagogo to średnia cena biletu powinna się mieścić w budżecie, ale zobaczymy.

Z jednej strony nie chce przepłacać, ale z drugiej wolę mieć jakąś tam pewność, że wszyscy wejdą na mecz.

Przypominam, że ja idę na mecz z Koln, a nie na LM z Juventusem ;)

Jak sprawdzałem bilety na Mainz i Augsburg to były na viagogo za 150 zł bez problemu, więc może nie będzie tak źle, tym bardziej jeśli będę musiał kupić tylko 2, bo 4 załatwię inaczej.

#409 PostWysłany: 05 Lut 2015 09:20 

niebieski
Teraz to juz nie oplaca sie tam jezdzic - w TV sie ogladac nie da nawet. Pewna era sie skonczyla.
 Profil Relacje PM off  

#410 PostWysłany: 05 Lut 2015 09:52 

niebieski
dyneck napisał(a):
Teraz to juz nie oplaca sie tam jezdzic - w TV sie ogladac nie da nawet. Pewna era sie skonczyla.

Masz w zupełności rację. Ale myślę, że do marca to musi się zmienić :)
 Profil Relacje PM off  

#411 PostWysłany: 05 Lut 2015 11:40 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
niebieski
Wczorajszy mecz Borussii to jakaś tragedia. Na trzeźwo tego nie dało się oglądać. Co się z nimi stało?

#412 PostWysłany: 05 Lut 2015 12:02 
Awatar użytkownika

niebieski
Tego nie wie nikt, lepiej nie próbować się mądrzyć, bo można łatwo wyjść na głupka potem. Tylko że u nich poziom w lidze nie przekłada się na poziom w LM, więc jako kibic Juve ciągle bym na Twoim miejscu liczył się z ciężką przeprawą.

A co do tematyki wątku to moim zdaniem ciągle warto. Stadion, sudtribune i doping ciągle czyni wypad na mecz ciekawym, szczególnie że można to naprawdę tani i szybko obskoczyć z Polski dzięki wielu lotom. Wiadomo, że fajniej było jak drużynę ciągnęli Polacy, a BVB sięgało po mistrzostwo, ale wiadomo było, że to nie potrwa wiecznie. Jak będę miał czas i ochotę to chętnie się wybiorę znowu na mecz, nawet w 2 BL (a może nawet chętniej w 2 BL, bo dotychczas 5 razy byłem i 5 zwycięstw, więc głupio przerywać dobrą passę, a na zwycięstwa w BL się nie zanosi :twisted: ). Zresztą akurat mój ulubiony z polaków (Piszczu) ciągle gra najwięcej, więc mało się zmieniło.
 Profil Relacje PM off  

#413 PostWysłany: 05 Lut 2015 18:29 

kleyo napisał(a):
Na ten moment prawdopodobnie 4 bilety mi załatwi gościu z polskiego forum Borussii, po cenie nominalnej (plus tam wysyłka i takie pierdoły), więc jak to skalkuluje i te 2 ostatnie bym kupił na viagogo to średnia cena biletu powinna się mieścić w budżecie, ale zobaczymy.

Z jednej strony nie chce przepłacać, ale z drugiej wolę mieć jakąś tam pewność, że wszyscy wejdą na mecz.

Przypominam, że ja idę na mecz z Koln, a nie na LM z Juventusem ;)

Jak sprawdzałem bilety na Mainz i Augsburg to były na viagogo za 150 zł bez problemu, więc może nie będzie tak źle, tym bardziej jeśli będę musiał kupić tylko 2, bo 4 załatwię inaczej.

Też chciałem się wybrać na Koln :/ jak myslicie czy będzie później jakaś szansa kupić bilety na stronie Borusii (zwroty itp.) :?: Czy termin "Nur Vereinsmitglieder" kategorycznie wyklucza również późniejszą sprzedaż dla "nie club members" :?:
 Profil Relacje PM off  

#414 PostWysłany: 05 Lut 2015 19:42 

niebieski
Do tej pory zawsze wykluczało. Kto wie co się wydarzy... Możliwe, że ewentualne resztki będą w kasach pod stadionem w dniu meczu, ale to sporadyczne przypadki były. Zazwyczaj były to resztki na trybunę północną w okolicach sektora gości, a Kolonia na pewno przyjedzie z dużym wsparciem, więc tym bardziej wątpię w te resztki.
 Profil Relacje PM off  

#415 PostWysłany: 07 Lut 2015 12:41 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Poszukuje osoby z członkostwem klubu kibica BVB, która pomoże w zakupie biletów.

#416 PostWysłany: 10 Lut 2015 15:32 

Loty: 160
Kilometry: 345 326
HON fly4free
Nie wiem czy było info ale od 29 marca jest sporo biletów z Wizzair do Dortmundu z Warszawy : od 39 zł z WDC (59 bez WDC).
Także na mecz ligowy tani przelot :)
 Profil Relacje PM off  

#417 PostWysłany: 10 Lut 2015 16:13 

niebieski
Ja moze skorzystam ale wracajac z meczu, bo niestety przylot jest dopiero na 21:05 wiec troche do bani, bo trzeba nocowac. A taki powrot z Dortmundu o 21:30 bardzo spoko, jesli mecz o 15:30 :)
 Profil Relacje PM off  

#418 PostWysłany: 10 Lut 2015 20:07 

HON fly4free
Orientujecie się kiedy będzie potwierdzenie terminów meczy BVB w kwietniu, interesuje mnie mecz BVB - Eintracht Frankfurt.
Na oficjalnej stronie jest podane póki co 24-25.04.
Czy podane terminy na innych stronach niż oficjalna są pewne?
Można znaleźć ,że mecz odbędzie się 25.04 o godzi 15:30
 Profil Relacje PM off  

#419 PostWysłany: 10 Lut 2015 21:09 

niebieski
Termin nie jest na razie pewny. Daty publikacji nowych terminow sa uzaleznione od europejskich pucharow. Kolejne losowanie Ligi Mistrzow jest przewidziane na 20 marca, wiec wydaje mi sie, ze kwestia paru dni po tej dacie i bedziemy miec dalsze terminy.
 Profil Relacje PM off  

#420 PostWysłany: 19 Lut 2015 13:48 

HON fly4free
Przeglądam noclegi i widzę ,że słabo z tym w Dortmundzie w weekend meczowy, znaczy się drogo i pewnie będzie już tylko gorzej, myślę nad rezerwacją noclegu na 2 dni piątek do niedzieli 24.04-26.04 (tak żeby mieć pewność,że na mecz pójdę albo w sobotę albo w niedzielę:) ) w niedzielę powrót mam o 21:30.
Tylko zastanawiam się jak jest z kupnem biletów na mecz, czy nie okaże się ,że będzie problem z zakupem przez internet?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość