Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Sty 2015 16:24 

Zdania są podzielone. Gdzieś na forum natknęłam się na informację, że przy wylocie z Kathmandu trzeba zapłacić ok 50zł (opłata wylotowa).Z kolei moja informatorka, która niedawno wróciła z Nepalu, twierdzi że nie przypomina sobie takiej opłaty bo być może była już wliczona w cenę jej biletu (jest przewodnikiem z biura podróży).
Ktoś coś wie?
 Profil Relacje PM off  

Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł! Zjarany pracownik lotniskowy poważnie uszkodził Boeinga 747. Linia szacuje straty na 820 tys. zł!
😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏 😍MEGA😍 Bezpośrednie loty na Sycylię za 152 PLN 🔥👏
#2 PostWysłany: 22 Mar 2015 09:13 

Loty: 72
Kilometry: 202 046
Leciałem ostatnio liniami Jet Airways KTM-DEL-AUH i żadnej opłaty wylotowej nie było.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Mar 2015 09:29 
Awatar użytkownika

Loty: 126
Kilometry: 294 821
niebieski
Taka opłata była pobierana, ale już dobry kilka lat temu. Co najmniej od 2010 roku jest w cenie biletu, a przynajmniej u zdecydowanej większości przewoźników jeśli nie u wszystkich. Ja nie płaciłem nic w gotówce i od dawna nie słyszałem by ktoś płacił.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Mar 2015 09:46 

Loty: 219
Kilometry: 448 013
Leciałem Spice Jet i potwierdzam, że też żadnej opłaty nie było
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Maj 2016 10:06 

Może ktoś potwierdzić, czy w 2016 nadal nic się nie zmieniło? Skończyły mi się dolary i nie wiem, czy warto na jutrzejszy lot wyciągać rupie z bankomatu, zamieniać z powrotem na dolary, żeby mieć na ewentualne niespodzianki opłatowe, bo będą duże straty po drodze :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Maj 2016 22:56 

niebieski
Nie ma opłaty. Jest wliczona w cenę bilety. Sprawdzone organoleptycznie w kwietniu 2016:)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Maj 2016 23:00 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Lecialem Qatar-em i oplaty nie bylo.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości