Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
#381 PostWysłany: 20 Gru 2014 16:55 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Borussia Dortmund - FC Augsburg nowa pula biletów od 30 EUR.
Bilety do kupienia na stronie bvb.de

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

Ryanair ogłosi kilkanaście nowych tras z 2 lotnisk w Polsce! Dokąd poleci? 2 egzotyczne kraje na celowniku Ryanair ogłosi kilkanaście nowych tras z 2 lotnisk w Polsce! Dokąd poleci? 2 egzotyczne kraje na celowniku
✨Na jarmark do stolicy Włoch 🎄🍕Przedłużony weekend Rzymie za 779 PLN 🥰 ✨Na jarmark do stolicy Włoch 🎄🍕Przedłużony weekend Rzymie za 779 PLN 🥰
#382 PostWysłany: 05 Sty 2015 11:12 

niebieski
Jak to jest z dostępnością biletów na BVB w tym sezonie?

W tej chwili patrzę na jedyny dostępny mecz czyli z Augsburgiem i biletów już nie ma, wiem że od otwarcia sprzedaży minęło sporo czasu, ale jednak jestem zaskoczony że na raczej mało prestiżowy mecz wszystko jest już wykupione. Czy w takiej sytuacji raczej bez kłopotu się kupi coś u koników?

Czy jeżeli teraz kupie bilety lotnicze powiedzmy na marcowy weekend na mecz z Koln, a potem będę dość uważnie (czyli sprawdzał codziennie lub co drugi dzień) śledził stronę z biletami to bez kłopotu kupię powiedzmy 6 biletów w jednej z tańszych kategorii cenowych?

Nie mam w tym doświadczenia, a chce uniknąć sytuacji że bilety będą, a na stadionie pocałujemy klamkę :)

Przy okazji w 1,5 godziny od lądowania do rozpoczęcia meczu powinienem zdążyć wejść na stadion, bo z tego co pamiętam to dojazd w opcji 440 + U47 zajmie mi nie więcej niż 40 minut, a wpuszczanie pewnie pójdzie sprawnie?

#383 PostWysłany: 05 Sty 2015 13:34 

niebieski
Trochę sytuacja na styk, bo kombinację 440+U47 musisz zgrać z przylotem (a z tego co widzę w soboty ok.17 jest z tym problem), jedzie się ok.40-45min. a jeszcze z Hauptbahnhof musisz dojechać pod stadion i kawałek przejść, potem odbiór biletu, wejście... Lepsza opcja to udać się autobusem o 17:15 (typu Shuttlebus) na stację kolejową Holzwickede (przyjazd 17:21, koszt 3 Euro) i potem na stacji kolejowej wsiąść w pociąg RB59 (tylko nie mam pojęcia co z biletami, w DO będę dopiero pod koniec lutego, więc nie wiem czy tam są jakies automaty, wg informacji automat jest w pociągu) w kierunku Dortmund Hbf (odjazd, 17:32; po drodze zatrzymuje się na stacji Signal Iduna Park) i pod stadionem jesteśmy 17:46. Nie wiem tylko jak jest z kursowaniem pociągów przy tej stacji w dniu meczu, ale powinno być OK. Także to jedyna sensowna opcja.

Co do biletów. Bilety na Augsburg powinny jeszcze się pojawić, chwilowo ich nie ma, bo były w sprzedaży już od chyba początku grudnia i to całkiem spora pula i zdążyły się rozejść. Co do Koeln, powinna być przedsprzedaż internetowa, wtedy bez problemu dostaniesz bilety w dniu sprzedaży internetowej - kwestia tego by szybko klikać i oczywiście punktualnie stawić się przed komputerem przed 8:30 :) Jak chcesz być stuprocentowo pewnym co do sprzedaży internetowej to śledź stronę http://www.bvb.de/Tickets/Vorverkauf i jeśli w tabelce ukaże się Twój mecz i będzie data w kolumnie VVK-Start tzn. będzie sprzedaż biletów przez Internet i możesz spokojnie bukować loty. Na dniach powinna być aktualizacja tabeli. Co do np. meczu z FSV Mainz to mógłbyś spokojnie brać i rezerwować już loty :) Nie widzę innej opcji niż przedsprzedaż internetowa. Co do Koeln to tak typowałbym 80 do 20 że będzie sprzedaż przez neta, ale ręki sobie uciąć nie dam.
 Profil Relacje PM off
kleyo uważa post za pomocny.

#384 PostWysłany: 05 Sty 2015 14:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Jak ma się tyle czasu (30 minut) to warto iść na stację kolejową na nogach. Idzie się 15 minut, więc bez pośpiechu i biegania zdążysz i 3e w kieszeni. Pociąg w takiej sytuacji będzie zdecydowanie najlepszy.

Ewentualnie jak zdążysz na 440 o 17.00. Bo takim o 17:30 to już ciężko.

Pociągiem możesz jechać z biletem na mecz albo okresowym biletem na komunikację (np. 1 dniowy) albo kupić po prostu na pociąg (to pewnie wyjdzie najdrożej).
 Profil Relacje PM off

#385 PostWysłany: 05 Sty 2015 14:06 

niebieski
Dzięki za odpowiedź.

Ewentualnie mogę lecieć porannym lotem trochę droższym i coś tam zwiedzić, ale w Dortmundzie już dwa razy byłem i właśnie taka opcja "na styk" byłaby dla mnie dobra. Oczywiście przez zakupem sobie sprawdzę dokładniej jak jeździ 440 i U47, ale też nie muszę jechać aż do Dworca Głównego, tylko sobie wysiądę na Markgrafen i tam się przesiadam, to mi da kilka minut oszczędności. No, ale to jeszcze się zastanowię czy brać poranny lot czy popołudniowy.

Dopuszczam też ostateczność czyli kupowanie biletów u koników tuż przed spotkaniem, gdyby nie udało się ich kupić przez neta, ale myślę że jednak coś udostępnią. Tylko kurde w poniedziałek o 8:30 czyli wtedy gdy zwykle rusza przedsprzedaż to za bardzo nie mam jak "szybko klikać" i teraz pytanie czy bilety faktycznie się rozejdą w kilkadziesiąt minut czy jak się wyrobię z zakupem jeszcze tego samego dnia, ale powiedzmy po południu to jeszcze powinny być?

#386 PostWysłany: 05 Sty 2015 14:23 

niebieski
Tego to nikt Ci nie może zagwarantować. Możliwe, że jeszcze jakieś smętne resztki będą krążyć w sklepie online jeszcze ok.13-14. (ale np. może być problem z 2 miejscami obok siebie itp.) No niestety niewiele mogę pomóc, bo to jak wróżenie. Ale możesz zawsze komuś to zlecić, "troszkę" trzeba być ogarniętym i wszystko się uda.
 Profil Relacje PM off  

#387 PostWysłany: 05 Sty 2015 14:51 

niebieski
Wiadomo, że gwarancji nie mam, pytałem orientacyjnie. Wcześniej było napisane, że np. na Augsburg pojawiają się kolejne pule biletów, to są jakieś "zwrotki" od karnetowiczów czy po prostu nie dają wszystkiego do pełnej sprzedaży? Wtedy byłaby możliwość dokupienia czegoś później.

#388 PostWysłany: 05 Sty 2015 15:05 

niebieski
Na Augsburg była masa biletów, bo przyjeżdża mało kibiców gości i zostały bilety przekazane do sprzedaży dla BVB. Co do Kolonii, jest blisko, zawsze jeździ spora grupa kibiców więc myślę i w Dortmundzie stawią się w pokaźnej ilości i też dostępnych biletów dla fanów BVB będzie mniej. Na Mainz mogłaby być sytuacja zbliżona do tej z meczu z Augsburgiem dlatego Ci polecałem ten mecz :)

Ostatnio edytowany przez chris0o, 05 Sty 2015 15:06, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off

#389 PostWysłany: 05 Sty 2015 15:06 

niebieski
kleyo napisał(a):
Wiadomo, że gwarancji nie mam, pytałem orientacyjnie. Wcześniej było napisane, że np. na Augsburg pojawiają się kolejne pule biletów, to są jakieś "zwrotki" od karnetowiczów czy po prostu nie dają wszystkiego do pełnej sprzedaży? Wtedy byłaby możliwość dokupienia czegoś później.

Zawsze coś przed meczem wrzucają. Czasami nawet w dniu meczu też pojawiają się bilety! A na ten mecz bilety w sprzedaży były wyjątkowo długo.
 Profil Relacje PM off  

#390 PostWysłany: 05 Sty 2015 16:05 

niebieski
Poleciałbym na Mainz jakby był też w sobotę. Chyba po prostu zarezerwuje loty, tylko muszę pomyśleć poranny czy popołudniowy w sobotę, potem będę czekał na start sprzedaży i zobaczymy. Jak się uda kupić przez oficjalną stronę to super, a jak nie to może na viagogo nie będzie jakieś kosmicznej kwoty, teraz są tam za 350 zł bilety, może bliżej meczu spadną te ceny i się zmieszczę w zakładanym budżecie, bo założyłem sobie 200 zł za bilet jako takie maksimum.

Bez ryzyka nie ma zabawy :)

#391 PostWysłany: 05 Sty 2015 17:43 

Loty: 171
Kilometry: 246 758
Mam pytanie odnośnie zbliżającego się meczu BVB - Juventus. Czy jest szansa, aby poprzez ich platformę sprzedaży biletów kupić bilety na sektor gości?
 Profil Relacje PM off  

#392 PostWysłany: 05 Sty 2015 20:03 

niebieski
Nie. Można co najwyżej kupić sobie bilet obok sektora gości, jednak sprzedaży internetowej na 99% nie będzie, więc to tylko informacja dla członków klubu kibica BVB.
 Profil Relacje PM off
Asta uważa post za pomocny.

#393 PostWysłany: 06 Sty 2015 23:28 

niebieski
kleyo napisał(a):

Właśnie idzie na stronie BVB kupić bilety i to nawet te tańsze za 37 lub 4 E
 Profil Relacje PM off  

#394 PostWysłany: 09 Sty 2015 23:43 

Czy jest na forum ktoś co leci na mecz z Mainz 13.02 ? My lecimy w 3 osoby z Katowic rano o 6:10. Wracamy w Sobote porannym lotem 8:25 z DO.
 Profil Relacje PM off  

#395 PostWysłany: 22 Sty 2015 09:05 

niebieski
może ktoś przetłumaczyć ?:)

http://www.dynamo-dresden.de/1953.html# ... bruar.html

#396 PostWysłany: 22 Sty 2015 09:24 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Ale co - cały artykuł?
 Profil Relacje PM off  

#397 PostWysłany: 22 Sty 2015 10:33 
Awatar użytkownika

srebrny
paisas napisał(a):

On może wszystko:

https://translate.google.pl/
 Profil Relacje PM off  

#398 PostWysłany: 22 Sty 2015 12:22 

Problem z Dynamem jest taki, że aby kupić bilety, trzeba mieć konto w niemieckim/austriackim/holenderskim banku. Podobno można to obejść kontaktując się bezpośrednio z pracownikiem serwisu, ale najpierw musi cokolwiek pozostać w wolnej sprzedaży. :wink:
 Profil Relacje PM off  

#399 PostWysłany: 22 Sty 2015 12:24 

niebieski
krasnal napisał(a):
Ale co - cały artykuł?

Logiczne, że chodziło o zasady sprzedaży

H778 napisał(a):
Problem z Dynamem jest taki, że aby kupić bilety, trzeba mieć konto w niemieckim/austriackim/holenderskim banku. Podobno można to obejść kontaktując się bezpośrednio z pracownikiem serwisu, ale najpierw musi cokolwiek pozostać w wolnej sprzedaży. :wink:

dzięki za info, bardzo przydatne. Trzeba będzie pokombinować :)

#400 PostWysłany: 22 Sty 2015 22:41 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Orientuje się ktoś czy na Ligę Mistrzów jest sprzedaż przez stronkę i ile przed meczem rusza?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 29  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości