Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 143 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 18 Gru 2014 02:29 

niebieski
W ciemno relacja miesiaca. Odkad ogladnalem "Into the Wild" mam slabosc do dzikiej, nietknietej przez czlowieka polnocy. Kolejna inspiracja - dzieki BooBooZB! :)
Mam nadzieje ze zostaniesz z nami na dluzej, czekamy na nastepne relacje!
 Profil Relacje PM off
BooBooZB lubi ten post.

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#22 PostWysłany: 18 Gru 2014 07:51 

niebieski
Jestem pod wrażeniem! Super pomysł, cudne zdjęcia i szacunek za pokonaną trasę. Krajobrazy fantastyczne! Takie miejsca lubię. Ale ich coraz mniej ;) Dziękuję za relację i pozdrawiam! E.
 Profil Relacje PM off
BooBooZB lubi ten post.

#23 PostWysłany: 18 Gru 2014 09:48 

OMG :shock: Miejsce na Ziemi wprost idealne.

Swoje podróżnicze marzenie -Islandia- już wyczerpałam.

Mam nowe hahahaha :mrgreen:

Szacuneczek!
BooBooZB lubi ten post.

#24 PostWysłany: 18 Gru 2014 09:56 
Awatar użytkownika

Loty: 49
Kilometry: 99 772
Szacun, szacun, szacun! Dałeś chłopie wielu z nas świetny pomysł na podróż. Podziwiam Cię. Jesteśmy w tym samym wieku ale ja chyba sam nie chciałbym takiej trasy pokonywać. Takie relacje to istna wisienka na torcie. Dzięki za inspiracje :)
 Profil Relacje PM off
BooBooZB lubi ten post.

#25 PostWysłany: 18 Gru 2014 10:01 
Awatar użytkownika

niebieski
Wszystkim dziękuję za miłe komentarze :) Późno się zabrałem za pisanie relacji z uwagi na brak czasu, forum śledzę od dawna, ale lepiej pózno niż wcale.Na inne pytania też chętnie odpowiem.

Pare osób pytało o koszt lotu - początkowo ten najbardziej istotny, czyli Kopenhaga - Kangerlussuaq miałem wykupiony na flipo.pl za 2100zł w dwie strony => Greenland Express.

Na miejscu okazało się,że lotu nazajutrz nie ma, nikt nic nie wie, nie odbiera telefonów.Miałem dwie opcje wykupienie nowego biletu na Air Greenland, dwa razy droższego lub powrót do Gdańska na tarczy.Wybór znacie ;)
4 ludzi lubi ten post.

#26 PostWysłany: 18 Gru 2014 10:37 

Nie-sa-mo-wi-te widoki! A wschod slonca 8go dnia bajkowy!

Pytanie, nie bales sie niedzwiedzi polarnych. Niby na Grenlandii nie ma ich duzo i sa raczej w innych czesciach wyspy, ale jednak...
 Profil Relacje PM off
BooBooZB lubi ten post.

#27 PostWysłany: 18 Gru 2014 10:41 
OFICJALNY PROFIL
Awatar użytkownika

BooBooZB napisał(a):
Wszystkim dziękuję za miłe komentarze :) Późno się zabrałem za pisanie relacji z uwagi na brak czasu, forum śledzę od dawna, ale lepiej pózno niż wcale.Na inne pytania też chętnie odpowiem.

Pare osób pytało o koszt lotu - początkowo ten najbardziej istotny, czyli Kopenhaga - Kangerlussuaq miałem wykupiony na flipo.pl za 2100zł w dwie strony => Greenland Express.

Na miejscu okazało się,że lotu nazajutrz nie ma, nikt nic nie wie, nie odbiera telefonów.Miałem dwie opcje wykupienie nowego biletu na Air Greenland, dwa razy droższego lub powrót do Gdańska na tarczy.Wybór znacie ;)

Witam

moge poprosić numer rezerwacji, lub adres mailowy pod którym pan zarezerwował bilet lotniczy? Numer rezerwacji/ adres mailowy prosze wysłać jako wiadomość przez forum. Sytuację skontroluję.

Dziękuję
Jacek
Flipo.pl
Flipo.pl – codziennie tanie loty i świetne oferty biletów lotniczych. Sprawdź naszą aplikację mobilną i blog podróżniczy Flipohity.pl pełen porad, inspiracji oraz pomysłów na niezapomniane wyjazdy! Znajdź swój kolejny lot z Flipo.pl!
 Profil Relacje PM off
marcino123 lubi ten post.

#28 PostWysłany: 18 Gru 2014 10:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Witam,

mój proces refundacji został rozpoczęty 30.września.Nadal nie otrzymałem jeszcze z powrotem pieniędzy.Nr rezerwacji za chwilę wyślę jako PW.

-- 18 Gru 2014 09:48 --

Co do niedzwiedzi polarnych, na Grenlandii są one wyłącznie w północnej części tej ogromnej wyspy.

W okolicach Arctic Circle Trail już częściej można spotkać woły piżmowe, ale niestety nie miałem aż takiego szczęścia.

#29 PostWysłany: 18 Gru 2014 10:52 
Site Admin
Awatar użytkownika

Super relacja, naprawdę Skandynawia zaczyna mnie coraz bardziej interesować ;) Ceny jak się domyślam też skandynawskie?

I mam pytanie o te chatki, one są wolno stojące, czy trzeba za nie jakoś płacić, czy jak? Bo po zdjęciach nie wyglądają, jakby zmieściła się tam też recepcja :P
 Profil Relacje PM off
BooBooZB lubi ten post.

#30 PostWysłany: 18 Gru 2014 10:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Wszystkie chatki są za free, nie ma konieczności wcześniejszej rezerwacji.Tak jak możecie zaobserwować, są lepsze i gorsze :)
Oczywiście nigdy nie ma pewności czy chatka nie będzie pełna i trzeba mieć ze sobą namiot.W moim przypadku nie było z tym problemu, szczególnie podróżując samemu.Spałem we wszystkich chatkach na trasie Arctic Circle.Raz tylko rozstawiłem namiot na rzeczy i prowiant, kiedy drugiego dnia w Katiffik było dość ciasno :)

#31 PostWysłany: 18 Gru 2014 11:02 
Awatar użytkownika

Loty: 35
Kilometry: 111 384
niebieski
mega szacun! jak nic relacja miesiąca;) choć sama jako typowa gaduła nie wytrzyłamabym przez 9 dni;p;p
BooBooZB lubi ten post.

#32 PostWysłany: 18 Gru 2014 11:19 
Awatar użytkownika

srebrny
Relacja jakiej na forum jeszcze nie było!
Gratulacje i prośba o więcej zdjęć z trasy :)
2 ludzi lubi ten post.

#33 PostWysłany: 18 Gru 2014 12:01 

A jak z lokalną fauną? Oprócz renifera i zająca widziałeś inne gatunki? Woły piżmowe potrafią być niebezpieczne a skoro nie ma tam drzew to może być ciekawie; )

Dołączam się do wcześniejszych pytań, ile +/- wyszła cała wyprawa?
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 18 Gru 2014 12:06 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Podłączam się pod prośbę o więcej zdjęć. Gratuluję pomysłu wyprawy
BooBooZB lubi ten post.

#35 PostWysłany: 18 Gru 2014 13:12 
Awatar użytkownika

niebieski
Podorzucałem do poszczególnych postów/dni wędrówki więcej zdjęć, tak aby zachować porządek chronologiczny.

Co do fauny, to poza tymi co wymieniłem, praktycznie nic nie rzucało się w oczy.World of Greenland oferuje loty nad miejscami, gdzie "urzędują" woły piżmowe, ale to droższa zabawa z awionetką.Lisy polarne ponoć bardzo ciężko wypatrzeć.
jasiub lubi ten post.

#36 PostWysłany: 18 Gru 2014 13:53 
Awatar użytkownika

srebrny
casper.slonina napisał(a):
W ciemno relacja miesiaca.

Myślę, że w tym miesiącu nie ma co w ogóle robić konkursu, tylko od razu przyznać nr 1 :)
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#37 PostWysłany: 18 Gru 2014 14:21 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 154 967
niebieski
Fantastyczna wyprawa, przygoda niczym z Into the Wild to moje największe marzenie. Dodatkowo Twoja podróż mnie niezwykle zaciekawiła, bo jestem na etapie czytania książki o szlaku PCT przez Stany Zjednoczone, polecam- Cheryl Strayed Dzika Droga.
 Profil Relacje PM off
BooBooZB lubi ten post.

#38 PostWysłany: 18 Gru 2014 16:40 

Loty: 14
Kilometry: 16 620
Bardzo ładnie! Zazdroszczę widokom :)
BooBooZB lubi ten post.

#39 PostWysłany: 18 Gru 2014 21:18 
Awatar użytkownika

Loty: 367
Kilometry: 570 014
platynowy
Ale debiut ! :) Szczęka opadała mi po każdej następnej fotce, (renifer genialny) :) "Północ" to wspaniały kierunek !
Jest HIT do wrzucenia na główną.

Image
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#40 PostWysłany: 18 Gru 2014 22:38 

srebrny
Jak nie czytam i nie glosuje na relacje miesiaca, to tym razem przeczytalem i z checia oddam glos.
Rewelacyjna wyprawa :)
 Profil Relacje PM off
BooBooZB lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 143 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość