Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Kontakt telefoniczny z Wizzair

kontakt-telefoniczny-z-wizzair,15,23835

Telefon alarmowy (skasowane loty/zmiana godzin)
22 128 49 05

Tani numer ogólny do Wizzair:
32 213 29 16

wizzair-zakup-biletow-odprawa,225,46492

Zwrot pieniędzy na konto / kartę / wizzair / zwrot za bilet
viewtopic.php?f=15&t=20384&p=1320536#p1320278

Doładowanie konta
pytania-doladowania-konta-itd,181,24060

Przepisanie bagażu rejestrowanego na drugą osobę w rezerwacji- możliwe -> dzwoń do callcenter

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 269  Następna
Autor Wiadomość
#641 PostWysłany: 16 Lip 2014 07:48 

Loty: 177
Kilometry: 387 374
niebieski
Tanie linie latają punkt-punkt, dlatego się nie przejmują. Tak samo nie przejmują się przesiadkami

Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️ Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️
Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎 Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎
#642 PostWysłany: 17 Lip 2014 22:55 

Hej kochani,
Bardzo prosze o odpowiedz na proste pytanie:
Czy majac członkostwo w WIZZ Discount mogę kupić komuś bilety po niższych cenach czy na rezerwacji koniecznie musi być moje nazwisko??
 Profil Relacje PM off  

#643 PostWysłany: 17 Lip 2014 22:58 

stille napisał(a):
Hej kochani,
Bardzo prosze o odpowiedz na proste pytanie:
Czy majac członkostwo w WIZZ Discount mogę kupić komuś bilety po niższych cenach czy na rezerwacji koniecznie musi być moje nazwisko??

Możesz kupić, o ile kupisz też da siebie w ramach jednej rezerwacji (nie do przeskoczenia)
 PM off  

#644 PostWysłany: 20 Lip 2014 14:19 

Cześć, mam pytanie dot. "XXL Long" w Wizzair - na jakich zasadach działa ta usługa? Ktoś kto to wykupi jest wpuszczany wcześniej - przed innymi pasażerami - i może zająć określone miejsca? Czy wchodzi razem z innymi i po prostu może tam usiąść?
 Profil Relacje PM off  

#645 PostWysłany: 20 Lip 2014 16:49 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
miałem ostatnio przygodę w Luton, którą chętnie się podzielę, może kogoś uchronię przed stresem,
zrobiłem odprawę dzień przed lotem, niestety nie ściągnełem biletów z mojego konta wizz (pierwszy raz w życiu)
Chciałem to zrobić na lotnisku przed odlotem, jakież było moje zdziwienie gdy okazało się, ze na koncie 4 h przed lotem bilety na koncie wizz są niedostępne (nawet odprawione). Ja na przykład o tym nie wiedziałem.
No to marsz do okienka, mila Pani z wizz powiedziała, że to normalne i poleciła żebym ściągnął aplikacje mobilna i tam bilety będą, trochę zamieszania z tym było bo lot tuż tuż. w końcu się udało.
Niemniej po ściągnięciu aplikacji biletów dalej nie było (prawdopodobnie jakiś błąd', który zdziwił nawet ją)
Ostatecznie wydrukowali mi bilety w okienku ale do spóźnienia zabrakło bardzo niewiele.

#646 PostWysłany: 20 Lip 2014 17:01 

eleles napisał(a):
Cześć, mam pytanie dot. "XXL Long" w Wizzair - na jakich zasadach działa ta usługa? Ktoś kto to wykupi jest wpuszczany wcześniej - przed innymi pasażerami - i może zająć określone miejsca? Czy wchodzi razem z innymi i po prostu może tam usiąść?

masz na stronie głównej wizzair
http://wizzair.com/pl-PL/travel_services/extra_legroom
warunki tej usługi
Kod:
 W Wizz Air możesz dokonać rezerwacji miejsca z dodatkową przestrzenią na nogi i siedzieć w jednym z najbardziej komfortowych miejsc w samolocie. Od 21 listopada 2011 r. do usługi XXLong dodajemy również priorytet wejścia na pokład Wizz Xpress, dzięki któremu możesz wejść na pokład jako jeden z pierwszych pasażerów.
Jak kupić WIZZ XXLong

Wystarczy wybrać opcję "Zarezerwuj dodatkową przestrzeń na nogi WIZZ XXLong" podczas rezerwacji na stronie internetowej. Cena usługi zostanie automatycznie dodana dla każdego pasażera w danej rezerwacji. Dokładną kwotę można sprawdzić tutaj.
    Pasażerowie dokonujący rezerwacji inną metodą mogą zakupić tą usługę przez Telecentrum lub na lotnisku. Po odprawie on-line należy przejść do stanowiska sprzedaży Wizz Air i zarezerwować miejsce z dodatkową przestrzenią na nogi WIZZ XXLong.
    Pasażer otrzyma znaczek przyklejony do karty pokładowej. Znaczek informuje pracowników przy bramce wejściowej, że dany pasażer zarezerwował miejsce z dodatkową przestrzenią na nogi.

Cena za tę usługę może się różnić w zależności od trasy. W przypadku zmiany trasy zostanie również doliczona różnica w wysokości opłaty (jeśli występuje). Jeśli po zmianie trasy opłata będzie niższa, różnica nie zostanie zwrócona.
Ważna informacja:

Z usługi tej mogą korzystać jedynie pasażerowie spełniający następujące kryteria:

Pasażerowie, którzy zarezerwowali WIZZ XXLong muszą mieć co najmniej 18 lat i muszą posiadać podstawową znajomość języka angielskiego. Osoby te muszą być pełnosprawne i muszą być w stanie otworzyć wyjście awaryjne nad skrzydłem w razie wypadku. Pasażerowie muszą uznać się za zdolnych do tego zadania oraz muszą zostać poinstruowani na temat ręcznej obsługi wyjścia awaryjnego nad skrzydłem. W przeciwnym razie zostaną przesadzeni. Bagaż podręczny musi zostać umieszczony w schowku nad siedzeniem podczas startu i lądowania.
 PM off  

#647 PostWysłany: 21 Lip 2014 09:59 

najbardziej interesuje mnie ten fragment :

Cytuj:
"Po odprawie on-line należy przejść do stanowiska sprzedaży Wizz Air i zarezerwować miejsce z dodatkową przestrzenią na nogi WIZZ XXLong."

to znaczy z wydrukowaną już kartą pokładową muszę jeszcze na lotnisku podejść do stanowiska WizzAir? Ale do tego w którym się odprawia bagaż czy innego?
 Profil Relacje PM off  

#648 PostWysłany: 23 Lip 2014 08:23 

Loty: 465
Kilometry: 791 726
niebieski
W listopadzie będę leciał na kilka dni do Londynu z kuzynką w wieku 14 lat. Czy kuzynce wystarczy paszport, czy może będzie potrzebne jakieś oświadczenie?

#649 PostWysłany: 23 Lip 2014 08:42 

Runo-88 napisał(a):
W listopadzie będę leciał na kilka dni do Londynu z kuzynką w wieku 14 lat. Czy kuzynce wystarczy paszport, czy może będzie potrzebne jakieś oświadczenie?

Wszystko masz na stronie wizzair http://wizzair.com/pl-PL/useful_informa ... g_children
Kuzynka ma lat 14 i jasno opisano, że może lecieć samodzielnie, ale nie może mieć pod opieką innej osoby
 PM off
Runo-88 lubi ten post.

#650 PostWysłany: 23 Lip 2014 12:04 

Hej.

Mamy na czwartek (jutro) kupione bilety na lot WAW- TEL AVIV

Sytuacja jest jaka jest. Trochę się strzelają.

Do dziś do 00:00 Wizz jak i inne niektóre linie lotnicze maja wstrzymane loty do Izraela.

Zdecydowaliśmy już, że nawet jak w czwartek lot sie odbędzie to my nie lecimy (małe dziecko 1y, więc nie chcemy biegać z nim wśród syren po schronach przeciwrakietowych)

Co najlepiej teraz zrobić? Jest szansa, że uda sie odzyskac choć część pieniędzy?

Nie odprawiac sie i kontaktowac z Wizzairem? Przez telefon za 4zł/min czy jakoś inaczej?

Z praktyki jak to zazwyczaj jest? Każą się pocałowac w dupę i nic nie oddają?

Jesli lot będzie odwołany bo przesuną sobie jeszcze ten zakaz lotów to czy to jakoś zmienia nasza sytuacje w potencjalnej walce o zwrot choc części kosztów?

Dzięki za info

Wiktor
 Profil Relacje PM off  

#651 PostWysłany: 23 Lip 2014 12:19 

Heller napisał(a):
Hej.

Do dziś do 00:00 Wizz jak i inne niektóre linie lotnicze maja wstrzymane loty do Izraela.

Zdecydowaliśmy już, że nawet jak w czwartek lot sie odbędzie to my nie lecimy (małe dziecko 1y, więc nie chcemy biegać z nim wśród syren po schronach przeciwrakietowych)

Co najlepiej teraz zrobić? Jest szansa, że uda sie odzyskac choć część pieniędzy?

Nie odprawiac sie i kontaktowac z Wizzairem? Przez telefon za 4zł/min czy jakoś inaczej?

Jesli lot będzie odwołany bo przesuną sobie jeszcze ten zakaz lotów to czy to jakoś zmienia nasza sytuacje w potencjalnej walce o zwrot choc części kosztów?

Dzięki za info

Wiktor

Tu masz link do tematu z tego forum aktualna-sytuacja-w-izraelu-odwolanie-lotu,1222,51775
Jest tez artykuł na stronie głównej i dzwon na ten ich tani nr kierunkowy 22 351-94-92

Ostatnio edytowany przez dmirstek, 23 Lip 2014 12:33, edytowano w sumie 1 raz
poprawa linku
 PM off  

#652 PostWysłany: 23 Lip 2014 12:47 

Anonymous napisał(a):
Heller napisał(a):
Hej.

Dzięki za info

Wiktor

Tu masz link do tematu z tego forum aktualna-sytuacja-w-izraelu-odwolanie-lotu,1222,51775
Jest tez artykuł na stronie głównej i dzwon na ten ich tani nr kierunkowy 22 351-94-92

DZIĘKI
 Profil Relacje PM off  

#653 PostWysłany: 24 Lip 2014 14:37 
Awatar użytkownika

Loty: 178
Kilometry: 311 128
srebrny
Czy ktos z Was moze posiada informacje na temat polaczenia BUD-GYD? Widze, ze operowanie na tej trasie konczy sie wraz z rozkladem letnim na koniec pazdziernika. Zastanawiam sie, czy mozna liczyc na przywrocenie trasy na wiosne 2015, czy tez to definitywny koniec polaczenia, bo w rozkladzie zimowym rejsy nie sa widoczne.
 Profil Relacje PM off  

#654 PostWysłany: 24 Lip 2014 14:41 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

24 Października W!zz Air ma ostatni lot do Baku.
 Profil Relacje PM off  

#655 PostWysłany: 06 Sie 2014 23:12 

Zbanowany
Z końcem sierpnia kończą się w systemie bilety z Polski do Tel-Awiwu.moja rezerwacja na styczeń zniknęła.
 Profil Relacje PM off  

#656 PostWysłany: 06 Sie 2014 23:19 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Jep,

Po Gruzji, po Izraelu już dla mnie...
 Profil Relacje PM off  

#657 PostWysłany: 06 Sie 2014 23:33 

Zbanowany
Jep,<br /><br />Po Gruzji, po Izraelu już dla mnie...<br/>

Ciekawe kiedy raczą poinformować o tym i czy da się przebukować na inne miasto (praga, wilno lub budapeszt)
 Profil Relacje PM off  

#658 PostWysłany: 06 Sie 2014 23:36 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
Zeus napisał(a):
Jep,

to by było dość smutne,
szczególnie Gruzja

#659 PostWysłany: 06 Sie 2014 23:43 

bratdominik napisał(a):
Jep,<br /><br />Po Gruzji, po Izraelu już dla mnie...<br/>

Ciekawe kiedy raczą poinformować o tym i czy da się przebukować na inne miasto (praga, wilno lub budapeszt)

Problemem nie jest np. słaba rentowność połączeń z Polski, ale loty do/z Tel Awiwu, gdyż np. z Pragi też już nie ma lotów po 25 sierpnia.

Moja rezerwacja z marca 2015r. do/z Tel Awiwu też znikła i strasznie mi jej szkoda, bo za te pieniądze tam nie polecę, do tego jakby jej w ogóle nigdy nie było. Ponadto zero jakiejkolwiek informacji na e-maila. Strasznie to mało profesjonalne jeśli chodzi o Wizzair (dzień skończy się rezerwacją lotów do/z Lizbony i anulacją lotów do/z Tel Awiwu)
 PM off  

#660 PostWysłany: 07 Sie 2014 00:03 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

lahcimmm2 napisał(a):
Zeus napisał(a):
Jep,

to by było dość smutne,
szczególnie Gruzja

Szczególnie ze moja praca licencjacka jest o Gruzji, i potrzebowałem więcej źródeł...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 269  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], barbal10 oraz 4 gości