Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Rodos tanie noclegi
#1 PostWysłany: 09 Mar 2011 13:50 

Witam, szukam taniego noclegu na Rodos. Czy ktoś może coś polecić?
 Profil Relacje PM off  

City break w chorwackim Zadarze za 799 PLN ☀️🌊 Loty z Warszawy + noclegi niedaleko centrum 😎 City break w chorwackim Zadarze za 799 PLN ☀️🌊 Loty z Warszawy + noclegi niedaleko centrum 😎
Majówka w hiszpańskim słońcu 🌊🌞 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem od 2589 PLN🍹🌴 Majówka w hiszpańskim słońcu 🌊🌞 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem od 2589 PLN🍹🌴
#2 PostWysłany: 09 Mar 2011 15:02 

Loty: 29
Kilometry: 42 139
www.hostelworld.com

#3 PostWysłany: 13 Kwi 2013 15:02 
Awatar użytkownika

Loty: 29
Kilometry: 29 013
Był ktoś i może polecić jakiś tani nocleg dla jednej osoby?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Cze 2013 15:58 

Loty: 167
Kilometry: 238 895
www.booking.com/Vallian-Village-Hotel - goraco polecam! satysfakcja gwarantowana ;)
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Hotel na Rodos
#5 PostWysłany: 20 Sie 2013 22:38 

Witam,
Gracja/Rodos
Zabookowałam dzisiaj charter na Rodos.Wylot 26.08.13 - powrót 02.09.13 (7 nocy) - prośba o polecenie fajnego hotelu lub apartamentu dla 3 osób. Z góry dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Hotel na Rodos
#6 PostWysłany: 20 Sie 2013 22:59 
Awatar użytkownika

Loty: 807
Kilometry: 1 954 890
srebrny
Sevastos Studio - poza sezonem bylo super :)

#7 PostWysłany: 21 Sie 2013 07:13 

Loty: 167
Kilometry: 238 895
Jeśli na Rodos to tylko i wyłącznie do Vallian Village ;)

http://www.booking.com/hotel/gr/vallian-village.pl.html

Jest to nie wielki ośrodek wypoczynkowy prowadzony przez bardzo przyjazną i pomocną rodzinę.
Na powitanie w pokoju czekała na nas butelka lokalnego wina, a w ostatni dzień właściciele odwieźli nas własnym samochodem na lotnisko ;-)
Super jedzenie, i naprawdę niskie ceny noclegów. Zaraz przy hotelu znajdziesz przystanek autobusowy z którego dość często odjeżdżają autobusy do Rodos Town (do późnych godzin wieczornych).

Poza tym świetne miejsce dla spoterów - z terminalu lotniska można dojść do ośrodka w 25 minut na nogach, a samoloty startują dosłownie nad hotelem :)

Jedyny minus to dość odludna okolica. Poza lotniskiem, plażą, i dwoma knajpami w okolicy nie znajdziesz się tu nic ciekawego - jeśli chcesz coś pozwiedzać to w grę wchodzi jedynie wypożyczenie samochodu lub autobus do Rodos Town.

Daj znać jeśli zdecydujesz się na ten hotel :)

PS : Teraz sprawdziłem na booking.com i wygląda na to że wszystko na ten termin jest już zarezerwowane :( A szkoda :( Może uda Ci się zabukować nocleg w tym ośrodku poprzez inny serwis, lub bezpośredni kontakt z hotelem?.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 21 Sie 2013 08:07 

Sheraton Rhodes naprawdę polecam.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 21 Sie 2013 23:14 

Dzięki za info - ale w tym terminie brak miejsc, a Sheraton nie na moją kieszeń :(
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 07 Kwi 2014 19:21 

Ja proponuję wybierać na Rodos tylko pięcio gwiazdkowe hotele ponieważ w tych cztero albo trzy gwiazdkowych, Polacy traktowani są jak zło konieczne, poza tym jedzenie jest beznadziejne, a warunki hotelowe nie ciekawe
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 07 Kwi 2014 19:52 

MerleWro78 napisał(a):
Ja proponuję wybierać na Rodos tylko pięcio gwiazdkowe hotele ponieważ w tych cztero albo trzy gwiazdkowych, Polacy traktowani są jak zło konieczne, poza tym jedzenie jest beznadziejne, a warunki hotelowe nie ciekawe

Jezeli Twoim zdaniem w 4* hotelu jedzenie beznadziejne i warunki nieciekawe,to sam/sama chyba uwazasz się za zło konieczne bo jesteś Polakiem.
 PM off  

#12 PostWysłany: 08 Kwi 2014 01:00 

Byłem w zeszłym roku pod koniec czerwca w okolicach Faliraki- blisko zatoki Anthony Quinna-hotel 3 gwiazdkowy z dobrymi śniadaniami w gratisie dodawanymi do noclegów, do tego super duży basen a wszystko za śmieszną cenę!
Miła, rodzinna obsługa wiedziała, że jesteśmy z PL i co?
i nic -traktowano nas tak samo jak przebywających tam w tym czasie skandynawów, niemców i inne nacje.
Najgorsze jest niedowartościowanie albo w drugą strone- przerost formy nad treścią...
W każdym razie było super!
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 09 Cze 2014 23:14 

@klimas i inni potencjalni odkrywcy Grecji.
Po Kos bierz Rodos na celownik. ;)
Mogę polecić fajną, niedrogą sprawdzoną miejscówkę.
Blu Sky hotel w Afandou obok Faliraki. Miasteczko urocze, typowe Greckie. Ledwo liźnięte przez masową turystykę. Niedrogie tawerny, sklepiki itp.
Polacy w tym hoteliku są traktowani wyjątkowo dobrze.Nie ma powodu ( jak pisze przedmówca) do jakichkolwiek kompleksów. Można się swobodnie dogadać po angielsku ( u mnie raczej słaby) i niemiecku ( tutaj pełna swoboda) . Właściciel zna 4 !!! języki obce. Dodatkowo hiszpański i włoski.
Jak się z nimi zaprzyjaźnisz przy rakii , to nie będziesz chciał wracać, jak ja. :D
 PM off
pazur lubi ten post.

#14 PostWysłany: 14 Lip 2014 15:39 

szukam sprawdzonego noclegu na Rodos i najfajniej w samym miescie Rodos dla 4 osob nastawionych na plażowanie i imprezowanie w terminie 21-28.07 ;)

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 15 Lip 2014 12:48 
Awatar użytkownika

Poszukaj: http://www.hotelscombined.com/Place/Rhodes.htm Od siebie mogę polecić Esperia Hotel Rhodes.

#16 PostWysłany: 15 Lip 2014 17:26 

timon napisał(a):
szukam sprawdzonego noclegu na Rodos i najfajniej w samym miescie Rodos dla 4 osob nastawionych na plażowanie i imprezowanie w terminie 21-28.07 ;)

Pozdrawiam

W tym terminie to raczej super cen nie ma. W zeszłym roku w sierpniu też szukałem i wszystko w Rodos Town kosztuje ok 50 euro za dwójkę. Ostatecznie wylądowałem w hotelu "Helena"

http://www.booking.com/hotel/gr/helena-rhodes.pl.html?aid=311097;label=helena-rhodes-9E6d7*ezgAxHHyrMoykW_QS27024391817%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=d937e48dcd9aa64c66a44218c9c8c0a5;dcid=1;ucfs=1;srfid=7bb88493e72d3543a63125742d0edee74315a7c9X1

Bardzo dobre , obfite śniadania, winda, basen za te " 5 dych" ;) "Przewaletowało" też dziecko w cenie .
 PM off  

#17 PostWysłany: 15 Lip 2014 23:21 

Away napisał(a):
Poszukaj: http://www.hotelscombined.com/Place/Rhodes.htm Od siebie mogę polecić Esperia Hotel Rhodes.

fajny portal!

Jaca, podana przez Ciebie kwota była by jak najbardziej akceptowalna bo i hotel bardzo przyjemny z tego co widze. Trafiłem bilety na czarter w fajnej cenie bo 390 zł za osobę w dwie strony z bagażem itp. Na hura hop zorganizowałem przelot i teraz próbuje sklecić sam hotel. Mam fajna ofertę za 3200 na 4 osoby tylko bez wyżywienia. Nie jestem pewien czy kiedyś kogoś zle zrozumiałem ale czy jest możliwość wykupienia wyżywienia chociażby w innym hotelu na czas wypoczynku? Ktos byc możee sie z tym spotkał?
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 16 Lip 2014 08:29 

Trochę mnie dziwi w czym problem. Znalazłeś miejscówkę, która Ci odpowiada, to po co szukać innego hotelu, żeby tam chodzić na obiadki.W Rodos Town jest zatrzęsienie różnych knajpek. Codziennie możesz zmieniać miejsce. Miasto zajmuje północny cypel wyspy. Zasada jest taka. Im dalej od tego miejsca i portu na południe tym lepiej i taniej.
Wchodź w boczne uliczki już prawie na peryferiach. Tam dobrze zjesz z miejscowymi. I na pewno smaczniej, niż w jakimś hotelu. ;)
 PM off  

#19 PostWysłany: 16 Lip 2014 11:37 

sprawa zamknieta, zarezerwowałem dwa pokoje w starym mieście. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 04 Lut 2015 12:15 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Polecam blisko starego miasta 150-cio letnie mieszkanko, w ulicy obok duży darmowy parking, no i najważniejsze złoty właściciel :D
Codziennie jakieś podarki nam znosił, własne pomarańcze, oliwę, miód, jakąś flaszeczkę.

Pierwszej nocy dotarliśmy dopiero ok. 23 po całym dniu w podróży, a za 15 minut przychodzi córka właściciela i niesie gorące tosty dla całej rodzinki. :)

http://www.booking.com/hotel/gr/archont ... ka.pl.html

Płaciłem 30 EUR za całe 100 metrowe mieszkanie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości