Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 351 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Majorka - nocleg
#201 PostWysłany: 24 Kwi 2014 15:50 

Chcemy wyjechać z rodziną na Majorkę od 13 do 23 czerwca... czukamy noclegu - 4 osoby.. chyba ma południu wyspy, gdyż przylatujemy ok północy więc musimy wziąć taksókę... jakie są ceny taksówek? czy ktoś zna jakiś dobry hotel, apartament, czy może w miare tani ośrodek wypoczynkowy z wyżywieniem?
 Profil Relacje PM off  

Egzotyka i tropiki zimą ☀️🌴 Egzotyczny Mauritius za 2451 PLN (loty + noclegi) 😎💙 Egzotyka i tropiki zimą ☀️🌴 Egzotyczny Mauritius za 2451 PLN (loty + noclegi) 😎💙
Sardynia wiosną za 559 PLN 😎🌊 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙💦 Sardynia wiosną za 559 PLN 😎🌊 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙💦
#202 PostWysłany: 24 Kwi 2014 15:59 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
olia2603 napisał(a):
Chcemy wyjechać z rodziną na Majorkę od 13 do 23 czerwca... czukamy noclegu - 4 osoby.. chyba ma południu wyspy, gdyż przylatujemy ok północy więc musimy wziąć taksókę... jakie są ceny taksówek? czy ktoś zna jakiś dobry hotel, apartament, czy może w miare tani ośrodek wypoczynkowy z wyżywieniem?

Nie odpowiem na temat noclegów ale w kwestii transportu - nie wiem jak plany macie na te 10 dni ale grzechem byłoby w takim czasie nie zwiedzić praktycznie całej wyspy. Może więc wypożyczenie autka? W 4 osoby to już może być całkiem sensowna opcja.

#203 PostWysłany: 24 Kwi 2014 16:19 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 206 956
olia2603 napisał(a):

Unikajcie s'Arenal, to mieścina wódka w wiadrach płynąca:) Bardzo przyjemna z kolei dla pobytu rodzinnego jest np. Cala d'Or.
Pomysł Poprzednika z wypożyczeniem auta jest bardzo dobry.

#204 PostWysłany: 24 Kwi 2014 16:31 

Nie polecacie się osiedlać s'Arenal a gdzie w Palmie i okolicach byście polecieli ? Szukałem noclegów i czy ceny zaczynają się od 80zł/os wzwyż ?? Czy tylko ja takie znajduje w okresie czerwiec ? Gdzie polecacie szukać tanich przyzwoitych noclegów ...na portalach typu booking, trivago itp. czy inne bardziej polecacie ?
 Profil Relacje PM off  

#205 PostWysłany: 25 Kwi 2014 12:35 

ja szukam na airbnb ) jestem zadowolona z tego serwisu !
 Profil Relacje PM off  

#206 PostWysłany: 25 Kwi 2014 14:13 

Loty: 47
Kilometry: 49 067
niebieski
Rezerwowałem 2 hotele (rodzina 2+2, wymóg konieczny - śniadania).
Hotel Balear najtaniej wyszło na ebookers.de
oraz
Apartamentos Carlos V najtaniej na booking.com

Trochę się naszukałem i akurat te spełniły moje wymagania co do ceny/jakości/lokalizacji.
 Profil Relacje PM off  

#207 PostWysłany: 25 Kwi 2014 14:36 
Awatar użytkownika

Loty: 32
Kilometry: 46 097
niebieski
olia2603 napisał(a):

Zamiast taksówki przejrzyj oferty transferów, na dalszych trasach powinno się lepiej opłacać:
http://www.a2btransfers.com/pl
http://pl.resorthoppa.com

Moje podróże: https://podroze-podroze-podroze.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

#208 PostWysłany: 26 Kwi 2014 09:58 

ja również przylatuję koło północy, mam 10 dniowy pobyt. Hotel planuję zarezerwować w Sa Coma, teraz problemem pozostaje do niego dojechać, przeglądałem transfery i wychodzi +/- 20eur od osoby, więc niespecjalnie..pytanie czy mając 24 lata i kartę debetową jestem w stanie zarezerwować samochód bez bardzo wysokiej ceny?

#209 PostWysłany: 26 Kwi 2014 10:10 
Awatar użytkownika

Loty: 126
Kilometry: 294 821
niebieski
kabza napisał(a):
ja również przylatuję koło północy, mam 10 dniowy pobyt. Hotel planuję zarezerwować w Sa Coma, teraz problemem pozostaje do niego dojechać, przeglądałem transfery i wychodzi +/- 20eur od osoby, więc niespecjalnie..pytanie czy mając 24 lata i kartę debetową jestem w stanie zarezerwować samochód bez bardzo wysokiej ceny?

Spokojnie zarezerwujesz auto kartą debetową, co do wieku to jest różnie, ale generalnie wymagany jest wiek minimum 21 lat i prawo jazdy minimum rok.
Dwa razy korzystałem z Vanrell - warunki jak powyżej, ale nie wiem czy jest jakaś dopłata do ubezpieczenia poniżej 25 lat, chyba nie bo regulamin o tym nie wspomina
https://rentacarvanrell.com/en/bookings ... jorca.html
Zobacz jeszcze http://www.recordrentacar.com
U nich jest dopłata, ale nie zabija :)
Drivers younger than 25 years old or with a driving license between 1 and 4 years, must pay an extra of 4,45€ (taxes included) per day, maximum 49,90€ (taxes included) per rental.
 Profil Relacje PM off  

#210 PostWysłany: 27 Kwi 2014 00:31 

Loty: 94
Kilometry: 139 004
Polecam Hotel Manaus w El Arenal. Zadecydowała cena w szczycie sezonu, ale hotel okazał się naprawdę dobry.
Bardzo dobre jedzenie, urozmaicone, krewetki, owoce morza, małże, paella, niewielki ale czysty basen, uprzejma obsługa, codzienne sprzątanie.
Sama miejscowość to dobry punkt wypadowy do zwiedzania wyspy.
 Profil Relacje PM off  

#211 PostWysłany: 27 Kwi 2014 01:01 

niebieski
Witam. Ja 14.04 zarezerwowałem pokój czteroosobowy w Santa Ponsa na dwa noclegi, 30.05-01.06 za całe ...30 euro za całość. Płatność na miejscu i...bezpłatna anulacja. Dodam, że z widokiem na Morze. Pozdrawiam

#212 PostWysłany: 05 Maj 2014 12:05 

Witam,

zdecydowałem się na pobyt w pensjonacie Sa Coma (http://www.noclegi-majorka.pl/apartamen ... #Pensjonat).

Termin: 11.06-18.06 ( wylot wieczorem z Krakowa i powrót pod wieczór do Krakowa )

Mam pytanie, czy ktoś jedzie w tym czasie również do Sa Comy?

Jedziemy we dwoje, a za transport z i na lotnisku trzeba zapłacić 100 euro ( taksówką 200 euro ) i chętnie byśmy to rozbili na jeszcze jedną parę, wtedy każdy zaoszczędzi :)

Prosiłbym o info, lot z krakowa w tym terminie na prawdę tani - kupiliśmy dwa bilety za ~950 zł.
 Profil Relacje PM off  

#213 PostWysłany: 07 Maj 2014 20:48 

Witajcie,

Czy może ktoś polecić noclegi w miejscowości El Arenal?
 Profil Relacje PM off  

#214 PostWysłany: 07 Maj 2014 20:58 
Moderator forum

Witam na forum
przenoszę twój post z "Promocji"
Proszę - przeszukaj najpierw np ten dział , gdybyś potrzebowała więcej info, sprecyzuj jakiego typu noclegu szukasz (il. osób, ceny od/do, termin itd)

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#215 PostWysłany: 07 Maj 2014 21:00 

wskazane jest również kliknięcie na "szukaj"
search.php?keywords=el+arenal&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj
 PM off  

#216 PostWysłany: 21 Maj 2014 09:04 

niebieski
A w samej Palmie co aktualnie polecacie, tak na 4 noce?
[color=#0000FF]
 Profil Relacje PM off
grilu1991 lubi ten post.

#217 PostWysłany: 22 Maj 2014 17:15 

Witam serdecznie , wraz z 3 znajomych planujemy lot na Majorke w terminie od 23.06.2014 . Możecie polecić fajny i niedrogi hotel/hostel dla 4 studentów ? :) Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#218 PostWysłany: 08 Cze 2014 12:55 

Loty: 82
Kilometry: 97 797
niebieski
praktykował ktoś z was spanie w wypożyczonym samochodzie?
nie było by problemów ze znalezieniem odpowiedniego miejsca na uboczu i z bezpieczeństwem ?
 Profil Relacje PM off  

#219 PostWysłany: 10 Cze 2014 18:23 

Czesc. Ja praktykowalem dwa wyjazdy spanie tam w aucie. Nie ma zadnego problemu. Na calej Majorce spalismy w roznych miejscach. W Palmie mozesz zaraz jak sie wjezdza do Palmy od strony lotniska to jest taki nie duzy parking jest tam w dzien koles parkujacy auta za euraska symbolicznego ale to tak jak nasze zule jak nie dasz nic sie nie stanie. Nawet recznik i gatki jak suszysz na lusterkach przez noc nikt Ci nie ukradnie :)
 Profil Relacje PM off
manchild lubi ten post.

#220 PostWysłany: 15 Cze 2014 12:11 
Awatar użytkownika

Loty: 68
Kilometry: 170 743
niebieski
Jestem świeżo po powrocie z Majorki ;)

Spalismy w apartamentach "Duvabitat Appartments" w Port de Pollenca. Szczerze polecam ten obiekt, był lepszy niż się spodziewałam. Rezerwowałam przez booking. Podróżowaliśmy w 6 osób, dostaliśmy apartament z 2 sypialniami + 2 łózka w salonie. Do dyspozycji 2 baseny, siłownia, sauna (to wliczone w cenę), możliwość wykupienia wyżywienia. Bardzo miły i pomocny personel. Niedaleko 2 markety Eroski. Jak dla mnie relacja jakość/cena - rewelacja.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 351 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości