Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2069 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 104  Następna
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 27 Mar 2014 22:27 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 259
Kilometry: 313 227
Założyłem nowy temat żeby nie robić bałaganu w temacie z łańcuszkiem i kodami.
Czy jest jakaś minimalna kwota na którą osoba która zarejestrowała się z naszego linka musi dokonać rezerwacji żeby nam wpadł bonus za nią ? Oraz czy po jakimś czasie bonus w związku z poleceniem przepada czy jest on bezterminowy ?

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 21 Maj 2014 21:08, edytowano w sumie 1 raz
uzupełnienie zakresu pytań w temacie
 Profil Relacje PM off  

Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥 Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥
Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥 Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥
#82 PostWysłany: 27 Mar 2014 22:58 

niebieski
"Kupony zachowują ważność przez trzy lata od chwili ostatniego dodania środków na podróże na Twoje konto"
Minimalna kwota rezerwacji to 75$ z opłatami, może być opłacone kodem/środkami z poleceń.
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 27 Mar 2014 23:07 
Awatar użytkownika

hmm, a ja nie widzę polskiego tekstu, a po angielsku jest trochę inaczej: "Travel credits expire after three years from the date that they are issued."
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 27 Mar 2014 23:12 

niebieski
rzeczywiście, polska wersja bardziej korzystna.
https://www.airbnb.pl/help/question/84
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 27 Mar 2014 23:18 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 259
Kilometry: 313 227
A czy kwota 75$ do rezerwacji jest również niezbędna by wpadło mi 76 zł za rejestracje z mojego linka polecającego czy np gdy osoba zarezerwuje nocleg na kwotę mniejszą niż 75 $ to również dostanę bonus ?
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 27 Mar 2014 23:25 

niebieski
"Gdy Twój znajomy zakończy rezerwację kwalifikowaną jako gość, otrzymujesz 25$." więc poniżej 75$ - brak bonusu
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 27 Mar 2014 23:28 
Awatar użytkownika

Mnie właśnie wpadła pierwsza kasa za polecenie więc rzeczywiście działa :)
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 27 Mar 2014 23:31 

niebieski
Fakt, że działa nie podlega dyskusji;)
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 27 Mar 2014 23:33 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
ja mam inne pytanie,
zarezerwowałem po znizce z kuponem (rygorystyczne warunki anulacji),
jeżeli odwołam to trace polowa z 12 (PLN) koszt rezerwacji, czy 250 koszt bez kuponu

/ dobry temat

#90 PostWysłany: 28 Mar 2014 00:17 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
niebieski
klapio napisał(a):
Oraz czy po jakimś czasie bonus w związku z poleceniem przepada czy jest on bezterminowy ?

Z tego co czytałem to jest kasa jest ważna 3 lata od ostatniego polecenia ;)

"Podróż nie kwalifikuje się także wówczas, jeśli to Ty jesteś w niej gościem lub gospodarzem lub jeśli zarówno gość, jak i gospodarz zostali przez Ciebie poleceni, a dokonali rezerwacji między sobą. Kupony zachowują ważność przez trzy lata od chwili ostatniego dodania środków na podróże na Twoje konto."

#91 PostWysłany: 28 Mar 2014 00:31 

niebieski
RaDiDaM napisał(a):

Dodanie środków następuje po odbyciu noclegu przez poleconego, a nie w momencie polecenia. No i zapis na anglojęzycznej stronie brzmi nieco inaczej, o czym pisał Saul, pytanie którego należy się trzymać (pewnie tego po angielsku)
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 28 Mar 2014 00:49 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
niebieski
niciej napisał(a):
RaDiDaM napisał(a):

Dodanie środków następuje po odbyciu noclegu przez poleconego, a nie w momencie polecenia. No i zapis na anglojęzycznej stronie brzmi nieco inaczej, o czym pisał Saul, pytanie którego należy się trzymać (pewnie tego po angielsku)

Tzn o to mi chodziło, tylko źle się wyraziłem. Jest tak jak mówisz, kwalifikowana rezerwacja + odbycie wizyty = kasa na koncie 76 zł. I od tego momentu 3 lata ;)

#93 PostWysłany: 02 Kwi 2014 16:30 

czy da sie skorzystać jeszcze z tej zniżki??..w ogóle nie jestem w temacie jak zrobić by mieć nocleg taniej na airbnb .jestem w trakcie szukania noclegu na tym portalu,już sie zarejestrowałem,zweryfikowany jestem(jeszcze tylko dowód) i mam już jakieś informacje od gospodarza mieszkania które wybrałem,że moge już wykonać rezerwacje.Co zrobić by mieć taniej..
A tak przy okazji.Mam troche obaw przed takim zamieszkaniem-czy ktoś mnie nie wystawi??(pierwszy raz przez airbnb)...czy słuszne??? dodam że wybieram tylko najbardziej zweryfikowane oosoby
 Profil Relacje PM off  

#94 PostWysłany: 02 Kwi 2014 16:38 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 384
Kilometry: 547 133
Najbardziej zweryfikowani cię nie wystawią, mniej zweryfikowani też raczej nie, nie ma w tej chwili działającego kodu do airbnb, poza 19 euro na start. Szukaj na forum tego tematu-łańcuszka.
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 03 Kwi 2014 08:29 

no to super, odwołałi mi rezerwację na 20h przed.... co mogę zrobić poza tym formularzem kontaktowym? ktoś z Was łączył się z Nimi telefonicznie?
"

Witajcie xxx i xxx ,

Nieustannie monitorujemy zarówno same rezerwacje, jak i interakcje między użytkownikami Airbnb. Zauważyliśmy, że rezerwacja HT33CH wydaje się nie być autentyczna. W rezultacie, została ona anulowana, a płatność zwrócona. Jeśli popełniliśmy błąd, skontaktuj się z nami możliwie najszybciej. Jeśli nie był to błąd, mamy nadzieję, że nasze motywy ochrony integralności strony są zrozumiałe.

Pozdrawiamy,
Zespół Airbnb"
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 03 Kwi 2014 08:47 

norbi071 napisał(a):
no to super, odwołałi mi rezerwację na 20h przed.... co mogę zrobić poza tym formularzem kontaktowym? ktoś z Was łączył się z Nimi telefonicznie?
"

Witajcie xxx i xxx ,

Nieustannie monitorujemy zarówno same rezerwacje, jak i interakcje między użytkownikami Airbnb. Zauważyliśmy, że rezerwacja HT33CH wydaje się nie być autentyczna. W rezultacie, została ona anulowana, a płatność zwrócona. Jeśli popełniliśmy błąd, skontaktuj się z nami możliwie najszybciej. Jeśli nie był to błąd, mamy nadzieję, że nasze motywy ochrony integralności strony są zrozumiałe.

Pozdrawiamy,
Zespół Airbnb"

kontaktowałem się na wskazany wyżej nr. telefonu:
Kod:
poniżej namiar na tani polski nr. telefonu
22 30 72 000
rozmowa z konsultantem w sprawach awaryjnych tylko po angielsku

konsultant zajmuje się takimi sprawami jak twoja
 PM off  

#97 PostWysłany: 03 Kwi 2014 08:56 

norbi071 napisał(a):
no to super, odwołałi mi rezerwację na 20h przed.... co mogę zrobić poza tym formularzem kontaktowym? ktoś z Was łączył się z Nimi telefonicznie?"

A gdzie miales ta rezerwacje? W obrebie tego samego kraju?
 PM off  

#98 PostWysłany: 03 Kwi 2014 08:58 

Anonymous napisał(a):
norbi071 napisał(a):
no to super, odwołałi mi rezerwację na 20h przed.... co mogę zrobić poza tym formularzem kontaktowym? ktoś z Was łączył się z Nimi telefonicznie?"

A gdzie miales ta rezerwacje? W obrebie tego samego kraju?

w Polsce
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 03 Kwi 2014 09:00 

norbi071 napisał(a):
w Polsce

A ta rezerwacja jest "ozdobiona" jakas wczesniejsza/pozniejsza korespondencją z hostem? Czy po prostu zarezerwowałeś na ślepo a host klepnął?
 PM off  

#100 PostWysłany: 03 Kwi 2014 09:02 

Anonymous napisał(a):
norbi071 napisał(a):
w Polsce

A ta rezerwacja jest "ozdobiona" jakas wczesniejsza/pozniejsza korespondencją z hostem? Czy po prostu zarezerwowałeś na ślepo a host klepnął?

oczywiście, że jest. problem może być taki że kolega miał dzień później rezerwację w tym samym i płacił moją kartą...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2069 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 104  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości