Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Kontakt telefoniczny z Wizzair

kontakt-telefoniczny-z-wizzair,15,23835

Telefon alarmowy (skasowane loty/zmiana godzin)
22 128 49 05

Tani numer ogólny do Wizzair:
32 213 29 16

wizzair-zakup-biletow-odprawa,225,46492

Zwrot pieniędzy na konto / kartę / wizzair / zwrot za bilet
viewtopic.php?f=15&t=20384&p=1320536#p1320278

Doładowanie konta
pytania-doladowania-konta-itd,181,24060

Przepisanie bagażu rejestrowanego na drugą osobę w rezerwacji- możliwe -> dzwoń do callcenter

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 269  Następna
Autor Wiadomość
#501 PostWysłany: 11 Gru 2013 17:15 

Witam,
pytanie do wyjadaczy wizz. Czy jest mozliwe przesiąść się na lotnisku w Bukareszcie z jednego lotu wizzair (przylot 11.15) na wylot z tego samego lotniska 12.05 . Czas do regulaminowego zamkniecia bramek (pół godziny przed odlotem) tylko 20min. ?
Podrużuję z dużym bagażem podręcznym to jedna z przesiadek tur. Więc pytam czy wogóle warto coś takiego rozważać.
Pzdr
 Profil Relacje PM off  

Oman tanio 🕌🐪 Loty z Warszawy i 8 nocy w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1866 PLN Oman tanio 🕌🐪 Loty z Warszawy i 8 nocy w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1866 PLN
Kraj Basków okołoweekendowo za 919 PLN 😍☀️ Bezpośrednio z Warszawy + ⭐⭐⭐ hotel IHG 👏 Kraj Basków okołoweekendowo za 919 PLN 😍☀️ Bezpośrednio z Warszawy + ⭐⭐⭐ hotel IHG 👏
#502 PostWysłany: 13 Gru 2013 20:49 

Szykuje mi się lot Wizzairem, nie wiem jeszcze jaki bagaż zabiorę (będziemy w 3 osoby - nie wiem, czy każdy weźmie duży podręczny, czy złączymy je na jeden rejestrowany). Czy mogę teraz zakupić bilety bez bagażów, a dopiero później zdecydować czy dokupię 3 duże podręczne bądź 1 rejestrowany?
 Profil Relacje PM off  

#503 PostWysłany: 13 Gru 2013 21:05 

Loty: 1080
Kilometry: 1 068 671
platynowy
Tak, możesz kupić teraz same bilety, a bagaże dokupić później.

#504 PostWysłany: 13 Gru 2013 23:31 

niebieski
11. XII 6.10 z KTW do Dortmundu. Wizz.
Boarding zakończony i nagle wywołują pasażera: "Pasażer Jacek X proszony o zgłoszenie się do personelu pokładowego".
Cisza.
Ponowny komunikat: "Pasażer Jacek X albo Stanisław X proszony o zgłoszenie się do personelu pokładowego".
Wstaje gość z tyłu samolotu, przechodzi do przodu i okazuje się, że miał rezerwację na lot popołudniowy w tym samym dniu. Jakim cudem wpuścili go na pokład - nie wiem. Pan Jacek vel Stanisław bierze manele i wychodzi, żadne tłumaczenia nie pomagają.
I teraz najciekawsze. Stewart informuje, że mogą przewieźć bagaż podręczny, co do którego mają pewność... że może lecieć. Sprawdzają czy Jacek vel Stanisław zabrał wszystko co wniósł na pokład. Miła Pani z różową pręgą wzdłuż kręgosłupa na żakiecie otwiera wszystkie schowki nad głowami a steward prosi wszystkie Grossmuters o wyjęcie swojego bagażu ze schowków. W sumie dość sprawnie, jakieś 10-12 minut i po temacie.
Podobno takie procedury. Bombki choinkowe muszą lecą tylko z właścicielem....

#505 PostWysłany: 14 Gru 2013 19:19 

Sudoku napisał(a):
Tak, możesz kupić teraz same bilety, a bagaże dokupić później.

To super. Dzięki za odp.
 Profil Relacje PM off  

#506 PostWysłany: 17 Gru 2013 20:37 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Chcę dokupić bagaż na na lot z Włoch do Polski, wizzair liczy sobie za taką przyjemność w wysokim sezonie niby 126 zl. Natomiast kiedy wybieram dodaj bagaż, automatycznie dodaje mi cenę 30 euro, przy zmianie na pln wychodzi ponad 132 zl. Ktos wie jak to obejsc, zeby bylo 126? Dodam, że informacja jest dość pilna, bo lot już jutro.
 Profil Relacje PM off  

#507 PostWysłany: 17 Gru 2013 20:51 

w wizzair musisz zapłacić tyle, ile wyliczyło po ich kursie przewalutowania
 PM off  

#508 PostWysłany: 17 Gru 2013 20:54 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
kredka napisał(a):
Chcę dokupić bagaż na na lot z Włoch do Polski, wizzair liczy sobie za taką przyjemność w wysokim sezonie niby 126 zl. Natomiast kiedy wybieram dodaj bagaż, automatycznie dodaje mi cenę 30 euro, przy zmianie na pln wychodzi ponad 132 zl. Ktos wie jak to obejsc, zeby bylo 126? Dodam, że informacja jest dość pilna, bo lot już jutro.

Jeśli lot jest z Włoch do Polski to nic nie zdziałasz bo bazową walutą dla tego bagażu będzie euro.

#509 PostWysłany: 17 Gru 2013 20:57 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Ok, dzięki.
 Profil Relacje PM off  

#510 PostWysłany: 20 Gru 2013 23:53 
Awatar użytkownika

Gleba3 napisał(a):
Mikolaj2206 napisał(a):
Witam,
niestety wygląda na to że Wizz zrobił mnie w ***** i zmienił zimowy rozkład lotów. Moja sytuacja wygląda następująco:
1. Mam bilety z Poznania do Bergamo na 11 stycznia na godzinę 7 rano.
2. Kupilem bilety powrotne tego samego dnia z Bergamo do Warszawy na 21.55.

Wie ktoś co w takiej sytuacji mogę zrobić?

PS. Wiem, że Wizz pewnie zwróci mi za bilety Bergamo-Warszawa, ale mnie to średnio interesuje bo pozostałe moje bilety (Poznań-Bergamo) też są bezużyteczne bez tego lotu powrotnego..

Co to za firma, żeby takie jaja robić..

Mi w podobnej sytuacji oddali kasę za obie rezerwacje. Miałem Poznań - Skavsta i Skavsta - Gdańsk. Zmienili jedną rezerwację, kasę oddali za obie. W formularzu reklamacyjnym napisałem, że chcę kasę za obie i oddali za obie na konto Wizz +20% (tak chciałem).

Mam podobną sytuacje w związku z tym ze Wizz zmienił większość rozkładu letniego z Wrocławia. Kupiłem WRO-TRF na 7 czerwca, co zostało zmienione na 6 czerwca. Powrót kupiłem tego samego dnia (tj. 7 czerwca) TRF-POZ i tej rezerwacji (przynajmniej jeszcze) nie zmienili. Wiadomo wypad miał być jednodniowy co w tym momencie nie ma sensu. Czy udało się do tej pory komuś uzyskac zwrot pieniędzy, może być na konto Wizz, za obie rezerwacje (w przypadku takiej jednodnówki) pomimo zmiany tylko jednej trasy?. Jak narazie jest tylko jeden taki przypadek, zacytowany powyżej. Jest jakaś szansa? Udało się komuś?
 Profil Relacje PM off  

#511 PostWysłany: 21 Gru 2013 06:33 

niebieski
tadziu04 napisał(a):
Wizz zmienił większość rozkładu letniego z Wrocławia. Kupiłem WRO-TRF na 7 czerwca, co zostało zmienione na 6 czerwca. Powrót kupiłem tego samego dnia (tj. 7 czerwca) TRF-POZ i tej rezerwacji (przynajmniej jeszcze) nie zmienili. Wiadomo wypad miał być jednodniowy co w tym momencie nie ma sensu. Czy udało się do tej pory komuś uzyskac zwrot pieniędzy, może być na konto Wizz, za obie rezerwacje (w przypadku takiej jednodnówki) pomimo zmiany tylko jednej trasy?. Jak narazie jest tylko jeden taki przypadek, zacytowany powyżej. Jest jakaś szansa? Udało się komuś?

Tak, czasami się udaje.
Zadzwoń pod tani numer Wizza.
 Profil Relacje PM off  

#512 PostWysłany: 24 Gru 2013 20:11 

dobry wieczór,

miałbym pytanie jak dokonać przedłużenia konta Wizzdiscount. Dostałem maila, w którym było info o rabacie 5 euro oraz wskazówce, że można to zrobić tylko przy kolejnej rezerwacji.

Próbując dokonać zakupu kolejnego biletu nie ma możliwości przedłużenia będąc zalogowanym. W momencie kupowania biletu i wyboru wizzdiscount jest cena za tą usługę 130 zł, a po zalogowaniu się na konto z koszyka jest usunięty wizzdiscount na 130 zł.

Czy mam rozumieć, że dopiero będzie to możliwe po wygaśnięciu obecnego okresu? Jeśli tak to po co informują, że konto aktywne będzie dalej na kolejne 12 miesięcy liczone od daty wygaśnięcia nawet w przypadku wcześniejszego przedłużenia. Przedłużyć się nie da.

tomek_k

P.S. Czy zakup biletu na kolejne miesiące po okresie ważności konta w cenie z ulgą może spowodować, że nie mając już aktywnego wizzdiscount będą chcieli ode mnie dopłaty na lotnisku? Nie jest obeznany w regulacjach Wizza, dlatego to może dziwne pytanie.
 Profil Relacje PM off  

#513 PostWysłany: 24 Gru 2013 22:34 

niebieski
tomek_k napisał(a):
Czy zakup biletu na kolejne miesiące po okresie ważności konta w cenie z ulgą może spowodować, że nie mając już aktywnego wizzdiscount będą chcieli ode mnie dopłaty na lotnisku?

Nie, skoro wizz discount jest aktywny podczas zakupu biletu jest on ważny w niższej cenie, nie ma znaczenia czy WDC jest aktywny w dniu podróży.
 Profil Relacje PM off  

#514 PostWysłany: 02 Sty 2014 12:08 

Witam,

Chciałam zakupić 3 bilety z WDC - w systemie są 2 bilety za 34 zł jak wybieram 3 pojawia się cena 54 - czy można jakoś dokonać rezerwacji np: osobno żeby zawsze była zniżka WDC - jak wiadomo ja też muszę być pasażerem 2 kolejne osoby nie posiadają karty Ma ktoś może jakiś sposób aby kupić np 2 bilety a potem 1 czy coś ?? proszę o pomoc
 Profil Relacje PM off  

#515 PostWysłany: 02 Sty 2014 12:11 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie da się.
 Profil Relacje PM off  

#516 PostWysłany: 02 Sty 2014 12:11 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Nie ma takiego sposobu
 Profil Relacje PM off  

#517 PostWysłany: 02 Sty 2014 12:13 

:( :( szkoda.. dziękuję za odp :)
 Profil Relacje PM off  

#518 PostWysłany: 02 Sty 2014 12:15 

jedyna szansa, że jeszcze później wrzucą więcej niż dwa bilety za 34 zł, ale to też może zadziałać w drugą stronę
 PM off  

#519 PostWysłany: 13 Sty 2014 21:45 

hej, czy ktoś z was miał taki przypadek, że udało mu się wydrukować kartę pokładową na lot Kutaisi - Warszawa? Sam już nie wiem, czy odprawia się on line, czy na lotnisku, bo udało mi się wydrukować kartę:)
 Profil Relacje PM off  

#520 PostWysłany: 13 Sty 2014 22:08 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
radekgdynia napisał(a):
hej, czy ktoś z was miał taki przypadek, że udało mu się wydrukować kartę pokładową na lot Kutaisi - Warszawa? Sam już nie wiem, czy odprawia się on line, czy na lotnisku, bo udało mi się wydrukować kartę:)

viewtopic.php?p=320826#p320826
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5371 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 269  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Kri$, piotrpaw oraz 7 gości