Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 638 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 32  Następna
Autor Wiadomość
#521 PostWysłany: 27 Mar 2013 00:15 

Ania&Piotrek: jest gdzieś jakiś zapis odnośnie tego czasu 4 godzin? Czy po prostu informacja zdobyta na miejscu?
 Profil Relacje PM off  

City break w Kraju Basków 🇪🇸🏙️ Bilbao okołoweekendowo za 789 PLN 😎 City break w Kraju Basków 🇪🇸🏙️ Bilbao okołoweekendowo za 789 PLN 😎
🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️ 🔥🚨 Warto 🚨🔥 Loty od 65 PLN w jedną stronę 😍 Grecja, Hiszpania, Albania, Włochy i Chorwacja ✈️
#522 PostWysłany: 27 Mar 2013 08:33 

Ja dzwonilłem na warszawski numer Emirates i powiedziano mi że jeśli czekamy 4h lub wiecej to przysługuje nam voucher na jedzenie. Wystarczy zgłosić się z biletem do Transfer Desk na lotnisku w Dubaju.
 Profil Relacje PM off  

#523 PostWysłany: 27 Mar 2013 10:06 

idzisz napisał(a):
Ania&Piotrek: jest gdzieś jakiś zapis odnośnie tego czasu 4 godzin? Czy po prostu informacja zdobyta na miejscu?

Tak potwierdzam, voucher przysługuje, jest do wykorzystania w kilku restauracjach na lotnisku, wybór spory od Mc Donalda poprzez knajpkę indyjską po 2-3 bary , ze szwedzkim stołem.
 Profil Relacje PM off  

#524 PostWysłany: 27 Mar 2013 10:10 

Aras333 napisał(a):
A myślałem że minimum 8 godzin a tu cztery, dzięki

8 godzin to minimum żeby otrzymać Dubai Connect, czyli wizę i hotel z pełnym wyżywieniem. Poniewważ korzystaliśmy z tego kilka dni temu powiem że samo wyjście z terminala, czyli odbiór wizy, i kolejka w paszportówce zajęły prawie 2 godziny. Wszędzie straszne kolejki były. Hotel Copthorne/Milenium to olbrzymi kompleks blisko terminala, jedzenie w nim całkiem smaczne. Sam hotel to mocne 3 gwiazdki. Blisko do stacji metra, może ze 150 m. Emirates zapewnia transport z terminala do hotelu i z powrotem
 Profil Relacje PM off  

#525 PostWysłany: 27 Mar 2013 10:28 

robson2 napisał(a):
Tak potwierdzam, voucher przysługuje, jest do wykorzystania w kilku restauracjach na lotnisku, wybór spory od Mc Donalda poprzez knajpkę indyjską po 2-3 bary , ze szwedzkim stołem.

A czy pamiętasz jakiej mniej więcej wartości był voucher? I czy można się było za to najeść czy raczej starczało tylko na kawę ;)

#526 PostWysłany: 27 Mar 2013 11:18 

asr napisał(a):
robson2 napisał(a):

A czy pamiętasz jakiej mniej więcej wartości był voucher? I czy można się było za to najeść czy raczej starczało tylko na kawę ;)

na voucherze nie było wartości, jest na jeden posiłek z piciem, emirates airlines daje naprawdę dużo jedzonka w samolotach w porównaniu do innych linii, i to całkiem smacznego, nie zgłodniejesz chyba aż tak przez te kilka godzin.
 Profil Relacje PM off  

#527 PostWysłany: 27 Mar 2013 12:17 

robson2 napisał(a):

8 godzin to minimum żeby otrzymać Dubai Connect, czyli wizę i hotel z pełnym wyżywieniem. Poniewważ korzystaliśmy z tego kilka dni temu powiem że samo wyjście z terminala, czyli odbiór wizy, i kolejka w paszportówce zajęły prawie 2 godziny. Wszędzie straszne kolejki były. Hotel Copthorne/Milenium to olbrzymi kompleks blisko terminala, jedzenie w nim całkiem smaczne. Sam hotel to mocne 3 gwiazdki. Blisko do stacji metra, może ze 150 m. Emirates zapewnia transport z terminala do hotelu i z powrotem

Ja leciałam w datach 11/12-19/20 marca, w obie strony miałam Dubai Connect, faktycznie jak piszesz hotel, organizacja, wyżywienie, na prawdę świetna sprawa. Dzięki temu udało nam się trochę zwiedzić Dubai w drodze powrotnej. Natomiast nam w obie strony załatwienie formalności na lotnisku wiza, odprawa etc zajęło może 10 minut. Kolejki były bardzo małe i szybko topniały. Ale spodziewam się kwestia momentu i nagromadzenia podróżnych. Lotnisko w Dubaiu to straszny młyn.
 Profil Relacje PM off  

#528 PostWysłany: 27 Mar 2013 14:33 

Być może dla światowych pytanie zabawne, ale zapytam: czy lotnisku W Dubaju prosperuje w całości przez całą dobę, czy w nocy jest tam cicho, wszystko zamknięte i tylko ekipę sprzątającą się widzi? ;-)
 Profil Relacje PM off  

#529 PostWysłany: 27 Mar 2013 14:52 

idzisz napisał(a):
Być może dla światowych pytanie zabawne, ale zapytam: czy lotnisku W Dubaju prosperuje w całości przez całą dobę, czy w nocy jest tam cicho, wszystko zamknięte i tylko ekipę sprzątającą się widzi? ;-)

Wszystko jest otwarte całą noc, knajpy sklepy, ludzi tylko mniej, w dzień masz tłumy.
 Profil Relacje PM off  

#530 PostWysłany: 27 Mar 2013 22:15 

hej~
mam wylot 12.04 z Wawa, trzynastego jesteśmy w Male - 4 osoby
czy są tutaj chętni na wspólny speedboat na Maafushi (mamy zarezerwowany Kaani Beach Hotel)
jeżeli tak to pls o kontakt: kinga.zwierzchowska@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

#531 PostWysłany: 27 Mar 2013 22:33 

Loty: 53
Kilometry: 121 490
Dubai Connect owszem przysluguje przy ponad 8 godzinach ale w tej promocji biletowej jest do wykorzystania tylko do 6 maja, niestety , a ja wracam 9 i juz mi nie przysluguje
Teraz jest promocja od 6 lutego przez 3 miesiące, zniesiono ograniczenie 1100 dol za bilet by dostac dubai connect. Normalnie takie sa warunki, kwota jednego biletu, postoj ponad 8 godz i nie moze byc innego polączenia do miejsca docelowego.
Swietnie ze wam sie udalo skorzystac z tej promocjii i wykorzystac to.

Jest jeszcze cos takiego jak Dubai Stopover, mozna w biurze emirates zarezerwowac jeden z hoteli oferowanych przez nich, dostaje sie wtedy w ceńie wize, transport z i na lotnisko i sniadanie w hotelu. Hotel dla 2 osob okolo 350 zl wiec tyle co wizy, tez mozna skorzystać.

Pozdr
G
 Profil Relacje PM off  

#532 PostWysłany: 28 Mar 2013 14:32 

mam pytanie do tych, którzy juz wrócili albo dokładnie rozplanowali swój wyjazd
na Maafushi będziemy 12 dni, zatrzymujemy się w Kaani
zastanawiam się jaką kwotę w przyblizeniu przeznaczyć na wycieczki, tak aby coś naprawdę zobaczyć
mozecie mi podać miejsca do których warto pojechac plus orientacyjne koszty?
skąd najlepiej wykupywać takie wyjazdy?

z góry Wam bardzo dziękuję,
Kinga
 Profil Relacje PM off  

#533 PostWysłany: 28 Mar 2013 14:45 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
robson2 napisał(a):
idzisz napisał(a):

Wszystko jest otwarte całą noc, knajpy sklepy, ludzi tylko mniej, w dzień masz tłumy.

Według mnie w nocy SĄ tłumy, ale jak w dzień ludzi jest jeszcze więcej, to musi być istna masakra :)
 Profil Relacje PM off  

#534 PostWysłany: 28 Mar 2013 15:07 

Mam pytanie do osób, które płyneły promem o 10 rano- czy one też odpływa z Villingili Ferry Terminal jak ten o 15.00?
 Profil Relacje PM off  

#535 PostWysłany: 28 Mar 2013 19:14 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
Tak, z tego samego miejsca.

Wróciłem właśnie z Areny (nocuję w Island Cottage) i tam mi powiedziano, że nie mogę dołączyć do wycieczki moich znajomych, którzy tam nocują.
Nie wiem, co tu się dzieje, ale niezłe przewały chodzą i zazdroszczę tym, którzy nie mieli z tym problemu..
 Profil Relacje PM off  

#536 PostWysłany: 28 Mar 2013 19:20 

:lol: :lol: :lol: a ktos dopiero pisał,ze z Areny bez problemu zabieraja innych :roll: :roll: :roll:
 Profil Relacje PM off  

#537 PostWysłany: 28 Mar 2013 19:21 

artom napisał(a):
Mam pytanie do osób, które płyneły promem o 10 rano- czy one też odpływa z Villingili Ferry Terminal jak ten o 15.00?

Czy ten prom płynie codziennie?
 Profil Relacje PM off  

#538 PostWysłany: 28 Mar 2013 19:28 

Loty: 7
Kilometry: 31 319
niebieski
Nie. 4 razy w tygodniu. Rozkład był publikowany w wątku o Malediwach i liście osób lecących do 15 czerwca.
 Profil Relacje PM off  

#539 PostWysłany: 28 Mar 2013 19:44 

Manuel-nie chce mi sie tam szperać-możesz powiedzieć w jakie dni?
 Profil Relacje PM off  

#540 PostWysłany: 29 Mar 2013 13:10 

Czy jezeli laduje o 8:30 to zdaże na ten prom o 10 ?? Dużo formalnosci jest na lotnisku ??
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 638 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 32  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości