Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 638 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następna
Autor Wiadomość
#561 PostWysłany: 04 Kwi 2013 12:53 

Kasia6555 napisał(a):
ok..teraz doczytałam.Ale z innymi pośrednikami tez tak jest,więc zobaczymy na miejscu.

kurcze nie wiem, ale agodzie już zapłaciłem więc moje pieniądze mają. wiem, mogę też anulować ale mam nadzieje, że agoda lepiej prowadzi sprawy bookowania
 Profil Relacje PM off  

Greckie wczasy na Zakintos 🏝️🌞 4* hotel z all inclusive przy samej plaży za 2299 PLN Greckie wczasy na Zakintos 🏝️🌞 4* hotel z all inclusive przy samej plaży za 2299 PLN
Cypr na przedłużony weekend za 589 PLN 🏝️🌞 Loty do Pafos + ⭐⭐⭐ noclegi Cypr na przedłużony weekend za 589 PLN 🏝️🌞 Loty do Pafos + ⭐⭐⭐ noclegi
#562 PostWysłany: 04 Kwi 2013 13:16 

Wez sobie kolego pod uwage to ,ze takich pijawek jak to okresliłes jest tutaj wiecej .Może były mniej wytrzymalsze na takie uwagi jak Twoje i przestały zadawać pytania na fotum tylko pisza na pw.Mi Twoje kontry w zupełnisci nie przeszkadzają,wiec bede zadawała tu jeszcze wiele pytań bo i wiele osób wtedy dostanie jakies wskazówki-a i Ty przy okazji.
Wiec prosze Cie bardzo-podaruj sobie wsadzanie nosa do tego watku .
 Profil Relacje PM off  

#563 PostWysłany: 04 Kwi 2013 13:18 

Nie rozumiem dlaczego tłumaczycie się jakiemuś nawiedzonemu mądrali.Obłęd....
Moderator kiedyś go ostrzegł...ale nie na długo to się zdało niestety..
--o-- Daruj sobie i leć już na te Seszele.Miłej podróży!!!!...a tak na marginesie ,to wcale bym się nie zdziwiła,gdybyś jeździł tylko palcem po mapie i po forach internetowych...
 Profil Relacje PM off  

#564 PostWysłany: 04 Kwi 2013 13:22 

Coniferka napisał(a):
Nie rozumiem dlaczego tłumaczycie się jakiemuś nawiedzonemu mądrali.Obłęd....
Moderator kiedyś go ostrzegł...ale nie na długo to się zdało niestety..
--o-- Daruj sobie i leć już na te Seszele.Miłej podróży!!!!...a tak na marginesie ,to wcale bym się nie zdziwiła,gdybyś jeździł tylko palcem po mapie i po forach internetowych...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 Profil Relacje PM off  

#565 PostWysłany: 04 Kwi 2013 14:59 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
Zostało mi bodaj 110 rufii malediwskich. Oddam za 0,5 litra Finki :)
Jestem z Trójmiasta.
Chętni? :)
 Profil Relacje PM off  

#566 PostWysłany: 04 Kwi 2013 15:37 

codriver napisał(a):
Zostało mi bodaj 110 rufii malediwskich. Oddam za 0,5 litra Finki :)
Jestem z Trójmiasta.
Chętni? :)

mi zostało 44,26 RF ale schowałam na pamiątkę a być może przyszłościowo :D
ale jakbym była w potrzebie to za finke bym brała 8-) zwłaszcza że to 1/3 ceny obiadu te 110 RF, albo 22 opakowania malediwskiego chilli!
 Profil Relacje PM off  

#567 PostWysłany: 04 Kwi 2013 20:42 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
To ja wolę nie wiedzieć, gdzie Ty te obiady jadłaś, bo za 110 rufii, to dwa obiady można było zjeść.
 Profil Relacje PM off  

#568 PostWysłany: 04 Kwi 2013 21:10 

codriver napisał(a):
To ja wolę nie wiedzieć, gdzie Ty te obiady jadłaś, bo za 110 rufii, to dwa obiady można było zjeść.

W cafe River na Hulhumale, bardzo dobre i bardzo malediwskie, czyli ostre. Srednio wydawalismy 250-300 RF wliczajac napiwek. Najadaly sie za te kwote 2 os zamawiajac po 2-3 rozne dania, milkshaki, soki i kawe lavazze. Wiec cena bardzo uczciwa. Poza tym to rownowartosc okolo 20 USD (300 RF) nie za wiele jak na dobry obiad dla. 2 os.
 Profil Relacje PM off  

#569 PostWysłany: 05 Kwi 2013 08:16 

czy ktos z Was sie orientuje czy w piatki sa organizowane wycieczki z Maafushi? czy jestesmy "zmuszeni" zeby siedziec na tej kolalnej wyspie?

mamy samolot z colombo na male w nocy i w male ladujemy o 1:30 myslicie ze to dobry pomysl czy lepiej szukac lotu w ciagu dnia...
 Profil Relacje PM off  

#570 PostWysłany: 05 Kwi 2013 08:22 

Z tego co pisał codriver w piątki nie ma wycieczek.
 Profil Relacje PM off  

#571 PostWysłany: 05 Kwi 2013 08:30 

now lasnie ale ta informacje przeczytalam tylko raz. nikt wiecej jej nie potwierdzil...
 Profil Relacje PM off  

#572 PostWysłany: 05 Kwi 2013 10:40 

może do zależy od hotelu...Jedna z osób -bardzo kompetentna-potwierdziła mi na pw,ze od niej z hotelu jechali w piatek na wycieczki.Może jeszcze jednak ktos sie wypowie?
 Profil Relacje PM off  

#573 PostWysłany: 05 Kwi 2013 10:50 

|...o...| napisał(a):
Zaleta tego mojego jezdzenia palcem po mapie i forach internetowych jest to ze nie zadaje glupich pytan jak wy obie i choc moge sobie pomarzyc od dalekich podrozach to staram sie zglebic te tereny do ktorych chcialbym pojechac czytajac na forach a nie meczac uzytkownikow 'malo opisow', 'gdzie sie wsadza karte kredytowa', 'czy resort otwarty' etc.

Post usera Kasia6555 podstrona 57 : "Manuel-nie chce mi sie tam szperać-możesz powiedzieć w jakie dni?" - itd. czyste lenistwo.

Moderator dostal moja odpowiedz ze nie jestem przywiazany ani do mojego nicka ani adresu, a tepienie glupoty i lenistwa nie jest obrazaniem drugiej osoby.

Tak zamotałeś tę wypowiedź(o błędach nie wspomnę),że "blondynka" nie zrozumiała...o co w tym poście chodzi...chyba tylko o pisanie o byle czym,i czepianie się wszystkiego,co ci wpadnie w oko!!
Kasia...jak Ty śmiałaś się zapytać o taką błahostkę???Skandal!!!Przeproś pana:) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#574 PostWysłany: 05 Kwi 2013 11:32 

:oops: :oops: :oops: :oops: o jak mi wstyd :oops: :oops: przepraszam :!: :!: :!: :!: :!: Ale fakycznie-O CO KAMAN?

:lol: :lol: :lol: :lol:
 Profil Relacje PM off  

#575 PostWysłany: 05 Kwi 2013 11:35 

Największy ubaw ma tu Moderator:) :P Boki zrywać!!! :lol: :lol: :lol:
 Profil Relacje PM off  

#576 PostWysłany: 05 Kwi 2013 12:10 

Forumowicz,który stara się nas tu obrazić napisał-Zaleta tego mojego jezdzenia palcem po mapie i forach internetowych jest to ze nie zadaje glupich pytan jak wy obie i choc moge sobie pomarzyc od dalekich podrozach to staram sie zglebic te tereny do ktorych chcialbym pojechac czytajac na forach a nie meczac uzytkownikow 'malo opisow', 'gdzie sie wsadza karte kredytowa', 'czy resort otwarty' etc.

Skoro przegladasz fora,to pewnie zauwazyłes,że ludzie nie tylko opisuja ale przede wszystkim zadaja pytania i dostają odpowiedzi,z których właśnie tacy jak Ty kozystają.Czyli nie ja tu jestem pijawka a taki upierdliwiec jak Ty.
Troche swiata zwiedziłam i to nie palcem po mapie i bardzo duzo przed podrozami z konwersacji z zyczliwymi ludzmi wyniosałam
 Profil Relacje PM off  

#577 PostWysłany: 05 Kwi 2013 21:12 

Dobrze, że wyjazd na Malediwy mam już za sobą, bo przedzieranie się poprzez gąszcz Waszych kłótni w celu znalezienia jakiś informacji graniczy z cudem. Proponuję obu stronom po prostu wrzucić na luz.
Jeśli chodzi o wycieczki w piątek- w moim hotelu nie było żadnych problemów, mieszkałam w Leisure.
 Profil Relacje PM off  

#578 PostWysłany: 11 Kwi 2013 08:59 

Dla lecących w maju!!!
Pojawiła się na Bookingu sekretna oferta-noclegi ze śniadaniami za 63 zł doba w Hotelu Leisure
link http://www.booking.com/hotel/mv/leisure ... 0618ba40X1
Przyda się?????? :P
 Profil Relacje PM off  

#579 PostWysłany: 11 Kwi 2013 11:13 

czyzby Kaani Beach hotel sie rozbudowywał......

https://pl-pl.facebook.com/kaanivillage
 Profil Relacje PM off  

#580 PostWysłany: 11 Kwi 2013 12:39 

nie śledziłam całego wątku - ale poprosiłabym o informacje na temat kandooma island. czy ktoś z Was był w resorcie lub ma jakieś informacje o pobycie oraz cenach. z góry serdecznie dziękuję! :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 638 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość