Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 638 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Następna
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 05 Lut 2013 19:26 

Z racji tego, że sporo osób dopytuje - płaciliśmy za bilety mniej niż 1100$, przesiadkę mamy od 13:00 28.03. do 07:30 29.03 (18h).
Radzę dzwonić, uzbroić się w cierpliwość, bo nie odbierają i pytać bezpośrednio, bo nie ma co bazować na tym, że ktoś napisał, że się nie należy :)
 Profil Relacje PM off  

Przedświąteczna wycieczka na Lazurowe Wybrzeże 🌊🎄 Loty do Nicei i hotel za 719 PLN 🇫🇷 Przedświąteczna wycieczka na Lazurowe Wybrzeże 🌊🎄 Loty do Nicei i hotel za 719 PLN 🇫🇷
Afryka mniej znana 😎 Loty do Namibii (z bagażem) od 2883 PLN 🔥😍 Afryka mniej znana 😎 Loty do Namibii (z bagażem) od 2883 PLN 🔥😍
 Temat postu: Re: Malediwy
#102 PostWysłany: 05 Lut 2013 22:05 

Jesli bedziesz miał te cenniki.....to podeslij je tu na forum......
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 06 Lut 2013 01:07 

Loty: 86
Kilometry: 133 664
niebieski
http://bezuzyteczna.pl/podwodna-restaur ... wach-22705

teraz sporo osób leci, może ktoś odwiedzi :D

#104 PostWysłany: 06 Lut 2013 10:40 

Ale nas pojechał ....

http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,133 ... et_za.html
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 06 Lut 2013 10:55 

Autor artykułu pewnie nigdy nie był poza Europą… chociaż z tymi Malediwami rzeczywiście nas trochę poniosło:) Maafushi to nie Phuket :) Ciekawe będą relacje pierwszych osób wracających z Maafushi.
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 06 Lut 2013 11:07 

Wyspa opanowana przez kilkudziesięciu Polaków, może wpadną na pomysł podniesienia cen żarcia, wycieczek..
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 06 Lut 2013 11:13 

no tak, i jeszcze pewnie zaczną sprzedawać alkohol ;)
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 06 Lut 2013 12:18 

Witam. Będziemy na Maafushi od 13.03 do 20.03 (5 osób) GH Picnic Inn. Też jesteśmy z "owczego pędu", ale wyszło nas to po ok. 3000 zł na głowę (przelot + pobyt BB). Jedzenie jak to podawał ktoś wcześniej, taniocha a gdyby się zostało w kraju to jeść też trzeba. Poza tym są niedrogie wycieczki na wyspy więc można korzystać. Nie wiem czy dobrze widzałem ale w zdjęciu jadłospisu z wcześniejszego posty widziałem PIWO!!!. Na miejscu jesteśmy chętni na współne wycieczki z innymi przebywającymi na wyspie w tym samym czasie.
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 06 Lut 2013 12:23 

Nikogo nie powinno interesować ile kto wydaje na wakacje. Każdy spędza tak czas jak lubi i gospodaruje sam swoimi wydatkami. Nikomu nic do tego.
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 06 Lut 2013 12:30 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
Ale prawda jest taka, że faktycznie pojawiło się sporo (nikomu nie ubliżając) laików, którzy cieszą się z kupionego biletu na koniec świata za 1500RT, ale za cholerę nie są gotowi i zdolni do samodzielnej organizacji takiej wyprawy. Jeżeli faktycznie ktoś pytał o autobusy na Malediwach (z tego co pisze autor artykułu), to faktycznie..
 Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 06 Lut 2013 16:30 

Oglądałem właśnie świeże fotki z północnej plaży Maafushi.
Wszystkie kobiety znajdujące się w wodzie i na plaży były w bikini.
Poza tym uporządkowali cały ten teren.
Wygląda o niebo lepiej niż wtedy kiedy ja byłem
Dodatkowo kolor wody jakiś taki wiele lepszy :)
Białego piachu nawieźli czy co? :):)
Serio wygląda to spoko
 Profil Relacje PM off  

#112 PostWysłany: 06 Lut 2013 16:34 

Świetna wiadomość :) podzielisz się linkiem do tych zdjęć? :)
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 06 Lut 2013 16:59 

Robot napisał(a):
Oglądałem właśnie świeże fotki z północnej plaży Maafushi.
Wszystkie kobiety znajdujące się w wodzie i na plaży były w bikini.
Poza tym uporządkowali cały ten teren.
Wygląda o niebo lepiej niż wtedy kiedy ja byłem
Dodatkowo kolor wody jakiś taki wiele lepszy :)
Białego piachu nawieźli czy co? :):)
Serio wygląda to spoko

wstaw proszę link do tych zdjęć
 Profil Relacje PM off  

#114 PostWysłany: 06 Lut 2013 17:06 

PawełWrocław napisał(a):
Świetna wiadomość :) podzielisz się linkiem do tych zdjęć? :)

Widziałem na laptopie u kontrahenta z Moskwy:)
Podejrzał, że grzebię sobie w tym temacie i zagadał.
Był tam już 3 razy. Świat jest mały
2 razy na Maafushi (biała muszelka) i raz na jakiejś wyspie na H.. której nazwy nie potrafiłem zapamiętać :)
Twierdził że dużo się zmieniło na plus przez ostatnie 2 lata pod względem "luźnej" turystyki.
Na zdjęciach widziałem dużo turystów na plaży.
Kiedyś zaledwie kilkanaście osób :)
W tle było widać prace wykończeniowe hotelu Kaani
 Profil Relacje PM off  

#115 PostWysłany: 06 Lut 2013 17:27 

może zdjęcia tych turystów to nie z Maafushi...... :?: :?: :?: :?: Hotele na Maafushi przy swoich ofertach tez maja piekne plaze i turystki w bikini......Ale z dugiej strony ,po co sie rozwodzic nad plaza na Maafushi skoro i tak całymi dniami bedzie sie poza wyspą :D :D :D :D :D Na wyspę bedziemy wracać na nocleg i na jedzonko w rozsadnej cenie......
 Profil Relacje PM off  

#116 PostWysłany: 06 Lut 2013 19:01 

Oczywiście, że najlepszy plan aby wykupić jak najwięcej wycieczek

Plaża północna:
http://images.tinypic.pl/i/00286/7fefd6lc49vc.jpg

"Plaża" południowa:
http://images.tinypic.pl/i/00286/nt7op2ng9jym.jpg
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 06 Lut 2013 19:39 

popowicz napisał(a):
Witam. Będziemy na Maafushi od 13.03 do 20.03 (5 osób) GH Picnic Inn. Też jesteśmy z "owczego pędu", ale wyszło nas to po ok. 3000 zł na głowę (przelot + pobyt BB). Jedzenie jak to podawał ktoś wcześniej, taniocha a gdyby się zostało w kraju to jeść też trzeba. Poza tym są niedrogie wycieczki na wyspy więc można korzystać. Nie wiem czy dobrze widzałem ale w zdjęciu jadłospisu z wcześniejszego posty widziałem PIWO!!!. Na miejscu jesteśmy chętni na współne wycieczki z innymi przebywającymi na wyspie w tym samym czasie.

My w tym samym czasie mamy zarezerwowany picnic przez boking.com. :) Martwi mnie jedna rzecz nie odpisują na maila z prośbą o potwierdzenie rezerwacji. Czy potwierdzałeś bezpośrednio u nich?
 Profil Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 06 Lut 2013 19:48 

Dibeks napisał(a):
popowicz napisał(a):

My w tym samym czasie mamy zarezerwowany picnic przez boking.com. :) Martwi mnie jedna rzecz nie odpisują na maila z prośbą o potwierdzenie rezerwacji. Czy potwierdzałeś bezpośrednio u nich?

ja w tym czasie z facetem w Kaani Beach i 20,03 chyba ruszamy do Male bo 21,03 wylot. moze razem jakies wycieczki ?? 8-)
 Profil Relacje PM off  

#119 PostWysłany: 06 Lut 2013 22:04 

malekula napisał(a):
Dibeks napisał(a):
popowicz napisał(a):

ja w tym czasie z facetem w Kaani Beach i 20,03 chyba ruszamy do Male bo 21,03 wylot. moze razem jakies wycieczki ?? 8-)

I my tez w tym samym czasie, juz 8 osób z tego co widzę będzie na Maafushi w terminie od 12.03-21.03. My dokładnie od 12.03 do 19.03, powrót 20.03 do Warszawy. Też jesteśmy chętni na wspólne podróżowanie:):) mój mail: zagrywka6@wp.pl
 Profil Relacje PM off  

#120 PostWysłany: 06 Lut 2013 22:24 

eve_slavko napisał(a):
Z racji tego, że sporo osób dopytuje - płaciliśmy za bilety mniej niż 1100$, przesiadkę mamy od 13:00 28.03. do 07:30 29.03 (18h).
Radzę dzwonić, uzbroić się w cierpliwość, bo nie odbierają i pytać bezpośrednio, bo nie ma co bazować na tym, że ktoś napisał, że się nie należy :)

to ja wracam do tematu usugi Dubai Connect Emirates. mam dobre wieści. Nasza rezerwacja była na mniej niż 1100 usd i udało się bez problemu (podając numer i termin ważności paszportów) zarezerwować usługę (transfer z & na lotnisko do hotelu, śniadanie, wiza).
Czas oczekiwania na połączenie ok 20 min. reszta poszła gładko.

Jak będę zwiedzać Dubaj a później będę łapać gorące słońce na Malediwach to na pewno ciepło pomyślę o Panu z GW ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 638 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość