Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 638 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32  Następna
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 04 Lut 2013 23:27 

ja też dzisiaj dzwoniłam i bez skutku ...
 Profil Relacje PM off  

Wczasy w Apulii 🍂🍷 4* hotel z wyżywieniem za 2340 PLN Wczasy w Apulii 🍂🍷 4* hotel z wyżywieniem za 2340 PLN
🚨CO ZA CENA🚨✨283 PLN ✨za city break w Gruzji 💸 (z weekendem❗) Loty i hotel w centrum ✈️+🏨 🚨CO ZA CENA🚨✨283 PLN ✨za city break w Gruzji 💸 (z weekendem❗) Loty i hotel w centrum ✈️+🏨
 Temat postu: Re: Malediwy
#82 PostWysłany: 04 Lut 2013 23:29 

Paweł...ten cennik to z jakiej restauracji...pamietasz?
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 04 Lut 2013 23:45 

Z Rehendi. Co prawda poprzednie zdjęcia są ze stycznia 2012, ale znalazłem jeszcze jedno zdjęcie stamtąd Image ,które już jest ze stycznia 2013, więc takie ceny chyba aktualne będą również w trakcie polskiej kolonizacji Maafushi na wiosnę 2013 ;) ;)
Jest to "restauracja" przy GH Rehendi Inn, podejrzewam, że w każdym GH będzie można kupić szamę w podobnych cenach jak Rehendi (zaskakująco niskich moim zdaniem)
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 04 Lut 2013 23:51 

Dzwoniłem do nich 3x. Za każdym razem czas oczekiwania między 15 a 21 minut.
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 05 Lut 2013 00:25 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 39 898
Nie ma możliwości bo jesteś uważana za potencjalnego spamera ;)

To jak to tam w końcu jest z tą walutą? Którą bardziej się opłaca brać? Może obie na raz ^^ (nie widze na cenniku $ stąd pytanie)
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 05 Lut 2013 02:34 

Loty: 14
Kilometry: 16 620
Czy ktoś ma cennik wycieczek z Arena Lodge i Rip Tide Inn? Napisałem do nich ale coś się ociągają :)
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 05 Lut 2013 07:50 

radzyu napisał(a):
Czy ktoś ma cennik wycieczek z Arena Lodge i Rip Tide Inn? Napisałem do nich ale coś się ociągają :)

mi odpisali tak zdawkowo, że między 15-40$ od osoby :) jak będziesz miał jakieś lepsze info, wklej tutaj. z góry dzięki.
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 05 Lut 2013 11:34 

Loty: 510
Kilometry: 1 112 648
srebrny
mi udało się dodzwonić, ale nie udało się zarezerwować - chodzi o cenę biletu. Laska twierdzi, że nic nie da się zrobić... tzn mogę kupić sobie wizę i tyle:)

#89 PostWysłany: 05 Lut 2013 13:36 

wiecie jakie jest w dubaju polaczenie lotnisko - centrum? Czy warto opuszczac lotnisko, jezeli odleglosc miedzy lotami wynosi 5 godzin?
 Profil Relacje PM off  

#90 PostWysłany: 05 Lut 2013 13:49 

srebrny
miuek napisał(a):
wiecie jakie jest w dubaju polaczenie lotnisko - centrum? Czy warto opuszczac lotnisko, jezeli odleglosc miedzy lotami wynosi 5 godzin?

jest metro - w nocy nie jeździ (zależy jaki dzień, bo u nich weekend jest czw-sb)
wg mnie chyba się nie opłaca - wiza droga, a tak naprawdę na mieście spedzić pewnie z 3h... wyjście z samolotu, sprawy wizowe, powrót tez gdzieś z 1h przed...

#91 PostWysłany: 05 Lut 2013 14:32 

Dodzwoniłam się.
infolinia jest w Manchesterze. mają tam 3/4 konsultantów mówiących po polsku - dlatego tak długo to trwa.
ponoć ja się wybierze opcję z językiem angielskim - szybciej można się dodzwonić.

warunkiem koniecznym aby skorzystać z Dubai Connect - paszport musi być ważny przez co najmniej 3 msce od momentu wjazdu do kraju.
Bez tego nie wydadzą wizy, a bez wizy nie zabookują pokoju hotelowego.

ja czekałam na polskie połączenie z infolinią najpierw 20 min - zrezygnowałąm, później ok 15 min i udało się połaczyć.
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 05 Lut 2013 14:34 

maxima napisał(a):
mi udało się dodzwonić, ale nie udało się zarezerwować - chodzi o cenę biletu. Laska twierdzi, że nic nie da się zrobić... tzn mogę kupić sobie wizę i tyle:)

Maxima, a jaki miałaś koszt rezerwacji? poniżej 1100usd?
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 05 Lut 2013 14:51 

srebrny
aderty napisał(a):
maxima napisał(a):

Maxima, a jaki miałaś koszt rezerwacji? poniżej 1100usd?

powyżej, bo na 3os - na 1os to promo cena :)

pani na infolinii sugerowała, że 1100usd to jest na 1 osobę, a nie na rezerwację.

#94 PostWysłany: 05 Lut 2013 14:53 

srebrny
aderty napisał(a):
Dodzwoniłam się.
infolinia jest w Manchesterze. mają tam 3/4 konsultantów mówiących po polsku - dlatego tak długo to trwa.
ponoć ja się wybierze opcję z językiem angielskim - szybciej można się dodzwonić.

warunkiem koniecznym aby skorzystać z Dubai Connect - paszport musi być ważny przez co najmniej 3 msce od momentu wjazdu do kraju.

ja czekałam na polskie połączenie z infolinią najpierw 20 min - zrezygnowałąm, później ok 15 min i udało się połaczyć.

a wskórałaś coś? tzn zarezerwowałaś dubai connect?

#95 PostWysłany: 05 Lut 2013 14:59 

maxima napisał(a):
aderty napisał(a):
Dodzwoniłam się.

niestety nie udało mi się... bo paszport ważny krócej niż 3 msce.
muszę wyrobić nowy paszport i zadzwonię później - jak się skończy cały ten szał z promocyjnymi cenami (lecimy na początku maja). może wtedy w przypływie miłości Emirates do polskiego podróżnego uda mi się zarezerwować usługę ;)
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 05 Lut 2013 15:01 

srebrny
aderty napisał(a):
maxima napisał(a):
aderty napisał(a):
Dodzwoniłam się.

niestety nie udało mi się... bo paszport ważny krócej niż 3 msce.
muszę wyrobić nowy paszport i zadzwonię później - jak się skończy cały ten szał z promocyjnymi cenami (lecimy na początku maja). może wtedy w przypływie miłości Emirates do polskiego podróżnego uda mi się zarezerwować usługę ;)

oby zmienili podejście, bo na polskiej infolinii pani powiedziała, że nie ma juz miejsc na maj.... w co oczywiście nie wierzę :)
na angielskiej, że nie mogę zarezerwować, bo bilet na osobę kosztuje < 1100usd

#97 PostWysłany: 05 Lut 2013 15:12 

maxima napisał(a):
oby zmienili podejście, bo na polskiej infolinii pani powiedziała, że nie ma juz miejsc na maj.... w co oczywiście nie wierzę :)
na angielskiej, że nie mogę zarezerwować, bo bilet na osobę kosztuje < 1100usd

hehe, już oni wiedzą, że "Polak potrafi"! dam znać, jeśli uda mi się coś załatwić.
 Profil Relacje PM off  

#98 PostWysłany: 05 Lut 2013 16:34 

A co sądzicie o innych wyspach? Rasdhoo, Ukulhas, Mahibadhoo, Maamigilli?
Ktoś podróżował po wyspach promami? Na których zamieszkałych wyspach są GH?
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 05 Lut 2013 17:27 

goq - bardzo, bardzo dziękuję za cenną informację. Udało mi się załatwić pakiet Dubai Connect. Dzwoniłam cały dzień, nikt nie odbierał, przed chwilką Pani powiedziała, że nie ma już wolnych miejsc w hotelu. Aleee... Była przemiła wręcz i poprosiła, bym chwilkę poczekała - znalazło się coś wolnego :) Na maila dostałam potwierdzenie, voucher do odbioru na lotnisku przed odlotem. Próbujcie, bo warto :)
 Profil Relacje PM off  

#100 PostWysłany: 05 Lut 2013 18:01 

srebrny
eve_slavko napisał(a):
goq - bardzo, bardzo dziękuję za cenną informację. Udało mi się załatwić pakiet Dubai Connect. Dzwoniłam cały dzień, nikt nie odbierał, przed chwilką Pani powiedziała, że nie ma już wolnych miejsc w hotelu. Aleee... Była przemiła wręcz i poprosiła, bym chwilkę poczekała - znalazło się coś wolnego :) Na maila dostałam potwierdzenie, voucher do odbioru na lotnisku przed odlotem. Próbujcie, bo warto :)

kiedy lecicie tzn macie stopover?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 638 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości