Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 68 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 26 Cze 2022 09:58 
Awatar użytkownika

Loty: 24
Kilometry: 30 926
niebieski
Witajcie
A czy ktoś zna taką wypożyczalnie e2hire
Ceny niby bardzo fajne
Bez depozytu
Bez karty kredytowej
Ale nie mogę znaleźć żadnych opinii

Pozdrawiam

❗Bali w sezonie na DWA tygodnie 😱 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2671 PLN 🤩 ❗Bali w sezonie na DWA tygodnie 😱 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2671 PLN 🤩
🔥Weekend i loty w świetnych godzinach ✈️ City break w Atenach z 4⭐ hotelem w centrum za 699 PLN 😍 🔥Weekend i loty w świetnych godzinach ✈️ City break w Atenach z 4⭐ hotelem w centrum za 699 PLN 😍
#62 PostWysłany: 27 Cze 2022 19:16 
Awatar użytkownika

Loty: 24
Kilometry: 30 926
niebieski
Ewentualnie czy ktoś zna jakaś wypożyczalnie bez depozytów i kart kredytowych? Dubaj lub Abu Zabi…

#63 PostWysłany: 10 Mar 2023 01:17 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Będę brał auto na lotnisku DXB, termial 1. Potrzebuję 2 fotelików i szukam jakiejś wypożyczalni, która bierze za to mniej niż 50zł/fotelik/dzień. Może ktoś coś polecić? Zasadniczo z tego co patrzę to wszystkie mniej więcej tyle sobie foteiki wyceniają.
bonifacy lubi ten post.

#64 PostWysłany: 05 Wrz 2023 10:40 
Awatar użytkownika

Loty: 126
Kilometry: 220 210
srebrny
@Gaszpar
Co w końcu wziąłeś. Wychodzi na to że będę miał ten sam case już niedługo :)
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 06 Wrz 2023 15:01 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Wziąłem foteliki ze sobą. Przydzieliło mi z ECR Dollar, byłem bardzo zadowolony.
bonifacy uważa post za pomocny.

#66 PostWysłany: 07 Lis 2024 22:45 

Loty: 178
Kilometry: 329 695
niebieski
Szczerze nie polecam firmy Autounion aka Silver Key Car rent lub Golden Key Car Rental.
Auto zwrocilam 13 wrzesnia, dopiero dzisiaj po 2 miesiacach dostalam zwrot depozytu EUR 500.
Depozyt mial zostac zwrocony po potraceniu oplat za autostrady. Upomnialam sie po 3 chyba tygodniach. Mialam do nich jedynie kontakt przez Whatsup. Discover Cars podalo mi adres mailowy wypozyczalni, ktory nie byl raczej w uzyciu. Znalazlam adres w necie. Nawet odpisali po kilku dniach, i wyslali mi kopie rachunku i refund form z data 11 pazdziernik (data wyslania do mnie odpowiedzi). Pieniedzy nadal brak. Pisze do nich znowu, check with your bank, taka jest ich odpowiedz. Na kolejne maile juz nie odpowiadali.
Na dole Refund Form jest adnotacja gdzie ten formularz powinien zostac przeslany (Merchant Services), wyslalam tam ten formularz i po paru dniach pieniadze wrocily na karte. Byla to moja ostatnia deska ratunku.
Wypozyczalnia, czy to celowo, czy moze raczej przez niedopatrzenie nie wyslala Refund Form do Merchant Services, gdzie te zwroty sa przetwarzane. I totalnie mnie olala, gdy kilka razy im przypomnialam ze tych pieniedzy jeszcze nie mam.
Obsluga klienta fatalna. Nie polecam
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 19 Paź 2025 21:59 
Awatar użytkownika

Loty: 257
Kilometry: 546 135
srebrny
Czy ostatnio brał ktoś w DXB z dużych sieciówek i było bez przypału? To, że statusów nie uznają to już wiem, bo wszystko to lokalna firma z logo znanych wypożyczalni, ale może gdzieś jest nieco lepiej słabo? Hertz? National/Enterprise?

Pierwsze raz w Afryce: https://www.fly4free.pl/forum/a-na-koniec-ktos-ci-powie-ze-nic-z-tej-afryki-nie-widziales,213,175117
Pojechaliśmy z nastolatkami w kilkumiesięczną podróż dookoła świata: W sto dni dookoła świata
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 27 Paź 2025 12:37 

niebieski
Jak to jest z tym międzynarodowym prawem jazdy? Na stronie prawie każdej wypożyczalni jak się pokopie jest napisane, że powinno być okazane wraz z krajowym. I że jednocześnie polskie wystarczy do prowadzenia w ZEA. No ale co innego jeździć a co innego wypożyczać.

Czy kogoś prosili o międzynarodowe w ogóle kiedykolwiek?
[color=#0000FF]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 68 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości