Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 13 Wrz 2017 20:21 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
deletter napisał(a):
Witam, mam do was pytanie czy na prezenty ślubne nadają się np wycieczki np. za granice? czy lepiej nie ryzykować takim prezentem bo może młodzi nie będą chcieli nigdzie lecieć albo nie znajdą terminu?

Najlepiej kasa i niech sami zadecyduja, dla niektorych wazny jest wyjazd, a dla niektorych nowy odkurzacz, czy cos podobnego z AGD. :D

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#42 PostWysłany: 13 Wrz 2017 20:43 
Awatar użytkownika

Loty: 354
Kilometry: 659 233
niebieski
Bilety/vouchery/etc. zawsze warto (chociaż ja to bym ostatni gorsz przelatała, więc pewnie autorytetem nie jestem:D)
Taki biletowy prezent najlepiej wcześniej uzgodnić (trudno w to uwierzyć, ale są ludzie, którzy wiele się nie przemieszczają i dla nich może to być szok;)).
Ja moim znajomym właśnie ostatnio sprawiłam bilety lotnicze na ślub, ale wcześniej uzgodniliśmy daty itp. Z racji, że to bliscy znajomi zależało mi na tym, żeby dać coś innego niż kopertę (bo pieniążki jak wiadomo się gdzieś tam rozejdą ile by ich nie było).

#43 PostWysłany: 15 Kwi 2025 08:43 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

A jak ktoś lubi klocki

Image

https://www.lego.com/pl-pl/product/yell ... case-40817

No i klasyczne pocztówki

Image

https://www.lego.com/pl-pl/product/japan-postcard-40713
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#44 PostWysłany: 15 Kwi 2025 10:40 
Awatar użytkownika

Loty: 433
Kilometry: 755 118
niebieski
Ja mam ostatnio zajawkę na Lego i znalazłam całkiem sporo ciekawych zestawów dla podróżników, także takich na wiele godzin budowania.
Na przykład największy zestaw Lego w historii czyli mapa świata z pinezkami do oznaczania odwiedzonych miejsc albo piękny globus z elementami świecącymi w ciemności.

Załącznik:
L1.png
L1.png [ 869.32 KiB | Obejrzany 826 razy ]

Załącznik:
L2.png
L2.png [ 775.83 KiB | Obejrzany 826 razy ]
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

#45 PostWysłany: 15 Kwi 2025 19:04 

Loty: 978
Kilometry: 1 536 164
niebieski
Chciałbym zabrać sześciolatka w jego pierwszą podróż lotniczą, na krótkim odcinku np. WRO-WAW czyli Embraerem.
Które miejsca (w którym rzędzie) i po której stronie radzicie wykupić tak aby jak najwięcej zobaczył (żeby np. skrzydła nie zasłaniały)?
Wydaje mi się, że w zależności od modelu 15-18 lub 18-20, generalnie chyba bardziej na końcu.
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 16 Kwi 2025 08:03 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 736 023
złoty
Ja lubię 4 rząd pod tym wzgledem
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 16 Kwi 2025 09:29 
Awatar użytkownika

Loty: 137
Kilometry: 209 093
niebieski
DMW napisał(a):
Chciałbym zabrać sześciolatka w jego pierwszą podróż lotniczą, na krótkim odcinku np. WRO-WAW czyli Embraerem.
Które miejsca (w którym rzędzie) i po której stronie radzicie wykupić tak aby jak najwięcej zobaczył (żeby np. skrzydła nie zasłaniały)?
Wydaje mi się, że w zależności od modelu 15-18 lub 18-20, generalnie chyba bardziej na końcu.

Tu masz link do strony seatguru z mapą miejsc w Embraerze Lot, na trasie WRO-WAW w przykładowej dacie czerwcowej.
https://www.seatguru.com/airlines/LOT_P ... 3850&date=

Co do strony to wydaje mi się, że z lewej (czyli miejsca AB) będzie lepiej widać panoramę Warszawy przed lądowaniem.
 Profil Relacje PM off
DMW lubi ten post.
DMW uważa post za pomocny.

#48 PostWysłany: 16 Kwi 2025 11:44 

niebieski
Cicha_Woda napisał(a):
Co do strony to wydaje mi się, że z lewej (czyli miejsca AB) będzie lepiej widać panoramę Warszawy przed lądowaniem.

Uuu, gdzie można nabyć umiejętność przewidywania wiatru na nieznaną datę?
 Profil Relacje PM off
vincenz lubi ten post.

#49 PostWysłany: 16 Kwi 2025 22:35 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 92 287
srebrny
@Cicha_Woda @DMW tu lepiej pokazuje okna https://www.aerolopa.com/lo-e75-1
DMW lubi ten post.
DMW uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości