Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM PRZYPOMINAM, ŻE JEST TO OTWARTE FORUM I TAK JAK WY I JA, TEŻ PRACOWNIK BANKU MOŻE JE CZYTAĆ, NAWET TAKI SPECJALNIE ODDELEGOWANY, BY ŁATAĆ CO TRZEBA. MIŁEGO DNIA.

Od 20 lutego 2024 r. Bank Pekao S.A. oferuje karty kredytowe we współpracy z Miles and More

Posiadacze Karty Kredytowej z Żubrem zyskują:
- 1000 mil powitalnych po pierwszej transakcji kartą (mile powitalne pojawiają następnego dnia po zaksięgowaniu pierwszej operacji)
- Mile za transakcje – im wyższy pakiet karty, tym więcej mil Miles & More!
Pakiet Platynowy: 6 zł = 1 mila
Pakiet Złoty: 10 zł = 1 mila
Pakiet Standard: 20 zł = 1 mila
- Ochronę przed utratą ważności mil zgodnie z zasadami Miles & More

Bank nalicza mile za płatności w sklepach stacjonarnych i w internecie, wypłaty gotówki w bankomatach oraz za przelewy z karty.
Mile za operacje pojawiają się rano następnego dnia po zaksięgowaniu.

Kartę można dodać do google wallet i apple pay bez posiadania fizycznej karty - w aplikacji jest opcja pokaz dane karty (Nr. Karty, Ważność i Kod pojawia się w aplikacji).

Posiadacze Karty Kredytowej z Żubrem z Miles & More w Pakiecie Złotym i Platynowym dodatkowo mogą korzystać z bezpłatnej odprawy Business Check-in na lotnisku Chopina w Warszawie podróżując liniami lotniczymi PLL LOT.

Informacje na stronie banku: https://www.pekao.com.pl/klient-indywid ... ieram-mile

Jak sprawdzić ważność mil: pytania,1574,5236&p=1532690&hilit=JSON#p1532690

jeśli klikasz "spłać kartę" to jest limit nadpłaty 30%, jeśli zrobisz "zwykły przelew" to można więcej.

Można również samodzielnie zmienić limit karty dodatkowej. Posiadacz karty głównej musi zalogować się na swoje konto i wejść w zakładce "twoje produkty" w kartę dodatkową - tam kliknąć "..." (trzy kropki) i wejść w "zmień limit karty".

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4778 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 239  Następna
Autor Wiadomość
#3901 PostWysłany: 12 Mar 2024 11:02 
Awatar użytkownika

platynowy
Opłacałem już w Enerdze i Orange - w obu przypadkach są mile. Podejrzewam, że płacąc u innych operatorów tego rodzaju jest tak samo.
 Profil Relacje PM off
elwirka lubi ten post.

All inclusive na greckiej wyspie Korfu za 1806 PLN ☀️💙 Tydzień w 4* hotelu przy plaży 🏝️😎 All inclusive na greckiej wyspie Korfu za 1806 PLN ☀️💙 Tydzień w 4* hotelu przy plaży 🏝️😎
Malta z weekendem za 609 PLN ☀️😎 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel spa 😊 Malta z weekendem za 609 PLN ☀️😎 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel spa 😊
#3902 PostWysłany: 12 Mar 2024 11:16 
Awatar użytkownika

niebieski
bart_flyx napisał(a):
”…Mi czynsz i pgnig się udało, ale prąd w Enea już nie…”

Jak Ci się udało czynsz? Płacisz za czynsz przez któregoś dostawcę z listy czy poprosiłeś przez formularz zgłoszeniowy o dodanie? Jaki masz problem z Enea skoro jest na liście?

#3903 PostWysłany: 12 Mar 2024 12:01 

elwirka napisał(a):
Większość spółdzielni mieszkaniowych ma zindywidualizowane konta dla odbiorów, więc czynsz odpada. W Tauronie można opłacać rachunki bezpośrednio na ich stronie bez prowizji, a w PGNiG z prowizją. Jeszcze nie próbowałam, więc nie wiem czy będą z tego mile. Testował ktoś?

jak bez prowizji w tauronie? mi dolicza 0.99zl
 Profil Relacje PM off  

#3904 PostWysłany: 12 Mar 2024 12:12 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 982 936
złoty
@januszmk Nie wiem jak. Od jakiegoś czasu nie mam prowizji za płatność kartą.

#3905 PostWysłany: 12 Mar 2024 12:13 

złoty
Za gaz są mile

Wyslane z telefonu przez Tapatalka
 Profil Relacje PM off
elwirka lubi ten post.

#3906 PostWysłany: 12 Mar 2024 13:05 

Z tego co zauważyłem to w ramach Moje Płatności jest możliwość podstawienia również rachunku bankowego.

Czy jeśli wpuszcza mnie przelew na rachunek X, który nie jest rachunkiem dostawcy prądu, gazu etc.

A zrobię taką transakcję z karty Pekao na rachunek X, to wpadną za to mile?
 Profil Relacje PM off  

#3907 PostWysłany: 12 Mar 2024 13:11 

grodek napisał(a):
bart_flyx napisał(a):
”…Mi czynsz i pgnig się udało, ale prąd w Enea już nie…”

Jak Ci się udało czynsz? Płacisz za czynsz przez któregoś dostawcę z listy czy poprosiłeś przez formularz zgłoszeniowy o dodanie? Jaki masz problem z Enea skoro jest na liście?

Czynsz - wpisany ręcznie rachunek z nr konta wspólnoty i widocznie mieli w bazie, bo przeszło.
Enea - jest na liście tylko jak dodasz login/hasło do bok, ręcznie wpisując dane nie dało się opłacić. Support powiedział, że nie mają tej puli rachunków w bazie, i że nie ma możliwości dodania. :roll:

Rutras napisał(a):
Czy jeśli wpuszcza mnie przelew na rachunek X, który nie jest rachunkiem dostawcy prądu, gazu etc.

Nie przepuści dowolnego konta, muszą mieć w swojej bazie.
 Profil Relacje PM off
Rutras uważa post za pomocny.

#3908 PostWysłany: 12 Mar 2024 13:34 

Odszczekuje, przepuszcza mnie rzeczywiscie na rachunek spółdzielni, a na rachunek X nie.

Wiecie moze jakim MCC taka transakcja kartowa leci? Czy będzie to 6012? (Na infolinii u nich tego nie wiedzą).
 Profil Relacje PM off  

#3909 PostWysłany: 12 Mar 2024 14:29 

Loty: 130
Kilometry: 209 927
U mnie czynsz rozliczany jest przez e-kartotekę która jako pośrednika płatności korzysta z Blue Media. Mile mi za to wpadły.

Jeszcze ciekawostka, wypożyczałem tydzień temu samochód w Larnace w Europcar. Depozyt za samochód był jako blokada, ale depozyt za pełny bak paliwa jest już jako zwykła transakcja za którą naliczyło mi mile. Zwrót za paliwo to osobna transakcja i nie odliczyli mil. Straciłem tylko na przewalutowaniu z euro. Wyszło 16 groszy za 46 mil.
 Profil Relacje PM off  

#3910 PostWysłany: 12 Mar 2024 14:55 

Rutras napisał(a):
Wiecie moze jakim MCC taka transakcja kartowa leci? Czy będzie to 6012? (Na infolinii u nich tego nie wiedzą).

4900, będzie ok.
 Profil Relacje PM off
Rutras lubi ten post.
Rutras uważa post za pomocny.

#3911 PostWysłany: 13 Mar 2024 11:20 

złoty
Wszystkim zainteresowanym przypominam, że jest to otwarte forum i tak jak Wy i ja, też pracownik banku może je czytać, nawet taki specjalnie oddelegowany, by łatać co trzeba. Miłego dnia.
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.

#3912 PostWysłany: 13 Mar 2024 16:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Dziś zaczęły mi działać powiadomienia w PeoPay na iPhonie (płatność kartą). 3 dni po złożeniu reklamacji.

#3913 PostWysłany: 13 Mar 2024 17:19 

niebieski
Czy problem został rozwiązany globalnie, czy każdy musi złożyć reklamacje?

Jak u pozostałych forumowiczów?

Ostatnio edytowany przez dmirstek, 14 Mar 2024 12:55, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#3914 PostWysłany: 13 Mar 2024 17:25 

u mnie tez sie zaczely pojawiac (choc sprobowalem tylko debetowa, nie chce prowizji dla kredytowej). Aczkolwiek problem tez zglaszalem i wczoraj zostalo zgloszenie techniczne zarejestrowane

Ostatnio edytowany przez dmirstek, 14 Mar 2024 12:56, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#3915 PostWysłany: 13 Mar 2024 18:53 
Awatar użytkownika

niebieski
bigdario napisał(a):
grodek napisał(a):
Dziś zaczęły mi działać powiadomienia w PeoPay na iPhonie (płatność kartą). 3 dni po złożeniu reklamacji.

Czy problem został rozwiązany globalnie, czy każdy musi złożyć reklamacje?

Jak u pozostałych forumowiczów?

Powiadomienia ustawiłem jakieś 3 dni temu i nie działały. Reklamacji nie składałem bo wciąż czekam na dojście karty wiec założyłem że może po użyciu jej w POSie z PINem coś zaskoczy. Dziś w dzień jeszcze nie działały a od późnego popołudnia zaczęły wskakiwać (pomimo że nic z tym nie robiłem) więc albo był problem globalny i go rozwiązali albo po prostu tyle im zajmuje wdrożenie powiadomień u usera.
 Profil Relacje PM off  

#3916 PostWysłany: 13 Mar 2024 18:56 
Awatar użytkownika

złoty
Raczej rozwiązali globalny problem, u mnie też dzisiaj pierwszy raz się pojawiło.
 Profil Relacje PM off
elwirka lubi ten post.

#3917 PostWysłany: 13 Mar 2024 19:03 
Awatar użytkownika

niebieski
Mogło to być związane z dużym problemem (2-3 marca) kiedy nie działały w ogóle karty pekao. Ja mam kartę od 4 marca (w telefonie) a fizyczną od 6 marca i od samego początku nie miałem powiadomień.

#3918 PostWysłany: 14 Mar 2024 12:00 

Dziś znów chyba jakaś awaria w Pekao, nie da się wejść w historię karty
 Profil Relacje PM off  

#3919 PostWysłany: 14 Mar 2024 12:13 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 168 884
srebrny
U mnie wszystko hula
 Profil Relacje PM off  

#3920 PostWysłany: 15 Mar 2024 13:54 

niebieski
szyderca87 napisał(a):
Sprawdzę PGE i PGNiG w ciągu 2-3 dni

PGE opłacone bezpośrednio z konta klienta wpadło. Obstawiam, że wszystkie inne fakturki z konta klienta też będą za mile.
Jakby ktoś miał obejście payapki proszę o priv.
 Profil Relacje PM off
elwirka lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4778 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 239  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość