Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1404 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 71  Następna
Autor Wiadomość
#1281 PostWysłany: 11 Paź 2019 19:48 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
michcioj napisał(a):
To chyba mało latasz krajowek.

Napisałem wyraźnie ile i napisałem ze u nas czyli ktw ;) a tutaj jest to sporadyczne. Nie zmuszaj mnie do wertowania historii flightradara ;)
michcioj lubi ten post.

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
#1282 PostWysłany: 12 Paź 2019 06:22 
Awatar użytkownika

Loty: 124
Kilometry: 218 290
srebrny
Ale kolega lata zasadniczo do KTW a tam Dashe praktycznie tylko i wyłącznie.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
michcioj lubi ten post.
nrm uważa post za pomocny.

#1283 PostWysłany: 12 Paź 2019 08:18 

srebrny
nrm napisał(a):
michcioj napisał(a):
To chyba mało latasz krajowek.

Napisałem wyraźnie ile i napisałem ze u nas czyli ktw ;) a tutaj jest to sporadyczne. Nie zmuszaj mnie do wertowania historii flightradara ;)

Ok rozumiem przepraszam nie doczytałem. No do ktw to najczęściej dashe, choć raz leciałem najmniejszym embrionem.
 Profil Relacje PM off
nrm lubi ten post.

#1284 PostWysłany: 12 Paź 2019 09:21 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
Spoko, nie ma się co kłócić, now kiss ;) tak sobie z ciekawości rzuciłem okiem i widzę ze wiele zależy od dnia i godziny. Są takie gdzie szanse są nawet całkiem niezle choć oczywiście wro czy Krk to nie jest ;)

Btw: jeszcze rzadziej można mieć takie szczęście ;) like a boss ;) Image

#1285 PostWysłany: 12 Paź 2019 11:15 
Awatar użytkownika

Loty: 497
Kilometry: 731 316
niebieski
W Gdańsku raczej B też się nie spotyka, bo jak nie Q400 to Embraer. Ale ja miałem szczęście w styczniu lecąc przez WAWę na Azory, dokładnie 19.01, po tym jak padł Dash (reanimacja nie pomogła), przyleciał po nas B734 (SP-LLE). Paxów naliczyłem 38 :)

Image
 Profil Relacje PM off
nrm lubi ten post.

#1286 PostWysłany: 28 Paź 2019 11:13 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
niebieski
Od dziś mogę nazywać się Podróżnikiem, przez duże "P" albowiem pierwszy raz w życiu kupiłem bilety Ryanair :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off
8 ludzi lubi ten post.

#1287 PostWysłany: 28 Paź 2019 11:28 
Awatar użytkownika

srebrny
@eskie jeszcze daleka droga przed Tobą :lol:
Podróżnikiem to będziesz jak się spakujesz w nerkę cinkciarza na miesiąc, będziesz zajadał porosty i spał w budzie dla psa ;)
 Profil Relacje PM off
8 ludzi lubi ten post.

#1288 PostWysłany: 28 Paź 2019 11:33 
Awatar użytkownika

Loty: 196
Kilometry: 323 953
niebieski
Albo zamiast w budzie to w domku na placu zabaw :) pamietacie te relacje z Norwegii pare lat temu? I byl tez cynk, gdzie ktos w okolicy lotniska zostawil sprzet do grillowania, mozna bylo z niego skorzystać :)

Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
eskie lubi ten post.

#1289 PostWysłany: 28 Paź 2019 11:39 
Awatar użytkownika

srebrny
@barka Jak nie jak tak, to nie była relacja
klasyka :mrgreen:
oslo-torp-fajne-miejsce-do-spania-niedaleko-lotniska,1376,52730
 Profil Relacje PM off
barka lubi ten post.

#1290 PostWysłany: 28 Paź 2019 11:42 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
eskie napisał(a):
Od dziś mogę nazywać się Podróżnikiem, przez duże "P" albowiem pierwszy raz w życiu kupiłem bilety Ryanair :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Haha, to ja nigdy nim nie bede, bo nie zamierzam popelnic lotu Ryanair. A od jutra to bede tylko patrzyc na samoloty przez okno w pracy ... Koniec wolnego, ale chociaz blisko lotniska, to mozna jakos karmic uzaleznienie wizualnie ;-)
2 ludzi lubi ten post.

#1291 PostWysłany: 28 Paź 2019 11:55 
Awatar użytkownika

platynowy
Ja (przypadkowo) znalazłem inny patent. Za namową małżonki (która chciała się nieco ustabilizować wakacyjnie), nabyliśmy wiosną działkę na Kaszubach, która - jak się okazało - zlokalizowana jest pod dość ruchliwym skrzyżowaniem lotniczym, więc jak już obrobię trawę i inne sprawy, siadam sobie z flightradarem i patrzę, dokąd to poszczególne samoloty podążają :D
A że różne "grubasy" tamtędy latają i czasem też jakiś A380 się trafi, to tak sobie siedzę w leżaku i jest niemal, jakbym był tam wysoko...

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

#1292 PostWysłany: 28 Paź 2019 12:10 
Awatar użytkownika

Loty: 54
Kilometry: 85 890
niebieski
Mój chłopak mieszka na trasie lądujących samolotów - ostatnio czekając na niego, w ciągu 10 minut, przeleciały mi nad głową 3 samoloty. Inna sprawa, że mieszkając na Malcie ciągle coś nad glową lata :lol: też można sobie pomarzyć ;)
eskie lubi ten post.

#1293 PostWysłany: 28 Paź 2019 12:22 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
tropikey napisał(a):
siadam sobie z flightradarem i patrzę, dokąd to poszczególne samoloty podążają

Ja tak robie w domu jak jest ladna pogoda. Siedze w ogrodku z lornetka i Flight Radar i patrze co tam leci wysoko. To akurat nie jest to jakis szczegolnie popularny tunel nad Londynem, ale biorac pod uwage ruch w strone Heathrow, to i tak jest na co popatrzyc. A z drugiej strony domu moge popatrzyc co wystartowalo z Gatwick. U tesciow na dzialce tez to robilam. Oni smiali sie, ze jak widza samolot, to mowia, ze pewnie Agnieszka leci, no i okazalo sie, ze tym tunelem leca loty LHR- WAW. Wiele osob, ktore nie interesuja sie lotnictwem, jest zwykle w szoku, ze jest aplikacja/strona Flight Radar i mozna zobaczyc co leci i gdzie.

Kiedys mieszkalam obok sciezki ladowania na Heathrow, moglam z salonu ogladac bez lornetki co tam po kolei laduje. Srednio widzialam 3-4 swiatelka w kolejce. Wada bylo to, ze wiedzialam o ktorej jest pierwszy samolot ... Z sypialni natomiast widzialam w oddali wieze kontrolna. A jak sama lecialam, to patrzylam czy dom jeszcze jeszcze stoi :-) To bylo jakies 10km w lini prostej od lotniska.
3 ludzi lubi ten post.

#1294 PostWysłany: 28 Paź 2019 12:32 
Awatar użytkownika

Loty: 27
Kilometry: 45 291
Zbanowany
niebieski
Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej. Po 10 minutach pisania dwóch linijek stwierdziłem, że odpoczynek się należy. W czasie "odpoczynku" w 5 minut nagle 3 pomysły wyjazdów do głowy przyszły :roll:

1. A może rzucić te studia i jednak jechać?
2. A może gdyby nie praca magisterska to bym nie wpadł na te 3 pomysły? ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#1295 PostWysłany: 28 Paź 2019 12:41 
Awatar użytkownika

Loty: 54
Kilometry: 85 890
niebieski
@NikodemFM nie rzucaj, jedź na erasmusa :mrgreen: ja pracę licencjacką pisałam będąc na Cyprze na wymianie ;)
NikodemFM uważa post za pomocny.

#1296 PostWysłany: 28 Paź 2019 12:47 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
Zawsze to jakiś pomysł ;) choć będąc na Erasmusie też można mieć chęć wyrwania się :D i wyjdzie na to samo ;)
 Profil Relacje PM off
orchidea04 lubi ten post.

#1297 PostWysłany: 28 Paź 2019 13:10 

Szczerze mówiąc, to nie za bardzo rozumiem ten pocisk na francę, ja latam w większości LCC, ale kilkukrotnie zdarzyło mi się lecieć "tradycyjnymi" i nie odczułem jakiejś wyraźnej poprawy komfortu podróży 8-) No chyba że koleżeństwo lata "pierwszo klaso", to ja się wtedy nie wypowiadam ;)
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#1298 PostWysłany: 28 Paź 2019 18:00 
Awatar użytkownika

@NikodemFM Jak ja byłem na studiach to powiadali, że cały świat jeździ na Erazmusa a Polki na Orgazmusa ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#1299 PostWysłany: 28 Paź 2019 19:32 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
Dobre :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#1300 PostWysłany: 14 Lis 2019 09:18 

czy to uzależnienie patrząc w kalendarz na telefonie i widząc GRU-dzień pomyśleć...o co chodzi z tym Sao Paulo ? ;-)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1404 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 71  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości